-
Μήπως είμαι ο μοναδικός με θετικές εμπειρίες από αστυνομικούς; Περιπτώσεις:
-
Κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας από 50 σε 113, αλλά τη γλύτωσα με 70 χ.α.ω. και 31 ευρώ πρόστιμο. Ευγενικότατος, κύριο με ανέβαζε - κύριο με κατέβαζε
-
Έρευνα για όπλα/ναρκωτικά ... Συνενόηση στον πληθυντικό κ.λπ.
Άλλη στενή επαφή τρίτου τύπου δεν είχα μέχρι σήμερα, όμως αν εξαιρέσω αρκετές ταρζανιές που βλέπω από περιπολικά, εμένα δεν μου έχουν συμπεριφερθεί ποτέ άσχημα.
Να υποθέσω ότι ήμουν τυχερός;
-
-
Σε αντιδιαστολή:
Με έγραψαν στη Συγγρού επειδή πήγαινα με 105 με όριο 80 (ξέρετε, η πινακίδα που δεν φαίνεται πριν το τέλος της Συγγρού). Κάνοντας να μπω στο αυτοκίνητο μετά το μπαξίσι χτυπώ την κόγχη του δεξιού ματιού στην υδρορροή της οροφής, σκίζεται το δέρμα και αρχίζει η αιμορραγία (πιθανώς ξέρετε πόσο πολύ αιμορραγεί αυτό το σημείο). Ζαλισμένος από το χτύπημα γυρνώ προς τους μπάτσους και τους λέω: 'Μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να σταματήσω το αίμα'; Πετάγεται λοιπόν ένας από αυτούς αγριεμένος και μου λέει 'γιατί, δεν έχεις φαρμακείο;' πλησιάζοντας με προφανή σκοπό να με γράψει για φαρμακείο! Φαρμακείο φυσικά είχα και αηδιασμένος τους είπα να μην ασχοληθούν άλλο, παρόλο που κάποιος πιο σωστός από αυτούς με ρώτησε μήπως ήθελα να με πάνε σε νοσοκομείο (προφανώς για να μαζέψει τη γκάφα του συναδέλφου του).
Μετά από αυτό ό,τι και να ακούσω θα αντιμετωπίζω κάθε τροχαίο σαν γουρούνι μέχρι να μου αποδείξει ότι δεν είναι.
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
Μήπως είμαι ο μοναδικός με θετικές εμπειρίες από αστυνομικούς; Περιπτώσεις:-
Κλήση για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας από 50 σε 113, αλλά τη γλύτωσα με 70 χ.α.ω. και 31 ευρώ πρόστιμο. Ευγενικότατος, κύριο με ανέβαζε - κύριο με κατέβαζε
-
Έρευνα για όπλα/ναρκωτικά ... Συνενόηση στον πληθυντικό κ.λπ.
Άλλη στενή επαφή τρίτου τύπου δεν είχα μέχρι σήμερα, όμως αν εξαιρέσω αρκετές ταρζανιές που βλέπω από περιπολικά, εμένα δεν μου έχουν συμπεριφερθεί ποτέ άσχημα.
Να υποθέσω ότι ήμουν τυχερός;
ΕΛ.ΑΣ. στο μεγαλειο σου !!!!!
-
-
Συμβουλευτικά θα πω τα εξής:Το συγκεκριμένο topic δεν έχει ανοιχτεί για θάψιμο των αστυνομικών.Όσοι θέλετε να συνεχίσετε το θάψιμο,καλύτερα να συνεχίσετε σε άλλο topic που υπάρχει.Όσο για τις βάσεις δεδομένων που προτείνονται,νομίζω πως είναι κλασικό δείγμα της ελληνικής νοοτροπίας,όπως είναι π.χ. κλασικό στην Ελλάδα όταν βλέπουν κάποιοι μπλόκο τροχαίας,να αναβοσβήνουν τα φώτα σε όσους διέρχονται από το αντίθετο ρεύμα,για να κόψουν ταχύτητα και να αποφύγουν γενικά παραβάσεις. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ FORUM; **Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται: .. Η δημοσίευση άσεμνου ή / και ρατσιστικού υλικού και εν γένει η μη τήρηση των νόμων της Ελλάδας. .. Η χρήση απρεπών, προσβλητικών και υβριστικών εκφράσεων καθ΄ οποιουδήποτε.
** ΔΙΕΡΩΤΩΜΑΙ:ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ADMINISTRATOR ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΡΕΠΩΣ; -
Troll-O-Meter
L [==========||=] H -
Με προλαβες Kyan !!!!
Ηθελα να πω κατι πιο χοντρο, αλλα τελος παντων ας δωσουμε τοπο..
-
Χαλαρά μην το χαλάσουμε βρε παιδιά. Υπάρχουν και αυτά δυστυχώς τι να κάνουμε. Τα παραβλέπουμε και πάμε παρακάτω.
-
Ο χρήστης trexa_gyreve έγραψε:
Συμβουλευτικά θα πω τα εξής:Το συγκεκριμένο topic δεν έχει ανοιχτεί για θάψιμο των αστυνομικών.Αν η κουβεντα ξεστρατισε παρακαλω πολυ,για να την επαναφερουμε στον ισιο δρομο, μηπως μπορειτε να μου πειτε για ποιο λογο ανοιξατε αυτο το θεμα ?Ποιους θελετε να θαψουμε ?
-
Μα, αγαπητέ, παρεξηγήσατε...
Δεν πρόκειται για 'θάψιμο', όπως πολύ γραφικά παρατηρείτε, αλλά απλά για μια εποικοδομητική κριτική στο πλαίσιο μιας πολιτισμένης συζήτησης για τα δρώμενα στους ελληνικούς δρόμους και την εμπειρία μας από τις συναντήσεις μας με την καθ'όλα συμπαθή τάξη των οργάνων ασφαλείας.Εποικοδομητική κριτική και συζήτηση, κύριε μου. Και πολύ θα το χαιρόουν αν λάμβανε μέρος στη συζήτηση αυτή κάποιος εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, γιατί έτσι θα μπορούσαμε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά.
Εξάλλου να υπενθυμίσω ότι αυτά που γράφονται εδώ δεν είναι 'θάψιμο', γιατί αυτό γίνεται συνήθως κρυφά. Τίποτα δεν είναι κρυφό εδώ πέρα, απλά εκφράζουμε τις απόψεις μας ελεύθερα.
-
H ΣΠΟΡ ΟΔΗΓΗΣΗ ΘΕΛΕΙ ΠΙΣΤΑ! ΑΛΛΙΩΣ ΟΔΗΓΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΖΩΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΠΑΝΤΑ!
-
Ο συγγραφέας του θέματος ήθελε να θάψει τα ΠουντοΣαξόΡαλα καθώς και πάσης φύσεως μικρά σπορ αυτοκίνητα (πλην των Ιμπίθα βεβαίως ) αφού είναι γνωστό ότι για κάποιο λόγο που μόνο αυτός ξέρει τα σιχαίνεται.
Το θέμα ήταν ενδιαφέρον και παραδέχομαι ότι παρασυρθήκαμε και μιλήσαμε για την τροχαία αλλά από το τελευταίο του ποστ φαίνεται ότι τελικά ο μόνος σκοπός του ήταν να μας προκαλέσει άλλη μια φορά σε καυγά. Γι'αυτό προτείνω να κλειδωθεί το θέμα πριν πλακώσει και ο Θεοδόσης ή ο 'γκε ζέχτσιχ' και να βγάλουμε τα απωθημένα μας εναντίον της τροχαίας στη 'μπατσολογική', όπου και ανήκουν.
Λίγη αυτοσυγκράτηση από όλους. Το θέμα ξεφεύγει και πάει για κλείδωμα.[moderator]
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
....Και πολύ θα το χαιρόουν αν λάμβανε μέρος στη συζήτηση αυτή κάποιος εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ, γιατί έτσι θα μπορούσαμε να ακούσουμε και την άλλη πλευρά....Tι να την κανεις αγαπητε την 'αλλη πλευρα'? Σε αυτο το χωρο εχουμε τη τιμη να φιλοξενουμε μεχρι και εγκυροτατους 'καθηγητες' ή ακομη και 'πρωην διοικητες στρατιωτικων μοναδων'!!!!
Εισαι πολυ τυχερος που εισαι μελος αυτου του φορουμ, ενιοτε σπαμε και πλακα με τις επινοητικοτητες καποιων μελων που εχουν τη συνηθεια να αλλαζουν usernames πιο συχνα και απο πουκαμισα!!!
Λίγη αυτοσυγκράτηση από όλους. Το θέμα ξεφεύγει και πάει για κλείδωμα.[moderator]
-
Εγώ πάντως μόνο μια φορά έτυχα ευγενικής αντιμετώπισης από αστυνομικούς ως οδηγός. ΕΚΑΜίτες ένα βράδυ στο στροφιλίκι του Ομαλού. Οι τροχονόμοι είναι από 'ωχ αδερφέ' μέχρι 'ΕΓΩ είμαι εξουσία κι εσύ ένα ΤΙΠΟΤΑ'. Με σταματήσανε για έλεγχο (για όπλα και ναρκωτικά). Πολύ προσεκτικοί (γιατί έχουν δει πολλά τα μάτια τους), καθόλου προκλητικοί, αλλά βέβαια και τον οδηγό του οποίου το αυτοκίνητο ελέγχουν για όπλα και ναρκωτικά δεν τον σηκώνει και πολύ να κάνει πολλά... Οι τύποι είναι αρματωμένοι μέχρι τα δόντια.
-
Γι'αυτό προτείνω να κλειδωθεί το θέμα πριν πλακώσει και ο Θεοδόσης ή ο 'γκε ζέχτσιχ'
Μη μου πεις????
sorry mod, αλλα πρεπει να προστατευσουμε τα νεα μελη του φορουμ
-
Από τι να τα προστατεύσουμε;
-
Για να δούμε, μπας και γλιτώσουμε το κλείδωμα:
Γιατί πολλοί όταν βλέπουν ένα ΠουντοΣαξόΡαλο αφηνιάζουν; Τι έχουν επιτέλους αυτά τα καθ'όλα αξιόλογα μικρά και αποτελεσματικά αυτοκίνητα και δημιουργούν αυτόματα συνειρμούς με 'λιμανάκια', 'γκάζια' και 'κόντρες'; Γιατί οι 'γρήγοροι οικογενειάρχες' με τα τουρμπίσια γερμανικά (ή wannabe γερμανικά) αφηνιάζουν μόλις βλέπουν μια μικρή βόμβα και κάνουν τα αδύνατα δυνατά να την 'πατήσουν';
Τέλος, γιατί έχουν τη φήμη 'σκοτώστρας'; Εγώ είμαι σίγουρος ότι τα ποσοστά σοβαρών ατυχημάτων με τέτοια αυτοκίνητα δεν είναι σημαντικά υψηλότερα από άλλων πιο 'politically correct' αυτοκινήτων.
Μάλλον όλα αυτά οφείλονται σε κομπλεξισμό. Δεν μπορεί να δεχθεί κυρίες και κύριοι ο Έλληνας ότι ο 'πιστιρικάς με το κουβαδάκι' είναι πιο γρήγορος από αυτόν που 'οδηγά 30 χρόνια' και έχει 'κουρσάρα 15 μύριων'.
Τόσο απλά!
-
Πες τα ντε! Όμως, ξέρεις Κώστα, το φαινόμενο αυτό είναι ευρέως διαδεδομένο. Τα ασφάλιστρα για τέτοια αυτοκίνητα παντού είναι πολύ υψηλότερα ενώ πολλές εταιρείες εδώ στην Ελλάδα αρνούνται να σε ασφαλίσουν αν έχεις Saxo VTS, Audi S3, Peugeot 106 Rallye/GTI, Punto GT και πάει λέγοντας.
Κάποτε πρέπει να γίνει κάτι γι'αυτό, δε νομίζεις;
-
Δεν είναι μόνο Ελληνικό φαινόμενο αυτό. Από όσο ξέρω στην Αγγλία έχεις επασφάλιστρα αν έχεις π.χ. κόκκινο αυτοκίνητο γιατί θεωρείσαι ποιο επιρρεπής στα ατυχήματα.
-
Ναι, αυτό προέρχεται από έρευνες μάρκετινγκ που απέδειξαν (ακόμα δεν μπόρεσα να καταλάβω τη 'συλλογιστική' των συγκεκριμένων 'ερευνών') ότι, και καλά, αυτοί που έχουν κόκκινο αυτοκίνητο οδηγούν πιο γρήγορα από τους άλλους...
Εγώ ρε παιδιά ξέρω ότι το κόκκινο αυτοκίνητο ΞΕΒΑΦΕΙ πιο εύκολα, ενώ τα πιο πολλά κόκκινα που βλέπω οδηγούνται μάλλον αργά.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
ενώ πολλές εταιρείες εδώ στην Ελλάδα αρνούνται να σε ασφαλίσουν αν έχεις Saxo VTS, Audi S3, Peugeot 106 Rallye/GTI, Punto GT και πάει λέγοντας.Κωσταντίνε αυτό είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία. Έχεις συγκεκριμένες περιπτώσεις να αναφέρεις?
Η σπορ οδήγηση θέλει λογική ! Αλλιώς κάτσε σπίτι σου !