-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ας είμαστε ειλικρινείς. Θα ελέγχει άνθρωπος τα αποτελέσματα 10000 ενστάσεων; Όχι, απλά θα κοιτάει το σκορ της ΤΝ και θα λέει "αν είναι πάνω από xx% θα απορρίπτεται η ένσταση".
ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, έχουμε φτάσει το να έρχονται στα χέρια των πολιτών, φωτό, χαρτιά , ή και να γίνονται τηλεφωνήματα από το τμήμα που ανήκουν, δύο και τρία χρόνια μετά την παράβαση, τρέφεις καμμιά αυταπάτη για το ότι θα ασχολείται κανείς με το ποσοστό των ενστάσεων..??!!
-
Το άρθρο του νέου ΚΟΚ για την ακινητοποίηση και το πρόστιμο σε σήραγγες και τούνελ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΑΦΕΣ, που περισσότερο πεθαίνεις..!!
Ας μας πει κάποιος ποια είναι η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ εντός σήραγγας της μηχανής του αυτοκινήτου, ποιος την ορίζει και πόσο είναι..??!!
Ποιος θα σε γράψει , το όργανο μέσα στη σήραγγα..?? Η κάμερα..?? Πόσα λεπτά θα μετρήσει..??!!
Όλοι εσείς που εκφράσατε τις εύλογες απορίες σας μέχρι και για τη χρήση της υβριδικής μπαταρίας, δώστε και σε αυτά απαντήσεις και τα ξαναλέμε..!!
Αν από τα 100 άρθρα ενός νόμου τα 50 καταλήγουν να ερμηνεύονται από τις διαθέσεις του ΚΑΘΕ ΟΡΓΑΝΟΥ, τότε ΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΛΑΝΕ..??!!
ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..??!!
**Επίσης αν όλες οι παραβάσεις που διαπιστώνουν οι κάμερες θα πρέπει να περνάνε από ανθρώπινο μάτι, τότε γιατί να ξοδεύονται μύρια για αυτές, ας δώσουν τουλάχιστον δουλειά στους ανθρώπους έξω στο δρόμο, που είναι και πολύ πιο χρήσιμοι και όχι πίσω από ένα μόνιτορ να βλέπουν τις παραβάσεις και να ερμηνεύουν ανάλογα με τα κέφια τους το γιατί πάτησα την λευκή γραμμή και έμεινα στη διάβαση επάνω, αν ήμουν επιθετικός, αν πήγα να περάσω παρότι δεν προλάβαινα, αν....αν....αν.......!!! **
Μη πεταχτεί πάλι κανένας και γράφει ότι θέλει, δεν μιλάω για τις κάμερες που καταγράφουν π.χ. όρια ταχύτητας , εκεί που δεν δέχονται αμφισβήτηση...!!! -
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
ΣΕ ΠΟΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΚΟΚ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΟΤΙ Η ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΠΙΤΟΠΟΥ..??!!
ΟΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ

-
Το άρθρο του νέου ΚΟΚ για την ακινητοποίηση και το πρόστιμο σε σήραγγες και τούνελ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΑΦΕΣ, που περισσότερο πεθαίνεις
Έχεις δίκιο, ενώ του παλιού ΚΟΚ ήταν σαφέστατο, κρίμα που το άλλαξαν

-
Ας μας πει κάποιος ποια είναι η ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ εντός σήραγγας της μηχανής του αυτοκινήτου, ποιος την ορίζει και πόσο είναι..??!!
Ποιος θα σε γράψει , το όργανο μέσα στη σήραγγα..?? Η κάμερα..?? Πόσα λεπτά θα μετρήσει..??!!Ας μας πει καλύτερα αυτός που έγραψε το άρθρο ή αυτός που το ανέβασε εδώ, γιατί από τις απαντήσεις των υπολοίπων, δεν φαίνεται να απασχολεί κάποιον άλλο

-
https://www.carandmotor.gr/nea/kalyptoyn-pinakides-kykloforias-fantasmata-athinas
ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ, ειδικά αν είσαι πολύ βρεγμένος, θα φοβηθείς τη βροχή..??!!
Αν ο τρόπος που κυκλοφορείς, επισύρει κατασχέσεις, φυλακές, εξοντωτικά πρόστιμα , κ.λπ...κ.λπ...., λες ας δώσω 350 ΑΝ με πιάσουν..!!!
ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, η δράση φέρνει πάντα και αντίδραση. Χωρίς να βάζω ιδέες σε κανέναν, προσωπικά αν θα ήθελα να λειτουργώ έτσι, το καλύτερο είναι , για μηχανάκι πάντα μιλάμε γιατί το αυτοκίνητο έχει δύο και δεν δικαιολογείσαι με τίποτε, ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΖΑ και όταν και αν με σταματούσαν θα έλεγα ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΕΙΔΗΣΗ...!!!
Στη χειρότερη περίπτωση 350 και ένα μήνα το δίπλωμα, τη γνωστή ταρίφα για το οτιδήποτε, το παραμικρό, που πληρώνεις μέχρι και αν χαϊδέψεις τη γκόμενα στο αυτοκίνητο ...!!!
Είχα έναν φίλο κάποτε που κυκλοφορούσε με μηχανάκι πάνω από 15 χρόνια χωρίς πινακίδα, ε μία φορά την έφαγε, κι αυτή επειδή πέρασε μπροστά από τη Δωδεκανήσου...!!!
Μετά έβαλε μυαλό, έβαλε μία στριφογυριστή και τη σήκωνε μόλις έβγαινε από την πόλη.....εκεί δεν μπορούσε να του πει κανείς τίποτε, ήταν άρχοντας...!!!
ΣΑΡΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ, για σένα τα γράφω, εγώ Γερμανία βρήκα τη λύση, το ξεσκίζω εκεί και είμαι και νόμιμος..!! -
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Ποιος θα σε γράψει , το όργανο μέσα στη σήραγγα..?? Η κάμερα..?? Πόσα λεπτά θα μετρήσει..??!!Ας μας πει καλύτερα αυτός που έγραψε το άρθρο ή αυτός που το ανέβασε εδώ, γιατί από τις απαντήσεις των υπολοίπων, δεν φαίνεται να απασχολεί κάποιον άλλο

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΟΥ, προφανώς και δεν έχουν να κάνουν με τους 2-3 που απαντούν ,ή δεν απαντούν εδώ μέσα, αυτοί δεν με ενδιαφέρουν , είναι ένα αναγκαίο κακό, που άλλοτε το αποφεύγω και άλλοτε απαντάω,
σε τελική ανάλυση ο καθένας γράφει την άποψη του, αυτό που πιστεύει, ή αυτό που τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ, ή ότι άλλο , αλλά τα ερωτήματα αφορούν όλους αυτούς που μας ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ...!!!
Σε αυτούς απευθύνομαι..!! -
αλλά τα ερωτήματα αφορούν όλους αυτούς που μας ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ...!!!
Σε αυτούς απευθύνομαι..!!Προφανώς δεν υπάρχουν τέτοιοι εδώ μέσα, οπότε ψάξτε αλλού

-
είναι ένα αναγκαίο κακό, που άλλοτε το αποφεύγω και άλλοτε απαντάω
Εδώ είναι φόρουμ και σύμφωνα με τον ορισμό:
Το φόρουμ (forum) είναι ένας φυσικός ή ψηφιακός χώρος όπου άνθρωποι με κοινά ενδιαφέροντα συναντιούνται, συζητούν, ανταλλάσσουν απόψεις και μοιράζονται πληροφορίες για διάφορα θέματα.
Ιστορικά, η λέξη προέρχεται από τη λατινική λέξη forum, που σήμαινε τη ρωμαϊκή αγορά – τον κεντρικό δημόσιο χώρο των πόλεων όπου οι πολίτες συγκεντρώνονταν για να συζητήσουν πολιτικά, κοινωνικά και δικαστικά ζητήματα.Αν δεν σε ενδιαφέρει αυτό και θέλεις να κάνεις μονόλογο , λογοκρισία ή μονόδρομη ενημέρωση, είσαι σε λάθος μέρος
-
Το άρθρο του νέου ΚΟΚ για την ακινητοποίηση και το πρόστιμο σε σήραγγες και τούνελ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΣΑΦΕΣ, που περισσότερο πεθαίνειςΈχεις δίκιο, ενώ του παλιού ΚΟΚ ήταν σαφέστατο, κρίμα που το άλλαξαν

ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ, ότι πήραν έναν ΚΟΚ παλιό , και το μόνο που του άλλαξαν ήταν τα πρόστιμα που μας ξέσκισαν, αλλά και την φιλοσοφία του πονάει πόδι κόψει κεφάλι , ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ...!!!
Αυτό βέβαια φαίνεται από πολλά πράγματα, βασικά από το ότι θεωρούν ότι τα αυτοκίνητα κουβαλάνε την τεχνολογία του 1970-80, πράγμα που φαίνεται σε πολλά σημεία του, κρύβοντας εντέχνως ότι δεν δημιουργήθηκαν υποδομές για τα 6 μύρια π.χ. αυτοκίνητα της Αττικής..!!
Έχω θέσει αυτούς τους μήνες πολλά ερωτήματα εδώ μέσα, στο μόνο που απάντησες απολογητικά κατά καιρούς ήταν ένα αόριστο, ότι συμφωνείς κάποιες στιγμές ότι κάποιες ποινές είναι υψηλές, κι αυτό από πολλούς δεν έγινε αντιληπτό, όπως μας το έγραψε και κάποιος, ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ..!!
Σε όλα τα άλλα προβάλλεις τον αντίλογο σαν να ήσουν αυτός που τον συνέθεσε αυτόν τον ΚΟΚ και τον υπερασπίζεται με πάθος...!!
Δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να συμφωνήσουμε , εσύ εκπροσωπείς τον νόμο, που είναι εκτελεστικό όργανο και έχει τα όρια του και τα περιθώρια του, κι εγώ κατά κάποιον τρόπο, είμαι ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, που αφορούν αυτόν τον νεοπαλιό ΚΟΚ...!!!
Κάνω διάλογο διαβάζοντας μαύρα γράμματα και όχι ΚΟΚΚΙΝΑ, με αντιλαμβάνεσαι τι εννοώ, ελπίζοντας ότι μπορώ να διαφωνώ, πάντα σε κόσμια πλαίσια..!! -
αλλά τα ερωτήματα αφορούν όλους αυτούς που μας ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ , ΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ και ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ...!!!
Σε αυτούς απευθύνομαι..!!Προφανώς δεν υπάρχουν τέτοιοι εδώ μέσα, οπότε ψάξτε αλλού

ΠΟΛΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, υπάρχουν κάποιοι που μόνο διαβάζουν, αλλά άσχετα με αυτό, εγώ μπορώ να γράφω για αυτούς τους υποθετικούς αναγνώστες , ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ..??
Με τον Σαράντη π.χ. μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις, σύμφωνα με την ερμηνεία που έδωσες για το forum, ή και με κάποιους άλλους κατά καιρούς που συνομιλώ..?? -
ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ
Αντιλαμβάνεσαι ότι δεν έχω σχέση με την συγγραφή του ΚΟΚ;;;
Γενικά αυτή η κριτική και η επιθετικότητα σου προς τους συνομιλητές σου πρέπει να σταματήσει άμεσα. Εδώ μέσα κάνουμε φιλική κουβέντα, δεν εκπροσωπούμε κάτι.
πχ, επειδή εσύ ήσουν γυμνασιάρχης και εγώ είχα θέματα στο γυμνάσιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάω πάνω σου. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ;;; -
ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ
ΑΥΤΟ παρότι δεν μου κόβει και πολύ το αντιλαμβάνομαι, όμως δεν μίλησα γιαυτό, δεν σου προσάπτω τίποτε γιαυτό, για τις θέσεις που παίρνεις μίλησα, ΑΛΛΟ ΤΟ ΕΝΑ άλλο το άλλο..!!
-
Σε όλα τα άλλα προβάλλεις τον αντίλογο σαν να ήσουν αυτός που τον συνέθεσε αυτόν τον ΚΟΚ και τον υπερασπίζεται με πάθος...!!
Δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να συμφωνήσουμε , εσύ εκπροσωπείς τον νόμο, που είναι εκτελεστικό όργανο και έχει τα όρια του και τα περιθώρια του,Εδώ τι ακριβώς κάνεις;
Δεν μου προσάπτεις κάτι; -

ΠΟΛΥ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, υπάρχουν κάποιοι που μόνο διαβάζουν, αλλά άσχετα με αυτό, εγώ μπορώ να γράφω για αυτούς τους υποθετικούς αναγνώστες , ή ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ..??
Με τον Σαράντη π.χ. μπορώ να ανταλλάσσω απόψεις, σύμφωνα με την ερμηνεία που έδωσες για το forum, ή και με κάποιους άλλους κατά καιρούς που συνομιλώ..??Τα εμοτικα

, σημαίνουν ότι ήταν ειρωνικό σχόλιο. Φυσικά και υπάρχουν κάποιες εννοείται ότι επιτρέπεται -
ΑΦΟΥ ΟΜΟΛΟΓΕΙΣ ΕΜΜΕΣΑ
Γενικά αυτή η κριτική και η επιθετικότητα σου προς τους συνομιλητές σου πρέπει να σταματήσει άμεσα. Εδώ μέσα κάνουμε φιλική κουβέντα, δεν εκπροσωπούμε κάτι.
πχ, επειδή εσύ ήσουν γυμνασιάρχης και εγώ είχα θέματα στο γυμνάσιο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεσπάω πάνω σου. ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΑΥΤΟ;;;**ΠΑΡΟΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΘΗΚΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ, δεν θέλησα ποτέ να γίνω γυμνασιάρχης, νοιώθω μία αναγούλα για την ΕΞΟΥΣΙΑ., αυτά τα είπαμε , καταβολές Πιέρ-Ζοζέφ, ΕΙΡΗΝΙΣΤΗΣ..!! **
Τώρα δεν κρατιέμαι θα το πω , το πόσο φιλικές κουβέντες άκουσα από μέλη του φόρουμ εδώ μέσα χωρίς να απαντήσω πολλές φορές..!!
ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ είναι άλλο, ΟΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΩ ΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ, για λόγους ευγενείας λοιπόν και αξιοπρέπειας, σταματάω να επιτίθεμαι στους τόσο πράους συνομιλητές μου
Όσο για το τι ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ , έχω άποψη ,αλλά την κρατάω για τον εαυτό μου, όπως και πολλές φορές δεν απάντησα σε προκλήσεις.... -
Δεν υπήρχε φυσικά περίπτωση να συμφωνήσουμε , εσύ εκπροσωπείς τον νόμο, που είναι εκτελεστικό όργανο και έχει τα όρια του και τα περιθώρια του,Εδώ τι ακριβώς κάνεις;
Δεν μου προσάπτεις κάτι;Τι σου προσάπτω , ότι είσαι αστυνομικός..?? Εσύ δεν μας το είπες..??
Όταν κάθε μέρα προβάλλεις τα αποτελέσματα αυτού του νόμου, φυλακές, δημεύσεις, κατασχέσεις, συλλήψεις, ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ..??
Δε νομίζω ότι έχω κάτι άλλο να πω, μη τρελαθούμε κιόλας. Μπορείτε να συνεχίσετε την φιλική σας κουβέντα... -
https://www.drive.gr/news/ellada/apisteyto-parkarisma-poylman-anebike-olokliro-sto-pezodromio
Ασχετοι και ανόητοι δημοσιογράφοι, έτρεξαν να προλάβουν τα κλικ, χωρίς να το ψάξουν λίγο.
Στα κοινωνικά δίκτυα έφαγαν το κράξιμο της αρκούδας όπως τους έπρεπε.
-
Επίσης και κάτι άλλο, ντοντ φήντ δε τρόλ που λένε και οι φίλοι μας οι αμερικάνοι, οπότε να μπορούμε να γράψουμε κάτι σε αυτό το θέμα.
-
Δεν μου προσάπτεις κάτι;Τι σου προσάπτω , ότι είσαι αστυνομικός..?? Εσύ δεν μας το είπες..??
Όταν κάθε μέρα προβάλλεις τα αποτελέσματα αυτού του νόμου, φυλακές, δημεύσεις, κατασχέσεις, συλλήψεις, ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ..??
Δε νομίζω ότι έχω κάτι άλλο να πω, μη τρελαθούμε κιόλας. Μπορείτε να συνεχίσετε την φιλική σας κουβέντα...Έχω γράψει πάμπολλες φορές ότι ΔΕΝ είμαι αστυνομικός, αλλά εσύ επιμένεις. Ρώτα αυτούς που με γνωρίζουν προσωπικά να σου το επιβεβαιώσουν.
Δεν υπερασπίζομαι τίποτα, απλή ενημέρωση κάνω όπως και εσύ με τα click bait άρθρα που σπαμαρεις.
Αν περιηγηθείς και στις άλλες θεματικές ενότητες του φόρουμ, θα ανακαλύψεις ότι ανεβάζω όλα τα άρθρα τις ιστοσελίδας 4troxoi , ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ ή αν με ενδιαφέρουν.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.