Παιδιά το αυτοκίνητο βγαίνει 50Κ επειδή επάνω έχει της Παναγιάς τα μάτια από έξτρα! Τι περιμένατε? Μόνο το MPack κάνει 4.500...τα λέω καλά?
Τώρα εγώ στα 50Κ θα έπαιρνα την 135i που έχει όλα τα παραπάνω στον στάνταρ εξοπλισμό (ναι...και αεροδυναμικό πακέτο Μ), αλλά έχει σημασία αν κάποιος επιλέγει άνεση over επιδόσεις. Δεν έχουμε όλοι τις ίδιες απαιτήσεις παιδιά.
Για τον συναγερμό συμφωνώ. Δεν έχω βάλει στο δικό μου. Έχει immobilizer και αν θέλει κάποιος να στο πάρει...θα στο πάρει και με συναγερμό. Και να σπάσουν το αυτοκίνητο, το ραδιόφωνο δε μπορούν να το πάρουν, εκτός αν κάποιος έχει αφήσει το πορτοφόλι του σε εμφανή σημείο...άρα καλά να πάθει!
Πείτε μου εσείς πόσες φορές έχετε βγει έξω όταν βαράει συναγερμός...και όσπου να κατέβεις...ότι ζημιά είναι να κάνουν, θα τη κάνουν. Πήγαινε βάλε ένα φωτάκι LED να αναβοσβήνει με 10 ευρώ
Το auto start/stop είναι μια χαρά σύστημα. Μας φαίνεται λάθος επειδή είναι καινούριο. Το σύστημα είναι της Bosch και εξελιγμένο έτσι ώστε να δουλεύει σωστά χωρίς πρόβλημα. Μέχρι τώρα στα 7Κ κμ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μας φαίνεται περίεργο και ίσως προβληματικό, αλλά είμαι σίγουρος ότι οι μηχανικοί της BMW το ίδιο θα είχαν στο μυαλό τους...άρα προφανώς κάτι κάνει που δε ξέρουμε. Απλά σκεφτείτε ότι παίρνει αμέσως μπροστά χωρίς καθυστέρηση. Δε παίρνει δηλαδή μπροστά όπως όταν πατάς το Start/Stop engine.