-
Alba ολες οι φωτο ειναι εξαιρετικες. Ειδικα η τελευταια. Στην Parabolica δεν ειναι?
-
Ο χρήστης AR32104 έγραψε:
Alba ολες οι φωτο ειναι εξαιρετικες. Ειδικα η τελευταια. Στην Parabolica δεν ειναι?Δεν έχει σχέση η συγκεκριμένη πίστα με αυτή που γνωρίζεις από τη F1.Οι συγκεκριμένες φωτό είναι από εκδήλωση του Automobilismo d'Epoca,για τους αναγνώστες του.Περισσότερα θα βρείς εδώ.http://www.monzasopraelevata.it/
-
Ο χρήστης AR32104 έγραψε:
Alba ολες οι φωτο ειναι εξαιρετικες. Ειδικα η τελευταια. Στην Parabolica δεν ειναι?Ιngegnere είναι το επικλινές κομμάτι της πίστας,πίσω από τις κερκίδες,που απλά έχει έξοδο στην parabolica.Kατασκευάστηκε το 55 και αποτελούσε κομμάτι της πίστας και των αγώνων ως το 69.Μέχρι πρότινος είχε δρομολογηθεί η καταστροφή του,με σκοπό να δημιουργηθεί σε αυτή τη θέση ένα οικολογικό πάρκο.Ευτυχώς οι μαζικές κινητοποιήσεις έσωσαν προσωρινά τη sopraelevata.
Πολύ χρήσιμο το link του μονοφάρου. -
Αlba αυτη η φωτο με τη ΜιΤο ειναι στο ιδιο μερος?
http://www.boston.com/cars/car_reviews/ ... gnoscenti/ -
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Αlba αυτη η φωτο με τη ΜιΤο ειναι στο ιδιο μερος?
http://www.boston.com/cars/car_reviews/ ... gnoscenti/' target='_blankΑγαπητέ Ingegnere,άδικα περιμένεις απάντηση.Η καλή μας Alba πίνει τον καφέ της στην Τοσκάνη.
Οσο για την ερώτησή σου,ναι είναι στο ίδιο σημείο. -
Καταπληκτικα. Καλως να επιστρεψει...
-
Ψάχνω καρδιά απο giulia nuova παιδιά...να κανείς έχει κάτι υπ'όψη του ας πει
-
Δεν ξερω αν εχει δημοσιευθει ξανα αλλα εδω
http://www.forocoches.com/foro/showthread.php?t=287294
εχει αφθονες φωτογραφιες απο Alfa Romeo. -
-
Σου ευχομαι να την κανεις οπως την θες!Η συγκεκριμενη ειναι πανεμορφη και το χρωμα της παει γαντι!
Αληθεια θα ανεβασεις καμια φωτο του πως ηταν μολις την πηρες?
-
Ο χρήστης scuderia monofaro έγραψε:
και θα γίνει μες το χειμώνα η Alfetta.Δηλαδή θέλεις να πιστέψουμε ότι θα δούμε τη δική σου σκεπασμένη με πάχνη?
-
Οχι βέβαια.Ηδη έχω προμηθευτεί αδιάβροχη κουκούλα στην περίπτωση που θα έχει κακοκαιρία κατά τις απαραίτητες μετακινήσεις,στους διάφορους τεχνικούς.
-
Θέλω τη βοήθειά σας.
Η Sud μου έχει ένα πολύ επίμονο πρόβλημα: βγάζει σκουριά στο σύστημα τροφοδοσίας από το ρεζερβουάρ που προφανώς έχει σκουριάσει. Το αποτέλεσμα είναι να βουλώνουν τα ζιγκλέρ του ρελαντί μετά από 2-3 ώρες λειτουργίας μετά από καθάρισμα και να υπολειτουργούν και τα 'μεγάλα' ζιγκλέρ. Δοκίμασα να καθαρίσω το ρεζερβουάρ με ένα χημικό διαλυτικό -υποτίθεται κατάλληλο γι'αυτή τη δουλειά μαζί με λύσιμο και καθάρισμα των καρμπιρατέρ και των σωληνώσεων αλλά το αποτέλεσμα ήταν με το πρώτο γέμισμα να βγει ακόμα περισσότερη σκουριά. Βγάλαμε το φίλτρο βενζίνης και το ανοίξαμε και ήταν μες στη λάσπη.
Επειδή μου έχουν πει ότι πολλοί έχουν καθαρίσει με τον ίδιο τρόπο σκουριασμένο ρεζερβουάρ με επιτυχία, υπάρχει περίπτωση η σκουριά που βγήκε να είναι τα τελευταία υπολείμματα και μετά το επόμενο γέμισμα να καθαρίσει ή τελικά ο καθαρισμός επιδείνωσε την κατάσταση του ρεζερβουάρ; Υποτίθεται ότι το διαλυτικό επιτίθεται μόνο στη σκουριά και δεν πειράζει το μέταλλο και ελέγξαμε ότι το ρεζερβουάρ δεν έχει διαρροή βενζίνης από τρύπημα. Θα ήθελα να κάνω πλαστικοποίηση αλλά μίλησα με ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν σε ρεζερβουάρ με διαφράγματα αλλά μονάχα σε μονοκόμματο, όπως αυτά των μοτοσικλετών όπου η πλαστικοποίηση συνηθίζεται μετά από εργασίες φανοποιίας μετά από ατύχημα.
Η εύρεση ρεζερβουάρ για Alfasud (ίδιο με τα Bosch των 33 πρώτης γενιάς απ'ό,τι μου λέει ο μηχανικός μου) είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αν έχει κανείς υπόψιν του κάποιον 'παλιατζή' που να έχει κάτι τέτοιο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Το θέμα δεν είναι να καθαρίσει απο τη σκουριά αλλά να αδρανοποιηθεί η εσωτερική επιφάνειά του.
Υπάρχει τρόπος να γίνει πλαστικοποίηση εσωτερική χωρίς να ανοιχτεί το ρεζερβουάρ. Κυκλοφορούν στο εξωτερικό σετ 3 υλικών (καθαριστικό, primer, επίστρωση) τα οποία εφαρμόζονται βάζοντας μία ποσότητα μέσα και κουνώντας προς όλες τις κατευθύνσεις ώστε να καλυφθεί πλήρως. Υπ' όψιν είναι λίγο ακριβά και αποαιτούν ευλαβική προσήλωση στις οδηγίες τους χρόνους στεγνώματος κλπ. αλλά πραγματικά κάνει δουλέιά! (το έχω χρησιμοποιήσει).
Το να βρείς άλλο ρεζερβουάρ δε λέει κάτι, μετά απο χρόνια ακινησίας, ιδιαίτερα αν περιείχε λίγη βενζίνη, θα είναι τουλάχιστον στα χάλια του δικού σου. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θέλω τη βοήθειά σας.Η Sud μου έχει ένα πολύ επίμονο πρόβλημα: βγάζει σκουριά στο σύστημα τροφοδοσίας από το ρεζερβουάρ που προφανώς έχει σκουριάσει. Το αποτέλεσμα είναι να βουλώνουν τα ζιγκλέρ του ρελαντί μετά από 2-3 ώρες λειτουργίας μετά από καθάρισμα και να υπολειτουργούν και τα 'μεγάλα' ζιγκλέρ. Δοκίμασα να καθαρίσω το ρεζερβουάρ με ένα χημικό διαλυτικό -υποτίθεται κατάλληλο γι'αυτή τη δουλειά μαζί με λύσιμο και καθάρισμα των καρμπιρατέρ και των σωληνώσεων αλλά το αποτέλεσμα ήταν με το πρώτο γέμισμα να βγει ακόμα περισσότερη σκουριά. Βγάλαμε το φίλτρο βενζίνης και το ανοίξαμε και ήταν μες στη λάσπη.
Επειδή μου έχουν πει ότι πολλοί έχουν καθαρίσει με τον ίδιο τρόπο σκουριασμένο ρεζερβουάρ με επιτυχία, υπάρχει περίπτωση η σκουριά που βγήκε να είναι τα τελευταία υπολείμματα και μετά το επόμενο γέμισμα να καθαρίσει ή τελικά ο καθαρισμός επιδείνωσε την κατάσταση του ρεζερβουάρ; Υποτίθεται ότι το διαλυτικό επιτίθεται μόνο στη σκουριά και δεν πειράζει το μέταλλο και ελέγξαμε ότι το ρεζερβουάρ δεν έχει διαρροή βενζίνης από τρύπημα. Θα ήθελα να κάνω πλαστικοποίηση αλλά μίλησα με ανθρώπους που κάνουν αυτή τη δουλειά και μου είπαν ότι δεν μπορούν να το κάνουν σε ρεζερβουάρ με διαφράγματα αλλά μονάχα σε μονοκόμματο, όπως αυτά των μοτοσικλετών όπου η πλαστικοποίηση συνηθίζεται μετά από εργασίες φανοποιίας μετά από ατύχημα.
Η εύρεση ρεζερβουάρ για Alfasud (ίδιο με τα Bosch των 33 πρώτης γενιάς απ'ό,τι μου λέει ο μηχανικός μου) είναι εξαιρετικά δύσκολη. Αν έχει κανείς υπόψιν του κάποιον 'παλιατζή' που να έχει κάτι τέτοιο θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ειχα το ιδιο προβλημα το πηγα σε καποιον στο βυρωνα που εφτιαχνε ρεζερβουαρ απο μηχανακια το ανοιξε στα 2 εκανε πλαστικοποιηση το ξανακλεισε και ειναι σαν καινουργιο .Πληρωσα το 2003 περιπου 200ευρω (νομιζω ηταν λιγο ακριβο)
Μου ειπε οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε ξανα η να σκουριασει η να χασει απο καπου βενζινη.Παλια το ειχα κανει σε κατι honda z50 Που ειχα και η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα ποτε προβλημα -
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Αυτός στο Βύρωνα πρέπει να είναι ο Δανός. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν μπορεί να πλαστικοποιήσει ρεζερβουάρ με διαφράγματα γιατί χρησιμοποιεί ψεκαστήρα. Βρήκα και αυτόν αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη.
Από προϊόντα του εξωτερικού μου σύστησαν αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω ιταλικά.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Αυτός στο Βύρωνα πρέπει να είναι ο Δανός. Τον πήρα τηλέφωνο και μου είπε ότι δεν μπορεί να πλαστικοποιήσει ρεζερβουάρ με διαφράγματα γιατί χρησιμοποιεί ψεκαστήρα. Βρήκα και αυτόν αλλά είναι στη Θεσσαλονίκη.
Από προϊόντα του εξωτερικού μου σύστησαν αυτό. Δυστυχώς δεν ξέρω ιταλικά.
http://translate.google.gr/translate?hl ... 0%26sa%3DG' target='_blank
-
λίγες μέρες υπομονή και σας ετοιμάζω φωτογραφίες από το παγκόσμιο meeting Alfa romeo Montreal που έγινε στο Luxembourg...
-
-
Εάν ενδιαφέρεται κανείς, ρίξτε μια ματιά εδώ:
viewtopic.php?f=9&t=32656
classic Alfa Romeo