Σ' αυτή τη χώρα ή πρέπει να έχεις ΠΟΛΛΑ ακίνητα ή ΚΑΝΕΝΑ! Αν έχεις ΈΝΑ, σε πηδάνε οι τράπεζες μέχρι να το αποκτήσεις, ενώ μόλις γίνει δικό σου σε πηδάνε τα μαστόρια για να το συνεφέρουν μετά από δεκαετίες που δεν είχες λεφτά αφού πήγαιναν όλα στο δάνειο...
Στο ενδιάμεσο, σε περνάει και μερικά χέρια και το ελληνικό κράτος με τους φόρους του κι αλίμονό σου αν θελήσεις να το δώσεις στα παιδιά σου ή να το πουλήσεις! Θα σε περάσει περισσότερα 'χέρια' τότε!
+0.5
το χειροτερο ειναι να εχεις ενα σπιτι + κατι παραπανω.. ( = πχ εξοχικο)
οι περισσοτεροι σ'αυτη τη φαση ετσι κ αλλιως εχουν δικο τους το κατι παραπανω (συνηθως πατρικο που εχει το ρολο εξοχικου) και εχουν παρει δανειο 35 χρονια να ξεπληρωσουν το οροφοδιαμερισμα για να μεινει στο παιδι... αυτη νομιζω ειναι και η λεγομενη μεσαια ταξη (αν υπαρχει) στην ελλαδα..
πραγματικα, οι περισσοτεροι που εχουν σπιτι δικο τους ολο και κατι εχουν
... ή εστω, ειχαν και το πουλησαν
αυτοι που ειναι πραγματικα χαμηλομισθοι μενουν στο νοικι και τρωνε ετσι κ αλλιως την πιπα (στην αθηνα) με τα λεφτα που σκανε στα ενοικια
αλλα επειδη ο ελλην ειναι μαζοχας (και καλα κανει, εμενα με συμφερει), εγω το ειχα πει πριν τις εκλογες κ στους γονεις μου: αν βγει η νδ, διπλασιαζουμε τις τιμες την αλλη μερα .
αφου γουσταρουν να πληρωνουν και θα εκαναν τα παντα, οχι απλως για να μην επιστρεψει ο κρατικος μηχανισμος και ο σημιτης (ανεκδοτο ειχε γινει αυτο πριν καμια 10αρια χρονια, αφου ο κρατικος μηχανισμος και ο σημιτης αυτοπροσωπως εφερναν συχνα την καταστροφη σε οποιοδηποτε θεμα ..), αλλα ουτε οποιαδηποτε αριστερη κυβερνηση για να μη χασουν τα... κεκτημενα (τα ποια; κεκτημενα εχω εγω. ειναι πραγματα που υπαρχουν. αυτοι τί εχουν; )
cheers..
υπογραφη: καποιος ξεπλενης που η δεξια τον κανει πιο πλουσιο εις βαρος σας
ΥΓ: το νερο απ'την πισινα δεν το'χω αδειασει απο τοτε που τελειωσε το σπιτι, εδω και δυο χρονια.
το καθαριζω ομως καλα...
καιει ρευμα, αλλα αξιζει τον κοπο... φοβερη χαλαρωση η βουτια στην πισινα μου