-
Μάνα μου!Τι διαστημόπλοιο είν' τούτο;
Όποιος το ξαναποκαλέσει ταξί,θα πέσει κατάνα να τον κόψει στη μέση!Πλέον μου λύθηκε μια και καλή η απορία impreza ή evo....
-
Καταπληκτικό
να έβγαινε και δίπορτο ίσως. -
Ο χρήστης ferr@r1 έγραψε:
Καταπληκτικό
να έβγαινε και δίπορτο ίσως.Kαι station
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καταπληκτικό
να το βγαλουμε και πολυμορφικο???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Καταπληκτικό
να το βγαλουμε και πολυμορφικο???
Όχι ρεεε.....!
-
CC τότε;
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Καταπληκτικό
station θα βγει
πολυμορφικό θα βγάλει η BMW (V-Series, όπως λέμε Vito)
-
Station, θα βγεί επίσης η νέα Μ3
-
Όπως και να χει είναι πολύ εντυπωσιακό
-
Δώστε μου το Μιτσού και την ψυχή μου πάρτε (αν και μεγάλο τμήμα της ανήκει στην 33 μου) !!!
-
Επιτέλους προχωρά η αυτοκίνηση... άντε να δούμε και τα αυτοκίνητα αυτά στους δρόμους...
Civic και Lancer μου φαίνεται ότι μας δίνουν -επιτέλους- σημάδια για το πως θα είναι τα αυτοκίνητα στο μέλλον... Ελπίζω να συνεχιστεί αυτή η τάση και να διευρυνθεί η εξέλιξη στον σχεδιασμό των αυτοκινήτων... -
Κι εμένα μιτσο galant vrg/vr4 μου θυμίζει (με πρόλαβες φίλε ΙΚΕ) αλλά με προσθήκη πολλών σπορτ στοιχείων.
http://www.motorsportsgrenada.com/forum/messages/14372.html
Πράγματι είναι πολύ καλό σχέδιο. Λέτε οι Γιαπωνέζοι μετά την αξιοπιστία να ξεπεράσουν τους περισσότερους ευρωπαίους και στο design; Tα νέα lancer, civic και το honda sport 4 concept (ιδιαιτερα αυτό μου αρέσει εμένα ) φαινονται πολύ εντυπωσιακά στις φωτογραφίες. Για να δούμε...
-
I am in love
Εφαρμόζοντας τη μέθοδο Ούρι Γκέλερ, ας σκεφτούμε όλοι ταυτόχρονα:
'Βγάλτε το στην παραγωγή έτσι όπως είναι! Βγάλτε το στην παραγωγή έτσι όπως είναι! Βγάλτε το στην παραγωγή έτσι όπως είναι!' -
όλα τα παίδάκια... να αρχίσουν τις οικονομίες !!!
όταν θα βγεί το Χ ..... -
Έχει ακούσει κανείς τίποτα για πότε θα βγεί στην παραγωγή το νέο lancer και ας μην είναι και το evo. Με 150 αλλογάκια του colt και ίσως με 170-180 θα ειναι κατί πολύ καλό μαζί με το νέο civic. Ακουσα ότι η τουοτα ειδε το lancer και το civic και ξαναέβαλε την corolla για να την ξανασχεδιάση στην λεπτομέρεια. Γιατί αν είναι ένα yaris μισό μέτρο μεγαλύτερο δεν θα κάνει τίποτα.
-
Ακουσα ότι η τουοτα ειδε το lancer και το civic και ξαναέβαλε την corolla για να την ξανασχεδιάση στην λεπτομέρεια.
Αυτο ισχυει οντως. Μας το ειπανε στη σχολη τιν προηγουμενη βδομαδα
Το εσωτερικό πολύ φουτουριστικό.... Χλωμό το κόβω να βγει όπως είναι στην παραγωγή
Ειναι πολυ μπροστα ο καμικαζι mate... Παω στοιχημα θα βγει οπως το βλεπουμε. Η αρχη εγινε με το καινουργιο σιβικ...τι ειναι η μιτσου αλφα ρομεο να σχεδιαζει αλλα και να βγαζει αλλα?
-
http://www.speedsportlife.com/photopost ... evo_06.jpg
-
Σάν βέκτρα μοιάζει
(αστειεύομαι ΠαύλοΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝΕ!!!
-
... δεν μπορω δεν μπορω να περιμενω!!!
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ακουσα ότι η τουοτα ειδε το lancer και το civic και ξαναέβαλε την corolla για να την ξανασχεδιάση στην λεπτομέρεια.
Αυτο ισχυει οντως. Μας το ειπανε στη σχολη τιν προηγουμενη βδομαδα
Mακάρι να ισχύει αυτό, ακούγεται εξάλλου έντονα εδώ και αρκετό καιρό, αλλά είμαστε πολύ κοντά στην παρουσίαση και γενικά δε νομίζω οι αυτοκινητοβιομηχανίες να έχουν τόσο μεγάλη ευελιξία. Πόσο μάλλον όταν μιλάμε για corolla που θα πουλήσει ούτως ή άλλως λόγω ονόματος και που στις βασικές αγορές που διατίθεται η σχεδίαση δεν παίζει και τόσο μεγάλο ρόλο.
Συν τοις άλλοις οι κατασκοπευτικές δεν επιβεβαιώνουν κάτι τέτοιο, για να μη μιλήσουμε για τις απεικονίσεις που μάλλον πιο συντηρητικές γίνονται όσο περνάει ο καιρός.
Μitsubishi Lancer Evo X