-
Το είδα σήμερα το βράδυ στην παραλιακή. Με κέρδισε απο την πρώτη στιγμή. Τι να πρωτκοιτάξω, τη γραμμή του? Ε! δεν παίζεται!!!! ο ήχος που ακουγόταν απο τις εξατμήσεις του? (δύο έχει) την αρχοντιά που κυλούσε στο δρόμο? Φοβάμαι ότι σύντομα θα αποχωριστώ το Corolla TSport.
Ακούω, λοιπόν απόψεις. Και σύγουρα moteour Wankel, ναι αυτό που το σνομπάρουν οι ευφευρέτες του! -
Το είδα σήμερα το βράδυ στην παραλιακή. Με κέρδισε απο την πρώτη στιγμή. Τι να πρωτκοιτάξω, τη γραμμή του? Ε! δεν παίζεται!!!! ο ήχος που ακουγόταν απο τις εξατμήσεις του? (δύο έχει) την αρχοντιά που κυλούσε στο δρόμο? Φοβάμαι ότι σύντομα θα αποχωριστώ το Corolla TSport.
Ακούω, λοιπόν απόψεις. Και σύγουρα moteour Wankel, ναι αυτό που το σνομπάρουν οι ευφευρέτες του! -
[list:jdhbt23z]Exεις κομποδεμα να το συντηρεις?Τοτε παρτο.[/list:u:jdhbt23z][list:jdhbt23z]Βενζιναδικο επισης θα χρειαστεις, και μοτερακια στο υποογειο.Τωρα αν μου πεις οτι δε θα το τρεχεις, εεε τοτε τι το θες?[/list:u:jdhbt23z][list:jdhbt23z]Αυτα τα αυτοκινητα ειναι μονο για εντυπωσιασμο.Αμα του περισευουν του αλλου κατι μυρια, γιατι να μην κανει την πλακα του?[/list:u:jdhbt23z][list:jdhbt23z]Αμα ηταν καλος ο wankel θα τον εβαζε η mazda και στα επιβατικα [/list:u:jdhbt23z]
-
For once I agree me ton poromeno.
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=4809 -
ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΤΥΧΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2003
***OK here's the good news. I just spent the last 2 nights Zaino'ing my RX-8 and it looks great! Better than showroom finish.
OK here's the bad news. I got home from work to rearrange my RX-8 in the garage and it won't start! I cranked it for awhile several times with no firing as far as I can tell. The temperature has dropped from 55 to 40 degrees in my garage but that shouldn't affect a modern fuel injected car.
The engine light is on but I think it's probably always on when you're starting up the car. The only problem I've had with my RX-8 was a brief time at 3600miles where the oil level light came on, which has been reported by others. I think I'm around 4600miles right now.
VIN# 0585 (Not sure how I got a low VIN since I didn't pre-order)
Build: 05/03
Bought it off the lot on July 31. Was told first one sold by dealer.
Silver 6SP GT black/red leatherI've been really happy with my RX-8 up to this point, but this has me really worried.***
-
H Λύση είναι μια ή μάλλον δύο! SAAB & VOLVO!
Me -35C στην Σουηδία και παίρνουν μπρος λες και είναι +20C.
Και αφήστε τους άλλους να 'ψάχνονται' με τους κινητήρες της χρονιάς.... -
Ο χρήστης sado έγραψε:
H Λύση είναι μια ή μάλλον δύο! SAAB & VOLVO!
Me -35C στην Σουηδία και παίρνουν μπρος λες και είναι +20C.
Και αφήστε τους άλλους να 'ψάχνονται' με τους κινητήρες της χρονιάς....Ναι,αλλά όταν είναι +20C,παίρνουν μπρος;
-
xaxa!! Καλό!!
Μα φυσικά αγαπητε μου! Σουηδικό είναι! -
Ο χρήστης sado έγραψε:
xaxa!! Καλό!!
Μα φυσικά αγαπητε μου! Σουηδικό είναι!haha les kai einai epiplo. IKEA. H teleutaia moda sthn boria amerikh.
-
Το RX-8 δεν έχει την αγριάδα του RX-7, αλλά μου αρέσει. Όσο υπάρχει το S2000 βέβαια, το RX-8 πάντα θα έρχεται δεύτερο στα δικά μου μάτια, αλλά είναι από τα ωραία αυτοκίνητα (προσωπική άποψη πάντα).
Τώρα, σε ένα video του best-motoring που κατέβασα, έχουν στήσει σε πίστα το νέο Skyline, το RX-8, το S2000, το Honda Acura και το MX-5. To S2000 με το που σβήνουν τα φώτα, πέφτει τελευταίο, αλλά μέσα σε 4 γύρους τους έχει περάσει όλους από πάνω και έχει κάνει και μεγάλη διαφορά. Το RX-8 τερματίζει τρίτο, πίσω από το Skyline, ενώ τελευταίο και καταϊδρωμένο φυσικά το MX-5, το οποίο είχε ξεκινήσει και αρκετά μπροστά από τα άλλα.
Σημέιωση: Τα αυτοκίνητα ήταν όλα μαμά.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Το RX-8 δεν έχει την αγριάδα του RX-7, αλλά μου αρέσει. Όσο υπάρχει το S2000 βέβαια, το RX-8 πάντα θα έρχεται δεύτερο στα δικά μου μάτια, αλλά είναι από τα ωραία αυτοκίνητα (προσωπική άποψη πάντα).
Τώρα, σε ένα video του best-motoring που κατέβασα, έχουν στήσει σε πίστα το νέο Skyline, το RX-8, το S2000, το Honda Acura και το MX-5. To S2000 με το που σβήνουν τα φώτα, πέφτει τελευταίο, αλλά μέσα σε 4 γύρους τους έχει περάσει όλους από πάνω και έχει κάνει και μεγάλη διαφορά. Το RX-8 τερματίζει τρίτο, πίσω από το Skyline, ενώ τελευταίο και καταϊδρωμένο φυσικά το MX-5, το οποίο είχε ξεκινήσει και αρκετά μπροστά από τα άλλα.
Σημέιωση: Τα αυτοκίνητα ήταν όλα μαμά.Μου φαινεται πολυ περιεργο που το skyline βγηκε 2ο. Πολυ πιο δυνατο απο το 2Κ και με 4κινηση ετη μπροστα. Εχεις το link να το δουμε μηπως?
Υ.Γ.: Το Skyline ειναι το R34? -
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Μου φαινεται πολυ περιεργο που το skyline βγηκε 2ο. Πολυ πιο δυνατο απο το 2Κ και με 4κινηση ετη μπροστα. Εχεις το link να το δουμε μηπως?
Υ.Γ.: Το Skyline ειναι το R34?Όχι, ήταν το καινούργιο. Ένα που είναι σχεδιαστικό έκτρωμα.
Δυστυχώς, το link πρέπει να το ψάξω ξανά. Αν το βρω, θα το κάνω post.
-
Εκτός από το ότι είναι δύο σπορτίφ αυτοκίνητα (S2000 - RX8) με πολύστροφους δυνατούς κινητήρες δεν νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικά ή συγκρίσιμα. Το S2000 είναι διθέσιο ανοιχτό, ακριβότερο, με ελάχιστους χώρους και πιο αγωνιστικών διαθέσεων ενώ το RX8 πλήρως τατραθέσιο, 40 πόντους μεγαλύτερο, με χώρους αποσκευών κλειστό και απλώς σπορτίφ. Το ανοιχτό RX7 θα ήταν πιο κοντά στη φιλοσοφία του S2000. Ο ανταγωνισμός του S2000 είναι η Ζ4, το ΤΤ, το ανοιχτό 350Ζ και η Boxster (στην Αγγλία και τα TVR). Ο ανταγωνισμός του RX8 είναι πρακτικά ανύπαρκτος! Ίσως το ΤΤ η Celica και 325 coupe και πιο πίσω το Hyundai Coupe!
Κι εγώ θα περίμενα το Skyline να υπερισχύσει (αν ήταν το R34, το επόμενο ανίστοιχο δεν ξέρω αν έχει βγεί, στην Αμερική έχουν προς το παρόν κάτι άλλο για Skyline που μοιάζει με το 350Ζ). Ίσως η πίστα να ήταν σχετικά αργή και να ευνούσε το ντριφτάρισμα οπότε η τετρακίνηση να δυσκολευόταν. Περίεργο που έμεινε τελευταίο στην εκκίνηση το Honda, μήπως το κάναν επίτηδες για να τους περάσει μετά? Εννοείται ότι το MX5 δεν είχε καμιά ελπίδα σε πίστα έναντι των θηρίων!
Από πού το κατέβασες το φιλμάκι? -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μου φαινεται πολυ περιεργο που το skyline βγηκε 2ο. Πολυ πιο δυνατο απο το 2Κ και με 4κινηση ετη μπροστα. Εχεις το link να το δουμε μηπως?
Υ.Γ.: Το Skyline ειναι το R34?Όχι, ήταν το καινούργιο. Ένα που είναι σχεδιαστικό έκτρωμα.
Δυστυχώς, το link πρέπει να το ψάξω ξανά. Αν το βρω, θα το κάνω post.
Milas tote gia to alios gnosto Infiniti G35. To autokinito auto einai OLOIDIO se ola ektos emfanish me to Nissan 350Z kai paragh 270hp.
Ekei kinish mono Piso. Den htan ekdosh GTR pou anamenete mesa sto xrono. Otan bgh auto tote kane sugkrish paliou kai neou Skyline. GTR vs GTR.
Epomeno to S2000 na ta tsagiash.
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εκτός από το ότι είναι δύο σπορτίφ αυτοκίνητα (S2000 - RX8) με πολύστροφους δυνατούς κινητήρες δεν νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικά ή συγκρίσιμα. Το S2000 είναι διθέσιο ανοιχτό, ακριβότερο, με ελάχιστους χώρους και πιο αγωνιστικών διαθέσεων ενώ το RX8 πλήρως τατραθέσιο, 40 πόντους μεγαλύτερο, με χώρους αποσκευών κλειστό και απλώς σπορτίφ. Το ανοιχτό RX7 θα ήταν πιο κοντά στη φιλοσοφία του S2000. Ο ανταγωνισμός του S2000 είναι η Ζ4, το ΤΤ, το ανοιχτό 350Ζ και η Boxster (στην Αγγλία και τα TVR). Ο ανταγωνισμός του RX8 είναι πρακτικά ανύπαρκτος! Ίσως το ΤΤ η Celica και 325 coupe και πιο πίσω το Hyundai Coupe!Swstos alla isws to adikhs me to 325. 8a elega 330ci aneta. Ekei 8a einai kalh sugkrish. Oso gia to Hyundai kai me to V6 den to pianh. Einai sport katigoria alla me ka8olou power.
Kalh sugkrish 8a htan me to RSX/Integra. H me to diko mou ean htan akoma sthn paragwgh.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:qgjonxtu]Exεις κομποδεμα να το συντηρεις?Τοτε παρτο.[/list:u:qgjonxtu][list:qgjonxtu]Βενζιναδικο επισης θα χρειαστεις, και μοτερακια στο υποογειο.Τωρα αν μου πεις οτι δε θα το τρεχεις, εεε τοτε τι το θες?[/list:u:qgjonxtu][list:qgjonxtu]Αυτα τα αυτοκινητα ειναι μονο για εντυπωσιασμο.Αμα του περισευουν του αλλου κατι μυρια, γιατι να μην κανει την πλακα του?[/list:u:qgjonxtu][list:qgjonxtu]Αμα ηταν καλος ο wankel θα τον εβαζε η mazda και στα επιβατικα [/list:u:qgjonxtu]Πολύ τραγικά μας τα λες.
Σίγουρα θα καταναλώνει πολύ, αλλά όχι και 'θα χρειαστείς μοτεράκια στο υπόγειο'! Τί άλλο μπορεί να θες από μια εταιρία που κέρδισε το Λε Μαν του 91 με Wankel; Πιστεύω οτι πολύ απλά η Μάζντα
θέλει να χαρακτηρίσει τα πιό σπορ μοντέλα της με τον κινητήρα Wankel. Άλλωστε, αν δεν ήταν τόσο καλός και υπήρχαν παράπονα από τον κόσμο, δε θα έπαιρνε το ρίσκο της κατασκευής του RX8.[/url] -
Ο χρήστης takiskoym έγραψε:
Ακούω, λοιπόν απόψεις. Και σύγουρα moteour Wankel, ναι αυτό που το σνομπάρουν οι ευφευρέτες του!RX-8 λοιπόν ...
Την κατανάλωση του την σκέφτηκες?
Την διαθεσιμότητα συνεργείων με τεχνογνωσία ικανή για την συντήρηση και επισκευή του στην Eλλάδα?
Την διαθεσιμότητα ανταλλακτικών?
Την αξία και ευκολία μεταπώλησης του?
Την άγνωστη προς το παρόν αξιοπιστία του?Το ξέρεις ότι απαιτείται ειδική διαδικασία για πράγματα που ποτέ δεν θα σε απασχολούσαν σε ένα συμβατικό εμβολοφόρο κινητήρα? (πχ βάσει του manual της Mazda απαιτείται ειδική διαδικασία σβησίματος του κινητήρα άν θελήσεις να το κινήσεις για λίγα μόνο μέτρα - ρελαντί για κάποια λεπτά, ελαφρό γκάζωμα και μετά σβήσιμο αν θυμάμαι καλά)
Το είχα στην λίστα των υποψηφίων προς test-drive και αγορά, κατόπιν όμως ωρίμου σκέψεως πείρε την θέση του το Civic Type-R 2004, το οποίο αν είναι τόσο καλό όσο λένε οι ξένοι δημοσιογράφοι τότε “ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ” (ΕΠΙΣΗΣ είναι 10000 euro φθηνότερο και ΝΑΙ είναι άσχημο και ΔΕΝ έχει cup-holders με επένδυση από ξύλο τριανταφυλλιάς και δέρμα από πέος γαλάζιας φάλαινας :-).
Για περισσότερα ρίξε μια ματιά στο: http://www.rx8club.com/
-Ευτύχης
-
50 χρόνια πίσω γύρισαν για να αντιγράψουν.....
Lancia Appia...(εδώ η Monterosa toy '58) -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Εκτός από το ότι είναι δύο σπορτίφ αυτοκίνητα (S2000 - RX8) με πολύστροφους δυνατούς κινητήρες δεν νομίζω ότι είναι ανταγωνιστικά ή συγκρίσιμα...Ο ανταγωνισμός του RX8 είναι πρακτικά ανύπαρκτος! Ίσως το ΤΤ η Celica και 325 coupe και πιο πίσω το Hyundai Coupe!Το βλέπεις λίγο μονόπλευρα, νομίζω. Μπορεί όντως, βάζοντας κάτω τα τεχνικά χαρακτηριστικά στο χαρτί, τα αυτοκίνητα να μην χρίζουν συγκρίσεως, από άποψη επιδόσεων και απόδοσης μέσα σε μια πίστα. Όμως, από εκεί και πέρα νομίζω πως πολλοί εκ των πιθανών αγοραστών θα έχουν το ερώτημα ποιο από τα δύο να αγοράσουν.
Εξάλλου, εγώ απλά ανέφερα το συγκριτικό του Best Motoring, δεν ήθελα να θίξω το RX-8.
MAZDA RX8