-
Ρε σεις το φόρουμ έχει γεμίσει κατασκόπους όλη την πόλη. Τίποτα δεν ξεφεύγει
-
To Almera που είναι sv2?
-
-
Ferrari σου λένε.
Μετα απο 500m και δε μπορεί να περάσει ένα 500ρακι πανω σε γερανό -
f430 spyder, ανθρακι, χτες στις 20 30, με κατευθυνση προς σαρωνιδα, γεμισε τους καθρεφτες μου στην παρατεταμενη αριστερη μετα το ΡιΒΑ'S. ενοειτε οτι εκανα δεξια αμεσως . παρολο που εχω δει πολλες φορες F430, την συγκεκριμενη φορα καταλαβα ποσο ειναι το αυτοκινητο. ο οδηγος δεν το πιεσε καθολου , εστριψε με 1 (ισως και 2 ) πανω με +++++χιλιομετρα,ετσι απλα ...
-
-
Έχω δει εδώ και αρκετές μέρες ένα Toyota FJ Cruiser σε γνωστή μάντρα ακριβών αυτοκινήτων στα Β.Π. Χθες είδα μπροστά μου έξω από το σπίτι μου ένα μπλε.Τέρας!
Εισάγεται κανονικά στην Ελλάδα ή όχι? -
Δεν είσάγεται επίσημα στην ευρώπη αλλά πλέον υπάρχουν πολλά απο παραεισαγωγές.
-
Είδα χθες ή προχθες στην Εθνικη οδο 'Χέρμπυ' σκαραβαιο με το νουμερο 53 και τις γραμμες όπως στην ταινια με Χανιώτικη πινακιδα σε άριστη κατασταση. Πριν ενα μήνα ειδα στο κεντρο του Ηρακλιου, άλλο ενα με Αθηναϊκο νούμερο πάλι ολοιδιο με την ταινια αλλά ειχε ένα χτυπημα στον πίσω προφυλακτηρα.
-
Εγώ προχθές είδα Fiat 500κι με το νούμερο 53!!!
-
Ο χρήστης Nick-K έγραψε:
Εγώ προχθές είδα Fiat 500κι με το νούμερο 53!!!Μπέρδεψε τις ταινίες αυτός
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Δεν είσάγεται επίσημα στην ευρώπη αλλά πλέον υπάρχουν πολλά απο παραεισαγωγές.Ακριβώς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, μαντράς επί της Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο, έχει μόνιμα ένα παρκαρισμένο απέξω. Έχει πουλήσει ένα , γιατί ...άλλαξε χρώμα!
Πολύ εντυπωσιακό (θυμίζει τα παλιά Land Cruiser) και γενικά κεφάτο και όμορφο σχέδιο. Αλλά ανεξάρτητη εισαγωγή σημαίνει και πρόβλημα διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, μεταπώλησης κλπ κλπ
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ακριβώς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, μαντράς επί της Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο, έχει μόνιμα ένα παρκαρισμένο απέξω. Έχει πουλήσει ένα , γιατί ...άλλαξε χρώμα!
Πολύ εντυπωσιακό (θυμίζει τα παλιά Land Cruiser) και γενικά κεφάτο και όμορφο σχέδιο. Αλλά ανεξάρτητη εισαγωγή σημαίνει και πρόβλημα διαθεσιμότητας ανταλλακτικών, μεταπώλησης κλπ κλπ
... ανταλλακτικών φανοποιίας μόνο, γιατί κατά τα λοιπά είναι 100% Landcruiser. Όσο για τη μεταπώληση... το βλέπω αρκετά συχνά πια στο δρόμο και σε 2-3 συγκεκριμένες μάντρες, δε νομίζω να έχει ιδιαίτερο πρόβλημα να πουληθεί όσο ένα αδελφάκι του.
-
Στα Χανιά κυκλοφορουν 2 FJ (θαλασσί και ασημί), όπως και το Χέρμπι που είδε ο Μεγκάν. Τον είχα βάλει εδώ viewtopic.php?p=967795#p967795 αλλά τον έφαγε το xs.to
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Ακριβώς. Αν κάποιος ενδιαφέρεται, μαντράς επί της Ποσειδώνος στο Π. Φάληρο, έχει μόνιμα ένα παρκαρισμένο απέξω. Έχει πουλήσει ένα , γιατί ...άλλαξε χρώμα!
Τα περισσότερα εκ των οποίων είναι εντελώς γυμνά από εξοπλισμό...
Δεν μπορώ να καταλάβω τη λογίκη που κάποιοι εισάγουν ένα ιδιαίτερο όχημα και το φέρνουν στην πιο τσίπικη έκδοση που κυκλοφορεί στην Αμερική.
-
οκ, τοτε εξηγησε μας τη λογικη με την οποια το αγοραζει καποιος!
-
Τo target group είναι νεαρές ηλικίες, που θέλουν όχημα με εκτός δρόμου δυνατότητες και τους αρέσει να ξεχωρίζουν (να μην έχουν ίδιο αυτοκίνητο με όλους τους υπολοίπους).
Στην τιμή που παίζουν λοιπόν, είναι απαράδεκτο π.χ. να το φέρνουν με πλαστικό τιμόνι και όχι δερμάτινο και άλλα παρεμφερή στοιχεία εξοπλισμού.
Και επειδή γνωρίζω άτομο που τα φέρνει full extra, οι διαφορές στον εξοπλισμό είναι τεράστιες.
-
To FJ είναι αμάξι που αξίζει να το πάρεις γυμνό.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Είδα χθες ή προχθες στην Εθνικη οδο 'Χέρμπυ' σκαραβαιο με το νουμερο 53 και τις γραμμες όπως στην ταινια με Χανιώτικη πινακιδα σε άριστη κατασταση. Πριν ενα μήνα ειδα στο κεντρο του Ηρακλιου, άλλο ενα με Αθηναϊκο νούμερο πάλι ολοιδιο με την ταινια αλλά ειχε ένα χτυπημα στον πίσω προφυλακτηρα.παρκάρει κάτω από το σπίτι μου στα Χανιά..
όταν το πήρε είχε παλαιο'υ τύπου αθηναικές και τις άλλαξε με ν.τ χανιώτικεςΟπως έχουμε ξαναπεί μμικρός ο κόσμος
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To FJ είναι αμάξι που αξίζει να το πάρεις γυμνό.Με λαστιχένια πατάκια!
Αν και πάλι, δεν είναι τόσο 'εργαλείο' όσο το προπροηγούμενο 90άρι LC...
Carspotting [#5]