-
Ελένη πάμε επάνω για ξύλα. Και για βόλτα. Χαλαρά. Σαράντη εκεί πάνε ζευγαράκια. Και εμείς ζευγαράκι είμαστε Ελένη. Τι είμαστε. Σαράντη μου με τη μηχανή....
Καλά Ελένη πάμε να πάρουμε την Μπέμπα να βάλω ξύλα. Σαράντη τι να σου πω!!!
Πάμε Λένα με τη μηχανή και μην αγχώνεσαι. Κάτσε θα πάρω και αυτό το ξύλο. Κράτα το. Τι να το κάνω Σαράντη;;
Να φαίνεται πως πάμε για ξύλα. Ρε Ελένη 7 το απόγευμα το κέρατό μου, θα κομπλάρεις που ανεβαίνεις να δεις την πόλη από πάνω από το βουνό επειδή μπορεί ο άλλος να χαμουρεύεται;
Άσε με τώρα. Μαζί μου είσαι μη μασάς. Να κοίτα, έχει έναν με το αμάξι στην άκρη του δρόμου. Δροσίζεται. Μπα. Α Ελένη, η άλλη ήταν στο πουλί του!!!
Σαράντη στο είπα!! Α Ελένη να φύγει να πάει αλλού. Έτυχε μωρέ Ελένη. Κράτα εσύ το ξύλο να καταλάβουν πως ήρθαμε για δουλειά και όχι για να πάρουμε μάτι.
Μα καλά ρε Ελένη και αυτός στην άκρη του δρόμου;;
Ελένη εκεί δεξιά έχει ωραία κλαδιά από πεύκα. Σαράντη πάνε μόνος σου.
Εσύ τι θα κάνεις Λένα; Θα περιμένω στη μηχανή. Έλα ρε κοπέλα μου που μου θες να είσαι στη μηχανή. Έλα πάμε.
Ελένη εδώ κάποιοι τρέχουν και κουράστηκαν. Βογκάνε από την κούραση.
Σαράντη από άλλο βογκάνε. Έλα ρε Ελένη. Επτά το απόγευμα τους ήρθε; Βγήκαν για τρέξιμο. Ααα. Ελένη μην κοιτάς!!! Ααα Στα όρθια το κάνουν!! Σαράντη πάμε μην μας πάρουν στο κυνήγι!!!
Δε γίνεται αυτό. Πως θα πάρω τα ξύλα το κέρατό μου;;
Ανάγωγοι Ελένη. Εντελώς. Στο δάσος ρε Λένα;; Δεν έχουν αλλού;;
Πάμε με τη μηχανή. Α κοίτα στη μηχανή ένα ζευγαράκι. Φιλιούνται. Σωστοί Λένα. Μπράβο τους. Σαράντη αυτή έχει ανοιχτά τα πόδια. Ζεστάθηκε ρε Ελένη η κοπέλα. Σιγά.
Αααα ρε Λένα αυτοί το κάνουν πάνω στη μηχανή!!! Ε όχι ρε γμτ. Στο τέλος θα μαμήσουν και εμάς ρε Λένα. Σαράντη έπεσες στην ώρα;; Ποια ώρα ρε Λένα;; Του παιδιού;; Εδώ βρήκαν; Α Λένα να και ένας φυσιολογικός.
Επιτέλους. Κάθεται ήσυχα και κοιτάει το τοπίο. Μπράβο του. Ααα Λένα μην κοιτάς, τον παίζει!!!!
Σαράντη να δω θέλω. Λένα μήπως θες να τον βοηθήσεις κι όλας;;; Μικρό τον έχει Λένα αν έχεις απορία. Σαράντη τον είδες;; Ναι. Μόνο την χούφτα του. Δεν προεξείχε τπτ.
Λένα κοίτα. Σταματάω, άντε πάνε δες τον αν τον έχει μικρό ή μεγάλο!!!
Σαράντη ήθελα να δω ποιος είναι;; Ρε Λένα τι να σου πω με τις απορίες σου....
Σαράντη με το ξύλο στο χέρι έχω μείνει....Λένα εγώ με το τιμόνι της μηχανής μωρό μου....Αυτό ρε Λένα δεν είναι βουνό. Αυτό είναι μπουρδέλο!!! -
Ντάκο έρχομαι από εκεί. Έλα ρε άρχοντα. Λένα θα έρθει ο Κ. Νάτος. Λέγε τι συμβαίνει;; Ντάκο ερωτεύτηκα. Ώπα άρχοντα. Έβαλες θηλιά στο λαιμό. Θα σε στείλω εκτός παρέας.
Με μια 22χρονη. Ρε μαλάκας είσαι; Τριάντα χρόνια διαφορά έχετε ρε βλάκα!!! Ντάκο έγινε τώρα. Ρε τον μλκα.....Ωραία εγώ τι θες να κάνω;; Να σου δώσω την άδεια;;
Ντάκο ζηλεύω. Α παλικάρι μου εσύ είσαι χώμα. Κάτσε. Πάμε ποιο κάτω, στα θυμαράκια, θα σου κάνω τη χάρη να ανοίξω εγώ τον λάκο θα πέσεις μέσα και θα σε θάψω.
Ντάκο σπουδάζει νοσηλευτική. Καλά κάνει Κ. Θα σου είναι χρήσιμη σε καμιά 10αριά χρόνια. Θα σου φέρνει το τσάι.
Ντάκο θέλω να δω με ποιους είναι στην νοσηλευτική. Ρε Κ παλάβωσες;; Τι θα κάνουμε; Θα μπουκάρουμε στην τάξη και θα κόβουμε φάτσες;; Πας καλά;
Όχι ρε Ντάκο. Έχω σχέδιο. Για πες ρε άρχοντα. Λοιπόν Ντάκο, απέναντι έχει μια πλαγιά. Με τον μότορα χαλαρά πάμε. Έχω και 2 κυάλια και θα παρακολουθούμε.
Ρε είσαι με τα καλά σου;; Θα πάμε στην πλαγιά να κάνουμε κατασκοπεία 52 χρονων γαιδούρια;;
Ντάκο σώσε με. Ρε τι πάθαμε....Πάμε ρε άρχοντα.
Λένα πάμε μια βόλτα με τον Κ. Στο καλό παλικάρια. Ναι ο Κ ειδικά πολύ παλικάρι.
Ντάκο εδώ είναι. Εδώ θα κάτσουμε πάρε και τα κυάλια εκεί είναι η σχολή και η τάξη όλα Ντάκο πιάτο τα βλέπουμε. Δεν τον πιστεύω ρε άρχοντα πως κάνουμε τέτοια πράγματα ρε μλκα.
Να μου έλεγες για τη δουλειά να καθόμουν μέρες. Αλλά να καθόμαστε για γκομενιλίκι.....
Να ντάκο η ξανθιά είναι. Όλες ρε Κ ξανθές είναι. Αυτή με την ροζ μπλούζα; Όχι Ντάκο αυτή είναι η καθηγήτρια. Μια χαρά ρε Κ είναι; Αυτήν να καμακώσεις. Παντρεμένη Ντάκο.
Καλά άστην. Να εκείνη με τη μαύρη μπλούζα. Τι μπλούζα ρε Κ. Αυτό σαν σουτιέν είναι!! Ντάκο πάμε. Που ρε;; Πάμε να την πλακώσω!! Γιατί ρε Κ;; Γιατί φοράει αυτό το σουτιέν. Ρε χαλάρωσε μπουστάκι το λένε. Μπουστάκι ξε μπουστάκι Ντάκο πάμε να τα κάνουμε όλα οικόπεδο.
Ρε άρχοντα ρε!!! Θα μας πάνε ρε βλάκα μέσα. Δεν είμαστε για τέτοια.
Ντάκο πάμε και εμείς ήρεμα. Τι θα πούμε; Ήρθαμε για βόλτα;; Χαλάρωσε άρχοντα. Πάμε στο δρόμο να κάνουμε τσιγάρο.
Τι δουλειά ρε έχεις με το πιτσιρίκι; Αλλού είναι αυτή και αλλού εσύ. Ντάκο ρε στο κρεβάτι....Ναι αλλά εσύ έδωσες την καρδιά σου ρε Κ. Τι είναι αυτά; Ντάκο εσύ δεν την έδωσες στη Λένα; Που είναι 48 χρονών. Όχι 22 ρε τρελέ.
Ρε συ άκου με. Θα φας χοντρή σκαλωσιά θα σου κουνήσει το μαντήλι και θα κάνει μεγάλη ζημιά.
Άκου με. Δεν είμαστε για τέτοιες καταστάσεις. Άστην. Θα σε μαδήσει και αντίο μετά. Θα φοβηθεί Ντάκο. Τι να φοβηθεί Κ; Μην τη δείρεις; Νομίζεις πως έχει μυαλό για να σκεφτεί τέτοια;
Χαμένος παλίκαρε θα βγεις από παντού. Δως της φύλλο πορείας και έφυγες για άλλες. Λες ρε Ντάκο; Επιβάλλεται άρχοντα. Τώρα έχεις φύγει σφαίρα.
Έλα ρε πτώμα πάμε στο μαγαζί να δούμε κόσμο σοβαρό που μου κόλησες με το πιπίνι. Βλάκα ε βλάκα.
Ντάκο μην το πεις πουθενά. Όχι ρε. Κάτσε δες εδώ ρε το γιαούρτι βλάκα. Ρίχνεις μία τουφεκιά και χτυπάς 5 στο έτσι. Και πας και μου σκαλώνεις με το νήπιο.
Οι άλλοι ρε Ντάκο πως μπλέκουν με μικρές; Δεν τα ρωτάς σωστά άρχοντα. Πως ξεμπλέκουν να με ρωτήσεις και θα σου απαντήσω. Κουρέλια στην καλύτερη άρχοντα. Στη χειρότερη φονιάδες παλίκαρε.
Άστο λοιπόν και μεταξύ μας το κόλλημα σου και ξεκόλλημα. Ντάκο για αυτό είσαι αρχηγός. Εϊσαι η ψυχή και το μυαλό της παρέας. Άρχοντα, έχω φάει λάσπη έτσι; Από μικρός.
Δεν ήρθα σήμερα. Έχω γράψει ιστορίες και ιστορίες παλίκαρε. Έλα Ντάκο στην υγειά μας και μόνο.
Σωστός άρχοντα!! -
Κάμερα ασφαλείας διαχρονική. Διαθέτει αντικλεπτικό σύστημα "Μαγκούρα" που δεν μπορεί να το παραβιάσει κανέναν κλέφτης.
Το σύστημα Μαγκούρα είναι έτσι κατασκευασμένο που σακατεύει τα κόκκαλα του κάθε επίδοξου που θέλει να το απενεργοποιήσει.
Σαράντα κατασκευαστές καμερών Γιαγιάδων συνηστούν την εν λόγω κάμερα. Εγγύηση εφόρου ζωής της κάμερας.
-
Καρύδης: Οι ρωγμές στα κτίρια της Κυψέλης που προκάλεσε ο μετροπόντικας είναι χειρότερες από αυτές του σεισμού (Βίντεο)
«Στην περιοχή αυτή υπάρχουν πολλά ρέματα τα οποία ήδη έχουν μπαζωθεί όπως είναι η Φωκίωνος Νέγρη, η Ευελπίδων που κατέβαζαν παλιότερα νερά από τα Τουρκοβούνια. Οι πολυκατοικίες, το ότι είναι καταπονημένες, οφείλεται και στο μαλακό έδαφος και στον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα όπως και στους διάφορους σεισμούς». -
-
@a-d-p said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:Η γυναίκα του λύκου @sarantism

Aυτός είναι ο λύκος....Καήκαμε.
Αυτός ο γιαλαντζί νταής με 10 ΕΚΑΜίτες κάνει μαγκιές. Δλδ τζάμπα μάγκας.
Άλλοι μόνοι ή με κολλητούς τους που τους λένε αφήστε δική μου υπόθεση είναι και το μόνο που κάνουν οι κολλητοί είναι να μην αφήσουν κανέναν να σταματήσει τη συγκίνηση. -
Λένα πάρε τον σάκο πάρε και αυτήν τη μαγκούρα και πάμε.
Θα πάρω τα ξύλα που είναι στην πλαγιά. Αυτό το μέρος πρόπερσι μου έδωσε κοντά στον ένα τόνο ξύλα.
Τα κόβουν και τα πετάνε στην πλαγιά. Γιατί τα πετάνε στην πλαγιά κανείς δεν ξέρει.
Βαριούνται να τα κουβαλήσουν ρε Λένα;; Που ζούμε ρε γμτ. Ας τα αφήσουν. Σε 2 μέρες δε θα έχει μείνει πευκοβελόνα. Πόσο κακοί είναι. Ποιοι τα κόβουν Σαράντη. Αυτό είναι του δασαρχείου αρμοδιότητα. Πυροσβέστες τα κόβουν.
Έλα άκου. Θα κατέβω με το σχοινί με τη μαγκούρα θα βλέπω πόσο βάθος έχεις γιατί τα πεταμένα κλαδιά δε σε αφήνουν να δεις το έδαφος. Σαράντη και αν έχει φίδι;;
Μπράβο ρε Λένα. Καλή αρχή κάνουμε. Δε θα έχει. Φοβούνται ρε Λένα. Όρεξη έχει το φίδι να τα βάλει μαζί σου. Φεύγει. Εκτός αν είναι φωλιά. Τότε φεύγω εγώ. Σαράντη φοβάμαι. Λένα εγώ θα κατέβω και φοβάσαι εσύ;;
Για εσένα ρε Σαράντη. Μη μασάς 2 χρόνια το κάνω. Σαράντη με τη βερμούδα;; Θα γρατζουνιστείς. Λένα με παντελόνι εργασίας θα σκάσω. Άστο.
Εντάξει θα τις αρπάξω από τις άκρες των κλαδιών. Το ξέρω. Μην αγχώνεσαι. Κατεβαίνω Λένα και θα ανέβω με μισό τόνο με το καλησπέρα.
Να Λένα μπόλικα κλαδιά. Κάτσε να ανέβω να τα αφήσω επάνω. Ωχ Λένα μπήκα μέχρι τη μέση σε κλαδιά.....Σαράντη τώρα;; Τώρα δεν έχω κάπου να πιαστώ για να βγω γμτ.....Το σχοινί κάνει δουλειά αλλά είμαι κουρασμένος.
Λένα δεν τραβάς το σχοινί να ανέβω;; Σαράντη φορτηγό πρέπει να φέρω για να σε τραβήξει. Σιγά ρε Λένα!!! 90 κιλά είμαι γυμνασμένα το κέρατό μου. Δεν είμαι 120.
Κάτσε χαλάρωσε Λένα. Να πάρω ανάσες.
Σαράντη ήρθε ένα ζευγαράκι με το αυτοκίνητό τους. Τι να κάνω ρε Λένα; Να τους διώξω από εδώ που είμαι; Σαράντη!!! Μου λένε να πάω ποιο κάτω!!! Λένα πες τους αν ανέβει ο άντρας μου θα πάνε αυτοί μόνιμα στα θυμαράκια.
Τους το είπα Σαράντη. Με γράψανε. Λένα εσύ βογκάς;; Όχι Σαράντη η γκόμενα του τύπου που μου είπε να φύγω. Τόσο πολύ δυνατά βογκάει;; Τι κάνει ρε Λένα;; Γυμναστική κάνουν;; Σαράντη το κάνουν!!
Μπροστά σου ρε Λένα;; Όχι στο αμάξι. Α καλά Λένα. Λένα πάνε πες τους να κλείσουν το παράθυρο. Κλειστό το έχουν Σαράντη. Μπράβο βογκυτό!!! Σαράντη θα φύγω με τις βλακίες που λες. Και εγώ μπορώ να βογκάω αν θέλω τόσο δυνατά.
Να το κάνεις ρε Λένα!!! Και η γειτονιά Σαράντη;;; Α ναι συγνώμη Λένα. Λένα τελειώνουν;; Σαράντη πάνε ρώτα τους. Εγώ ρε Λένα;; Πάνε δυο λεπτά εσύ. Τρελάθηκες Σαράντη. Σιγά ρε Λένα. Μια ερώτηση θα κάνεις.
Σαράντη θα φύγω αν συνεχίσεις. Λένα, πάρε τον άρχοντα να έρθει σφαίρα.
Έγινε Σαράντη. Ντάκο τι κάνεις εκεί; Οριβασεία Κ. Ρε Κ. ακόμη αυτοί το κάνουν; Ναι Ντάκο. Άκου επειδή μίλησε ο μάγκας άσχημα την Λένα.
Αν δεν ανοίγει που δε θα ανοίγει η πόρτα, ξέρεις. Συγκίνηση μέχρι να κοκινήσει η κατάσταση. Έγινε Ντάκο. Πάω. Κ. χωρίς οίκτο άρχοντα. Έγινε Ντάκο.
Σαράντη τι θα κάνει; Τπτ Λένα. Θα τους δείξει πως έρεπε να φερθούν.
Σαράντη άνοιξε την πόρτα και δέρνει τον οδηγό. Α δεν είχαν ασφάλειες;; Χαζομάρα τους. Σαράντη τον δέρνει σου λέω!!!
Λένα, μην κοιτάς και εσύ. Κακό πράγμα η περιέργεια μωρό μου. Λένα μια και κοιτάς τι αμάξι είναι; Α ναι; Τέτοιο έχει και ένας γνωστός μου. Η γκόμενα πως είναι Λένα; Α.....έτσι είναι η κοπέλα του. Πες τον Κ. να σταματήσει αμέσως!!! Πες του να έρθει εδώ. Κ. ρε φέρ τον λίγο να τον δώ. Κ. με το μαλακό. Πες ο Ντάκος το λέει.
Ωωωχ ο γνωστός μου είναι....Ρε αλάνι ρε αλάνι....Τη γυναίκα μου ρε μίλησες έτσι;;
Ντάκο δεν ήξερα ρε.....Τι να σου πω....Ντάκο τι κάνεις εκεί; Μαθαίνω οριβασεία αλάνι. Πάρε το αμάξι και φύγε, θα περάσεις από το μαγαζί όλα δικά μου. Συγνώμη Ντάκο....Και από εμένα αλάνι.
Άρχοντα μικρός είναι ο κόσμος μάγκα μου. Αν τον δεις και δεν είμαι τα πάντα όλα κερασμένα. Έγινε Ντάκο. Μπράβο ρε Σαράντη δείρατε γνωστό σου!!! -
Που να ξέρω ρε Λένα από εδώ κάτω ποιος είναι;; Εντάξει συμβαίνουν αυτά. Εγώ πως θα ανέβω. Σαράντη η πυροσβεστική. Δεν πιστεύω να πεις τον Κ να δείρει και αυτούς!!!
Όχι ρε Λένα. Εκτός αν ήρθαν για να κάνουν σεξ. Τι να πω....Κ. τράβα με να βγω από την τρύπα γμτ. Σαράντη κοιτάνε οι πυροσβέστες.
Σαράντη έρχονται!! Καλά θα κρυφτώ στην τρύπα. Σαράντη και τι θα πούμε ρε έξυπνε για το σχοινί;; Πείτε πως το βρήκατε. Κάποιος το άφησε στο δέντρο.
Ωχ το έκοψαν.....Τι στο καλό θα βραδιάσει. Τι κάνουν οι πυροσβέστες. Δε μπορώ και να κάτσω. Σαν τον τσολιά είμαι στον Άγνωστο Στρατιώτη το κέρατό μου.
Νύχτωσε.
Ντάκο;; Έλα ρε Κ. Το κέρατό μου 3 ώρες όρθιος ρε. Μούδιασαν τα πόδια μου. Τράβα με ρε άρχοντα. Σαράντη είσαι καλά;;
Ναι Λένα. Ωωωχ βγήκε το παπούτσι Λένα. Μπράβο ρε Σαράντη που δεν το έδεσε τα κορδόνια. Λένα έχω το άλλο όμως. Να περπατάς με το ένα τότε Σαράντη.
Πάλι καινούργια θα παραγγείλεις Σαράντη με τις βλακίες σου. Ωωχ κάτσε Κ. Σκάλωσε η βερμούδα γμτ....
Θα τη βγάλω δεν γίνεται....Ρε Σαράντη φοράς σλιπάκι;; Ναι Λένα σκάσε μην πιαστεί και αυτό σε κανένα κλαδί.
Ωραία ανέβηκα ο ορειβάτης!! Σαράντη με ένα παπούτσι και με το σλιπάκι!!. Ντάκο έτσι θα οδηγήσεις τον μότορα;
Έλα ρε Κ θα νομίζουν πως φοράω μαγιό.
Ντάκο αν έχουν μπλόκο;; Σιγά μην έχουν ρε Κ. Άντε πάμε. Ούτε κουκουνάρα δεν πήρα. Ωωωχ Λένα μπλόκο. Μπράβο ρε Σαράντη σήμερα σε όλα μέσα έπεσες!!
Λένα μην λες τπτ εσύ. Κύριε που πάτε με το σλιπάκι και το ένα παπούτσι;; Κύριε αστυνόμε, μεγάλη ιστορία....Δε βλέπετε που είμαι γδαρμένος; Από κλαδιά είναι.
Κυρία μήπως σας απήγαγε και πάει να σας βιάσει ο οδηγός της μοτοσυκλέτας;; Δε μιλάει συνάδελφοι.
Θα είναι από το σοκ. Όχι μιλάει!! Λένα μίλα!!! Δε μιλάει κύριε.
Κατεβήτε από τη μηχανή τώρα. Χειροπέδες και στα κρατητήρια!!
Δεν το πιστεύω. Χρόνια είχα να βρεθώ στα κρατητήρια....
Κύριε τελικά μας είπε η γυναίκα σας τι έγινε πάρτε και αυτήν τη βερμούδα να φορέσετε. Οκ ευχαριστώ.
Καλά ρε Λένα γιατί δεν μιλούσες;; Σαράντη μου είπες να μην μιλάω!! Ρε Λένα δεν είδες που ήταν να με πάνε μέσα για βιαστή σου;; Ας μιλούσες!!!
Σαράντη καλά να πάθεις με τις βλακίες σου. Πάλι καλά που μίλησα μετά και σε έβγαλα. Ρε Λένα δλδ θα με άφηνες να με πάνε στον εισαγγελέα πως πήγα να βιάσω τη γυναίκα μου;; Είσαι με τα καλά σου;;;
Σαράντη να μάθεις άλλη φορά να κάνεις εξυπνάδες. Έδειρες τον γνωστό σου, κόλησες σε τρύπα, έχασες το παπούτσι σου, την βερμούδα σου ε καλά να πάθεις!!!
Και εγώ ρε Λένα σε αγαπώ.....
Λένα σαγονιάρες δεν έφερες. Ξυπόλητος θα φύγω;; Σαράντη πάμε και μη μιλάς μην πω πως είσαι βιαστής μου και με απειλείς.
Ρε πας καλά;; Σαράντη!!
Καλά ρε Λένα. Δε μιλάω...
Σαράντη; Τι είναι Λένα;; Σε τσίτωσα ε; Πολύ Λένα!!
Βρε Σαράντη και εσύ έβαλες τον Κ να δείρει τον άλλον!!
Για εσένα Λένα που σου έβγαλε γλώσσα και σου είπε να φύγεις και μετά το έκανε μπροστά σου με την γκόμενά του.
Πόσο να αντέξω να σε προσβάλουν Λένα;; Σαράντη τελικά έχεις δίκιο.....Συγνώμη....
Δεν πειράζει Λένα. Μου φτάνει που το κατάλαβες αστέρι μου!!
Σαραντούκο μου!! -
-
Που είναι ρε Ελένη οι παλιοί ηθοποιοί που ήταν άντρες με τα όλα τους. Ο Τζιν Χάκμαν, ο Πωλ Νιούμαν, ο Τομ Κρούζ αν και είναι λίγο φευγάτος, ο Στηβ Μακ Κουίν, Ο Ντέινζελ Ουάσινγκτον όλοι με κοντά μαλλιά. Σαράντη η Χάκμαν και ο Ουάσινγτον δεν είχαν πολλά μαλιά. Εντάξει αν είχαν θα τα είχα κοντά Ελένη.
Άντρες ρε Λένα. Ο Σταλόνε. Τι δλδ ρε Ελένη. Κοντό μαλί. Όχι σαν τους σημερινούς με κάτι μακριά μαλλιά και κοτσίδες. Τι είναι αυτά; Να τα βλέπουν οι νέοι να αφήνουν μακρύ μαλλί;;
Σαράντη από το μαλλί καταλαβαίνεις αν κάποιος είναι άντρας; Ρε Ελένη, με φαντάζεσαι με κοτσίδα;; Σαράντη ούτε για πλάκα μωρό μου. Όμως Σαράντη η παρέα είχε με χαίτη πολλούς. Ναι είχε Λένα. Με χαίτη, όχι με κοτσίδα και μετά τα κάνανε όλοι κοντά.
Όλοι. Αλλά μου λες για την κοτσίδα. Εντάξει δεν είναι το α και το ω αλλά ρε Λένα συγνώμη δλδ, τι κοιτάς όταν έχεις δλδ κοτσίδα; Αν είσαι άντρας ή αν έτσι το παίζεις σοφιστικέ ή να αρέσεις στις γυναίκες; Κοίτα Σαράντη οι άνδρες με κοτσίδα προσελκύουν τις γυναίκες.
Ναι τις χαζές Λένα. Μια γυναίκα Λένα, αν ξέρει τι θέλει, θα μου πάει στον κοτσίδα; Γιατί ρε Σαράντη να μην πάει; Ε ας πάει ρε Λένα να ανταλλάσσουν ιδέες για το πως θα στεγνώνουν τα μαλλιά τους, ποιο μαλακτικό θα χρησιμοποιούν και αν έχουν κάνει ψαλίδα στο μαλλί.
Όχι ρε Ελένη. Δεν είναι αυτά πράγματα. Είσαι άντρας. Κοντό μαλλί. Αν μου έχεις μακρύ μαλλί δλδ πως θα ξεχωρίσω από τις άλλες;; Δλδ τώρα ρε Λένα, φορτωμένος με 3 τατουάζ ειδικά με τον Δράκο και την Άγκυρα μου πάει η κοτσίδα;; Θα φύγουν τα τατουάζ από πάνω μου Λένα!!!
Θα φάω ξύλο και σωστά. Σαράντη τώρα πρόσφατα έβλεπες έναν αγώνα Kick Box και ο διαιτητής είχε κοτσίδα. Το ξέρω το πρόσεξα Λένα. Καλός διαιτητής είναι. Δεν του πάει ρε Λένα στο ρινκ με την κοτσίδα.
Δλδ ρε Λένα, φαντάζεσαι τον Τάισον με κοτσίδα; Όχι πες μου. Ή τον Βαν Ντάμ με κοτσίδα ή τον Βερχόβεν, ή τον Πήτερ Αέρτς;; Σαράντη ποιοι είναι ο Βερ και ο Αρτ. Να αυτοί είναι. Αα Σαράντη με τπτ.
Κάτσε δες τον Άντυ Χαγκ. Α Σαράντη ούτε για πλάκα. Ρε Λένα σου έδειξα την ελίτ του Kick Box. Ούτε ένας με κοτσίδα δλδ. Να δες τον Μποντάνσκι που δεν είναι για εμένα καλός αλλά δες. Α δες και τον Μπαντρ Χάρι. Σκέψου τους ρε Λένα κοτσιδάτους!!!
Α Σαράντη για γέλια θα ήταν!! Σαράντη είναι το άθλημα τέτοιο. Γιατί ρε Λένα είναι το άθλημα; Από τα μαλλιά τραβιούνται όταν παίζουν;; Δεν το λέει ρε Λένα η ψυχή τους. Άντρες με τα όλα τους. Εντάξει στο ποδόσφαιρο έχει τον Ιμπραήμοβιτς που το γύρισε σε κοτσίδα. Άντρακλας αλλά κοτσίδας….Κρίμα.
Να αυτός. Σαράντη δε μου αρέσει με τπτ. Καλά βρε Λένα. Δε θα τον παντρευτείς. Όμως Λένα, το κάνουν εκεί στο χόλυγουντ επίτηδες. Τους κάνουν ρε να φαίνονται σαν κορίτσια για να κάνουν τα αγόρια να αισθάνονται όμορφα με μακριά μαλλιά. Σε λίγο θα τα βάλουν να φοράνε και στρινγκ.
Κοίτα αυτές τις διαφημίσεις Λένα. Πες μου αυτά τα αγόρια που είναι με τα μακριά μαλλιά αν σου θυμίζουν αγόρια. Σαράντη είναι καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις. Το κέρατό τους το τράγιο είναι Λένα.
Φλωριές του κερατά είναι Λένα. Αηδία είναι. Λένα φαντάζεσαι τον Τζέημ Ντιν με κοτσίδα δλδ; Σαράντη ούτε για πλάκα. Ε φαντάσου διαφήμιση του Τζεημς Ντην με κοτσίδα. Σαράντη για γέλια.
Ε ρε Λένα μόνη σου τα λες μωρό μου. Σαράντη μου, ευτυχώς που δε θες ούτε χαίτη ούτε μακρύ μαλλί. Λένα πλάκα μου κάνεις;; Θα περίμενα να τελειώσεις από το πιστολάκι Σαράντη μου και θα με έπιαναν τα νεύρα.
Για αυτό ρε Λένα δε με θες με μακριά μαλλιά;; Βασικά βρε Σαράντη μου ναι. Λένα, εξαφανίσου πριν σε δέσω στο δέντρο να κάνεις παρέα με τη φωτογραφία του Τερλέγκα. Σαράντη χαίτη είχε ο Τερλέγκας. Ναι ρε Λένα. Του πήγαινε. Άντρας με τα όλα του είναι. Σαράντη εξαφανίζει και κόσμο. Α ναι Λένα.
Άστον στην ησυχία του. Λένα είπα. Φύγε με τα μακριά μαλλιά που θα με ήθελες. Σαραντούκο μου!! Ούτε στον ύπνο μου δε θα σε ήθελα με μακριά μαλλιά. Α ρε Λένα. Ξέρεις από άνδρες!! Όχι παίζουμε Σαραντούκο μου!! -
Σαράντη ήρθε ένα χαρτί από τον δήμο που λέει πως επιλέχθηκες για να μιλήσεις με παιδάκια του πιλοτικού δημοτικού.
Πλάκα θα κάνουν Λένα κάτσε να τους πάρω. Τι είπαν Σαράντη;; Είπαν πως ο αλγόριθμος του υπουργείου με επέλεξε για να μιλήσω με παιδάκια του πιλοτικού δημοτικού.
Εμένα βρήκε ρε Λένα ο αλγόριθμους να μιλήσω; Θα τα καταστρέψω τα παιδάκια. Σήκωσε Λένα το τηλ να διαβάσω το χαρτί.
Σαράντη ο Κ είναι. Πες του θα τον πάρω. Λέει πως του ήρθε και εκείνου χαρτί. Θα τρελάθηκε Λένα ο αλγόριθμους. Εμείς για να μην μιλήσουμε είμαστε με παιδάκια. Έλα ρε άρχοντα. Ντάκο στο πιλοτικό διδάσκει πιλότος στα παιδάκια;;
Κ. άστο τι είναι το πιλοτικό. Είναι δοκιμαστικό σχολείο. Καλά Ντάκο. Θα πάμε ε Ντάκο; Τι θα πάμε ρε Κ να πούμε; Πως να κάνουν σούζες; Τα παιδιά Κ. κάνουν κάτι ερωτήσεις που προτιμάς να είσαι στην ανάκριση παρά σε παιδάκια που ρωτάνε.
Ντάκο δε μασάμε ρε. Ναι Κ. ότι γίνει. Θα πάρω και την Ελένη για συμπαράσταση. Κυρία δασκάλα τι είναι πιλοτική τάξη; Κ. Σαράντη είναι παιδάκια από δύο μπαμπάδες και δύο μαμάδες και από ετερόφυλους. Όλα μαζί.
Ωχ Λένα, Κ, πάμε να φύγουμε θα γίνουμε ρεζίλι. Κάτσε ρε Σαράντη. Τι κάτσε ρε Λένα. Δυο μπαμπάδες οικογένεια; Πλάκα μου κάνεις;
Ντάκο έλα ρε. Δε μασάμε. Κ το βιολί σου. Πάμε και τι να πω....Κ Σαράντη εσείς είχατε δύο μπαμπάδες; Όχι αγορίνα μου. Είχα μπαμπά και μαμά και ο Κ το ίδιο και η Ελένη.
Κ Σαράντη είναι κακό να έχεις δυο μπαμπάδες; Ελένη τι να του πω;; Σαράντη πες όχι δεν είναι κακό.
Μικρέ μισο να μιλήσω λίγο με τους φίλους μου και θα σου πω...Ντάκο μην πεις όχι. Σαράντη πες όχι γιατί θα πάνε να το πούνε στους μπαμπάδες τους και θα φας μήνυση.
Κ. είδες που σου έλεγα πως καλύτερα σε ανάκριση να μας είχαν;
Ντάκο την κάτσαμε. Το ξέρω Κ. Κοίτα αγόρι μου. Όπως αισθάνεται το κάθε παιδάκι. Κύριε Σαράντη εγώ δε θέλω δύο μπαμπάδες θέλω δύο μαμάδες. Τον είδατε, αστέρι ο μικρός. Δυό μαμάδες. Καρδιοκατακτητής θα γίνει. Από μικρός στα κέφια.
Κύριε Σαράντη τι να κάνω; Να το συζητήσεις με τους μπαμπάδες σου μικρέ. Και αν επιμένουν να είμαι μαζί τους; Τώρα τι να τον πω που επιμένει ρε Λένα; Σαράντη δύσκολα. Ντάκο πες του να βρει δυο μαμάδες. Τι λες ρε Κ; Έτσι εύκολα είναι όλα;;
Κοίτα μικρέ, θα το πεις εδώ στην καλή σου την δασκάλα. Κύριε Σαράντη γιατί να το πει σε εμένα; Και που να το πει κ. δασκάλα; Εσάς ρώτησε κ Σαράντη. Μπελά που βρήκα...
Να επιμένεις αγόρι μου πως θέλεις δύο μαμάδες.
κ Σαράντη τα παιδιά τα φέρνει ο πελαργός; Ντάκο να απαντήσω εγώ;; Όχι Κ θα τους πεις τσόντα. Θα τους πω ρε Ντάκο που γίνεται σινουσία. Που την έμαθες ρε αυτήν τη λέξη; Δεν είναι σωστή Ντάκο; Είναι. Κοριτσάκι με τη συνουσία. Τι είναι συνουσία; Μπράβο Κ. Ανοίξαμε ιστορία με τη βλακεία που σε δέρνει. Βούλωσέ το θα μάθεις την μικρή πως να γίνει μαμά στο τέλος ηλίθιε.
Μικρή είναι που η μαμά και ο μπαμπάς κάνουν παιδάκι. Εμένα με έκανε ο μπαμπάς και ο μπαμπάς κ. Σαράντη.
Νάτα μας Λένα. Θα με συγχίσουν. Σε έκανε με άλλο τρόπο μικρέ. Με τι τρόπο; Επιστημονικό. Δλδ; Όταν μεγαλώσεις θα μάθεις.
Λένα ε;; Τον έστειλα τον μικρό αδιάβαστο. Μπράβο Σαράντη για δάσκαλος κάνεις. Ντάκο κεντάς αλάνι. Όχι παίζουμε ρε άρχοντα. Το έχω μέσα μου.
Κ. Σαράντη εσείς με την κ Ελένη κάνετε παιδάκια; Όχι μικρή μου. Με τον κ. Κ κάνετε παιδάκια; Άκου Κ τι μου είπε η μικρή....Όχι μικρή μου δε μπορώ με τον κ Κ να κάνω παιδάκια. Ο συμμαθητής μου τότε πως έγινε από δύο μπαμπάδες; Επιστημονικά μικρή μου. Θα μάθεις όταν μεγαλώσεις.
Τώρα θέλω να μάθω. Δε θα καταλάβεις μικρή μου. Άρα μπορείτε με τον κ. Κ να κάνετε παιδάκι επιστημονικά. Ντάκο κανόνισε. Τι να κάνω ρε Κ;; Επιστημονικά θα το πάμε. Ντάκο ξεφτύλα ρε. Τι να την πω ρε πως δε γίνεται; Αφού είπα επιστημονικά. Με έκαψες ρε Ντάκο.
Ναι μικρή επιστημονικά.....
κ Σαράντη τον αγαπάτε τον Κ; Τι εννοείς καλή μου; Αν τον αγαπάτε. Τι να πω ρε Κ; Ντάκο δεν ξέρω...Ναι μικρή μου σαν φίλο. ¨Ελα άρχοντα σκόραρα. Ντάκο από την σέντρα αρχηγέ!! Όχι παίζουμε άρχοντα.
κ. Σαράντη ο μπαμπάς μου βάζει τις φωνές. Πόσους μπαμπάδες έχεις μικρή μου; Έναν. Παιδιά ευτυχώς κα μια φυσιολογική κατάσταση.
Πως τον λένε καλή μου;; Λένα γράφε. Ναι Σαράντη γράφω.
Νίκο. Το επίθετο; Νικολάου. Που μένει ο μπαμπάκας σου;; Στην τάδε οδό. Ωραία. Δε θα σου ξαναβάλει τις φωνές μικρή μου. Κ. ξέρεις ε; Σαράντη τι θα κάνεις; Λένα θα του μιλήσει ο Κ. Σαράντη είσαι τρελός.
Λένα άσε με να κάνω σωστά τον δάσκαλο. Σαράντη την ψώνησες. Άσε με Λένα διδάσκω.
κ Σαράντη εμένα η μαμά μου βάζει τις φωνές. Δώσε μικρέ τα στοιχεία της. Μπράβο αγορίνα μου. Δε θα σου ξαναβάλει φωνές. Κ. Σαράντη θα τους στείλετε για συμβουλευτική; Κ δασκάλα περίπου. Μπράβο κ Σαράντη!! Σαράντη αν μάθει τι τους έκανες θα κλαίει με μαύρο δάκρυ. Πάψε Λένα. Είναι το σύστημά μου.
Κ Σαράντη εμένα ο αδερφός μου με χτυπάει. Ωωω Ντάκο τι κάνουμε. Κ το έχω. Σαράντη θα δείρεις και το μικρό παιδάκι; Λένα άσε με ξέρω.
Δώσε μου λίγο τα στοιχεία μικρέ μου. Μπράβο. Θα πάψει να σε χτυπάει. Σαράντη θα σε γδάρω. Θα δείρεις το μικρό του αδερφό!!;;
Όχι ρε Λένα, ξέρω στη σχολή ένα παιδάκι αλάνι στο ξύλο. Θα στείλω εκείνο. Μπράβο ρε Ντάκο είσαι ο καλύτερος που ξέρω. Λένα για αυτόν τον έχουμε αρχηγό. Κ. θα σου πως καμιά βαριά κουβέντα για τον αρχηγό σας. Πάψε Λένα, κεντάω σου λέω. Σαράντη για τα κάγκελα είσαι. Καλά Λένα. Κλάψε που είμαι εξαιρετικός δάσκαλος.
κ Σαράντη ο μπαμπάς μου δε μου παίρνει υπολογιστή. Μικρά τα στοιχεία του. Έγραψες Κ. Κανόνισέ τον σε 2 μέρες να έχει αλλάξει γνώμη και να πάρει τον καλύτερο.
Έγινε δάσκαλε Ντάκο!! Κ Σαράντη η μέθοδός σας θα πρέπει να είναι αποδοτική γιατί σαν βλέπω με αυτοπεποίθηση να μιλάτε στα παιδιά. Κ Δασκάλα δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Σαράντη όταν σε βάλουν μέσα για απειλές με τον Κ;;; Λένα με την καλή κουβέντα είσαι....
Κ Σαράντη σας ευχαριστούμε και ελπίζουμε να σας ξαναδούμε. Ναι κ Δασκάλα!!
Σαράντη θα σε δούνε στην τηλεόραση με τον Κ που θα σας μπουζουριάσουν.
Λένα.....Μας προσβάλεις με τον Κ. Κανείς δε θα βγάλει άχνα.
Α ρε Σαράντη ξύλο που θες. Λένα εγώ φταίω που κάνω τον Ρομπέν των Μικρών Παιδιών. Ντάκο είσαι αστέρι. Στην πιάτσα θα σου στρώσουν κόκκινο χαλί αρχηγέ!! Κ το λιγότερο που έχουν να κάνουν άρχοντα.
Σαράντη φεύγω για να μην πάω για συνέργεια!!
Λένα κακό πράγμα η ζήλεια....Σαράντη καλή φυλακή!!
Και εγώ σε αγαπώ Λένα. Κ πάμε ρε να κάνουμε κανένα τσιγάρο για τη νίκη μας!! Πάμε αρχηγέ!! -
Καλώς την. Κάτσε Λένα. Σαράντη πως γίνεται και μια βδομάδα δεν σε έχουν βάλει μέσα; Γιατί ρε Λένα!!
Γιατί Σαράντη η "συμβουλευτικη σου" είναι για να μπεις μέσα. Εγώ; Οι γονείς που δε φέρονται καλά στα παιδιά τους Λένα. Και ο μικρός αδερφός. Αυτοί να μπούνε μέσα.
Άστο Ελένη. Κατάλαβαν τα λάθη τους και διορθώθηκαν. Σαράντη αρτιμελείς διορθώθηκαν; Ρε Ελένη.
Δλδ απορώ ώρες ώρες μαζί σου. Είσαι με τα καλά σου; Σήμερα με γνωρίζεις; Τι είναι αυτά τα χαζά που λες δλδ;;
Ο άλλος παλιά πήγε να με βγάλει χρήστη. Ο άλλος το άλλο. Η ασφάλεια τα δικά της.
Ηρεμήστε ρε!! Ο καθένας το βιολί του ρε γμτ. Στο τέλος θα βγάλετε πως είμαι δράκουλας και πίνω αίμα.
Σωστά Σαράντη. Ο Κ ανέλαβε εσύ δεν έκανες τπτ. Ρε συ θα φύγω ειλικρηνά στο λέω. Οι εχθροί μου μιλάνε έτσι. Τι δεν καταλαβαίνεις;
Λες δυο κουβέντες και έληξε. Τι είπε δλδ Σαράντη; Στον μικρό που του βάζει η μαμά της φωνές. Δεν είναι σωστό κυρία μου, θέλετε την επόμενη φορά να σας κάνω κατεγγελία;; Μας τα είπε ο γιός σας στο σχολείο. Αν το ψάξετε το θέμα θα έχετε να κάνετε για ψυχολογική βία.
Σαράντη αυτά τα είπε ο Κ; Όχι ακριβώς. Του τα έγραψα σε χαρτί δλδ έβαλα εκείνον να τα γράψει όπως ξέρει για να καταλαβαίνει τι διαβάζει και τους τα διάβασε.
Και φοβήθηκαν όλοι Σαράντη; Ναι φοβήθηκαν. Αν οι πολίτες Λένα ήταν ενεργοί, θα είχαμε πολύ λιγότερη ενδοοικογενειακή κλπ βία.
Εμείς είμαστε ενεργοί πολίτες Λένα. Σαράντη άντε και για δήμαρχος. Καλά Λένα κορόιδευε. Μου έγινες ενεργός πολίτης.
Καλά Λένα. Λέγε ότι θες. Εμένα όμως και τον Κ επέλεξε ο υπολογιστής για να μιλήσουμε με τα παιδάκια. Σαράντη λάδωσες κανέναν στο υπουργείο; Όχι Λένα. Κανέναν. Όρεξη είχα.
Τι να πω Σαράντη. Κάτι θα έπαθε ο υπολογιστής. Ναι Λένα κάτι θα έπαθε.
Για σου Λένα. Για σου Κ. Ντάκο την είπα τη δικιά μου την επόμενη φορά να μας στείλει σε κανονικό δημοτικό. Ναι Κ έφυγες τώρα όπως είσαι. Έγινε Ντάκο.
Κ περίμενε λίγο. Ναι Λένα. Ποια δικιά σου; Κ εξαφανίσου τώρα είπα. Ντάκο με ρωτάει κάτι η Λένα. Θα της πεις αύριο. Σαράντη άστον να μιλήσει. Τι φοβάσαι;
Έχει δουλειά ρε Λένα. Σαράντη ένα λεπτό. Ελένη τα έχω με μια στο υπουργείο. Και τι κάνει Κ στο υπουργείο; Είναι εκεί με τους υπολογιστές. Και τι κάνει εκεί Κ.;
Με τα προγράμματα κάνει Λένα. Δεν τα ξέρω αυτά Λένα. Κ αυτή σας έβαλε να πάτε στο δημοτικό; Λένα δε σου λέω γιατί θα θυμώσει ο Ντάκος. Μπράβο ρε Κ που δεν της το είπες....
Ντάκο ξηγήθηκα. Ναι Κ πάρα πολύ. Πάνε. Έγινε Ντάκο. Σαράντη;; Ο υπολογιστής;;; Ο υπολογιστής ρε Λένα δεν ήταν; Ποιος Σαράντη προγραμμάτισε τον υπολογιστή;;
Λένα αυτά τι να πω. Δεν ξέρω...Μπράβο ρε Σαράντη. Τι να σου πω!!!
Πόσο απατεώνας είσαι ρε Σαράντη;; Λένα ρώτα τον υπολογιστή. Εγώ πίνω την κόκα κόλα μου!!
Σαράντη θα βάλεις και εμένα στο πρόγραμμα; Εννοείται αστέρι μου. Το τρίο της συμφοράς θα είμαστε αλλά οι άλλοι οι ειδικοί είναι καλύτεροι;
Θα διδάξουμε Λένα μου!! Σαραντούκο μου!! -
Ρε σαραντη τι έχεις κάνει εδώ μέσα;

-
@lap said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)
:Ρε σαραντη τι έχεις κάνει εδώ μέσα;

Αααχ βρε Lap τι τραβάω αδερφέ. Έφυγες και με έβγαλαν πως είμαι εσύ....
Τι κάνω; Ξετυλίγω το καλλιτεχνικό μου ταλέντο που τυχαία ανακάλυψα.
Εν ολίγοις. -
Ε;;;;
Ποιος ήρθε;;;;

Έχω άλλα γούστα στις γυναίκες

Ποια είναι η Ελένη;
-
:Ε;;;;
Ποιος ήρθε;;;;

Έχω άλλα γούστα στις γυναίκες

Ποια είναι η Ελένη;
Η Ελένη που είχα στη φωτογραφία!! Μεν/κη το γράφω συντομογραφικά. Με τα γαλάζια μάτια και τα ξανθά μαλλιά.
Γυναίκες πάντα Lap!!! -

Καλά το υποψιάστηκα.

-
:
Καλά το υποψιάστηκα.

Εννοείται Lap. Τα γαλανά μάτια πάντα με ταξιδεύαν....
-
Έλα ρε Κ. Πλάκα θα κάνεις. Αυτός ρε δεν είναι γάτος. Αυτός είναι ζημία σκέτη. Άσε που πρώτη φορά βλέπω τόσο δυνατό γάτο. Αναβολικά τον δίνεις;
Καλά φέρτον. Ντάκο για μια μέρα. Ναι Κ. κάνε δουλειά σου. Άστον και ότι γίνει. Ελένη ο γάτος του Κ. Πως τον λένε Σαράντη; Δεν τον λένε. Δεν του έδωσε όνομα. Ψιψίνο τον λέει.
Σαράντη είναι φρόνιμος; Πάρα πολύ Λένα. Όσο εγώ. Ωχ Σαράντη καήκαμε. Το λιγότερο Λένα. Κοίτα τον παίζει στην αυλή. Α πήγε τώρα στην αυλή του γείτονα.
Εντάξει Ελένη προσαρμόστηκε αμέσως. Α Ελένη κάτι μας φέρνει. Ελένη είδες τα ζώα πόσο ανταποδοτικά είναι;;
Σαράντη μια μπριζόλα έχει στο στόμα του. Μερακλής είναι όμως Ελένη. Κοίτα την τρώει με την ησυχία του.
Σαράντη που την βρήκε; Λένα δεν είναι από εμάς. Όχι Σαράντη με τπτ.
Ε εντάξει. Κάποιος θα του την έδωσε Λένα. Ρε Σαράντη του έδωσε ολόκληρη μπριζόλα;; Και ψημένη Λένα. Πρέπει να ήταν πολύ φιλόζωος. Μπράβο του. Σαράντη στον κόσμο είσαι ρε γμτ.....
Α Ελένη και άλλη μπριζόλα. Ρε Ελένη πως συγκινούμαι όταν κάποιος στερείτε το δικό του φαγητό για να το δώσει στα ζώα....Σαράντη ύποπτο μου φαίνεται. Άσε με ρε Ελένη.
Σαράντη;; Γεια σου γείτονα. Σαράντη να από που βρήκε τις μπριζόλες ο ψιψίνος. Ελένη είναι φιλόζωος ο γείτονας.
Σαράντη δικός σου είναι ο γάτος;; Όχι γείτονα. Τότε γιατί είναι στην αυλή σου;
Του αρέσει εδώ γείτονα. Κάνει παρέα με τον Τερλέγκα. Σαράντη ποιανού είναι ο γάτος;; Του φίλου μου γείτονα. Ψιψίνο τον λένε.
Σαράντη μας άρπαξε δύο μπριζόλες από το τραπέζι!! Σαράντη τι σου έλεγα. Αμάν ρε Λένα να πάει κόντρα στη φύση του το ζώο δλδ;;
Γείτονα δεν κλείνεις τα παράθυρα και εσύ. Γυρεύοντας πας. Σαράντη καλοκαιριάτικα να τα κλείσω;; Για όσο τρως ρε γείτονα. Σαράντη τι θα φάμε τώρα;
Με τι τις έκανες τις μπριζόλες; Με πατάτες τηγανιτές Σαράντη. Μια χαρά γείτονα. Καλή όρεξη!!
Ρε Σαράντη μας έκλεψε τις μπριζόλες από το τραπέζι. Γείτονα, ζώο είναι τι να κάνει; Να τις κοιτάει; Φέρσου φιλοζωικά λίγο.
Σαράντη μου χρωστάς ένα μεσημεριανό. Καλά θα πάρω τώρα να σου φέρουν πίτσα οικογενειακή με από όλα γκρινιάρη.
Αμάν ρε Λένα πόσο κακόψυχοι είναι. Σωστά Σαράντη έπρεπε να μείνουν νηστικοί. Άσε με ρε Λένα. Σαράντη πάω να κάνω κοτόπουλο. Ναι Λένα θα κάτσω με τον γάτο να παίξω.
Κοίτα τον. Αρσενικός ρε παιδί μου. Αμέσως στην Ελένη πήγε ο γκομενιάρης!! Μπράβο ψιψίνο. Ααα με ένα κοτόπουλο βγαίνει. Καλός κυνηγός είναι.
Σαράντη ο γάτος πήρε το κοτόπουλο. Ναι Ελένη ποιο κάτω το τρώει. Σαράντη τώρα τι θα φάμε;; Πίτσα Ελένη.
Πάμε βρε Ελένη να ξαπλώσουμε. Ο γάτος Σαράντη; Μέσα Ελένη στο σπίτι. Έτσι τον έχει μάθει ο Κ.
Σαράντη μου αρέσει που μου χαιδεύεις το ποπό μου. Και εμένα Ελένη που με γλύφεις στο μάγουλο. Σαράντη δε σε γλύφω στο μάγουλο. Αμάν ρε Ελένη πάνω που κοιμόμουν μου άρχισες τα ερωτικά και τώρα κάνεις πως δεν ξέρεις.
Σαράντη ο γάτος σε γλείφει....Τι να πω ρε Ελένη.....
Στο τέλος θα με μαμίσει...Σαραντούκο να συνεχίσουμε;; Ναι μωρό μου.
Γιατί μοιρίζουν άσχημα τα αθλητικά της Ελένης; Αυτά δεν μοιρίζουν με τπτ. Ωωωχ ο γάτος τα κατούρησε....Θα τα κρύψω. Σαράντη που είναι τα αθλητικά μου; Έλα βρε μωρό μου χωρίς αθλητικά να σου κάνω αγκαλιά.
Θα έρθω Σαράντη αλλά θέλω τα αθλητικά μου να φορέσω. Είναι τα αγαπημένα μου. Εντάξει βρε Ελένη. Έλα να σε αγκαλιάσω και τα βάζεις αύριο. Τι αύριο ρε Σαράντη σήμερα τα θέλω.
Ρε Ελένη σαν παιδί κάνεις. Κάπου θα τα έβαλες και το ξέχασες. Σαράντη ο γάτος θέλει να ανοίξει τον φούρνο. Έχει βάλει φαγητό;; Το κωλόγατο....Τι πράγμα Σαράντη;;
Τπτ Λένα. Τα δικά μου λέω. Πάω να δω Σαράντη τι θέλει ο γάτος στον φούρνο. Σαράντη;;; Τι θέλουν τα αθλητικά μου στο φούρνο.
Έλεγα ρε Λένα να κάνουμε παπουτσάκια....Μπράβο ρε Σαράντη με τις βλακίες σου. Ρε Σαράντη άσχημα μυρίζουν. Σαράντη ο γάτος τα κατούρησε!! Ρε Σαράντη το ήξερες και τα έκρυψες;;
Λένα τι να κάνω....Μπράβο ρε Σαράντη που λες τόσα ψέματα. Λένα κοιτα τον κάτι πούπουλα έχει στο στόμα του. Σαράντη από πουλί είναι. Ναι σπουργίτι. Σαράντη τα σπουργίτια δεν έχουν χρωματιστά πούπουλα.
Ρε Ελένη τόσα χρόνια κυνηγός ρε γμτ. Είναι ειδική ράτσα σπουργιτιών. Κ Σαράντη ο γάτος είναι δικός σας;; Ναι κ γειτόνισα. Μπήκε στο σπίτι μου, έριξε το κλουβί με το καναρίνι έσπασε το κλουβί άρπαξε το καναρίνι και έφυγε.
Που είναι το καναρίνι κ Σαράντη;; Που να ξέρω κ γειτόνισα;; Κ Σαράντη αυτά είναι τα πουπουλά του!!
Το έφαγε κ Σαράντη; Μάλλον κ γειτόνισα. Ήταν σπάνια ράτσα όλη μέρα κελαηδούσε. Το ξέρω καλά το έκανε το σκασμένο. Τι είπατε κ Σαράντη;
Τπτ. Πάρτε άλλο και θα το πληρώσω εγώ. Αμάν κ Σαράντη!! Αμάν με το καναρίνι σου που μας είχε πάρει τα αυτιά. Έκανε και ένα καλό ο γάτος.
Ελένη το κυλοτάκι το μαύρο που έχει στο στόμα του δικό σου είναι;; Σαράντη θα τρελαθώ!! Που το βρήκε;; Γάτος είναι ρε Λένα. Πωπω Ελένη έχει πάρει τη μυρωδιά σου....
Ωωωχ Ελένη πάει στον γείτονα με το κυλοτάκι στο στόμα το κωλόγατο. Σαράντη τώρα τι κάνουμε; Τους Κινέζους Λένα.
Σαράντη;; Έλα γείτονα;; Ο γάτος σου έφερε ένα μαύρο εσώρουχο. Δεν είναι δικό μου γείτονα. Κυλοτάκι είναι Σαράντη. Δεν φοράω γείτονα κυλοτάκια αυτόν τον καιρό.
Μήπως είναι του Τερλέγκα στη φωτογραφία που έχω.
Ρε Σαράντη ποιανού είναι το κυλοτάκι;; Ρε γείτονα της γυναίκας σου θα είναι!!
Σαράντη μήπως είναι της Ελένης; Δεν φοράει μαύρα γείτονα, μόνον ροζ. Καλά Σαράντη.
Φτηνά τη γλυτώσαμε Λένα. Άσε Σαράντη μεγάλος μπελάς ο γάτος. Σαράντη!! Τι είναι ρε γείτονα πάλι;;
Ο γάτος κατούρησε τα παπούτσια της γυναίκας μου!! Και τα δύο γείτονα; Το ένα Σαράντη. Ε ας φοράει το άλλο μέχρι να της πάρεις άλλα. Τα πληρώνω εγώ.
Σαράντη με ένα παπούτσι πως θα περπατάει;; Αμάν ρε γείτονα ας βάλει βατραχοπέδιλα. Άντε παράτα με.
Ντάκο ήρθα. Όλα καλά με τον ψιψίνο;; Κ. πάρτον και φύγε πριν σας τουφεκίσω και τους δύο.
Ντάκο έκανε ζημιές έ; Άρχοντα έχει φύγει. Έγινε Ντάκο θα τα πούμε!!
Τι τραβήξαμε ρε Λένα.....Σαράντη στον Κ κάθεται φρόνιμος;; Ναι ρε Λένα!! Ανώμαλο γατί Σαράντη. Σαραντούκο μου, το κυλοτάκι που φοράω τι χρώμα είναι; Μαύρο Λένα μου;; Και δαντελωτό!! Πάμε να στο δείξω;; Φύγαμε αστέρι μου!! Σαραντούκο μου εσύ!! -
Άκου ρε Λένα βλακεία που δέρνει τον κόσμο. Σαράντη και δεν μπορείς να νικήσεις τον βλάκα.
Α καλά ναι. Το χειρότερο αυτό είναι. Ο βλάκας μια ζωή δικαιολογίες είναι. Όπως ο άλλος. Που να καταλάβει.
Η βλακεία του δεν τον αφήνει και δε θα καταλάβει και ποτέ Λένα. Σαράντη τι θα κάνουμε;
Κοίτα Λένα. Το δακρυπότηρο μωρό μου. Ξέρεις. Να κλάψουμε. Ρε Σαράντη όλα στην πλάκα τα παίρνεις ρε γμτ.
Όχι ρε Ελένη θα ασχοληθώ με τον βλάκα.
Σαράντη δεν πήρες το τσεκούρι. Το ξέρω. Άσε με τα χέρια τα έσπασα τα κλαδιά. Εντάξει με βγάλανε την ψυχή αλλά άξιζε.
Γιατί δεν ήρθες να το πάρεις; Για να πω την αλήθεια βαριόμουν Λένα. Εντάξει βρήκα ένα κόλπο και με το βάρος μου τα έσπαζα. Ήρθε και ένα ζευγαράκι. Κάνανε τρέξιμο.
Σταμάτησαν να πάρουν μια ανάσα.
Ας σπάζανε κανένα κλαδί. Σαράντη σαν τον Ρόκι έχεις καταντήσει που έκανε γυμναστική στα χιόνια.
Πες το ψέματα. Εν τω μεταξύ στη σχολή πέφτει πολύς ιδρώτας Λένα. Δλδ τι να λέω. Τρία κοντομάνικα τα μουσκεύω. Την πετσέτα. Μέχρι το σλιπάκι.
Ξέρω Σαράντη όταν έρχεσαι.
Λένα αν πήγαινα να κάνω προπόνηση για να αγωνιστώ τι θα έκανες;; Θα σε σκότωνα Σαράντη να πας να παίξεις με έναν που έπαιρνε αναβολικά.
Εντάξει ρε Λένα που να το ήξερα. Αφού φαινόταν Σαράνη. Άσε που εσύ θα ήσουν μεγάλος για το ρινκ.
Ναι αλλά θα είχα ψυχή Λένα. Ναι Σαράντη και θα έβγαζες τη δική μου.
Σαράντη θα έριχνες πετσέτα στο ρινκ εσύ για τον Απόλο; Ναι Λένα αμέσως. Άσε τώρα στο έργο. Στον αγώνα το πρώτο που σε νοιάζει αν είσαι σωστός είναι να προστατέψεις τον αθλητή σου.
Δεν τον αφήνεις να σακατευτεί. Θα χάσει έναν αγώνα θα κερδίσει έναν άλλον. Ή την ρεβάνς. Δλδ τι θα κερδίσω και να χάσει τον αγώνα και να είναι για το νοσοκομείο ο αθλητής μου;
Αυτά είναι παρανοικοί εγωισμοί Λένα. Πρέπει στον αγώνα να είσαι αντικειμενικός και σαν παίχτης και σαν προπονητής. Δλδ με τον Τάισον στις αρχές του Τάισον, τι να κάνει ο παίχτης σου;; Μόνον αν ήταν πολύ τυχερός και περνούσε χτήπημα γρήγορα και τον έριχνε τον Τάισον.
Με τον Τάισον δεν ήθελες να κρατήσει ο αγώνας πολύ γιατί τα χτυπήματά του ήταν φονικά.
Ήθελες αν μπορούσες στον πρώτο γύρο. Μετά ήσουν τελειωμένος.
Στις αρχές του Τάισον γιατί μετά το γμησε ο Τάισον.
Τεσπα. Σαράντη πάμε επάνω στο ρινκ!! Πάμε κούκλα!!
Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁