-
Κι όμως, κι όμως...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, είναι απλά συνήθεια, αρρώστια - πάθηση, ανακλαστικό, παιχνίδι κλπ....
Αν θες δεν υπαρχει λογική αλλά υπάρχει λόγος : ότι είναι 'άρρωστοι'
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
με 4000 μικτα παιρνεις 2800 καθαρα; Λιγοτερα...κοντα 2500 και αν.
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω
Μαλλον εχεις δικιο..Βασικα αν τα υπολογισουμε βγαινουν 56000 το χρονο.Τα πρωτα 10Κ ειναι αφορολογητα μετα μεχρι τα 25Κ ειναι καποιο ποσοστο κοντα στο 25%,μεχρι τα 35% ειναι αλλο ποσοστο (τα νουμερα δεν τα θυμαμαι κι ακριβως.. ) κλπ οποτε χοντρικα καπου στα 4000 εχεις κρατησεις 33% οποτε καπου εκει που λες.Βεβαια παιζουν κι αλλα ρολο,αλλα δεν τα ξερω γιατι δεν ανηκω σ αυτη την κατηγορια..
κοθτσαν απλα βαριομουν να γραψω αγγλιστι..
Παντως ασερφ θα ρωτησω και τον ωασγτι να το επιβεβαιωσω...
-
[quote='skye'][quote='tasosdev'][quote='koutsan'][quote='Κάβουρας']Γιατί να μην δηλώσει κάποιος αληθώς πόσα παίρνει το μήνα?
Εγώ αν θες μπορώ να σου πω πόσα παίρνω.Και ειλικρινά ξέρω άτομα εδώ στο forum που παίρνουν τουλάχιστον τα διπλά (κρίνοντας και μόνο από τα έξοδα που έχουν για το αμάξι τους-που προφανώς δεν είναι το μόνο ).
ΤΙ μπορεί να κερδίσει κάποιος με το να βάλει επιλογή το 'άνω από 3000', ενώ παίρνει 1000 -
- καλά είναι για την ώρα.
-
ammophila ξανατονίζω:
δεν είμαστε τυχαιο δείγμα, όσοι γράφουμε στο φόρουμ.Δεν είμαστε δείγμα του μέσου έλληνα οδηγού.(που και πάλι δεν μπορεί ο μέσος οδηγός να εξισωθεί με το μέσο έλληνα -υπάρχουν και πολλοί/όχι αμελητέοι χωρίς αμάξι).Νομίζω ότι το 'σωστό' είναι να 'δηλώσεις': πόσα λεφτά μένουν στην τσέπη σου καθαρά (είτε δηλωμένα είτε όχι) το χρόνο, αφού τα διαιρέσεις με το 12.
Κανείς δε λέει ψέματα χωρίς λόγο.Μπορεί ο λόγος να είναι ανούσιος, χαζός, ηλίθιος, παιδαριώδης, αλλά υπάρχει.
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση
Ενημερωτικά, και πολύ χοντρικά, αν κάποιος έχει εισόδημα 4000
-
Σε προλαβα...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Κι όμως, κι όμως...ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ, είναι απλά συνήθεια, αρρώστια - πάθηση, ανακλαστικό, παιχνίδι κλπ....Αν θες δεν υπαρχει λογική αλλά υπάρχει λόγος : ότι είναι 'άρρωστοι'
Ρε συνάδελφε, θες κόμπλεξ κατωτερότητας, θες μούρη, θες συμφέρον, θες πειραματισμό θές ότι θές, λόγοι υπάρχουν, λογική υπάρχει, και εξυπηρετεί και σκοπό, όσο ποταπός κι αν είναι αυτός.
-
Ε τώρα μη με βάλεις να σου αναφέρω περιπτωσιολογία γιατί είμαι βέβαιος ότι θα ορκιστείς ότι λέω ψέμματα
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Σε προλαβα...Το είδα, αλλά είπα να το βάλω... ε τι τσάμπα να πάει το ψάξιμο;
Παντως ασερφ θα ρωτησω και τον ωασγτι να το επιβεβαιωσω...
Ούτε και γω το είπα τυχαία
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Παντως ασερφ θα ρωτησω και τον **ωασγτι **να το επιβεβαιωσω...Καλά...αναγκάστηκα να γράψω στο 'σημειωματάριο' για να καταλάβω το bold
Απίστευτος...Respekt -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
ρε που να κλασει ο διαολος, παλι τα ιδια σκατα!!!
Μπα, τώρα που μπήκαν και μεγαλύτερες κλίμακες θα διαφωνείς ακόμα περισσότερο.
Εντωμεταξύ δε μπορώ να καταλάβω πού βρίσκεις το περίεργο
Υπάρχουν χιλιάδες εργαζόμενοι στην Ελλάδα που αμείβονται με μισθούς όχι 'μόνο' 3000 -
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
με 4000 μικτα παιρνεις 2800 καθαρα; Λιγοτερα...κοντα 2500 και αν.Σε αυτο το επιπεδο μισθων στην Ελλαδα οι κρατησεις ειναι περιπου 42%. Αυτο περιλαμβανει φορους, ασφαλειες, κτλ.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Η προστακτική δεν παίρνει αύξηση
Ενημερωτικά, και πολύ χοντρικά, αν κάποιος έχει εισόδημα 4000
-
Δυο πραγματα εχω να πω, το ενα ερωτηση:
-
Αφου ειναι τοσοι πολλοι αυτοι που βγαζουν κατω απο 1500 Ευρω τον μην καθαρα, πως ζουν με τοσα λεφτα? Μπορει να κανει κανεις μια προχειρη αριθμητικη με τα σταθερα εξοδα που εχει ο καθενας στην Αθηνα του 2008 που ειναι πιο ακριβη απο το Σικαγο?
-
Αυτο που μετραει στο τελος, δεν ειναι ποσα λεφτα βγαζεις, αλλα εαν σου φτανουν να ζεις αξιοπρεπως. Ο ορος αξιοπρεπως ειναι διφορετικος για τον καθενα μας, ομως πανω/κατω υπαρχει ενα μεσο του ορισμου του ορου που συμφωνουν οι περισσοτεροι. Οταν φτασει καποιος στο σημειο να βγαζει παραπανω χρηματα απο αυτα που καταναλωνει, τοτε συνιστω δυο πραγματα: 1ον να ρωτησεις τον εαυτο σου: ζω αξιοπρεπως? και 2ον, τα παραπανω χρηματα ειναι απλως νουμερα εαν δεν χρισημοποιηθουν για μια αναγκη (π.χ. θεμα υγειας χτυπα ξυλο ή κατι τετοιο). Τα παραπανω λεφτα απλα τα θελεις οταν δεν τα εχεις.
-
-
gavriil1
Υπάρχουν πόλεις (και χώρες) με κόστος ζωής ελάχιστα μικρότερο από της Ελλάδας, στις οποίες οι καλοί μισθοί είναι της τάξης των 800 Ε το μήνα. Και οι άνθρωποι ζουν και είναι και αξιοπρεπείς.
Θεωρώ και τα δυο σου, ας πούμε, ερωτήματα άτοπα. -
[quote='aserf']Ενημερωτικά, και πολύ χοντρικά, αν κάποιος έχει εισόδημα 4000
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
gavriil1
Υπάρχουν πόλεις (και χώρες) με κόστος ζωής ελάχιστα μικρότερο από της Ελλάδας, στις οποίες οι καλοί μισθοί είναι της τάξης των 800 Ε το μήνα. Και οι άνθρωποι ζουν και είναι και αξιοπρεπείς.
Θεωρώ και τα δυο σου, ας πούμε, ερωτήματα άτοπα.Πως δηλαδη? Κανε μια αριθμητικη.
-
[quote='aserf']Ενημερωτικά, και πολύ χοντρικά, αν κάποιος έχει εισόδημα 4000
-
Και τι να τα κάνεις τα λεφτά;Απο τη στιγμή που αναγκάζεσαι να δουλεύεις(Δουλειά = Δουλεία) και να τρώς το λιγότερο το ένα τρίτο της ημέρας σου, για μένα δεν έχει κανένα νόημα..
Αν δε, είσαι απο τους τυχερούς που έχουν κάνα 500άρι ευρώ εισόδημα ή παραπάνω και δικό τους σπίτι δεν τίθεται για μένα θέμα εργασίας..
Καλύτερα ελεύθερος και να τη βγάζω με ένα καφέ τη μέρα αραχτός,παρά να με τρέχουν όλη μέρα όλη τη βδομάδα για να βγάλω μια περιουσία που θα την επιδεικνύω το Σάββατο το βράδυ σε κάποιο club...
Dog's life rules...!!
Μηνιαίο εισόδημα: 2008