-
Επιστροφή στην Ευρετήριο Δ. Συζήτησης
Τουλάχιστον ή στο Ευρετήριο ή στην ενότητα του (γενική...). Μην ξεχάσουμε και τα λίγα Ελληνικά.... (δεν μου φτάνει ο ΟΗΕ στην οικοδομή....)
-
Καλησπέρα κι απο εμένα!
το καινούριο φόρουμ μου φαίνεται πολύ πιό γρήγορο απο το προηγούμενο και βρίσκω πολύ καλό το να δείχνει ποιός είναι online.
ΟΜΩΣ...
1)τα αβατάρ πρέπει να μπούν στ΄αριστερά
- να μήν υπάρχει το κενό στα δεξιά
3)να σκουρίνει λίγο το χρώμα στο background
4)να μπεί το quick reply
5)θα προτιμούσα περισσότερο κόκκινο - μαύρο μιάς και είναι το σήμα των 4 τροχών
Πάντως η αλλαγή ήρθε σε σωστό timing.
-
- avatar και στοιχεια χρηστη στα δεξια !!!! ... Παγκοσμια πατεντα ... ακομα και οι αγγλοι τα εχουν αριστερα
Στο phpbb3 το avatar μπαίνει by default στα δεξιά και πρέπει να πειραχτεί το CSS για να αλλάξει (με αμφίβολα αποτελέσματα)
Με λίγο tweaking πάντως, θα γίνει πιο λειτουργικό. Προς το παρόν ας κάνουμε λίγη υπομονή
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Σαββας is back ... χαίρομαι που σας ξαναβλέπω!
Επ τωρα το ειδα.
Κι απο μενα λοιπον
-
καλοριζικο αλλα δεν μου αρεσει και κουραζει ετσι οπως ειναι.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
καλοριζικο αλλα δεν μου αρεσει και κουραζει ετσι οπως ειναι.Πλακα πλακα δεν μπορω να κατσω πανω απο 5 λεπτα και να διαβασω ποστς. Τυφλωνομαι. Δεν μπορω να καταλαβω τι ειχε το παλιο φορουμ. Μια χαρα ηταν . Οποιος ειχε την ιδεα να αλλαξει το φορουμ και να δημιουργησει αυτο το εκτρωμα πρεπει να λιθοβοληθει μεχρι θανατου ή εστω να οδηγησει μια αλφα 33 που θα τον οδηγησει στον θανατο σιγουρα
-
Ξέρω οτι για κάποιους που δούλεψαν σκληρά για μέρες είναι μεγάλη απογοήτευση να ακούνε τόσο αρνητικά σχόλια..
Όμως η αλήθεια είναι οτι η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη και δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε..
Με κάποιες μικρές βελτιώσεις πάντως τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα..Αν διαπλατυνθεί η σελίδα και αν μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά..
Επίσης μην ξεχνάμε ότι εκτός από την αισθητική αλλαγή λογικά θα υπάρχει και αλλαγή στην ασφάλεια,κάτι πολύ σημαντικό..
ΥΓ.Υπομονή παίδες..Το να πηγαίνεις από Rallye 13άρι σε 207 Rallye σίγουρα ξενίζει και θέλει συνήθεια..
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν ξέρω αν άλλαξε τπτ από το απόγευμα, αλλά από αυτό το πισί βλέπω ένα φόρουμ ... χάρμα!
Και τα χρώματα καλύτερα, και η οθόνη (δεν είναι γουάιντ) γεμάτη και γενικά ... όλα καλά!Το γαλαζούλι δεν μου αρέσει μόνο, παίζει να έχουμε δυνατότητα επιλογής απόχρωσης φόντου;
Παιδιά αλήθεια, χθες βράδυ σε άλλο υπολογιστή με 'παλιά' 19άρα οθόνη το έβλεπα άψογο! Μήπως να αλλάζαμε τις ρυθμίσεις της οθόνης;
Το μπάνερ του φόρουμ το γουστάρω τρελά! Και όχι μόνον εγώ, όλοι στο σπίτι!
Για τα εικονίδια, μήπως γίνεται να μπουν φαρδιά - πλατιά ΠΑΝΩ ή ΚΑΤΩ από τη δημοσίευση; Καλό είναι να τα έχουμε όλα εδώ, αλλά είναι στενός ο χώρος και ξεχειλώνουν την 'υποβολή'. -
Ψήφισα το 2. 'Εν μέρει ναι κι εν μέρει όχι', αλλά επι της ουσίας δυσκολεύομαι να 'περιηγηθώ' .
Ισως είναι θέμα συνήθειας, μου φαίνεται οτι το παλιό ήταν πιο εύχρηστο
Επίσης δυο παρατηρήσεις ακόμη:- Τo anatar να ξαναπάει αριστερά,
και 2. απο αρκετές δημοσιεύσεις μου (οχι όλες) δεν έχουν έρθει τα μυνήματα παρακολούθησης των απαντήσεων
- Τo anatar να ξαναπάει αριστερά,
-
Προσπαθεια να γίνει πιο εντυπωσιακό μεν, έγινε πιο δύσχρηστο και κουραστικό δε.
Επί της ουσίας...μηδέν. Ξανακάντε το όπως ήταν.
Γενικώς το φόρουμ ακολουθεί την πορεία του περιοδικού...κάθε αλλαγή, προς το χειρότερο. -
Το πληκτρο της απαντησης γιατι εχει πιο εντονα το 'ΝΤΗΣΗ' ; Οπως και το κουμπι με το νεο θεμα εχει πιο εντονο το 'ΘΕΜΑ' .
-
Στην αρχή δεν μου άρεσε. Είδα τα avatar δεξιά και λέω τι είναι τούτο!!!!
Τώρα όμως έχω αλλάξει γνώμη. Είναι σωστό που είναι τα avatar δεξιά και έτσι πέφτει κατευθείαν το μάτι στο γραπτό κείμενο και όχι στην χαζοφωτογραφία του καθενός.
Ίσως θα μπορούσε να γίνει πιο έντονο το contrast ώστε να ξεχωρίζεις πιο εύκολα που τελειώνει και που αρχίζει το κάθε post, αλλά ήδη και αυτό έχω αρχίσει να το συνηθίζω οπότε και δεν το κρίνω απαραίτητο.
Οι διαφημίσεις και τα banners που λέτε μερικοί, δε με ενοχλούν ΚΑΘΟΛΟΥ.
Όσους τους ενοχλούν και χρησιμοποιούν firefox ας εγκαταστήσουν το Abblock Plus...Πολύ περισσότερο ενοχλητικές βρίσκω τις ακαλαίσθητες και τεράστιες φωτογραφίες που έχουν μερικοί στις υπογραφές τους. Αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μόνο πράγμα που με ενοχλεί πραγματικά στο καινούριο forum. Στο παλιό λόγω επιλογής χρωμάτων δεν ήταν τόσο εμφανές. Εδώ όμως κάνει μπαμ!!
Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα!!!
` -
Ο χρήστης gkr41 έγραψε:
- avatar και στοιχεια χρηστη στα δεξια !!!! ... Παγκοσμια πατεντα ... ακομα και οι αγγλοι τα εχουν αριστερα
Στο phpbb3 το avatar μπαίνει by default στα δεξιά και πρέπει να πειραχτεί το CSS για να αλλάξει (με αμφίβολα αποτελέσματα)
δωσε μου 4 φορα ( παγκοσμίως ) με το αβαταρ δεξια και ασε τα ΣουΣουΣου
υγ εκτος εαν το KPT σε συνδιασμό με το DTR ( και ενεργοποιημενο FFB ) αλλαζει τα δεδομενα ...by default
-
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Ξέρω οτι για κάποιους που δούλεψαν σκληρά για μέρες είναι μεγάλη απογοήτευση να ακούνε τόσο αρνητικά σχόλια..
Όμως η αλήθεια είναι οτι η αλλαγή είναι πολύ μεγάλη και δυσκολευόμαστε να προσαρμοστούμε..
Με κάποιες μικρές βελτιώσεις πάντως τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα..Αν διαπλατυνθεί η σελίδα και αν μεγαλώσει λίγο η γραμματοσειρά..
Επίσης μην ξεχνάμε ότι εκτός από την αισθητική αλλαγή λογικά θα υπάρχει και αλλαγή στην ασφάλεια,κάτι πολύ σημαντικό..
ΥΓ.Υπομονή παίδες..Το να πηγαίνεις από Rallye 13άρι σε 207 Rallye σίγουρα ξενίζει και θέλει συνήθεια..
TO 207 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Rallye
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει ανοιχτό θέμα στις Ανακοινώσεις παίδες για το φόρουμ, εδώ είναι λίγο άκυρο να γίνεται η κουβέντα.Σωστα
viewtopic.php?f=11&t=30959&start=180 -
Είναι λογικό να ζητάμε πάντα κάτι ακόμα καλύτερο. Αναμενόμενο. Καλό, όμως, είναι, επίσης, όπως λέει και ο VasGolfΤσουΕνΛάϊ ( ), να μην αναφερόμαστε απαξιωτικά στην προσπάθεια που, κάποιοι, έκαναν.
Αλλαγές και βελτιώσεις θα γίνουν. Για να γίνει ακόμα καλύτερο. Χρώματα (ωραίο το μπλέ και δεν θέλω σχόλια... ), 'άπλωμα', κουμπάκια 4Τ, quick reply κλπ
Πάντως.
Η ταχύτητα, που όλοι ζητάγαμε, είναι γεγονός.
Η ασφάλεια, που όλοι ζητάγαμε, βελτιώθηκε δραματικά.
Οι επιλογές χρήστη, που ζητάγαμε, είναι παρούσες.
Τα emoticons μπαίνουν μέσα στο κείμενο και όχι στο τέλος της δημοσίευσης.
Απώλεια δημοσιεύσεων δεν υπήρξε.
Το Φόρουμ είναι σε δικό του server.
Η διαχείριση είναι, μακράν, αποδοτικότερη και ευκολότερη.
Η εικόνα στο banner είναι εκπληκτική.Ειδικά για τα avatar, μου αρέσει να είναι εντελώς ξεχωριστό το format!
Το νέο 4ΤΦ είναι, λοιπόν, καλύτερο από το παλιό, για μένα. Μακράν. Μπορεί να θέλει λίγο fine tuning. Αλλά είναι, σίγουρα, καλύτερο!
Με γειά μας λοιπόν. Μπράβο σε αυτούς που δούλεψαν. Λίγο κουράγιο ακόμα να φτιάξουμε και τις λεπτομέρειες.
-
Τεστ 1,2,3....τεστ...
Πολύ μπέρδεμα ρε παιδιά.
Και οι γραμματοσειρά ψιλοπερίεργη...με διαφορετικά μεγέθη στους χαρακτήρες.Νομίζω ότι το default μέγεθος (κανονική) είναι μεγάλο. Καλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς το μικρό.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για κάποιο λόγο ο χώρος δεν μου θυμίζει ότι είμαι σε φόρουμ αυτοκίνησης.
Περίεργα πράγματα...
-
Πολύ πιεσμένο κατά πλάτος είναι.
Ειδικά σε οθόνες με μεγάλη ανάλυση (widescreen κλπ) πιάνει το μισό πλάτος οθόνης και είναι αντιαισθητικό.
Πρέπει να γίνει να έχει αυτόματη προσαρμογή στο πλάτος της σελίδας. -
μετ:
Σας ευχαριστουμε, αλλα το φορουμ θα μεινει - σχεδιαστικα - ως εχει...
κατι ψιλολοϊδια μενουν για φτιαξιμο τα οποια μπορει και να μην τα παρετε και ειδηση..
σας ευχαριστουμε!εντιτ: ΟΧΙ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΩ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΩ!!! ΜΠΟΡΩ???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
(ωραίο το μπλέ και δεν θέλω σχόλια... ),
Πάντως.
Η ταχύτητα, που όλοι ζητάγαμε, είναι γεγονός.
Η ασφάλεια, που όλοι ζητάγαμε, βελτιώθηκε δραματικά.
Οι επιλογές χρήστη, που ζητάγαμε, είναι παρούσες.
Τα emoticons μπαίνουν μέσα στο κείμενο και όχι στο τέλος της δημοσίευσης.
Απώλεια δημοσιεύσεων δεν υπήρξε.
Το Φόρουμ είναι σε δικό του server.
Η διαχείριση είναι, μακράν, αποδοτικότερη και ευκολότερη.
Η εικόνα στο banner είναι εκπληκτική.Βασικά ψάχνω να βρω μία δημοσίευση με σχόλια που έκανα αλλά δεν τη βρίσκω...
μπλε είναι?, προς το θαλασσί το κόβω....
Έλεγα ότι είναι ¨απαλό¨στο μάτι, συμπληρώνω ότι όντως είναι γρήγορο, σίγουρα δεν τίθεται θέμα ασφαλείας , αλλά δεν ξέρω αν είναι η ανάλυση μου αλλά δεξιά βλέπω μία πλατιά άσπρη γραμμή με αποτέλεσμα να φαίνεται λίγο 'παστωμένο'...
Και επειδή ξέρω τι ζόρι είναι να το στήσεις από την αρχή, Well done guyz, μικρές βελτιωσούλες θέλει..
Νεο Forum - Παρατηρήσεις, απόψεις