-
Στη δοκιμή μας οδηγούμε το Renault Rafale Esprit Alpine Hyper Hybrid E-Tech 4x4 300 PS, ένα SUV που σηματοδοτεί ξεκάθαρα τη στροφή της Renault προς την premium κατεύθυνση.
-
RENAULT RAFALE: Το TractioN παρουσιάζει ένα από τα πιο ενδιαφέροντα (και από πολλές απόψεις) μοντέλα της τελευταίας... εσοδείας. Το RENAULT RAFALE HYBRID E-TECH 4x4 PLUG-IN, με ισχύ 300 ίππων! Ένα μεσαίο SUV, ολοκαίνουργιο και ολόφρεσκο, προικισμένο με τεχνολογίες αιχμής -ιδιαίτερα στον τομέα της ενεργητικής ασφάλειας, με design που ξεχωρίζει και γοητεύει, αλλά και με... ολοφάνερο ατού τη γαλλική φινέτσα!
-
-
-
@dimsabas said in Renault Rafale:
Το μεγάλο θέμα είναι η απόσβεση της ανάρτησης και αν έχει βελτιωθεί στις αρκετές προσθήκες του my26. Εδώ είναι δύσκολο να το διαπιστώσει κανείς εύκολα γιατί , πιθανότατα το τεστ θα γίνει με ένα από τα διαθέσιμα παλαιότερα οχήματα , δε ξέρεις πόσα οχήματα έχει στοκαρισμένα η αντιπροσωπεία (ιδίως αν αγοράσεις με λήζινγκ) και δεν αναφέρει τίποτα επίσημα, για αλλαγή στο θέμα για το my26. στα δελτία τύπου της η εταιρία.
Πάντως "ακούνε¨και το MY26 έχει πλέον φώς στο ντουλαπάκι (σημάδι για να εντοπίσει πιο εύκολα κάποιος το my που αγοράζεις), νέες επενδύσεις , διάφορες τεχνολογικές αναβαθμίσεις και έχουν προσθέσει στα driving modes επιλογή smart. Υποτίθεται ότι "διαβάζει¨μέσω καμερών την κυκλοφορία και "νιώθει" τις αντιδράσεις του οδηγού , με σκοπό μάλλον να βοηθήσει την κατάσταση και με τις αλλαγές ταχυτήτων στη μη σπορ λειτουργία.
-
Λογικά η αλλαγή πάει για το 2027, αφού τώρα βρίσκονται σε συνομιλίες με τον νέο προμηθευτή. Άρα είναι μια αλλαγή που θα αργήσει να ενσωματωθεί στην γκάμα.
-
Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλα δεν νομίζω οτι ο γερμανικος ανταγωνισμός είναι στα ίδια λεφτά. Τουλάχιστον 20000 παραπάνω η x3 και δικινητη.
-
-
Σήμερα σας παρουσιάζω το καινούργιο Renault Rafale!

Ο φίλος μου ο Ζήσης παρέλαβε το ολοκαίνουργιο Rafale και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην το δούμε από κοντά και να σας κάνουμε μια πλήρη παρουσίαση!
Στο video θα δείτε:
Εξωτερική σχεδίαση και εμφάνιση
Εσωτερικό και ποιότητα κατασκευής
Οθόνες και τεχνολογία
Άνεση και χώροι
Εξοπλισμό και πρακτικότητα
Τι μας άρεσε περισσότερο
Τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο
Και φυσικά τις πρώτες μας εντυπώσεις από το νέο Renault Rafale!Είναι το Rafale ένα από τα πιο ενδιαφέροντα SUV της κατηγορίας του;

-
το έχω οδηγήσει αρκετές φορές στην έκδοση alpine 300hp 4x4
το αυτοκίνητο είναι πολύ γρήγορο στην επιτάχυνση φαίνονται οι 300 ίπποι παρά το ναρος
πολύ καλή ποιότητα κύλισης,αναρτήσεις με 20αρες ζάντες
πολύ καλή κατανάλωση για τέτοιου μεγέθους αυτοκίνητο
πολλά μπλιμπλικια και οθόνες,λειτουργούν άμεσα χωρίς καθυστέρηση
άφθονοι χώροιτα φρένα με προβλημάτισαν ,τα ήθελα ποιο δυνατά για τέτοια επιτάχυνση
δε τρίζει τίποτα ακόμα αλλά τα πλαστικά έπρεπε να είναι ποιο ποιοτικά για ναυαρχίδα
λειτουργεί σαν ηλεκτρικό με επικουρικό το μοτέρ σα γεννήτρια το οποίο βοηθάει όταν φορτίζει τη μπαταριαδεν έχω οδηγήσει κάτι αντίστοιχο με γερμανικό ανταγωνισμό (GLC,X3) για να κάνω τη σύγκριση
θα έδινα 55.000 για αγορά?όχι...μόνο leasing....πολύ πολύπλοκο αυτοκίνητο αν σου χαλάσει κάτι τον ηπιες
Renault Rafale