-
Διαβάζετε εφημερίδες καθημερινά;
-
-
-
Ναί , καθημερινά , μία Αθηναϊκή και τουλάχιστον μία τοπική (Γιαννιώτικη).
Και να σημειώσουμε κάτι, που ανακοινώθηκε στο ετήσιο συνέδριο του
Επαρχιακού Τύπου που έγινε αυτές τις ημέρες στην Πάτρα :Oι τοπικές εφημερίδες έχουν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα απο αυτές των
Αθηνών !!!! -
Όχι έντυπη. Ωστόσο διαβάζω πάμπολλες πηγές στο Internet ξένες κι ελληνικές (άντε τώρα να διαλέξω τι πρέπει να ψηφίσω). Η μόνη έντυπη που στάνταρ παίρνω κάθε Κυριακή είναι η Κ.Ε.
-
Den exei xrono agapi mou...
Άτιμη κενωνία...
Εδώ τους 4τ, που παλιά τους ξεκοκκάλιζα σε 2 το πολύ μέρες, τώρα τους έχω και περιφέρονται στο σπίτι καμιά 15αριά μέρες...
Αλλά είπαμε... Άτιμη κενωνία...
-
Τις καθημερινές από το Internet μόνο. Σάββατο και Κυριακή αγοράζω την έντυπη.
-
Θεωρώ την έντυπη καθημερινή ενημέρωση ένα παρωχημένο κατάλοιπο του περασμένου αιώνα. Κάτι που το έχουν καταλάβει φαίνεται και οι εφημερίδες, γι΄αυτό και πλέον θέλεις καροτσάκι για να κουβαλήσεις όλα τα 'έξτρα' στο σπίτι : '12 περιοδικά, 14 ένθετα, μια βιντεοκασέτα, ένα κασκόλ και ένα σκυλάκι κανίς, προσφορά με την Κυριακάτικη ###### (εισάγεται την φυλλάδα της προτίμησής σας).
Τα παραπάνω δεν σημαίνουν ότι δεν το βλέπω κάποιες φορές ρομαντικά το θέμα. Εξακολουθεί να με συγκινεί ας πούμε το θέαμα του 70χρονου που κάθεται στο παγκάκι 'του' και ξεκοκαλλίζει την Εστία ή το Ριζοσπάστη. Δεν ξέρω γιατί, εξάλλου όπως 'κατηγορήθηκα' σε άλλο θέμα είμαι ένας 'Προοδευτικός' (R) οπότε αυτά τα πράγματα θα έπρεπε να με αφήνουν αδιάφορο... Παράξενο...
Και ξέρω ότι είναι εις βάρος μου, αλλά στα μαθητικά/φοιτητικά μου χρόνια έχω εμπλακεί πολλάκις σε εκδόσεις εφημερίδων, περιοδικών, κλπ.
Αλλά σήμερα τα μέσα έχουν εξελιχθεί... αυτή είναι η αλήθεια. Και πρέπει να ακολουθήσουμε, και να επηρεάσουμε, όσο μπορούμε.
-
Διαβάζω μόνο Κυριακάτικες ( 2 ) και παρόλο αυτά γεμίζω χαρτι για πέταμα
-
Διαβάζω κυρίως τις Κυριακές εφημερίδα, αλλά έχουν καταντήσει ''πολυπεριοδικά'', καλό και κακό αυτό.
Το πιο ωραίο πράγμα για μένα είναι να παίρνω εφημερίδες το πρωί μ' ένα φίλο και να τις μελετάμε εκτός σπιτιού, σε κάποιο καφέ της πόλης. -
Τις καθημερινές ο χρόνος δεν φτάνει και η εφημερίδα που θα αγόραζα δημοσιεύεται σχεδόν αυτούσια στο Διαδίκτυο κάθε μεσημέρι. Η αλήθεια είναι ότι οι κυριακάτικες είναι αρκετά θελκτικές με όλα όσα προσφέρουν και αρκετές φορές υποκύπτω και αγοράζω, αν νομίζω ότι κάτι με ενδαφέρει. Πάντως δεν χάνω με τίποτα τα σκίτσα του Αρκά στην τελευταία σελίδα του 'Ε' της 'ΚΕ', έστω και ως λαθραναγνώστης.
-
Έπρεπε να βάλεις και μια επιλογή: ΠΟΤΕ
-
Μόνο τις Κυριακές. Καθημερινά ενημερώνομαι από το Διαδύκτιο. Είναι γνωστό πιά ότι δεν υπάρχει χρόνος για να διαβάσει κανείς εφημερίδα. Ωστόσο ο έντυπος τύπος πιστεύω ότι δεν αντικαθίσταται. Οι ειδήσεις στο Διαδίκτυο είναι επιγραμματικές και σύντομες. Και το χαρτί έχει άλλη γοητεία. Εφημερίδα, καφεδάκι... πάνε αυτά, τι να κάνεις μας έφαγε το τρέξιμο
-
Ο χρήστης georgex έγραψε:
Έπρεπε να βάλεις και μια επιλογή: ΠΟΤΕΑκριβώς!
-
Μεσα στην εβδομαδα παιρνουμε 2-3 φορες εφημεριδες.
Κυριακη- Εθνος,Βημα,Ελευθεροτυπια ειναι στανταρ συν μια αθλητικη(ΑΕΚΑΡΑ ) -
[list:601iixec]Οχι γιατι ειναι κοματικοποιημενες [/list:u:601iixec][list:601iixec]Η Γαλλια με πολλαπλασιο πλυθησμο εχει 5 εφημεριδες κι εμεις εδω καθε στενο εκδοτης, προεδρος, αντιπροεδρος, επικεφαλης................και τεμπελχαναδες[/list:u:601iixec]
-
Όχι έβαλα. Κάθε μέρα δε διαβάζω εφημερίδα, αν και ενημερώνομαι από τα πρωτοσέλιδα στα περίπτερα και από το Ίντερνετ. Δύο παρατηρήσεις:
α) Το Ίντερνετ, αν και είναι ένας χώρος όπου θα βρεις ατέλειωτες εφημερίδες σε ηλεκτρονική μορφή και ένα σωρό άρθρα με διάφορες γνώμες και αυτό είναι καλό, εντούτοις δεν υποκαθιστά την γαλήνη ενός Κυριακάτικου ή Σαββατιάτικου πρωινού, όπου θα αγοράσεις τη φυλλάδα σου και θα διαβάσεις εσύ και όλη η οικογένειά σου τα νέα.
β) Το ότι οι πιό πολλές Σαββατιάτικες και Κυριακάτικες εφημερίδες έχουν γίνει πολυπεριοδικά είναι καλό γιατί προσφέρουν θέματα ποικίλου ενδιαφέροντος για διάβασμα ακόμα και μέσα στη βδομάδα. Έτσι μορφώνουν κιόλας.
-
Παλιότερα κάθε μέρα μόνο ίντερνετ.
Τώρα 2 ημερισίως και κάποιες φορές και ίντερνετ (στην στρατιωτική φορουμοέξοδο!! )
Αν παίζει μουσική ο Χωσέ στο γραφείο (τελευταίες 2 βδομάδες... ) ακόμα και το ξεφύλλισμα χλωμό... Πάντως αν ΠΣΚ είμαι μέσα εκτιμώ δεόντως το ότι το PS2 μου παίζει DVD και τα ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑ ένθετα των εφημερίδων!!
-
Μία καλή ψηφοφορία θα ήταν:
'Βλέπετε ειδήσεις στην τηλεόραση κάθε μέρα?'
και αν ναι, ποιες ώρες?
Θα πέσει γέλιο!
-
Ειπα να μην ανοίξω νεο topic (αν και εχει μονο εμμεση σχεση) και το εβαλα εδώ.
Πήρα χτες το 'Ποντικι' μετα απο πολύ καιρό και πρωτη φορα μετα την αλλαγη ιδιοκτησίας. Ημουν λιγο επιφυλακτικός (εμεις οι παλιοί το συνηθίσαμε 'κάπως' και το διαφορετικό μας ξενίζει). Μπορώ να πω οτι μου αρεσε, όπως και το καλό ενθετο 'Art'. Βαζει και (προσεγμενο) DVD. Χτες ειχε τον 'Ιβαν' του Αϊζενστάιν . Καλή εναλλακτική πρόταση, ελπίζω μονο να μην το χαλάσουν οι καινούριοι
Κανεις αλλος που να το διάβασε ολοκληρο; (γιατί εγώ... )