-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ελπίζω ναι, αν και νομικά μπορεί να μην στέκει η κατηγορία αντιποίησης αρχής στην περίπτωση μας. Η λέξη 'Ασφάλεια' από μόνη της μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε.Γι αυτό του πετάς την μηνυσούλα για να του κοπεί ο βήχας και εφόσον σημαίνει ό,τι σημαίνει θα φανεί.
-
Ελπίζω ναι, αν και νομικά μπορεί να μην στέκει η κατηγορία αντιποίησης αρχής στην περίπτωση μας. Η λέξη 'Ασφάλεια' από μόνη της μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε.'μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ πεταχτυκα να αλλαξω στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ' ηθελε να γραψει ο ανθρωπος... και τονε γραψανε... τς τς τς... που φτασαμε....
-
Και τώρα που το θυμήθηκα...Ζώα οι οδηγοί μεγάλων οχημάτων που κόβουν -χωρίς λόγο πλέον- όλη την κίνηση για να μπουν τέρμα αριστερά στο TEOPASS των Αφιδνών. Τώρα που υπάρχει αυτόματη διέλευση και δεξιά δεν έχουν καμία δικαιολογία. Προφανώς το κάνουν για να μην ρισκάρουν να τους σταματήσει κανένας τροχαίος στο μπλόκο που συχνά-πυκνά μπαίνει εκεί.
Με ένα περιοριστή ύψους και προειδοποιητική πινακίδα βέβαια το πρόβλημα θα λυνόταν σε χρόνο 0, αλλά αυτό θα απαιτούσε χρήση φαιάς ουσίας από τους αρμόδιους.
Επειδή χρησιμοποιώ Teopass τα τελευταία 3 χρόνια
θα ήθελα να πω ..................
Ας φροντίσουν οι κύριοι, κύριοι των διοδίων να βάλουν σωστή σήμανση ώστε να ξέρουμε αρκετά μέτρα πριν το σταθμό διοδίων που είναι το πέρασμα teopass..... αλλού έχει τέρμα δεξιά, αλλά έχει τέρμα αριστερά, αλλού και στις δυο άκρες γενικώς πρέπει να ψιλαθυμάσαι που είναι το πέρασμα σε κάθε σταθμό
Δυστυχώς και εγώ έχω βρεθεί κανα δυο φορές να κάνω διαγώνιες τανζανίες καθώς το δεξί Teo pass είχε κόκκινο και έπρεπε να πάω στο αριστερό ή πίστευα ότι έχει δεξιά και τελικά έχει ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! Στο Σπαθοβούνι για παράδεισμα έχει μόνο αριστερά λωρίδα όπως και στο Ριο νομίζω!!!!!Τέλος προς ζώα που πάιζουν φώτα στην αριστερή χωρίς λόγο!!!!! ΑΓΟΡΑΣΤΕ TEOPASS
και προσπεράστε τους όλους στα διόδια!!!!
Αντίστοιχα ζώα οι ΙΧήδες που δεν έχουν teopass μπαίνουν στην κίτρινη λωρίδα και μετά ψάχνουν ΤΑΜΕΙΟ ή προσπαθούν να χωθούν στους άλλους που περιμένουν στην ουρά για μετρητά!!!!! -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
'μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ πεταχτηκα να αλλαξω στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ' ηθελε να γραψει ο ανθρωπος... και τονε γραψανε... τς τς τς... που φτασαμε....
-
Ποιά είναι η ενδεδειγμένη τιμωρία για οδηγούς φορτηγών που κάθονται αριστερά χωρίς λόγο;
Χτες είδα το εξής απίστευτο στον περιφερειακό: 2 φορτηγά στην αριστερή και τη μεσαία ενώ η δεξιά ήταν εντελώς άδεια...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Ποιά είναι η ενδεδειγμένη τιμωρία για οδηγούς φορτηγών που κάθονται αριστερά χωρίς λόγο;Χτες είδα το εξής απίστευτο στον περιφερειακό: 2 φορτηγά στην αριστερή και τη μεσαία ενώ η δεξιά ήταν εντελώς άδεια...
Υποχρεωτική οδήγηση για ένα 8ώρο σε εθνική οδό πίσω από μοτοποδήλατο που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 30χαώ!
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ποιά είναι η ενδεδειγμένη τιμωρία για οδηγούς φορτηγών που κάθονται αριστερά χωρίς λόγο;
Χτες είδα το εξής απίστευτο στον περιφερειακό: 2 φορτηγά στην αριστερή και τη μεσαία ενώ η δεξιά ήταν εντελώς άδεια...
Υποχρεωτική οδήγηση για ένα 8ώρο σε εθνική οδό πίσω από μοτοποδήλατο που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 30χαώ!
Να τους φερουν να οδηγησουν νταλικα φορτωμενη στα Εμιρατα!!!! να εχουν δρομους με 6 λωριδες αδειους συνηθως και αυτοι να ειναι υποχρεωμενοι!!!! (αλλοιως τους διωχνουν απο την δουλεια..τρωγοντας προστιμο) να ειναι στην εξω δεξια και να μην επιτρεπεται να προπερασουν!! εστω και αν ειναι αδειοι αυτοι και γεματος ο μπροστινος... τους βλεπω και δεν μπορω να καταλαβω πως δεν τους σπανε τα νευρα.....πανε σημειωτον!!!! στην κυριολεξια!!!!!
-
Δεν ξερω τελικα γιατι τον εγραψαν, παντως μολις ειδανε το χαρτι, εδιξαν πολυ ενοχλημενοι
Το αμαξι(δεν λεω ποιο) ηταν αξιας τουλαχιστον 90.000€ -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Επειδή χρησιμοποιώ Teopass τα τελευταία 3 χρόνια
θα ήθελα να πω ..................
Ας φροντίσουν οι κύριοι, κύριοι των διοδίων να βάλουν σωστή σήμανση ώστε να ξέρουμε αρκετά μέτρα πριν το σταθμό διοδίων που είναι το πέρασμα teopass..... αλλού έχει τέρμα δεξιά, αλλά έχει τέρμα αριστερά, αλλού και στις δυο άκρες γενικώς πρέπει να ψιλαθυμάσαι που είναι το πέρασμα σε κάθε σταθμό
Δυστυχώς και εγώ έχω βρεθεί κανα δυο φορές να κάνω διαγώνιες τανζανίες καθώς το δεξί Teo pass είχε κόκκινο και έπρεπε να πάω στο αριστερό ή πίστευα ότι έχει δεξιά και τελικά έχει ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!! Στο Σπαθοβούνι για παράδεισμα έχει μόνο αριστερά λωρίδα όπως και στο Ριο νομίζω!!!!!Νομίζω ότι είσαι λίγο off εδώ φίλε.
Φαίνονται από αρκετά μακρυά τα περάσματα του ΤΕΟΡΑΣΣ αφενώς αλλά και ένας από τους λόγους που αρκετά πριν τα διόδια η ταχύτητα περιορίζεται (σε εκνευριστικό βαθμό ομολογουμένως) είναι και αυτός...
(δηλαδή να έχουν τον χρόνο οι οδηγοί να επιλέξουν την σωστή λωρίδα)'Ασχετα που οι περισσότεροι φτάνουμε στα διόδια με 120-140...
-
Ζώο
Τώρα ειλικρινά συγχήστηκα πάρα πολύ. Την επόμενη φορά που θα δω κάτι τέτοια τηλ. τροχαία επιτόπου για ξύλωμα πινακίδας. Άυτοί είναι παλιάνθρωποι. Δεν σέβονται κανέναν. Μια γιαγια, ένας παππούς, ένας ανάπηρος τί θα κάνουν? -
ακυρο ποστ
-
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
καλα τα δημοτικα σκυλια ολη μερα βολοδερνουν στην τσιμισκη,το προστατευομενο δρομο του φτερωτου
Μονο για Ρ40 στην καρολου ντηλ ξηλωνουν πινακιδες
Αυτος θελει κρεμασμα επι τοπου -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Μια γιαγια, ένας παππούς, ένας ανάπηρος τί θα κάνουν?Στην απεναντι γωνια, εχει ενα καφενειο...
Ε, ας πιουνε εναν καφε μεχρι να τελειωσει τις (σιγουρα...) επειγουσες δουλειες του ο ιδιοκτητης... -
Στη Γερμανια απο οτι εχω μαθει αν καποιος δει καποιον αλλο να παρανομει η καλει επιτοπου αστυνομια η ο ιδιος παει και ξηλωνει τις πινακιδες,τις παραδιδει στην αστυνομια και αναφερει την παρανομια.Και αυτος κατι τετοιο χρειαζεται.
-
Aυτό είναι υπερβολή θα έλεγα.
-
ΗΛΙΘΙΟΣ και με τάσεις αυτοκτονίας ο μηχανάκιας που παραλίγο να πατήσω σήμερα. Βρισκόμουν στο ύψος της Κανελλοπούλου στην Πάτρα στο φανάρι επί της προέκτασης της εθνικής και περίμενα να στρίψω δεξιά (στο σημείο εκείνο η μεσαία και η δεξιά λωρίδα πάνε δεξιά και μόνο η αριστερή πάει ευθεία και εγώ ήμουν στη μεσαία), Δεξιά μου βρισκόταν μια νταλίκα με ρυμουλκούμενο. Ανάβει το πράσινο και πάω να στρίψω δεξιά ΟΠΩΣ οφείλω, φυσικά έχοντας και φλας και εκείνη τη στιγμή πετάγεται ένα μηχανάκι από τα δεξιά της νταλίκας που πήγαινε ευθεία Πατάω απότομα φρένο, κάνει ένας ελιγμό και δεν πέφτει πάνω μου και τι κάνει ο θεός;;;;;;;;; ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ!!!
Θα τρελαθώ... και πάλι δεν είχα κουράγιο να απαντήσω... Να' ναι καλά ο οδηγός της νταλίκας που του έχωσε ένα μπινελίκι άλλο πράγμα
Ρε τι κόσμος υπάρχει. Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ταμπέλες επί του δρόμου που προσδιορίζουν ότι οι 2 λωρίδες έχουν υποχρεωτική πορεία δεξιά και ΜΟΝΟ η αριστερή πάει ευθεία και αυτός είχε το θράσος να πάει ευθεία από την '4η' λωρίδα εμφανιζόμενος ξαφνικά δίπλα από μια νταλίκα και ν΄αρχίσει να βρίζει και από πάνω.
Ρε φούστη μου δε μπορούσε να τον πατήσει να τον κάνει χαλκομανία ο νταλικιέρης και γω θα πήγαινα στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Στη Γερμανια απο οτι εχω μαθει αν καποιος δει καποιον αλλο να παρανομει η καλει επιτοπου αστυνομια η ο ιδιος παει και ξηλωνει τις πινακιδες,τις παραδιδει στην αστυνομια και αναφερει την παρανομια.Και αυτος κατι τετοιο χρειαζεται.Καλα... Αν και υπερβολικο.... Αυτο συμβαινει στη Γερμανια...
Εδω Ελλαντισταν. Αν σκασουν οι μπατσοι και των ξηλωσουν, θα βρεθουν 2 - 3 να πουν οτι δεν εχουν δικιο κ οτι ο ανθρωπος για 5 λεπτακια σταματησε.... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ΗΛΙΘΙΟΣ και με τάσεις αυτοκτονίας ο μηχανάκιας που παραλίγο να πατήσω σήμερα. Βρισκόμουν στο ύψος της Κανελλοπούλου στην Πάτρα στο φανάρι επί της προέκτασης της εθνικής και περίμενα να στρίψω δεξιά (στο σημείο εκείνο η μεσαία και η δεξιά λωρίδα πάνε δεξιά και μόνο η αριστερή πάει ευθεία και εγώ ήμουν στη μεσαία), Δεξιά μου βρισκόταν μια νταλίκα με ρυμουλκούμενο. Ανάβει το πράσινο και πάω να στρίψω δεξιά ΟΠΩΣ οφείλω, φυσικά έχοντας και φλας και εκείνη τη στιγμή πετάγεται ένα μηχανάκι από τα δεξιά της νταλίκας που πήγαινε ευθεία Πατάω απότομα φρένο, κάνει ένας ελιγμό και δεν πέφτει πάνω μου και τι κάνει ο θεός;;;;;;;;; ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙ!!!Θα τρελαθώ... και πάλι δεν είχα κουράγιο να απαντήσω... Να' ναι καλά ο οδηγός της νταλίκας που του έχωσε ένα μπινελίκι άλλο πράγμα
Ρε τι κόσμος υπάρχει. Υπάρχουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ταμπέλες επί του δρόμου που προσδιορίζουν ότι οι 2 λωρίδες έχουν υποχρεωτική πορεία δεξιά και ΜΟΝΟ η αριστερή πάει ευθεία και αυτός είχε το θράσος να πάει ευθεία από την '4η' λωρίδα εμφανιζόμενος ξαφνικά δίπλα από μια νταλίκα και ν΄αρχίσει να βρίζει και από πάνω.
Ρε φούστη μου δε μπορούσε να τον πατήσει να τον κάνει χαλκομανία ο νταλικιέρης και γω θα πήγαινα στο δικαστήριο ως μάρτυρας υπεράσπισης
Τι θα γινει με σενα;;;;
Θα ξεκινησεις ποτε τις ασκησεις θαρους;;;;
Αφου βλεπεις οτι εκανε μαλακια ο αλλος, βαλτον στη θεση του!!! -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
'μια ΑΣΦΑΛΕΙΑ πεταχτηκα να αλλαξω στο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ' ηθελε να γραψει ο ανθρωπος... και τονε γραψανε... τς τς τς... που φτασαμε....
Καλό!!
Τι μου θύμισες τώρα... Πριν από κάποιους μήνες αποφάσισε ο δήμος μετά από πολλά παράπονα των κατοίκων της περιοχής να ξαναστρώσει το δρόμο που περνάει έξω από το σπίτι μου. Γυρίζω από τη δουλειά ένα απόγευμα και βλέπω, λοιπόν, επάνω στα δέντρα να έχουν καρφιτσώσει κάτι φωτοτυπίες από ένα σημείωμα σε μέγεθος Α4, το οποίο έγραφε:
'MΗΝ ΠΑΡΚΑΡΕΤΕ ΑΣΦΑΛΤΙΚΑ'
(ούτε σφραγίδα του δήμου, ούτε υπογραφή, ούτε τίποτα - θα μπορούσε να το είχε βάλει οποιοσδήποτε ακόμα και για πλάκα)Εννοούσαν φυσικά κάτι του στυλ '*ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ μην παρκάρετε στο δρόμο αυτό από αύριο, ημέρα τάδε, τόσες του μηνός, έως π.χ. μεθαύριο, ημέρα τάδε, τόσες του μηνός, διότι θα γίνουν **ασφαλτικά *έργα - ευχαριστούμε, όνομα, θέση στο δήμο, σφραγίδα, κλπ', αλλά ποιος κάθεται να το γράφει όλο αυτό στο κομπιούτερ?....
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Τι θα γινει με σενα;;;;
Θα ξεκινησεις ποτε τις ασκησεις θαρους;;;;
Αφου βλεπεις οτι εκανε μαλακια ο αλλος, βαλτον στη θεση του!!!Δεν είναι ζήτημα θάρρους, πραγματικά δε φοβάμαι να καυγαδίσω με κάποιον ακόμα και αν τελικά τις φάω. Το θέμα είναι ότι πιστεύω ότι αποκλείεται να μπει ο άλλος στη θέση του. Αν κάποιος έχει χαμηλή νοημοσύνη αυτή δε θα αλλάξει αν παίξουμε ξύλο, οπότε προσωπικά ΠΟΤΕ δε θα προκαλέσω κάποιον να έρθουμε στα χέρια. Αν μου επιτεθεί εκείνος φυσικά δε θα κάτσω με σταυρωμένα χέρια, όσο 'φλώρικο' και αν ακούγεται όμως δε βλέπω φως στο τούνελ με το να πλακωθούμε. Με κάτι τέτοιους σαν το σημερινό πάντως πιο πολύ μου έρχεται να γελάσω παρά να εκνευριστώ (αφού βέβαια ξεπεράσω το σοκ του μόλις γλυτώσαμε την ανθρωποκτονία από αμέλεια).
Ζώα,Ζώα,Ζώα [#10]