-
Mία από τις πρώτες κινέζικες που ήρθαν στη χώρα μας, δικαιούται και αυτή το δικό της νήμα. Την αντιπροσωπεύει ο ΣΠΑΝΟΣ.
Έχει συνεργασία με την Χουάγουέι, αλλά και τον Μάρτιν Έμπερχαρντ, έναν από τους δύο συνιδρυτές της Τέζλα (δεν την ίδρυσε ο Ίλον Μασκ) και πρώτο τσέο της για μερικά χρόνια.
Πολύ καλό το ένα και μοναδικό μοντέλο που φέρνουν, το 5, μια σούβλα μήκους 4,70μ. με ...585 αλόγατα και 0-100 στα 4'' περίπου, αρκετά ποιοτική καμπίνα, υλικά και κατασκευή.
Δεν θα το δείτε εύκολα, έχει πουλήσει απειροελάχιστα,το λες και σπάνιο θέαμα.
-
Όταν θα φέρουν και το "Γρεβενά", θα πάω να το δω.

-
Αφού ήρθε το LEPAS επάνω σε χάλια όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες
-
Δηλαδή οι Σέρρες έχουν έδρα Συγγρού και Αμφιθέας, οπότε τα Λεπάς θα έχουν απέναντι στον Διογένη...

-
Το seres 5 από τα πρώτα πολυτελή κινέζικα με αρκετούς ίππους, αλλά με 50κ που είχε καλά κρασιά. ΣΈΡΡΕΣ θα πάρει ο μεγαλογιατρος; Και νομίζω δεν τα προμοταραν και καλά τα dfsk-dongfeng και seres. Επιπλέον μικρή εγγύηση
-
Μην το λες. Αλλη κινεζιά που την έχει αντιπροσωπεία πρίμιουμ γερμανικών έπεισαν μεγαλογιατρό και πήρε, με λήζινγκ βέβαια αφού ήταν τα μισά λεφτά από το γερμανικό.
-
Έχουμε νικητή στην αναζήτηση μου, τονώνει το τοπικιστικό μου αίσθημα το συγκεκριμένο όχημα, πρέπει να τιμήσω τα πάτρια εδάφη μου, μόνο και μόνο για το όνομα....
-
@cirus said in SERES forum:
Αφού ήρθε το LEPAS επάνω σε χάλια όλα τα άλλα είναι οδοντόκρεμες
Αν ο marketing manager της Lepas έχει αίσθηση του χιούμορ θα πρέπει να πάρει τον Λεπά για την διαφήμιση.
SERES forum