-
-
-
-
-
και μιας και βρισκομαστε σε αυτοκινητιστικο forum, το κατωθι τραγουδι της αείμνιστης αποτέλεσε τον τρόπο λανσαρίσματος του νέου τότε Renault 5 (2η γενιά)
-
Tερλέγκα ακούω. Απενεργοποιεί ραντάρ και έξυπνες κάμερες.
Η σχωρεμένη (ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της), είχε κάνει συνεργασία, με την που ήταν και ωραία με σγουρό μαλί Ελληνίδα, δε θυμάμαι πως τη λένε....την Αρβανίτη. Το τραγούδι το είχε γράψει ο Ρακιτζής (εγώ και ο πουφ, προκαλείς, SAGAPO, Το Κακό Συναπάντημα). -
@sarantism said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Tερλέγκα ακούω. Απενεργοποιεί ραντάρ και έξυπνες κάμερες.
Η σχωρεμένη (ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή της), είχε κάνει συνεργασία, με την που ήταν και ωραία με σγουρό μαλί Ελληνίδα, δε θυμάμαι πως τη λένε....την Αρβανίτη. Το τραγούδι το είχε γράψει ο Ρακιτζής (εγώ και ο πουφ, προκαλείς, SAGAPO, Το Κακό Συναπάντημα).
-
Εμβληματική Bonnie!
Καλό ταξίδι. -
Η Μπόνι Τάυλερ εκτός από την ξεχωριστή φωνή, είχε την ικανότητα να τραγουδάει γρήγορα τραγούδια και να τα δίνει τα 100% της απόδοσής τους.
Ήταν low profile και δεν το είχε πάρει πάνω της. Από όσο έχει καταλάβει στα διάφορα τότε σχόλια και κουτσομπολίστικα περιοδικά.
Αν και Αγγλίδα τα βίντεο κλιπ της ήταν δυναμικά και "ζεστά" και δεν έβγαζαν αυτήν την Αγγλική κρυάδα.Ηλία η Αρβανίτη εκείνη την εποχή ήταν όλα τα λεφτά. Δεν ξέρω αν μπορούσε σε ομορφιά να σταθεί άλλη δίπλα της. Δε μου έρχεται κάποια στο μυαλό αυτή τη στιγμή.
Για εμένα: Το "Μη μου μιλάς για καλοκαίρια" είναι ένα κομμάτι διαχρονικό. Και σήμερα μπορείς να το ακούσεις σε μπαρ - κλαμπ.To "Ι Νeed a Hero" έχει αυτό που σε πολλά τραγούδια κάνει μεγάλη διαφορά. Το Πιάνο. Δίνει πολύ στο τραγούδι.
Αυτό το τραγούδι είναι Ανεβαστικό ακόμη και σήμερα. -
Οταν οδηγώ ένα τραγούδι θέλω να ακούω δυνατά
Judas Priest - Breaking The Law
Με το απόλυτο metal εξώφυλλο

Αν και Αγγλίδα τα βίντεο κλιπ της ήταν δυναμικά και "ζεστά" και δεν έβγαζαν αυτήν την Αγγλική κρυάδα
Βασικά δεν ήταν Αγγλίδα αλλά Ουαλή
Τεσπα μικρή διαφορά, RIP -
Συνήθως ροκοχεβιμεταλλοειδή δεκαετίας 70 & 80 (Sabbath, Purple, Saxon, Accept, Scorpions) αν έχω ταξίδι σε ανοιχτό δρόμο και θέλω λίγο να είμαι σε εγρήγορση.
Αν είμαι σε χαλαρή βόλτα, κάτι πιο μελωδικό & χαλαρό, ενδεχομένως και pop από τη δεκαετία του 80.
Σε μεγάλο βαθμό όμως, το τι θα ακούσω, εξαρτάται από την εκάστοτε διάθεση μου....
-
Πέρα από την πλάκα με τον συμπαθέστατο Τερλέγκα (δεν το λέω ειρωνικά, είναι πολύ συμπαθητικός και έχει βγάλει την Γαρδένια που με στέλνει όποτε την ακούω, Ηλία
)
Παλιά με το που έμπαινα στο αυτοκίνητο, πριν 15 χρόνια αμέσως έβαζα μουσική.
Κάποια στιγμή την έκοψα εντελώς. Δε με συγκινεί στο αυτοκίνητο.
Μου αρέσει να τραγουδάω στο μπάνιο.

-
Πέρα από την πλάκα με τον συμπαθέστατο Τερλέγκα (δεν το λέω ειρωνικά, είναι πολύ συμπαθητικός και έχει βγάλει την Γαρδένια που με στέλνει όποτε την ακούω, Ηλία
)
Παλιά με το που έμπαινα στο αυτοκίνητο, πριν 15 χρόνια αμέσως έβαζα μουσική.
Κάποια στιγμή την έκοψα εντελώς. Δε με συγκινεί στο αυτοκίνητο.
Μου αρέσει να τραγουδάω στο μπάνιο.

Ουτε αυτο δε μπορω να κανω, φαλτσαρω τοσο πολυ που ουτε ο ιδιος δεν αντεχω τη φωνη μου.

-
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ