-
Πανέμορφο το Clio, και οι φωτογραφίες απίστευτες!
Καλοτάξιδο το Porschικό, πολύ ωραία η ζαντούλα του!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Τα χιονολάστιχα τα ζήτησες εσύ ή έτσι στο παρέδωσαν;
ΚαλοτάξιδηΤις ζάντες και τα λάστιχα (18άρια) τα είχα από το παλιό.Απλώς έβαψα τις ζάντες στο χρώμα του αυτοκινήτου.Κανονικά φορούσε 17άρια.
Καλοτάξιδο και απο εμένα. Τωρα μια άσχετη ερώτηση, τις ζάντες τις έδωσες για ηλεκτροστατική βαφή? Λογικά ναι....
Οπότε με ποιό τρόπο σου άφησαν άβαφο το εξωτερικό δαχτυλίδι που έχει μείνει μεταλλικό χρώμα? Γνωρίζεις αν την έβαψαν πρώτα ολόκληρη μαυρη και μετά την πέρασαν μια στον τόρνο για να γυαλίσει το συγκεκριμένο σημείο?Απλώς επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για κάτι ανάλογο, και μου είπαν οτι διχρωμία με ηλεκτροστατική βαφή δεν γίνεται....
thanks -
Πολύ ωραίο! Μεγειές και καλοτάξιδο!
-
-
Καλά χιλιόμετρα Γιώργο! Απολαυστικά κι ασφαλή!
-
-
Τελικά το καινούριο Cayenne είναι πολύ πιο όμορφο απ'το παλιό.
sv2 οι ζαντούλες δεν του πάνε πολύ (imho πάντα, η ασημί γραμμή είναι πολύ ωραία αλλά τα μπράτσα δεν συμβαδίζουν)
Βέβαια κάνε ό,τι σου αρέσει και μην ακούς κάθε τυχάρπαστο -
Ο χρήστης Neos έγραψε:
sv2 οι ζαντούλες δεν του πάνε πολύ (imho πάντα, η ασημί γραμμή είναι πολύ ωραία αλλά τα μπράτσα δεν συμβαδίζουν)
+1 δεν του πάνε καθόλου
-
Ωχ!! Αφήσαμε τις πινακίδες και πιάσαμε τις ζάντες.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ωχ!! Αφήσαμε τις πινακίδες και πιάσαμε τις ζάντες.Οντως με κατι θα βρουμε να ασχοληθουμε.
Να πω και γω τη γνωμη μου.Γενικως το Cayenne(και το παλιο και το καινουργιο) μου αρεσουν χαμηλωμενα με τεραστιες ζαντες,δηλαδη τα Gemballa (οχι πως αυτα με χαλαν βεβαια) -
Εγώ πάλι τις βρίσκω πολύ ταιριαστές
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
Εγώ πάλι τις βρίσκω πολύ ταιριαστέςεμένα μου φαίνεται ότι δεν πάνε με το σκάφος!!!sv2, άλλαξε σκάφος άμεσα!!!
(προφανώς και κάνω πλάκα )
-
Πινακίδα το σκαφος φέρει;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πινακίδα το σκαφος φέρει;έχει μια μικρή μπροστά
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Τέλεια η φώτο!
Μια από μένα καθαρό-καθαρό...αλλά όχι τόσο καλλιτεχνική (εννοείται) όσο του opterios
Νίκο αν το αφήνεις εκεί εκτεθειμένο στον ήλιο και στο χώμα, καλό είναι να του αγοράσεις μια καλή κουκούλα.
Επίσης η ηλιοπροστασία που του βάζεις, δεν κάνει κάτι γιατί οι ακτίνες διαπερνούν το παρμπριζ και βράζει το εσωτερικό. Καλύτερα να του βάλεις μια εξωτερική που καλύπτει όλο το παρμπριζ.
Τη κουκούλα την έχω σκεφτεί, ειδικά επειδή το κινώ το ΣΚ μόνο. Μου είπαν όμως ότι το χρώμα θα πρέπει να 'αναπνέει', γιατί στη περίπτωση που βρέξει θα χαλάσει το χρώμα. Επίσης, εάν περάσει σκόνη και χώμα ανάμεσα σε κουκούλα και χρώμα με τον αέρα και τη μετακίνηση της, θα κάνει ζημιά στο χρώμα (και ας είναι πεντακάθαρο κουκούλα/αυτοκίνητο). Ποια είναι η άποψή σας?
Όσον αφορά την ηλιοπροστασία, η εξωτερική είναι η καλύτερη, αλλά keep in mind ότι τα παράθυρα δεν έχουν πλαίσια, και θα χαλάσει ο μηχανισμός και ίσως κάνει και παραπάνω ζημιά. Άρα αρκούμαι με την εσωτερική να προστατεύει το ταμπλό.
Από του χρόνου όμως αλλάζω σπίτι και θα ψάξω με κλειστό γκαράζ.
Το σκέφτομαι πάντως να το κουκουλώσω...
εγω το κουκουλωνω καθε μερα ολοκληρο τωρα τα καλοκαιρια και δεν παθαινει τιποτα..το χειμωνα με τις βροχες που δεν εχει τοσο ηλιο δεν τη βαζω(για να μη σαπισει η κουκουλα απ'το νερο) και ας λασπωθει το αυτοκινητο,παντως δυο τρεις φορες που εφαγε δυνατη βροχη απλως καθαρισε καπως η κουκουλα δεν εγινε κατι με το χρωμα ουτε περασε νερο και λασπη...
ειναι σπαστικο μεχρι να τη συνηθισεις,αλλα εγω που τη βαζω βγαζω καθε μερα(και μαλλον με κοροιδευουν οι γειτονες) το κανω μεσα σε 1 λεπτακι ...μετραει πολυ η κουκουλα γιατι ειδικα στο γκαραζ μου που χει λευκο χαλικι και γινεται εντονη αντανακλαση του ηλιου,τα παλιοτερα αυτοκινητα εχουν ξεθωριασματα στο χρωμα τους και ειναι λιγο σκατα...
και οταν μπαινω μεσα,αφου βγαλω τη κουκουλα δεν εχει καμια σχεση με ηλιοπροστασια ειναι πολυ πιο δροσερο...αν δεν το βγαζεις και καθε μερα βολτα, μη το σκεφτεσαι καθολου,μια συνηθεια ειναι...
-
-
sv2 στο Σάνη είναι η φωτό?Στο πάρκινγκ πριν την μαρίνα?
-
To καμάρι μου μόλις το είχα παραλάβει:
Με click στη φωτογραφίες τις βλέπετε σε μεγάλο μέγεθος
Επίσης θα ήθελα να προλάβω να πω ότι μπορεί να πιάνω 2 θέσεις, αλλά 1ον το parking ήταν άδειο, 2ον δεν απομακρύνθηκα από το αυτοκίνητο και 3ον πάρκαρα για όσο χρόνο χρειάστηκε για να το φωτογραφίσω.
Δεν το έχω ξανακάνει και ούτε θα το ξανακάνω!Χρήστος
-
-
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!