Μαλλον με παρεξηγησατε.....
1ον φυσικα και ΔΕΝ θα κανω κατι που ενοχλει τον διπλα μου. Αν θελω να ακουσω δυνατα μουσικη, πολυ απλα θα κλεισω το παραθυρο για να μην ενοχλω.
2ον, το sub το θελω ΟΧΙ για να ακουω σε τρελλες εντασεις, αλλα με σωστη ποιοτητα μουσικης και να καλυπτω ολο το ηχητικο φασμα (οποιος ξερει απο ηχητικη καταλαβαινει), πραγμα που με ενα απλο σετακι ηχεια και ενισχυτη αυτον του RCD, απλα δεν γινεται. Για να εχεις σωστη αναπαραγωγη του ηχου, χρειαζεσαι οπωσδηποτε διαφορετικους τυπους ηχειων, οπου το καθενα θα παιζει τις σωστες συχνοτητες (και το sub απαραιτητο για τις χαμηλες) και ενισχυτες για να οδηγησουν τα ηχεια.
3ον ΦΥΣΙΚΑ και ειμαι κατα της υπερβολης. Τρελλα bodykit που κανουν το αυτοκινητο τσιρκο, μακρυα απο μενα. Το ιδιο ισχυει για πιτσιλιστηρια και εξατμισεις-γατοφωλιες. Μονη εξαιρεση αμα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ το συγκεκριμενο αυτοκινητο χρειαζεται ΤΟΟΟΟΣΟ μεγαλη εξατμιση (πχ το M3 turbo...)
Απλα πιστευω οτι ΚΑΘΕ αυτοκινητο, απο αποψη εμφανισης, μπορει να βελτιωθει με ενα σωστο bodykit, χωρις να ειναι κραυγαλεο και χωρις να ειναι ιεροσυλια. Πχ συγκρινετε 911 με 911GT3, Modena με Modena Stradalle κλπ...
Εγω προσωπικα τωρα θα βγαλω το σημα της Οπελ απο το πορτ-μπαγκαζ του Astra και θα βαλω της Vauxhall, πρωτον γιατι το εχω δει σε αλλο Astra και μου αρεσε παρα πολυ, και 2ον γιατι ειναι ακτι διαφορετικο απο τα εκατονταδες Astra 1.4 Sport ασημι που κυκλοφορουν στην Αθηνα.
4ον Γιατι να μην θελω να ξεχωριζει το αυτοκινητο μου απο ολα τα αλλα (αλλο ξεχωριζω, αλλο κανω μπαμ απο χιλιομετρα...)? Δηλαδη οταν οι γυναικες ξοδευουν του κοσμου τα λεφτα για να αγορασουν ενα φορεμα που εχουν ελαχιστες αλλες, γιατι το κανουν? Για να ξεχωριζουν και για να νιωθουν οι ιδες πιο ωραια.
5ον Προσωπικα πιστευω οτι παντα υπαρχει κατι καλυτερο, απο μηχανολογικης αποψης. Σιγουρα, οσο καλυτερο το αυτοκινητο, τοσο ανεβαινει το κοστος βελτιωσης καθως και η αναγκαια τεχνογνωσια για την βελτιωση αυτη. Πχ η Ferrari εδεινε για την F40 upgrade kit που ανεβαζε την ιπποδυναμη στους 600+ ιππους. Για συγκρινετε τα φρενα της Modena Stradalle με την απλη.
Εξ'αλλου, κοροιδα ειναι στην Mercedes και εχουν την AMG, Brabus κλπ?
Σιγουρα δεν θα πηγαινα την Ferrari μου στον μαστροα-Μητσο της γειτονιας, αλλα θα τα εσκαγα χοντρα για να παω σε καποιον εμπειρο/επωνυμο βελτιωτη να κανω την δουλεια μου
ΥΓ Δεν βελτιωνονται τα καλα αυτοκινητα? Για ριξτε μια ματια στο http://www.koenig-specials.com να δειτε τι κανει ο ανθρωπος.....