-
Η Alpina να δω πότε θα μάθει να σχεδιάζει ζάντες..
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Νίκο η δικιά σου 120 πόσο έχει μέση κατανάλωση εδώ στην αθήνα ?
πιστεύεις ότι η 116 μπορεί να πέσει ακόμα περισσότερο (βάρος) ?σε λίγες μέρες θα πάω ένα ταξιδάκι για 7-8 μέρες γερμανία - αυστρία και έχω νοικιάσει μια 120 (NAVI). Για να δούμε τι εντυπώσεις θα μου δώσει αυτές τις μέρες (Test Drive)......
Αχ ρε γαμώτο .... θα την κάνω? την υπέρβαση ...... από την 120 στην 320 coupe .. είναι κούκλα !!!!
....πάω να πάρω και το drive !!!!!
Στην Αθήνα μου γράφει 10.2λτ/100κμ και πάω αρκετά γρήγορα! Το πατάω δηλαδή συνέχεια (ανοίγματα κλπ...και κάνω και τις πιρουέτες μου ) και έχω πάντα ανοιχτό κλιματισμό!!
Με την 116i δε ξέρω τι γίνεται...αλλά υποθέτω ότι θα καίει περισσότερο από τη 2λτ αν το πηγαίνεις το ίδιο γιατί ζορίζεται το μοτέρ για να κινήσει σωστά το ίδιων κιλών αμάξωμα. Η 116 που είχα για μια μέρα όταν είχα αφήσει την 147 για να την εκτιμήσουν έκαιγε σαν 3λτ (ήταν η παλιά όμως)!!!
Να την κάνεις την υπέρβαση!!! Είναι πολύ καλή η 320i Coupe. Αν ήταν στο budget μου θα την έπαιρνα...αλλά ήθελα κάτι πιο γρήγορο, λιγότερο κυριλέ μιας και στα 28 μου πιστεύω ότι η 3άρα είναι υπερβολή.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Η Alpina να δω πότε θα μάθει να σχεδιάζει ζάντες..H alpina κάποτε σχεδίαζε τις ομορφότερες ζάντες!
Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζουν τις ασχημότερες... -
Καλα το συγκριτικο του Α5 με την 320 καμπριο ειναι ψιλο ακυρο.
Βαλτε μια 320 με Μ πακετο χειροκινητη και το ιδιο Α5 με S line κ.λ.π. για
να εχει αξια το συγκριτικο.
Τωρα αντι να δουμε εσωτερικα των 2 αυτοκινητων η καποιες αναφορες σε γκατζετς βλεπουμε τα σοκακια της μονεμβασιας. ημαρτον.
Εγω πραγματικα αγορασα το περιοδικο γιατι περιμενα να δω μια αναλυση των 2 αυτοκινητων και απογοητευτηκα.Πραγματικα περιμενω να δω ενα συγκριτικο
Brera 2,2 CLK 200, A5 1.8T και 320 coupe.
Αλλα πραγματικο συκγριτικο οχι μονεμβασιες και τι ωραια οου ειναι τα καμπριο.Α! τι επαθα σημερα...
Χαζευα κατα τις 1 το μεσημερι στην παραλιακη στη γλυφαδα προς Αθηνα μια ολοκαινουρια μπλε αστραυτερη Μ3, οποτε περιμενα να με περασει για να ακουσω τον ηχο
απο τον V8 γιατι εβλεπα οτι χωνοταν στην κινηση αλλα σε καποια φαση εμεινε στην μεσαια σαν να κολλωσε....Απο το βαθος ακουγεται το βογγητο της Μονικα Μπελουτσι σε προχωρημενες περιπτυξεις με την Παμελα Αντερσον .... Οποτε βλεπω μια μαυρη γνωριμη φιγουρα η οποια με πλησιαζει για να μου επιδειξει περνωντας με χωρις να την εχω δει απο που εκανε σφηνα και βρεθηκε μπροστα μου, τα 2 μαγικα γραμματα διπλα απο
το παντα σεβαστο ονομα carrera....Ποια ηταν αυτα τα γραμματα ???? Τι να λεμε τωρα....
Ο οδηγος της παντως πηγαινε γα οντας και στροφαρε στον κοφτη γιατι μιλαμε ακουγοταν απο πολλα φαναρια πισω.Ο τυπος με την Μ3 πρεπει να τα ειδε ολα.
Μα ειναι δυνατον να κυκλοφορεις ενα απο τα πιο ποθητα αυτοκινητα αυτη
τη στιγμη και να ερχεται ο καθε ενας απο το πουθενα και να στη χαλαει ?
Μιλαμε μετα απο αυτο ηταν μια αλλη Μ3Παιδια δεν εχετε ξανακουσει τετοιο θορυβο..
Πριν ζησω αυτο περασε μια 430 με τον οδηγο να κραταει τις στροφες ψηλα
αλλα αυτο το πραγμα πραγματικα ηταν το κατι αλλο.Δεν περιγραφω αλλο
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλα το συγκριτικο του Α5 με την 320 καμπριο ειναι ψιλο ακυρο.Βασικα δεν ειναι συγκριτικο.Ανηκει στην ενοτητα 'Ειδικες διαδρομες' οποτε για αυτο και η εμφαση στη Μονεμβασια.
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Απο το βαθος ακουγεται το βογγητο της Μονικα Μπελουτσι σε προχωρημενες περιπτυξεις με την Παμελα Αντερσον .... Οποτε βλεπω μια μαυρη γνωριμη φιγουρα η οποια με πλησιαζει για να μου επιδειξει περνωντας με χωρις να την εχω δει απο που εκανε σφηνα και βρεθηκε μπροστα μου, τα 2 μαγικα γραμματα διπλα απο
το παντα σεβαστο ονομα carrera.... GT
Ποια ηταν αυτα τα γραμματα ???? Τι να λεμε τωρα....
Ο οδηγος της παντως πηγαινε γα οντας και στροφαρε στον κοφτη γιατι μιλαμε ακουγοταν απο πολλα φαναρια πισω.Ο τυπος με την Μ3 πρεπει να τα ειδε ολα.
Μα ειναι δυνατον να κυκλοφορεις ενα απο τα πιο ποθητα αυτοκινητα αυτη
τη στιγμη και να ερχεται ο καθε ενας απο το πουθενα και να στη χαλαει ?
Μιλαμε μετα απο αυτο ηταν μια αλλη Μ3Παιδια δεν εχετε ξανακουσει τετοιο θορυβο..
Πριν ζησω αυτο περασε μια 430 με τον οδηγο να κραταει τις στροφες ψηλα
αλλα αυτο το πραγμα πραγματικα ηταν το κατι αλλο.Δεν περιγραφω αλλο
στο 1':20' μια ιδεα...λεμε τωρα
Youtube Video -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Καλα το συγκριτικο του Α5 με την 320 καμπριο ειναι ψιλο ακυρο.Δεν είναι συγκριτικό.
-
Αρχιζουν σιγα σιγα να μπαινουν και οι υπερτροφοδοτουμενοι βενζινοκινητηρες στην Χ5 ,απο την Χ6...Αρχιζοντας με τον V8
http://www.worldcarfans.com/9080302.006 ... -whispered -
είδατε το 5 επεισόδιο απο την νέα σειρά Fifth Gear το συγκριτικό 135 vs CaymanS?
-
Ο χρήστης sokos έγραψε:
είδατε το 5 επεισόδιο απο την νέα σειρά Fifth Gear το συγκριτικό 135 vs CaymanS?Cayman σκετο θες να πεις
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καλα το συγκριτικο του Α5 με την 320 καμπριο ειναι ψιλο ακυρο.
Δεν είναι συγκριτικό.
Γιατι δεν ειναι ? Ποιος ηταν ο σκοπος τοτε ?
Εγω το ειδα σαν συγκριτικο. Αφου μεχρι και μετρησεις κανατε στο 0-100 υποτιθεται. Τι δεν καταλαβα καλα ? Ισα ισα που υπηρχε και ενα πανεμορφο τοπιο για δυο πανεμορφα αυτοκινητα...Ρε τι γινεται στο Μπαχρειν ζω και σημερα ανεβαινα καμια αλλη λεωφορο απο την Αθ.Λαμ. ?
Την αλλη ειδα ενα carrera gt σημερα ειδα ενα ασημι SLR. Και μια aston martin ολοκαινουρια καλη εκδοση στην παραλιακη...
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
....ειδα ενα carrera gt σημερα ειδα ενα ασημι SLR. Και μια aston martin ολοκαινουρια καλη εκδοση στην παραλιακη......γιατί υπάρχουν και κακές εκδόσεις στις ολοκαίνουργιες Aston Martin???
-
Ρε παιδι μου υπαρχει η απλη με τις 200.000 και η σπεσιαλ με τις 300.000
Αυτη φαινοταν απο τις σπεσιαλ. Ενας κατασκευαστης την ειχε την aston, απο αυτους που τους πληρωσατε απο 300 μεχρι 600 χιλιαρικα για κατοικιες αξιας το πολυ 200 χιλιαδων.
τι να λεμε τωρα... ειμαστε και off topic μην ξεχνιομαστε
-
Εγώ λοιπόν πρέπει να είμαι από τους εύκολους....βολεύομαι και με το κακό φτηνιάρικο μοντέλο.... Και με τη μικρή Lamborghini βολεύομαι και για να επανέλθουμε και λίγο προς στο θέμα μας και με την 335i βολεύομαι!!
-
-
Ο χρήστης nikodoc_z4 έγραψε:
Απο το ......
Δεν περιγραφω αλλο
στο 1':20' μια ιδεα...λεμε τωρα
Youtube Videoειναι απλα ο καλυτερος ηχος που εχω ακουσει απο αυτοκινητο....
παιδες στο Bimmer.com εχουν κατι φωτο απο την νεα 7....
(δεν βαζω λινκ ειμαι απο κινητο... ) -
Σας αρέσουν αυτές οι ζάντες?Ταιριάζουν με Ε30?
http://www.wallothnesch.com/d/palp/alp11.jpg -
M'ενα γρηγορο googling ειδα οτι αυτες φοριουνταν σε Ε12/Ε21. Στις Ε30 εβαζαν καπακι στο κεντρο.
-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Σας αρέσουν αυτές οι ζάντες?Ταιριάζουν με Ε30?
http://www.wallothnesch.com/d/palp/alp11.jpgΠολύ ωραίες! Ταιριάζουν απόλυτα πιστεύω!
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
M'ενα γρηγορο googling ειδα οτι αυτες φοριουνταν σε Ε12/Ε21. Στις Ε30 εβαζαν καπακι στο κεντρο.Ναι,αλλά μπαίνουν και σε Ε30.
Αυτές με το καπάκι βγαίνουν από 16αρες και πάνω.
Τι να κάνω?
BMW FORUM