Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁
    • 1
    • 2
    • 73
    • 74
    • 75
    • 76
    • 77
    • 75 / 77
    Αντίλογος
    60
    1530
    34496
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • sarantism
      sarantism last edited by

Σαραντούκο μου. Ναι μωρό μου. Στο σλιπάκι; Να σου πάρω ροζ; Ελένη μου, θες να κοιμηθείς μουτράκι μου στο αμάξι;
      Και αν ρε Σαράντη με ανάβει; Θα βρεις άλλον μωρό μου.
      Αμάν ρε Σαράντη. Αμάν ρε Ελένη που μου το θες και ροζ το σλιπάκι μου. Εδώ δε θέλω να βλέπω ροζ κυλοτάκι και θα μου θες ροζ σλιπάκι να φορέσω.
      Θα το βάλω στο λαιμό να το έχεις για φουλάρι.
      Ελένη κάνε καμιά ροζ βλακεία. Στο λέω.
      Σαραντούκο μου!!! Ούτε να το σκέφτομαι δε θέλω. Μωρό μου εσύ Λένα. Σαράντη; Ναι μωρό μου.
      Δεν τέλειωσε το παιχνίδι. Εννοείται Λένα μου.
      Σφύριξα Λένα και έχ...Σαράντη!! Σφύριξα και πάμε αγάπη μου για 2ο ημίχρονο και με στάνταρ πέναλντι.
      Σαραντούκο μου!!

Baby come back, any kind of fool could see
      There was something in everything about you
      Baby come back, yeah, you can blame it all on me
      'Cause I was wrong, and I just can't live without you

Player - Baby Come Back

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • sarantism
        sarantism last edited by

Σ. έλα λιγο εδώ ρε. Σκέφτεσαι να αγοράσεις τπτ ροζ αθλητικά;; Όχι ρε Ντάκο!! Είναι λένε και καλά μόδα. Ανδρική μόδα λένε τα ροζ αθλητικά παπούτσια.
        Άσε ρε Ντάκο. Εντάξει. Κανόνισε. Αν μου έρθεις με ροζ αθλητικά, έχει φύγει με σούτια. Ξηγημένα. Όχι Ντάκο. Έχε μου εμπιστοσύνη.
        Με κανένα ροζ κοντομάνικο; Ρε Ντάκο παλάβωσες; Εγώ ρε μλκ Σ. Η μόδα. Πάνε άντρες ρε Σ. και μου βάζουν ροζάκια κοντομάνικα ρε!!!
        Και παπούτσια!! Στο τέλος λόγω μοδας θα παίζουν με τον Τζον τζον ρε Σ.
        Κατάλαβες τώρα πως το πάνε το πράγμα. Στη μόδα.
        Είδα έναν τότε στην προπόνηση έρχεται με τι ρε Σ στο kick; Καλοκαίρι.
        Με τι ρε Ντάκο; Με ολόσωμο ρε Σ μαγιό ρε μλκ!!!
        Δε τον έδιωξε;;; Όχι.....Εσύ ρε Ντάκο τι έκανες; Γελούσα.
        Και τι έγινε; Έδιωξε εμένα. Τι να έκανα ρε Σ; Να μην γελούσα με τον βλάκα; Σ. ήταν καλό στο ρινκ.
        Άσε ρε Σ. Με ολώσομο μαγιό και καλός στο ρινκ.
        Το έπαιζε βαρύς. Τον είχα στα υπόψην και μια μέρα, μου ήρθε.
        Το χάρηκε πολύ το ολόσωμο. Φύγανε κάτι κροσέ και μπροστινές που δεν ήξερε αν είναι μέρα ή νύχτα.
        Δεν τον σακάτεψα. Τον πήγα σε ταχύτητα. Δεν προλάβαινε να δει τι του στέλνω Σ.
        Άντε ρε από εδώ. Μοσχοβολάμε όλοι ιδρώτα αρσενικό και μου έρχεσαι με ολόσωμο.
        Θα σου σκίσω ότι έχεις και δεν έχεις. Κατακόκκινη του την έκανα τη μάπα.
        Ντάκο γουστάριζες ρε που μύριζε ιδρώτα η σχολή; Ναι ρε. Τι να θέλω ρε Σ να μυρίζει; Άρωμα; Πας καλά;
        Ρε Σ, από 12 είμαι εκεί. Έτσι μεγάλωσα. Τι δλδ;
        Ψήνεσαι παλικάρι μου. Κάναμε ρε προπόνηση με ανοιχτά παράθυρα το χειμώνα και ιδρώναμε. Στη σκληράδα παλίκαρε.
        Όχι στην ολόσομη, μαλακωσιά. Σαν τον Σαρλό ήταν.
        Πήγα συνεσταλμένος και φοβισμένος γιατί τις άρπαζα και σε 6 μήνες δεν χόρταινα να πονάνε τα κότσια μου από μπουνιές στον κέρινο στόχο στο ντουβάρι.
        Τα μάτωνα. Όσο μάτωναν τόσο παραπάνω. Στο ψήσιμο Σ. Τα καλάμια το ίδιο.
        Σ στον αγώνα; Αν εγώ δεν με πονέσω, ο άλλος θα με σκίσει. Οπότε διάλεξε Σ. Δεν έχει χατηράκια και να κλέψεις τον εαυτό σου. Έκλεψες εσύ τον εαυτό σου, ο άλλος θα σου δώσει ένα καλό μάθημα που θα το θυμάσαι άρχοντα.
        Γιατί, δεν σήκωνα πάντα τα χέρια ψηλά. Μου φώναζε ο δάσκαλος. Σαράντη ψηλά τα χέρια. Τεσπα. Και γίνεται ένα διασυλογικό, τον έχω και ο μάγκας ξαφνικά χωρίς να το περιμένω, μου περνάει μια δυνατή πλάγια στο κεφάλι γεμάτη Σ.....
        Μαύρισαν όλα. Ευτυχώς ο διαιτητής κατάλαβε πως είμαι τελειωμένος, θυμάμαι που μπήκε μπροστά μου. Μαύρισαν όλα και θυμάμαι να είμαι ξαπλωμένος και να τρώω σφαλιαρίτσες και να είναι βρεγμένο το πρόσωπό μου.
        Δεν θες Σαράντη να έχεις ψηλά τα χέρια. Πάρτην τη γεμάτη κλωτσιά στη μάπα, λιώμα κάτω με κατεβασμένο τον γενικό και μισή ώρα έκανα για να βρω την ισορροπία μου.
        Μέχρι σήμερα μάγκα μου θυμάμαι που βλέπω τελευταία στιγμή το πόδι του να έρχεται στο κεφάλι μου, δεν προλαβαίνω να σηκώσω χέρια και αισθάνομαι ένα πολύ δυνατό χτύπημα στον κρόταφο.
        Στιγμιαία, μουδιάζει το κεφάλι μου, μπροστά μου βλέπω για λίγο το διαιτητή, μετά βλέπω σκοτάδι και μετά ο γενικός κάτω.
        Τπτ. Αναίσθητος......Κατάλαβες Σ.
        Τα λάθη φίλε πληρώνονται. Απλά πράγματα.

Player - Baby Come Back

• T
          terryp117 last edited by terryp117

**ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ τόσο πολύ ρε παιδιά, το καταλάβαμε τι ψηφίζετε, με ποιον είστε..!!
          Σήμερα γύριζα από Έδεσσα Θεσσαλονίκη, για πάνω από 10-12 χλμ. διαδρομή το όριο ήταν 30-50 το πολύ, με προσπερνούσαν σαν σταματημένο, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πηγαίνω δεξιά στη ΛΕΑ , όπου υπήρχε, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΓΩ, παράνομοι κι αυτοί που με περνούσαν μέσα στα χωριά, αλλά και σε άσχετα μέρη που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έχουν όριο 30 και 40, Μαυροβούνι π.χ. λίγο πριν μπεις στο χωριό,2-3 χλμ. πριν...!!!
          Και εκεί ανάμεσα στα 30 και 40, εντελώς ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ, πάρε και ένα 90 επειδή περίσσευε, ανάμεσα σε ανοικτές σχετικά στροφές...!!!
          ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ότι ο ΚΟΚ αυτός έχει πιάσει ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ εκτός των άλλων, επειδή τον έκαναν αυτοί που ψηφίζει και δεν θέλει να τους θίξει...!!!
          Πείτε ΑΛΕΥΡΙ.... μετά το έργο ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ σε νέα βερσιόν..!!!
          TO BE CONTINUED UNTIL APRIL...!!!
          Μέχρι την άνοιξη του 27, δεν ξέρω το τι θα έχει μείνει όρθιο, ίσως μόνο ο ΚΟΚ με τους υποστηρικτές του..!!
          Ειλικρινά λυπάμαι όλους αυτούς που αναγκάζονται να παραμυθιάσουν ή το κάνουν και εσκεμμένα, τον εαυτό τους, συρόμενοι από την πολιτική τους τοποθέτηση ή θέση...!!!
          Ακόμα δε πιο θλιβερό το ΑΝ ...................άσε μη το γράψω

ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και μπλόκα εκεί που έχει όριο 30 και 50 για να μας σώσετε μη σκοτωθούμε, ΔΑΓΚΩΤΟ και ότι πάρεις από 350 και πάνω, ζώνη ,κράνος παρκάρισμα, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 50 αντί για 30 π.χ, πάει το δίπλωμα....!!!
          ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΜΕ 30 ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ..................... ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ, Κυριακή μεσημέρι 3 η ώρα, εκτός πόλης το σχολείο, μέσα στο πουθενά, επάνω στο δρόμο Έδεσσας Γιαννιτσών, επειδή έχει σχολείο εκεί, αντί να πεις ότι το όριο ισχύει τις ώρες που δουλεύουν τα σχολεία, σαν να βάζεις χαμηλότερο όριο όταν βρέχει και να το εφαρμόζεις την ώρα που έχει ντάλα ήλιο...!!!
          ΣΑΡΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗ, Μόναχο, όχι ΜοναΚό ρε φίλε, εκεί μόνο Φεράρι και Λαμποργκίνι κυκλοφορούν και στα μέζεα τους τα πρόστιμα..!!!
          Κάποια στιγμή θα παραδεχθείτε, ότι σας πονάει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, δεν μπορεί να είστε τόσο μαζόχες, το πρόστιμο για ζώνη και κράνος π.χ. να είναι ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ και ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ, από την Ευρώπη...!!!

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
          • sarantism
            sarantism @terryp117 last edited by sarantism

@terryp117 said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

**ΜΗΝ ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ τόσο πολύ ρε παιδιά, το καταλάβαμε τι ψηφίζετε, με ποιον είστε..!!
            Σήμερα γύριζα από Έδεσσα Θεσσαλονίκη, για πάνω από 10-12 χλμ. διαδρομή το όριο ήταν 30-50 το πολύ, με προσπερνούσαν σαν σταματημένο, το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να πηγαίνω δεξιά στη ΛΕΑ , όπου υπήρχε, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΓΩ, παράνομοι κι αυτοί που με περνούσαν μέσα στα χωριά, αλλά και σε άσχετα μέρη που κανείς δεν καταλαβαίνει γιατί έχουν όριο 30 και 40, Μαυροβούνι π.χ. λίγο πριν μπεις στο χωριό,2-3 χλμ. πριν...!!!
            Και εκεί ανάμεσα στα 30 και 40, εντελώς ΑΨΥΧΟΛΟΓΗΤΑ, πάρε και ένα 90 επειδή περίσσευε, ανάμεσα σε ανοικτές σχετικά στροφές...!!!
            ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ, ότι ο ΚΟΚ αυτός έχει πιάσει ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑ εκτός των άλλων, επειδή τον έκαναν αυτοί που ψηφίζει και δεν θέλει να τους θίξει...!!!
            Πείτε ΑΛΕΥΡΙ.... μετά το έργο ΟΠΕΚΕΠΕ, ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ ΜΕ ΤΡΕΛΛΑ σε νέα βερσιόν..!!!
            TO BE CONTINUED UNTIL APRIL...!!!
            Μέχρι την άνοιξη του 27, δεν ξέρω το τι θα έχει μείνει όρθιο, ίσως μόνο ο ΚΟΚ με τους υποστηρικτές του..!!
            Ειλικρινά λυπάμαι όλους αυτούς που αναγκάζονται να παραμυθιάσουν ή το κάνουν και εσκεμμένα, τον εαυτό τους, συρόμενοι από την πολιτική τους τοποθέτηση ή θέση...!!!
            Ακόμα δε πιο θλιβερό το ΑΝ ...................άσε μη το γράψω

ΔΑΓΚΩΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ και μπλόκα εκεί που έχει όριο 30 και 50 για να μας σώσετε μη σκοτωθούμε, ΔΑΓΚΩΤΟ και ότι πάρεις από 350 και πάνω, ζώνη ,κράνος παρκάρισμα, υπέρβαση ορίου ταχύτητας, 50 αντί για 30 π.χ, πάει το δίπλωμα....!!!
            ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΜΕ 30 ΒΡΕ ΑΝΟΗΤΕ ΚΑΙ ..................... ΠΟΥ ΤΟ ΣΚΕΦΘΗΚΕΣ, Κυριακή μεσημέρι 3 η ώρα, εκτός πόλης το σχολείο, μέσα στο πουθενά, επάνω στο δρόμο Έδεσσας Γιαννιτσών, επειδή έχει σχολείο εκεί, αντί να πεις ότι το όριο ισχύει τις ώρες που δουλεύουν τα σχολεία, σαν να βάζεις χαμηλότερο όριο όταν βρέχει και να το εφαρμόζεις την ώρα που έχει ντάλα ήλιο...!!!
            ΣΑΡΑΝΤΗΗΗΗΗΗΗ, Μόναχο, όχι ΜοναΚό ρε φίλε, εκεί μόνο Φεράρι και Λαμποργκίνι κυκλοφορούν και στα μέζεα τους τα πρόστιμα..!!!
            Κάποια στιγμή θα παραδεχθείτε, ότι σας πονάει, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, δεν μπορεί να είστε τόσο μαζόχες, το πρόστιμο για ζώνη και κράνος π.χ. να είναι ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΟ και ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΟ, από την Ευρώπη...!!!

Έλα βρε Τέρυ. Τι Λωζάνη τι Κοζάνη. Εκεί να κολλήσουμε αδερφέ. Κάτσε να αλλάξω και τα εισητίρια μετά για Μόναχο.
            Δεν ψηφίζω ΤΠΤ. Όλοι είναι με την κουτάλα.
            Σήμερα το αποφάσισα Τέρυ. Πήρα ένα πένα XTZ γιατί αγανάκτησα με τις λακούβες μέσα στην πόλη και πήγα σε μοτάρντ, φίλου με 20.000χλμ τεσπα. Δεν είναι ούτε αυτό να το κυκλοφορω. Θα καεί το μοτέρ.
            Πάπια...Στα 52 μου θα οδηγώ πάπια. Αν είναι δυνατόν. Δε μπορώ να το πιστέψω πως μετά από 30+ χρόνια θα είμαι με παπιόνι. Δλδ......Αλλιώς δεν παλεύονται τα 30χλμ. Με τπτ.
            Δεν εντάξει. Οκ. Υπομονή. Πλέον η ταινία του πολίτικαλ κορέκτ το Δικαστής Τρέντ πως λεγόταν με τον Σταλόνε και την Μπούλοκ λαμβάνει σάρκα και οστά.
            Ζούμε σε μία χούντα που θα πηγαίνεται σαν στρατιωτάκια με τα πόδια ή με το όχημα, θα χρησιμοποιείτε το λεξιλόγιο του πολίτικαλ κορέκτ και αν δεν είστε καλά παιδιά, πρόστιμα.
            Θυμάμαι στην ταινία που ο καημένος ο Σταλόνε κουβέντα και πρόστιμο έπεφτε.
            Μας τα έδειξαν και γελούσαμε.
            Μένει να κάνουμε σεξ με τα βότσαλα όπως στην ταινία.
            Και οι επαναστάτες που πήγαιναν κόντρα στο κατεστημένο τους είδα.
            Μουγγαφόν στη διαπασόν και στόματα μπουκωμένα με Ευρά (ευρά). Τους είδα. Εδώ Κωλοχανείο γίνανε.
            Για να ξεκαθαρίζουμε ποιος είναι ποιος.
            Εδώ Κωλοχανείο γίνανε.

Τέρυ δεν τα έγραψες στον ΚΟΚ. Στον Μονόλογο είσαι.
            Μήπως μπερδεύτηκες αδερφέ.
            Κάνε στην άκρη λίγο. 350 ευρώ πρόστιμο και ένα μήνα θα γράφεις στο φόρουμ.
            Ζήτω ο Νέος ΚΟΚ.

😛

Player - Baby Come Back

• sarantism
              sarantism last edited by

Σαράντη; Έλα κούκλα. Έχω ένα πρόβλημα. Τι; Είμαστε ένα τέταρτο και δεν έχει πάρει παραγγελία το παλικάρι.
              Έχει πολύ κόσμο; Έχει και έχει πάρει από άλλους που ήρθαν μετά από εμάς.
              Ο είναι εκεί; Είναι. Δεν σας είδε; Είμαστε πολύ μπροστά. Δεν πρέπει να μας είδε. Πάνε Λένα πες του ήρεμα. Αν γίνεται πες λίγο να έρθει το παλικάρι να δώσουμε παραγγελία.
              Σαράντη ντρέπομαι....Αααχ Λένα.....Καλά. Άσε δε θέλω με το τηλ. Κατεβαίνω. Λένα να βάλω και το καπέλο του καπετάνιου; Σαράντη σοβαρέψου!!
              Σοβαρός θα είμαι όταν θα το φοράω Λένα. Βρε αγάπη μου έλα και άσε τα χαζά. Σε παρακαλώ. Δεν είναι εδώ θάλασσα να το φοράς.
              Σωστά Λένα. Έρχομαι κούκλα.
              Ακόμα στην αναμονή είστε. Κορίτσια όλα καλά;; Για να δω. Α εντάξει. Καινούργιος είναι. Δεν πειράζει. Αγχωμένος θα είναι.
              Έλα να σου δώσω φιλάκι Ελένη. Πάω στον θα κάτσω λίγο μαζί του να τα πούμε και θα έρθω μετά. Τα πάντα όλα σας φέρανε!! Σαραντούκο μου σε 5 λεπτά μόλις έφυγες, γέμισε με όσα βλέπεις το τραπέζι!!
              Ααα έχει και πατατάκια. Θα σας κλέψω κορίτσια. Ευχαριστημένες;; Μωρό μου όλα καλά!! Θα κάτσω λίγο και μαζί σας.
              Γιατί ντρέπεσαι βρε Λένα μου. Δικός μας είναι. Σαραντούκο μου, δεν έχω το θάρρος. Εντάξει δεν πειράζει. Θα κάνω ένα τσιγάρο μαζί σας και θα πάω σπίτι να κάνω ένα μπαρμπαδάκι στο ξύλο.
              Σαράντη η Ελένη μας λέει για το σκάφος. Καλοτάξιδο!!
              Ευχαριστώ. Να είστε καλά. Είναι το σκάφος σε καλά χέρια.
              Μέχρι να το μάθω....Θα ξεκινάμε για αλλού και θα πηγαίνουμε αλλού. Εντάξει στο πρόγραμμα. Εδώ το αστέρι μου με συγχωρεί για τα λάθη μου. Ο Σαραντούκος μου, το έχει, αλλά το ψάχνει να το βρει.
              Σύντομα θα γίνω θαλασσόλυκος. Αλλά δεν ξέρω πόσο σύντομα.....
              Σαράντη. Ναι κορίτσια. Δεν πιστεύουμε να μην μας αφήσουν από το μαγαζί να πληρώσουμε!! Γιατί θέλετε τόσο πολύ να ξοδευτείτε;; Κάντε το κέφι σας και αφήστε τις πληρωμές. Άλλη φορά. Η Ελένη μας κερνάει.
              Σαραντούκο μου, εσύ κερνάς. Να λέμε την αλήθεια.
              Εγώ περαστικός ήμουν. Άλλος κερνάει. Κανένας κρυφός θαυμαστής σας. Καλά Σαράντη άσε τις μαλαγανιές.
              Δεν ξέρω τπτ εγώ. Πρέπει να φύγω. Σαράντη να σου πω λίγο μωρό μου.
              Τι είναι κούκλα. Σαραντούκο μου όταν έρχεσαι και τακτοποιείς καταστάσεις αισθάνομαι μεγάλη ασφάλεια και τυχερή που είμαι μαζί σου μωρό μου!! Ελένη μου, στο έχω πει.
              Όποτε αισθάνεσαι άβολα θα μου λες μωρό μου. Βρε Σαράντη ήρθες και όλα πήγαν και με το παραπάνω μια χαρά!! Είχατε Λένα και πατατάκια!! Έλα πιο κοντά Σαραντούκο μου. Όταν καθαρίζεις έτσι ήρεμα με ανάβεις!!! Σταμάτα Λένα και είμαστε σε κόσμο. Όταν έρθω Σαραντούκο θα σου κάνω αγκαλίτσες και άλλα πολλά!! Θα περιμένω μουτράκι μου!!

Player - Baby Come Back

• T
                terryp117 last edited by

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ με εντελώς δημοκρατικές διαδικασίες, μόνο εσείς που θα τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας μεταξύ σας..!!
                ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...!!!

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                • sarantism
                  sarantism @terryp117 last edited by

@terryp117 said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ με εντελώς δημοκρατικές διαδικασίες, μόνο εσείς που θα τσουγκρίζετε τα ποτήρια σας μεταξύ σας..!!
                  ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...!!!

Τέρυ πάω κάθε βράδυ στη θάλασσα αδερφέ και τραγουδώ:
                  Πότε θα κάνει ξαστεριά.....Με κιθάρα πάω.
                  Υπομονή.
                  Έχω πιει 2 ηρεμηστικά γιατί θα χρειαστεί να κάνω δουλειές με 30.....
                  Είπα και στην κοπέλα μου να είναι μαζί μου για συμπαράσταση. Να μου μιλάει να ξεχνιέμαι δλδ.
                  Να σου πω κάτι. Εϊναι ένα τραγούδι του Πάζη που πολλές φορές το ακούω.
                  Είναι το Χαλαρά.
                  "Χαλαρά η ζωή είναι ωραία, χαλαρά θα ρθουν άλλα ποιο ωραία".
                  😉

Player - Baby Come Back

• sarantism
                    sarantism last edited by

Σαράντη έλα μωρό μου λίγο να πάμε το σεντόνι να πάρει αέρα. Ναι Ελένη έσκασε. Στο άλλο μπαλκόνι μωρό μου.
                    Ότι πεις Ελένη μου. Σαράντη; Ναι; Που κοιτάς; Ένας γλάρος ήταν.
                    Σαράντη κανόνισε να κοιτάξεις απέναντι το ξέκωλο κακομοίρη μου.
                    Ρε Λένα, οκ. Εντάξει. Εγώ φταίω που κοίταξα τον γλάρο για να μην μας κουτσουλήσει.
                    Οκ. Σαράντη κράτα το σεντόνι μη σου πω καμιά βαριά κουβέντα που κοιτάς τον γλάρο. Καλά Λένα μου.
                    Πάνω να φέρω τα μανταλάκια.
                    Πάνε Ελένη. Να φέρει τα μανταλάκια. Πάω να πάρω λίγο τον καπνό. Αααχ ωραία φυσάει. Ωωωχ.....Το σεντόνι είναι μάλλον στο δρόμο!!
                    Έλα Σαράντη άσε το τσιγάρο. Ναι Ελένη. Πάω να πιω νερό μωρό μου. Έλα να σου δώσω φιλάκι, να δει η γειτόνισα που σε αγαπάω και να της κοπεί η όρεξη μωρό μου.
                    Αααχ Σαράντη μου με λιώνεις όταν φιλάς έτσι. Λένα μου αστέρι μου. Σαράντη μου......Πάνω να πιω νερό μωρό μου.
                    Σαράντη!!! Ωωωχ. Έρχομαι μωρό μου. Τι είναι; Το σεντόνι; Α λείπει. Ο γλάρος. Ποιος γλάρος ρε Σαράντη.
                    Το άφησες για να στίψεις τσιγάρο και είναι στο δρόμο....
                    Μα καλά ρε Σαράντη μια δουλειά δε μπορείς να την κάνεις όπως σου λέω;;;
                    Κάτσε ρε Λένα. Γιατί δλδ να μην έφυγε όταν σε φιλούσα;
                    Έβγαλες το πόρισμα εν ριπή σεντονιού. Σαράντη....Για αυτό ήθελες ρε κάθαρμα να με φιλίσεις;
                    Όχι για την απέναντι. Σαράντη άστα αυτά. Ρε Σαράντη μου πούλησες γλύκιες για να καλύψεις τη βρωμιά σου;
                    Εγώ ρε Λένα;; Δλδ που είδα τα γλυκά σαρκώδη χείλη σου και ήθελα να τα γευθώ φταίω;;;
                    Ρε δεν αφήνεις τα σάπια;; Πάμε να το πάρουμε άχρηστε Σαράντη. Λένα με προσβάλεις.
                    Ναι βρε Σαράντη. Έχεις ανάγκη απατεώνα. Καλά εγώ φταίω που το κορίτσι μου ήθελα να το φιλίσω.
                    Νάτο μια χαρά είναι ρε Λένα. Ναι ρε Σαράντη θα το απλώσω το βράδυ να το ευχαριστηθείς.
                    Λένα; Πέρασε κανείς με αυτοκίνητο ενώ κοιμόμασταν; Πας καλά ρε Σαράντη!! Έχει το αποτύπωμα από λάστιχο. Αυτοκινήτου είναι Λένα. Όχι ρε Σαράντη...Το πάτησαν δλδ;
                    Με αυτοκίνητο Λένα. Α σε ευχαριστώ ρε Σαράντη για τη διευκρύνηση. Εντάξει ρε Λένα να βοηθήσω ήθελα. Να ξέρεις δλδ.
                    Κάτσε να το μαζέψω εγώ μωρό μου. Λένα γαιδούρια έχουν γίνει στη γειτονιά. Αυτήν τη λακούβα δεν την κλείνουν και δεν παραπονιούνται οι γείτονες στο δήμαρχο.
                    Ορίστε, είχε νερό η λακούβα. Βρώμικο. Μαύρο. Και πότισε λίγο το σεντόνι Λένα....
                    Αμάν ρε Σαράντη. Αμάν!! Όπα. Εντάξει Λένα μην. Άστο. Ο γλάρος....Μας αγάπησε. Μια κουτσουλιά. Τι έφαγε ο άτοιμος......Πολύ πράμα ρε γμτ....
                    Ρε Σαράντη ειλικρινά θέλω πολύ να σε βάλω να κοιμηθείς στο σεντόνι να το χαρείς όπως το κατάντησες....
                    Αυτό ούτε με βιολογικό καθαρισμό δεν καθαρίζει. Λένα, κοίτα. Τώρα φάνηκε. Και παπάκι πέρασε από πάνω του.
                    Σαράντη εμπειρογνώμονα, ετοιμάσου να κοιμηθείς στην αυλή με το σεντόνι σκεπασμένος.
                    Λένα κοίτα. Άντε. Εμένα θα με κάνεις δλδ τι; Με φοβερίζεις; Εγώ ρε 2 ώρες στη θάλασσα πάνω από τον υπόνομο ημουν. Φοβήθηκα ξέρεις τώρα. Ορίστε φύσηξε και το αεράκι σαν σημαία έγινε.
                    Ωωωωχ, Λένα είδες; Το πάτησε το φορτηγάκι από το άλλο ρεύμα. Να σου πω Λένα. Άλλες δύο ροδιές σίγουρα θα τις έχει.
                    Λένα. Να το αφήσουμε για λιγο μωρό μου εδώ να γίνει αφηρημένη τέχνη; Ε Λένα; Μετά θα το βάλω στο καθστικό με την φωτογραφία του Τερλέγκα ποιο ψηλά.
                    Ταιριάζουν Λένα!! Λένα μη μη μιλήσεις ακόμα.
                    Θα σε ηρεμήσω. Άκου. Θα πω τον Κ. να έρθει και το βράδυ θα σου πέξουμε καραγκίοζη μωρό μου με αυτό το σεντόνι!!
                    Είδες που είναι χρήσιμο; Σαράντη άει στο.....Μην Λένα. Μην πεις τη λέξη. Ωωωχ Λένα την ξέρω τη μηχανή ποιος είναι. Ο Κ. είναι. Λένα μου, μην πεις που μου έπεσε το σεντόνι. Α το παραδέχεσαι Σαράντη!!
                    Ναι Λένα, το παραδέχομαι άσε εμένα να μιλήσω.
                    Ντάκο;; Λένα;; Τι κάνετε με το σεντόνι στο δρόμο; Άσε ρε εντάξει. Του γείτονα είναι του έπεσε του ανθρώπου και κατεβήκαμε να το πάρουμε.
                    Και οι δύο; Ναι μωρέ. Μακρύ είναι και να με βοηθήσει ήθελε.
                    Ρε Ντάκο αυτό το πάτησε μηχανή και φορτηγό στάνταρ. Άντε ρε Κ. που ρε; Να ρε δεν τα είδες; Αν ναι σωστά. Α Ντάκο. Αυτό ρε είναι και με βρωμόνερα και μια καλή βαρβάτη κουτσουλιά γλάρου ρε μάγκα μου.
                    Ατύχησε Κ. ο γείτονας....Ναι ρε πες τον να το πετάξει Σαράντη.
                    Αυτό τώρα λέγαμε με τη Λένα να τον πούμε να το στείλει. Λένα εσύ που είσαι νοικοκυρά τι λες; Τι να πω Κ. μου. Σαν τα μούτρα του Σαράντη το έκανε ο γείτονας.
                    Α ρε Λένα. Σωστή έγραψες!! Μπράβο ρε παιδιά. Να γελάσω και εγώ.....
                    Κ πως από εδώ; Περαστικός Ντάκο. Ντάκο μην παιδεύεσαι. Δώστο. Ποιος είναι ο ξινός; Άσε θα του το πάω εγώ μην σε πιάσουν τα νεύρα.
                    Κάτσε ρε Κ. Γιατί να το πας εσύ; Ας το πάει η Λένα. Σαραντούκο μου γιατί να το πάω εγώ. Να το πας εσύ μωρό μου.
                    Ρε παιδιά, δεν το πάμε αργότερα δλδ; Όχι ρε Ντάκο. Δως το εδώ να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση. Έλα δως το Ντάκο. Άστο ρε Κ. Το συνήθησα.
                    Ρε τρελέ με το σεντόνι θα είσαι; Ναι. Άστο. Να του σπάσω τα νεύρα θέλω του γείτονα.
                    Ρε συ, άσε μη σε πιάσουν τα νεύρα. Λένα, εσύ μούγγα ε; Μωρό μου καλά λέει ο Κ. Άστον να το πάει εκείνος.
                    Κ. επιμένεις ε; Έλα Ντάκο. Σαν παιδί κάνεις δως το.
                    Πάρ το ρε Κ. και στο καλό.
                    Θα σε περιμένω σπίτι. Πάμε Λένα. Ρε Λένα!!! Ας έλεγες κάτι; Τι να πω ρε Σαράντη; Ψευταρά. Καλά να πάθεις!!
                    Κάτσε τώρα να γίνεις ρεζίλι στον Κ. να σε πάρουν στο ψιλό στην πιάτσα.
                    Πολύ θα το χαρώ Σαραντούκο μου. Ωωωχ ο Κ. Ρε Ντάκο αυτός λέει πως είναι δικό σας. Τον είδες Κ. πουστιά; Τι πουστιά ρε Ντάκο.
                    Βάλτο ρε λίγο να δουλέψει. Ρε Κ. για να με μειώσει το κάνει. Τι δεν καταλαβαίνεις δλδ; Πω ρε Ντάκο. Τόσο κακία ρε; Ρε είναι ικανός όλα τα σεντόνια να αφήσει να γίνουν χάλια και να πει ορίστε, δείτε τον γείτονα τον Σαράντη τι βρωμιάρης είναι.
                    Ρε συ Κ. όχι ρε μάγκα μου να πέφτεις στη λούμπα....
                    Ρε Ντάκο....Κ. τι να σε κάνω. Δε στροφάρεις αδερφέ...
                    Άστον. Άστον ρε Κ. Ας λέει ότι θέλει.
                    Άκου ρε Κ. να μαθαίνεις. Εϊναι παρόμοιο με το κόλπο που ο άλλος έκανε γρατζουνιά στο αμάξι του και τα φόρτωνε σε εμάς για να μας βγάλει αλήτες ρε.
                    Πωωω ρε Ντάκο.....Έγραψες ρε Ντάκο. Πάω στην πιάτσα να πω την μπινιά που σου έκανε και να ξέρουν και οι άλλοι μην την πατήσουν με κανένα μλκα γείτονα.
                    Έφυγες Κ. Το κατάλαβες έφυγες μάγκα μου.
                    Λενάκι;; Τι θα πάθω στην πιάτσα;; Ε;; Σαράντη πόσο απατεώνας είσαι ρε κάθαρμα;;; Πόσο;;
                    Θα σε σκεπάσω εγώ το βράδυ με την αγκαλιά μου γλύκα.
                    Σαραντούκο μόνο; Όχι αστέρι μου. Πρώτα θα σε ξεσκεπάσω από τα ρούχα σου. Σαραντούκο, θα με φιλάς όπως στο μπαλκόνι; Εσύ τι λες μωρό μου;; Φύγαμε Σαραντούκο μου!! Πάμε μωρό μου!!

Player - Baby Come Back

• sarantism
                      sarantism last edited by sarantism

Έλα Ελένη. Κάτσε μωρό μου. Σαράντη ποιοι παίζουν; Βραζιλία Γερμανία. Εμείς με ποιους είμαστε Σαράντη.;
                      Πες μου εσύ Ελένη. Γερμανία. Λένα....Βραζιλία μωρό μου. Εντάξει Σαράντη μου. Τελικός Μουντιάλ είναι Ελένη.
                      Τι είναι το Μουντιάλ Σαράντη; Τελικός είναι Ελένη. Δε χρειάζεται μωρό μου παραπάνω.
                      Σαράντη είναι καλή η Βραζιλία; Ελένη.....Ότι είναι η Φερράρι στη Φόρμουλα 1. Τι είναι Σαράντη η Φερράρι;;
                      Το ποιο γρήγορο αμάξι μωρό μου. Α εντάξει Σαράντη. Δλδ τόσο καλή είναι η Βραζιλία. Ναι μωρό μου.
                      Και η Γερμανία είναι καλή. Αλλά Ελένη. Μία λέξη: Βραζιλία. Έληξε μωρό μου. Σαράντη μη φίλες μου είπαν πως η Γερμανία είναι καλύτερη.
                      Καλά δεν ξέρουν τι λένε. Τόσο καλή Σαράντη είναι η Βραζιλία; Ελένη δεν ξέρουν τπτ άλλο να κάνουν από πιτσιρικάδες. Μόνον μπάλα παίζουν.
                      Νάτοι Λένα. Σαράντη αυτός είναι κατάξανθος. Έτυχε βρε Ελένη να έχει και έναν κατάξανθο. Σαράντη αυτός είναι πολύ μαύρος.
                      Έτυχε βρε Ελένη. Αρχίζει Ελένη ο πόνος. Θα κεντήσουν οι Βραζιλιάνοι μωρό μου. Σαράντη οι Γερμανοί ποιο πολύ είναι στο μέρος της Βραζιλίας. Ελένη, αυτό είναι το κόλπο.
                      Τους αφήνουν οι Βραζιλιάνοι να χαρούν και με δύο πάσες θα τους αιφνηδιάσουν και μπαμ το γκόλ μωρό μου.
                      Ωωχχ. Ένα μηδέν Ελένη. Δεν πρόλαβαν οι Βραζιλιάνοι να ζεσταθούν. Το παθαίνουν οι μεγάλες ομάδες.
                      Κοίτα τώρα τι μπάλα θα παίξουν γιατί δεν τα σηκώνουν αυτά οι Βραζιλιάνοι Ελένη.
                      Μπα. Δύο μηδέν;; Σαράντη γρήγορα δεν το έβαλαν οι Γερμανοί; Ααχ Ελένη μου. Τυχεροί ήταν...
                      Παίζουν με τη φωτιά Ελένη. Θα τους κατασπαράξουν οι Βραζιλιάνοι.
                      Κοίτα τους πως είναι οι Βραζιλιάνοι. Θηρία Ελένη. Θα πετάξουν μωρό μου όπως τους κόβω, μια 4άρα στη Γερμανία. Δες δες Ελένη.
                      Σοβαρά; Τρία μηδέν;; Σαράντη οι Γερμανοί μήπως παίζουν καλύτερα;
                      Ελένη κοίτα. Ημίχρονο είναι τώρα. Θα καταλάβουν τα λάθη τους. Στο 10λεπτο, 5 γκολ Ελένη. Θα δεις.
                      Άντε πάμε παλικάρια!!! Τι έγινε πάλι; Τέσσερα μηδέν; Σαράντη στις εξέδρες γιατί κλαίνε οι Βραζιλιάνοι; Συγκινήθηκαν Ελένη.
                      Που δεν ξέρουν οι Γερμανοί τι τους περιμένει. Τι τους περιμένει Σαράντη; 4- 0 χάνουν οι Βραζιλιάνοι. Ελένη. Εδώ θα φανεί πόσο μεγάλη ομ΄. 5-0. Σαράντη τι έλεγες;
                      Κοίτα Ελένη. Το 5 - 0. Ήταν 5 - 0 Ελένη. Έγινε 6 - 0.
                      Σαράντη τώρα; Κοίτα, αν είναι τυχεροί, θα ζήσουν. Αλλιώς 11 φέρετρα συν του προπονητή 12 Ελένη.
                      Ρεζιλέψανε την Βραζιλία Ελένη....Σαράντη δλδ η Φερράρι πάει; Πάει για επισκευή και πέταμα μωρό μου....Α Ελένη!!! Έβαλε η Βραζιλία γκόλ!!! Σαράντη λες; Φαίνεται Ελένη. Θα τους ρημάξουν τώρα οι Βραζιλιάνοι.
                      Σαράντη τέλειωσε ο αγώνας. Ναι Ελένη.....Καλά ρε Σαράντη δεν πήρες χαμπάρι πως οι Βραζιλιάνοι ήταν για κλάματα;
                      Τι να πω ρε Ελένη. Όλη η Βραζιλία κλαίει. Δε γίνονται μωρό μου αυτά....Σαράντη είσαι καλά; Ναι Ελένη. Μια χαρά. Εγώ αν έπαιζα μωρό μου καλύτερα θα έπαιζαν....
                      Σαράντη μου;; Ναι μωρό μου; Πάμε να σου γλυκάνω τον πόνο;; Μωρό μου θα σκοράρω σαν την Γερμανία!! Πάμε Σαραντούκο μου, σκόρερ μου!!
                      Ααχ Ελένη το χρειαζόμασταν μωρό μου το παιχνίδι στο κρεβάτι. Κοίτα Ελένη μου τι μπορεί να έγινε πριν το παιχνίδι....
                      Youtube Video

Player - Baby Come Back

• sarantism
                        sarantism last edited by

Σαράντη, είναι ωραία στο μπαλκόνι; Ναι μια χαρά. Έχει αεράκι δροσερό. Το τσουλάκι σου το έχει Σαράντη;
                        Ρε Ελένη. Είναι δυνατόν; Έχω σβηστά τα φώτα. Χαμπάρι δεν πήρε πως είμαι στο μπαλκόνι.
                        Έλα μωρό μου κάτσε. Άναψε ένα κεράκι να είμαστε ρομαντικά. Ναι Σαραντούκο μου!! Θα έρθω στην αγκαλιά σου μωρό μου.
                        Έλα Ελένη μου. Σαράντη να μιλήσουμε για τους βρυκόλακες; Βρε Ελένη, είναι νύχτα. Τους φοβάσαι και θες να μιλήσουμε για αυτούς;
                        Σαράντη όταν μιλάς για αυτό που φοβάσαι, αρχίζεις να μην το φοβάσαι. Ελένη. Νύχτα πρέπει να το κάνεις αυτό; Σαράντη αφού νύχτα βγαίνουν. Καλά βρε Ελένη.
                        Να Σαράντη μιλήσαμε ήδη. Σωστά. Τι άλλο Ελένη να πούμε;
                        Πίνουν το αίμα των ανθρώπων Σαράντη. Εννοείται μωρό μου.
                        Γιατί εννοείται ρε Σαράντη. Τι να πίνανε ρε Ελένη; Το κατρουλιό των ανθρώπων; Σωστά Σαράντη δε λέει. Βρωμιάρηδες θα ήταν Ελένη. Ενώ Σαράντη που πίνουν αίμα είνια καθαροί.
                        Καλύτεροι είναι Ελένη. Και κοίτα Ελένη. Έχουν και Dress Code. Πάντα με μαύρο συνολάκι. Έτσι; Σαράντη γιατί μαύρο κουστούμι και παντελόνι και άσπρο πουκάμισο;
                        Ελένη με ρωτάς εύκολα. Πες μου ρε Σαράντη που είσαι σαίνι!! Θες αλήθεια να μάθεις; Θέλω πες μου. Να δω τι ανοησία θα μου πεις Σαραντούκο μου.
                        Ωραία Ελένη. Είναι άσπρο για να φαίνεται το αίμα. Αμάν ρε Σαράντη το τερμάτισες. Ανατρίχιασα. Τα θελες Ελένη. Δεν το είχα σκεφθεί.
                        Νόμιζα ήταν για να κάνει αντίθεση το άσπρο πουκάμισο με το μαύρο σακάκι. Και το αίμα κάνει αντίθεση με το άσπρο πουκάμισο Ελένη. Χαλάρωσε μωρο μου.. Τό έκαναν άσπρο το πουκάμισο για να Χόλυγουντ να φαίνεται που τους έσταξε το αίμα.
                        Μη ρε Σαράντη το κάνεις αυτό; Ρε Ελένη είπαμε να το συζητήσουμε. Ναι μωρέ Σαράντη αλλά το προχωράς πολύ. Τι να συζητήσω ρε Ελένη; Αν τον έχουν μεγάλο δλδ; Σαράντη λες;
                        Πλάκα μου κάνεις ρε Ελένη; Δε ντρέπεσαι λίγο; Αλλά γυναίκα είσαι. Λογικό να πηγαίνει το μυαλό σου στο πουλί του βρυκόλακα. Τι Λες Σαράντη για το πουλί του; Μακρύ η κοντό.
                        Λένα λάστιχο ποτίσματος. Που το ξέρεις ρε Σαράντη; Εγώ που το ξέρω; Πάλι αμφισβητείς τις πηγές μου. Άκου, έβλεπα μια τσόντα που ο άλλος ήταν βρυκόλακας. Αντί να τις πίνει το αίμα με ένα παλαμάρι σαν του βαρκάρη τις "φαρμάκωνε" Ελένη.
                        Έδινε πόνο μωρό μου. Ρε Σαράντη ανώμαλος είσαι; Έβλεπες τσόντα με βρυκόλακα; Που να ξέρω ρε Ελένη; Νοσηρέ Σαράντη. Κάτσε ρε Ελένη. Εγώ έβλεπα για τα κορίτσια. Δεν έβλεπα για τον βρυκόλακα.
                        Και ήταν Σαράντη μακρύ; Ήταν Ελένη. Όπως το δικό μου. Λίγο ποιο κοντό. Ααααχ βρε Σαράντη μου.....Αδικείσαι μωρό μου με τέτοιο προσόν. Δεν πας να παίξεις σε τσόντα;
                        Ελένη. Σε αγαπώ. Δεν κάνω τέτοια. Και την τσόντα την είδα πριν σε γνωρίσω. Σαραντούκου μου εσύ!!
                        Σαράντη ξεφύγαμε. Εσύ μωρό μου ήθελες να μάθεις για το παλαμάρι του βρυκόλακα. Σαράντη για αν με επισκεφτεί τη νύχτα. Ναι μωρό μου. Θα σε λιώσει στο κρεβάτι. Μετά θα φας και μια δαγκανιά και θα σε βρω τέντα. Νεκρή.
                        Θα πω τον Άγγελο τον κηδίατζη και θα πας στα θυμαράκια.
                        Αλλά μην αγχώνεσαι. Θα είναι και εκεί ο μαμιάς σου βρυκόλακας γιατί θα έχεις γίνει βρυκολακίνα και θα τη βγάζετε μαζί τα βράδια. Θα περνάτε ζάχαρη.
                        Εσύ Σαράντη τι θα κάνεις; Εγω, θα σε κλάψω και μετά....
                        Θα απαλύνω τον πόνο μου με κορτσούδια. Να με την απέναντι. Με το τρινγκ.
                        Μπράβο ρε Σαράντη πολύ δλδ θα σου λέιψω. Ρε Λένα εμ μου θες επαφές με τον βρυκόλακα εμ θες να σε κλάψω.
                        Άσε με. Σαράντη δε θα πάω με βρυκόλακα. Μπράβο βρε Ελένη μου.
                        Το εκτιμώ.....Σαράντη θα πάμε μέσα; Ναι μωρό μου. Δεν πάω Σαράντη. Φοβάμαι. Πάμε μωρό μου μέσα. Είμαι εγώ εδώ. Σαράντη είναι πολύ δυνατοί. Θα σε νικήσουν στο ξύλο.
                        Πάμε βρε αστέρι μου. Δεν υπάρχει βρυκόλακας. Σαράντη θα έρθει όταν θα κοιμάσαι και θα μου πετάξει τα μάτια με το παλαμάρι του. Δε θα ξυπνήσω ρε Ελένη δλδ;;
                        Θα τον καρφώσω στην καρδιά και τέλος. Αμάν ρε Σαράντη. Βαρβαρότητες. Ε κάτσε να σε πετάξει τα μάτια!!
                        Έλα πάμε. Θα στα πετάξω εγώ τα μάτια. Σαραντούκο; Έχεις τόση όρεξη; Πάμε αστέρι μου και το πρωί δε θα μπορείς να πάρεις τα πόδια σου!! Πάμε Σαραντούκο μου!!

Player - Baby Come Back

• sarantism
                          sarantism last edited by

Σαράντη τι έγινε; Αυτά Ελένη είναι τα απρόοπτα. Ρε Σαράντη τον είδα στην άλλη μεριά του μαγαζιού, έρχομαι να σου πω να φύγουμε και σε βλέπω να είσαι δίπλα μου και τον άλλον να είναι μπροστά σου.
                          Είπα μέσα μου πάει. Θα τον κομματιάσει ο Σαράντης. Πάγωσα Σαράντη εκείνη την ώρα. Εγώ δεν τον πήρα χαμπάρι. Ξαφνικά φάτσα κάρτα.
                          Σαράντη ούτε αυτός σε πήγε χαμπάρι και οι δύο κοιτούσατε τα ρούχα. Πως συντονιστήκατε και βρεθήκατε ο ένας μπροστά στον άλλον....
                          Εντάξει, τον είδες δε μπορούσε να με κοιτάξει στα μάτια. Λίγο με κοιτούσε και μετά πάνω, κάτω, δεξιά αριστερά.
                          Για αυτό λέω Λένα πάντα.
                          Όποιος όπου και όποτε θέλει. Μόνον να με κοιτάει στα μάτια. Τπτ άλλο. Σαράντη είχε παγώσει. Εσύ από την άλλη είχες αυτό το βλέμμα που σκότωνες. Λέω θα γίνει κακό τώρα.
                          Κρατήθηκα Λένα. Είχε κόσμο. Δεν ήταν κατάλληλο μέρος. Ρε Σαράντη αντί να πει ένα γεια και να τσακιστεί να φύγει ρωτούσε τι κάνεις!! Ναι Λένα, θέλει να τα βρει μαζί μου.
                          Φοβάται και θέλει να με μαλακώσει. Ήξερε καλά πως σε κόσμο δε θα τον μαλάκωνα και το εκμεταλλεύτηκε.
                          Τακτικές είναι Λένα. Μην νομίζεις δεν είναι άβγαλτος εντελώς.
                          Τώρα Σαράντη;; Πήρα τηλ κανείς δεν το πήρε χαμπάρι. Κρυβόταν τόσο καιρό. Έπαιξε μπάλα με κερκύδα γιατί δε σηκώνει να κάνω μανούρα και τη γλύτωσε.
                          Εδώ θα μείνει. Το μπελά του γυρεύει Σαράντη; Τι να σου πω. Δε με πιάσαν οι 2 να μου μιλήσουν.
                          Τι να σου πούνε Σαράντη; Να ξεχαστεί αυτό που μου έκανε. Καλά δεν ξεχνιέται Σαράντη. Αλλά γιατί να μην σου πούνε να τα βρείτε;
                          Ή γιατί τον άφησαν μόνο του και δε θέλουν μπλεξίματα ή γιατί πως να μου ζητήσουν να το ξεχάσω;
                          Τι να ξεχάσω ρε Λένα. Που το τσογλάνι πριν φύγει, είπε στους δικούς μου πως στα κρυφά σνιφάρω, πως σε κερατώνω, πως έχω ανοίξες στα κρυφά παρτίδες με την άλλη κατάλαβες.
                          Ήταν να φύγει την άλλη μέρα, κανείς δεν το ήξερε, πέταξε το φαρμάκι του και εξαφανίστηκε εκτός. Σου λέει πότε θα τον ξαναδώ τον Σαράντη;
                          Γύρισε ο τροχός Ελένη. Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται γιατί τον ψάχνουν και οι δικοί μου για τα ψέματα που τους είπε.
                          Άστον να είναι στο λαγούμι του και να φοβάται.
                          Σαράντη καλά που κρατήθηκες. Λένα δε με έπαιρνε να ανοίξω πρώτος ματς. Κόσμος στο κατάστημα, κάμερες.
                          Σαράντη μου οι άλλοι 2 του μην σου κάνουν τπτ και για αυτό δεν εμφανίστηκαν.
                          Λες Λένα; Να θέλουν να σβήσουν; Βρε Σαράντη φοβάμαι....
                          Μην το κάνεις αυτό στον εαυτό σου Λένα. Να προσέχεις Σαράντη. Τι θα κάνω ρε Λένα. Θα κυκλοφορώ κοιτώντας πίσω μου;
                          Όχι ρε. Αν κάτι μου ετοιμάζουν αν είναι καλύτεροι οκ. Αν όχι.....Να παρακαλάνε να πετύχει το σχέδιό τους. Μετά να παρακαλάνε να βρούνε πέτρα να κρυφτούν.
                          Έλα εδώ μουτράκι μου. Δεν είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος.
                          Άστο. Θα δείξει. Σαράντη δε θα αντέξω αν πάθεις κάτι κακό. Λένα....Αν στον φόβο δώσεις έδαφος, θα σε πεθάνει χωρίς να έχει γίνει τπτ από όσα φοβάσαι.
                          Εχθρός είναι ο φόβος. Μην μιλάς με τον φόβο σου.
                          Έλα στην αγκαλιά μου. Πάμε σε καμιά ταβέρνα αστέρι μου.
                          Πάμε Σαραντούκο μου!!

Player - Baby Come Back

• sarantism
                            sarantism last edited by

Σαράντη μην το κάνεις!! Χωράμε Λένα. Μην αγχώνεσαι. Σαράντη κλείνω τα μάτια. Σύριζα ηλίθε περάσαμε. Μπράβο ρε Λένα!! Με κλειστά μάτια πήρες χαμπάρι τι έκανα; Σαράντη εσένα ούτε ο Χάρος δε μπορεί να σε εμπιστευτεί. Πάλι θα βρεις να του ξεφύγεις.
                            Βρε Ελένη, δεν προλάβαινε το λεωφορείο να φτάσει το αυτοκίνητο. Εντάξει υπήρχε μια πιθανότητα να προλάβαινε. Και τότε Σαράντη;
                            Είναι ανάγκη να το σκεφτόμαστε; Τόσα χιλιόμετρα έχω κάνει. Με μία ρόδα ρε Ελένη τον προσπερνούσα. Από δεξιά Σαράντη!! Πόσο ηλίθιος είσαι!!
                            Σταμάτα Σαράντη τώρα. Α ρε Ελένη, άδικα ζωγράφισα για να προσπεράσω το λεωφορείο....
                            Σαράντη. Τέρμα οι βλακίες. Θα οδηγάς σαν άνθρωπος. Καλά χαζή είσαι; Αν οδηγώ σαν ζώο θα με παρουσιάσεις στην τηλεόραση και θα γίνουμε πάμπλουτοι.
                            Καλά ρε γμτ δε μπορείς να σοβαρευτείς μια φορά; Ελένη. Άκου. Για να δεις πόσο άδικο έχεις.
                            Στα λεωφοεία δε λέει μην ομιλείτε τον οδηγό; Δε θα μου μιλάς. Σαράντη τον οδηγό λέει, όχι το ζώο που νομίζει πως οδηγεί.
                            Αααχ με έχεις σκίσει στους Χαρακτηρισμούς. Ελένη πάρε μωρό μου εσύ τη μηχανή να την οδηγήσεις. Σαράντη στο καλό. Πάνε μόνος με τη μηχανή. Εντάξει Λενάκι. Κατάξανθη, αστέρι στο σώμα, πάνε με τα πόδια μωρό μου. Τι υπονοείς Σαράντη; Ψέματα λέω Ελένη;
                            Όχι αλλά τι υπονοείς; Τπτ. Αν θες μπορείς να κάνεις και αύτοστοπ. Θα σταματήσουν όλοι.
                            Άντε μωρό μου. Τα λέμε. Έχεις λεφτά αν χρειαστείς τπτ; Έχω Σαράντη. Στο καλό. Έγινε Ελένη.
                            Κ. ρε συ εκείνα τα αλανάκια βρες τα αμέσως και πες τους να πάνε να κολλάνε τη Λένα.
                            Έγινε έξυπνη και μου είπε θα έρθει με τα πόδια. Άντε Κ. κουνήσου είπα.
                            Έλα Ελένη. Σαράντη έχει δύο κωλόπαιδα που με κολάνε. Διώξτους ρε Ελένη. Τους είπα για εσένα και μου είπαν στα φρύδια τους.
                            Τι να κάνουμε ρε Ελένη. Δε μασάνε. Μην αγχώνεσαι. Πρόσεχε Ελένη μη σε χουφτώσουν. Τα λέμε. Φιλάκια. Ρε Σαράντη!! Τι είναι;; Έλα φοβάμαι. Δεν έχεις ανάγκη. Άσε εγώ είμαι επικίνδυνος στην οδήγηση.
                            Σαράντη έλα σε ικετεύω. Καλά που είσαι;
                            Έρχομαι. Φύγανε. Σαράντη μου να σε αγκαλιάσω. Τρόμαξα μωρό μου, πιάσε την καρδιά μου!! Ααχ μωρό μου, έχει πεταχτεί έξω. Ρε Σαράντη αλλού πιάνεις!! Στην προέκταση της καρδιάς πιάνω ρε Λένα.
                            Τη ρώγα μου χαιδεύεις Σαράντη. Αχ. Ναι. Καταλάθος. Συνέχισε Σαραντούκο, μου αρέσει!! Άντε ανέβα. Τσόντα θα γυρίσουμε. Σαράντη με το που σε είδαν εξαφανίστηκαν!! Είναι επειδή σου είπαν πως δε μασάνε αν με δούνε Ελένη.
                            Πάμε να χαλαρώσουμε. Σαράντη τραυματική εμπειρία μωρό μου. Εγώ είμαι εδώ μωρό μου.
                            Ελένη πάω λίγο από την πιάτσα. Ελένη έχεις μία φερράρι μωρό μου αστέρι. Κάτσε να σου στείλω φωτογραφία.
                            Καλή;;; Ναι Σαράντη. Οκ μωρό μου. Σαράντη έλα λίγο σπίτι, πιάστηκε η μέση μου και πονάει. Έρχομαι αμέσω μουτράκι. Σαράντη την έχεις τη φωτογραφία με τη Φεράρι; Ναι. Για δείξτειν μου λίγο.
                            Κάτσε ρε Λένα. Η μέση σου δε σε πονάει; Πονάει αλλά έχω μια απορία. Καλά. Να κοίτα τι ωραίο αμάξι που είναι.
                            Σαράντη αυτούς τους δύο πιτσιρικάδες δίπλα σου τους ξέρεις; Της πιάτσας είναι Ελένη. Και κάθεστε χαλαρά και κοιτάτε τη Φεράρι. Ναι ρε. Ναι ε; Και τυχαία μου την έπεσαν ε Σαράντη; Ααα αυτοί ήταν Ελένη;;; Ααααχ βρε Σαράντη....Τόλμησαν αυτοί που είναι δίπλα σου και σε ξέρουν να την πέσουν στην κοπέλα σου!! Να σου δείξουν τέτοια ασέβεια Σαράντη; Κωλόπαιδα Ελένη. Παω να τους λιώσω.
                            Έλα εδώ Σαραντούκο μου. Έλα εδώ μωρό μου. Καλά ρε κωλόπαιδο, έβαλες να μου την πέσουν για να με εκδικηθείς;; Εγώ ρε Ελένη!! Κάτσε καλά. Σαράντη την πάτησες με τη Φεράρι και τη φωτογραφία βλάκα, κάθαρμα, χαμένο κορμί. Με στόλισες καλά.....Ελένη.
                            Έλα έλα να δεις. Όχι ρε Ελένη μην το.....Μπράβο Ελένη έσπασες πάλι βάζο.... Ελένη όχι ρε στην κουζίνα. Μην τα πιάτα αγάπη μου.....
                            Ωωωχ τι ήθελα και το είπα.....Κάαατσε. Όχι και τα ποτήρια. Άντε. Αηδία το έχεις κάνει. Άστα.
                            Εγώ τους έβαλα. Εξομοίωση ήταν για αν σου την έπεφταν άγνωστοι. Να πάρεις μια γεύση του τι σε περιμένει αν σου την πέσουν. Μέσα μεσημέρι Σαράντη;; Στο κέντρο της πόλης;;;
                            Μπορεί ρε Ελένη. Σαράντη έξω από το σπίτι τώρα. Ελένη, μην το τραβάς. Θα κάνω μια βδομάδα να έρθω. Σαράντη στο καλό.
                            Έτσι θέλεις. Έτσι θα έχεις. Καλό ξημέρωμα. Θα δούνε καλοκαιράκι να είσαι μόνη. Εγώ θα λείπω. Περαστικά. Και μην περιμένεις εγώ να στείλω κανέναν. Σαράντη έλα εδώ. Τι θες; Ρε Σαράντη μην το ξανακάνεις. Είναι μεγάλη ξεφτύλα. Συγνώμη Ελένη μου. Όντως δεν έπρεπε.
                            Αλλά σε αγαπώ.....Ήθελα να νιώσεις την απουσία μου.....Βρε βλάκα ούτε 10 λεπτά δεν αντέχω χώρια σου. Σίγουρα ρε Λένα; Τι λένε Σαράντη τα μάτια μου;;
                            Πως λες αλήθεια. Σαράντη; Ναι. Χτυπάει η καρδιά μου θα την πιάσεις όπως πριν;; Πάμε Ελένη επάνω στο κρεβάτι μωρό μου, να πιάσεις και εσύ!! Πάμε Σαραντούκο μου!!

Player - Baby Come Back

• sarantism
                              sarantism last edited by

Σαράντη; Έλα κούκλα. Ένας από το συνεργείο με γδύνει με τα μάτια του. Αισθάνομαι πολύ άσχημα.
                              Ναι μωρό μου. Άκου. Τι φοράς; Τα ρούχα μου Σαράντη. Λένα. Κάτω. Βερμούδα Σαράντη. Ποια βερμούδα; Ρε Σαράντη σε πήρα τηλ για να σε ανάψω;; Όχι ρε Ελένη.
                              Θέλω να ξέρω αν έχεις δώσει αφορμή για να βγάλω το πόρισμα και αναλόγως να δράσω.
                              Τη μαύρη φοράω Σαράντη. Την ξέρεις. Ναι την ξέρω. Από πάνω; Το κοντομάνικο το μαύρο. Που είναι σαν φανέλα με τις τιράντες; Θα σε γδάρω Λένα. Όχι Σαράντη. Το κοντομάνικο μωρό μου.
                              Φαίνεται μήπως η τιράντα; Με τπτ Σαραντούκο μου!!
                              Τι χρώμα είναι το σουτιέν Λένα; Σαράντη αυτό έχει να κάνει με το πόρισμα; Έχει να κάνει με τη διάθεσή μου. Μαύρο μωρό μου. Έρχομαι αμέσως.
                              Καλά σαραντούκο μου. Ετοιμασε ποτήρι παγωμένο. Ναι μωρό μου. Κ. έλα πάμε. Έτσι και έτσι. Εγώ θα πιω μια κόκα κόλα με τη Λένα να χαλαρώσει.
                              Από πάνω από το κεφάλι του. Ξέρεις πως. Σκίστον να μη μπορεί να πάρει ανάσα. Να δουλεύει χωρίς σάλιο. Έγινε; Ωραίος. Πάμε.
                              Ε Κ. Αν σου πει τπτ. Τσαμπουκά με τη μία και αναλαμβάνω εγώ μετά μέχρι τέλους. Θα φύγει βαμμένος από κορφή μέχρι νύχια ο μπάσταρδος αν βγάλει άχνα.
                              Λένα. Ποιος είναι αστερί μου; Οκ. Κ. αναλαμβάνεις.
                              Έλα να πιούμε την κόκα κόλα μας μωρό μου.
                              Kάτσε να φέρω ένα παγωμένο τσάι για τον Κ.
                              ¨Ελα άρχοντα. Όλο δικό σου. Έχετε τον στο σφύξιμο μην ανέβω τη σκαλωσία και φύγει με την μπατανόβουρτσα σουβλιστός ο π....ης.
                              Ελένη μου τον είδες τώρα;; Κολλημένη η μούρη του στον τοίχο είναι. Κατάλαβες; Ο γαμπρός;; Άντε ας κάνει πως κοιτάει και αν δεν σου τον κάνω να φύγει με διάσειση να μη με λένε Σαράντη. Δε θα ξέρει από που του έρχονται.
                              Ρε Σαράντη σταμάτα να μιλάς έτσι!! Με ανάβεις. Άσε με ρε Ελένη. Ρε Σαράντη εντάξει, υπάρχουν φορές που όταν τα παίρνεις με......αναστατώνεις.
                              Μωρό μου εσύ!! Σαραντούκ ομου. Κοίτα τον Κ. Σας λύκος από κάτω τον έχει καρφωμένο με το βλέμμα του. Σαράντη ο Κ. μήπως λίγο κολάει;; Λίγο Λένα. Και θέλει ρε Σαράντη να συγκρατήσει εσένα; Ξέρει πως κολλάω περισσότερο.
                              Είναι δυνατός Λένα. Εσύ Σαραντούκο μου είσαι από όλα. Λένα μου και καπετάνιος δλδ. Έτσι; Αααχ μωρό μου που μου έπεσες 3 φορές στη θάλασσα. Λένα μου, με άναψες για να δροσιστώ μωρό μου.
                              Αααχ βρε Σαραντούκο μου τι κακό σου κάνω. Φωτιές στα μπατζάκια μου ανάβεις μωρό μου. Κάτσε να πάω στον Κ.
                              Τι λέει άρχοντα; Τον έχεις βλέπω φανταράκι. Ντάκο σωστός; Πρώτος Κ. Κάτσα να τον λοκάρω και εγώ τον μπάσταρδο να μην κοιμηθεί από το φόβο του το βράδυ.
                              Θα σηκώσει το βλέμμα του στη γυναίκα μου. Πως το θέλει ρε Κ; Ντάκο μάλλον απανωτές στη μάπα. Να σου πω ρε Κ; Με εμπνέει η βρωμόφατσά του για κουτουλίδια συνεχόμενα ρε μάγκα. Μέχρι να σωριαστεί ο π.....ης.
                              Χαλάρωσε Ντάκο. Πάνε να κάτσεις. Άστον σε εμένα.
                              Για αρχή Κ. Μετά ξέρεις. Δε χάνω εγώ τέτοια ματσάκια.
                              Ας κάνει Ντάκο το λάθος και θα τον γλεντήσουμε και οι δυο.
                              Από εδώ και πέρα το π....ακι θα κάνει πολύ καιρό να κοιτάξε με επιμονή παντρεμένη. Ειλικρινά στο λέω θελω να αναιβω τη σκαλωσιά και να λιώσω τη μάπα του στον τοίχο. Τρελαίνομαι σου λέω.
                              Όχι ρε Ντάκο. Θα τον λερώσεις και είναι φρεσκοβαμένος!!!
                              Για σου ρε άρχοντα!!! Λένα τι θες να κάνουμε μετά μωρό μου; Να σε πάω σε ταβέρνα αστέρι μου; Ότι θέλει ο Σαραντούκος μου. Οκ. Θα πάμε στον. Κάτσε να τον πάρω να έχει μπροστά τραπέζι έτοιμο.
                              Ελένη πάνε ντύσου από την άλλη μεριά του σπιτιού. Σαράντη μου. Έτσι σε θέλω αστέρι μου.
                              Σαρντούκο μου. Μετά να σου πω στο κρεβάτι πόσο με ανάβεις;;
                              Ότι πει Λένα μου!!! Σαραντούκο μου!!
                              Κ. Σε αφήνω με το πτώμα. Κάνε παιχνίδι. Ότι θελήσεις ξέρεις.
                              Έγινε Ντάκο τα λέμε!!

Player - Baby Come Back

• A d P
                                A d P moderator last edited by

Πώς φαντάζομαι τον @sarantism 🤭😁

Youtube Video

I EAT MILF AND COOKIES (and don't forget to upvote! -τα κούκιζ δεν είναι δωρεάν!)

sarantism 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                • sarantism
                                  sarantism @A d P last edited by

@a-d-p said in Μονόλογοι ... (aka Sarantism topic)😁:

Πώς φαντάζομαι τον @sarantism 🤭😁

90% ευστοχία!! Είμαι όντως σε σταθερό. Τα χέρια μου δεν πάνε τόσο γρήγορα. Αλλά πάνε γρήγορα. Έχω μαζί μου ακόμη μια οθόνη δίπλα μου, τον φορητό παραδίπλα, τηλεόραση απέναντι, τάμπλετ και κινητό, υχοσύνολο με τον υπολογιστή συνδεδεμένο και έναν εκτυπωτή.
                                  Και το κινητό. Ουφ.
                                  Πολύ ωραίο με τον Κάρευ. Δεν το είχα δει. Φοβερός!!

😛

Player - Baby Come Back

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                  • sarantism
                                    sarantism last edited by

Σαράντη πάρε λίγο αυτή τη λίστα. Α Ελένη μπράβο μωρό μου ούτε στο μυαλό μου να ήσουν. Σαράντη μου, αυτά είναι που ΔΕΝ θα πάρεις. Κάτσε ρε Ελένη. Αν είναι ποιο κάτω είναι τα μνήματα, να μπω και να παιθάνω.
                                    Τι θα φάω ρε Ελένη δλδ; Δεν αντέχεσαι. Φτάνει. Έχει τη ζέστη έχω και εσένα να με πιέζεις. Δε μπορώ. Α Ελένη!! Έλα. Κοίτα τι έχει. Νάυλον γάντια για να τα βάζεις όταν παίρνεις φρούτα.
                                    Κάτσε να βάλω Λένα. Πλάκα έχουν Ελένη!! Ελένη, σαν χειρούργος είμαι. Πάνω να εγχειρήσω κάτι νεκταρίνια που με έχουν ανάγκη. Σαράντη μην τα φοράς όλη την ώρα. Όχι ρε Ελένη. Θα με μπερδέψουν για υπάλληλο και θα μου κάνουν παραγγελίες.
                                    Πάνε Ελένη. Να δω θέλω κάτι στα κατεψυγμένα. Μόνη θα πάω Σαράντη; Ποιο κάτω θα πας. Δε θέλεις να δούμε μωρό μου μαζί τα κατεψυγμένα; Βρε Ελένη για να κάνουμε γρηγορότερα....
                                    Έχει ζέστη. Αιρκοντίσιον έχει Σαράντη. Τι είναι αυτό; Σιγά ρε Ελένη μου. Πάνε και έρχομαι. Σαράντη τι κάνεις στις σοκολάτες;
                                    Έλεγχο. Αν είναι κρύες. Σαράντη πάμε. Ρε Ελένη....Σαράντη!! Με κορόιδεψες να πάω εγώ ποιο μπροστά για να πάρεις σοκολάτες. Δε θα τις έβλεπα όταν πηγαίναμε στο ταμείο. Όχι Ελένη. Εγώ θα πήγαινα για ποιο γρήγορα από άλλο....
                                    Σαράντη πάμε είπα. Ελένη αρκετά το κέρατό μου.
                                    Θα πάρω ρε τη σοκολάτα και θα την φάω μέσα στο σούπερ μάρκετ.
                                    Σαράντη παλάβωσες; Ναι να την τρώω!!. Να μάθεις. Κύριε;; Ορίστε. Τη φάγατε μέσα στο κατάστημα; Μάλιστα. Δεν άντεχα ζαλιζόμουν. Υπογλυκαιμία δεσπονίς.
                                    Θα κρατούσα το χαρτί με τον κωδικό να το χτυπήσετε στο ταμείο. Μα κύριέ μου.....Δε γίνεται να τρώτε αυτά που πουλάμε στο μαγαζί.
                                    Α συγνώμη. Συγνώμη δεσπονίς. Ψεύδεστε. Εγώ κύριε; Πως ψεύδομαι;; Σαράντη μπράβο μωρό μου, άνοιξες ιστορίες....Κάτσε ρε Λένα. Ελάτε. Εδώ στα αλλαντικά δε λέτε να δοκιμάζουμε;
                                    Δε μας δίνετε να φάμε ότι πουλάτε; Εδώ είναι αλλαντικά. Εϊναι. Αλλά μας προτρέπετε στη νοοτροπία να φάμε ότι πουλάτε. Άσχετα που δεν έφαγα αλλαντικά. Συγνώμη θα φάω ακόμη μία σοκολάτα.
                                    Μα είστε σοβαρός; Εδώ θα φάτε σοκολάτες;; Ναι εδώ. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Σαράντη θα σε γδάρω. Λένα εσύ φταίς που με ανάγκασες τον κακομοίρη να τις τρώω μέσα στο σούπερ μάρκετ.
                                    Γεια σας είμαι ο διευθυντής. Γειά σας Σαραντόπουλος Σαράντης. Χάρηκα που σας βλέπω. Έφαγα και τη 2η σοκολάτα. Έχω να πως ότι είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
                                    Κύριε Σαραντόπουλε να σας φέρουμε τπτ άλλο να φάτε;;
                                    Να ρωτήσω τη γυναίκα μου τι άλλο δε θα με αφήσει να φάω σπίτι να το φάω εδώ. Ευχαριστώ.
                                    Λένα μισό να δω τη λίστα μωρό μου να τα φάω εδώ. Κύριε διευθυντά, θα πιω και μια κόκα κόλα. Μην μου τα φέρετε εσείς. Θα τα βρω μόνος. Θα πληρώσω κλασικά στο ταμείο. Ευχαριστώ.
                                    Ρε Σαράντη τρως μέσα στο σούπερ μάρκετ; Δεν το κλέβω ρε Ελένη. Κρατάω τα αυτά να τα χτυπήσουν στον ταμείο.
                                    Κάτσε κάνε στην άκρη να πιω θέλω και νερό κρύο.
                                    Σε κοιτάνε ρε Σαράντη οι πελάτες.....Στην υγειά σας, αδέρφια!!! Ποιοτικό έλεγχο κάνω. Εϊμαι από το υγειονομικό.
                                    Τι λες μωρέ Σαράντη!!
                                    Σαράντη από το υγειονομικό, η αστυνομία από τον διευθυντή.....Τον αχάριστο. Άνοιγα την όρεξη του κόσμου.....Ντροπή του.
                                    Ο κ. Σαραντούπουλος; Ο ίδιος. Δεν επιτρέπεται να τρώτε στο σούπερ μάρκετ. Αυτό ποιος το λέει; Ο κανονισμός.
                                    Ποιου; Του σούπερ μάρκετ. Αν το σούπερ μάρκετ βγάλει κανονισμό να περπατώ ξυπόλητος θα πρέπει να το κάνω;
                                    Σοβαρευτείτε κ. Σαραντόπουλε. Μισό. Σοβαρός είμαι.
                                    Ο νομος τι λέει κ. αστυνόμε. Το νόμο παρακαλώ να δω.
                                    Κ. Σαραντόπουλε....Ναι τι; Το νόμο είπα θέλω να δω. Κ. διευθυντά ο νόμος που το απαγορεύει;
                                    Μισό να πάρω στα κεντρικά στην Αθήνα. Ουφ με καθυστερείτε διευθυντής και εσεις κ. αστυνόμε....
                                    Σαράντη κάτσε φρόνιμα. Τι κάνω ρε Ελένη; Ξύλο παίζω μαζί τους;; Απορίες έχω.....
                                    Δε μπορούν από τα κεντρικά να απαντήσουν......Δλδ; Δεν ξέρουν κ. διευθυντά που στηρίζουν τους κανονισμούς;
                                    Κ. αστυνόμε τι θα κάνουμε τώρα;; Δεν ξέρω ειλικρινά κ. Σαραντόπουλε. Εδώ ο διευθυντής δεν ξέρει τον νόμο. Εγώ τι θα κάνω δλδ.
                                    Τι λέει εκεί; Δοκιμάστε ελιές, δοκιμάστε τυρί, κασέρι, εγώ δε ζήτησα να δοκιμάσω. Έφαγα και θα πληρώσω. Που είναι κ. αστυνόμε η παρανομία μου;
                                    Να μας ταίζει το σούπερ μάρκετ ότι θέλει εκείνο επιτρέπεται. Σαν πελάτης να παίρνω την πρωτοβουλία να φάω 2 σοκολάτες και να πιω νερό και κόκα κόλα, απαγορεύεται;
                                    Δεν ήρθα να ψήσω κοκορέτσι!! Κ. Σαραντόπουλε απολύτως λογικά τα επιχειρήματά σας. Κ. Διευθυντά οφείλατε να γνωρίζετε ο εξαίρετος πετάλης σας κ. Σαραντόπουλος ποιον νόμο παραβιάζει πρωτού μας καλέσετε και τον συκοφαντίσετε.
                                    Σας ευχαριστώ κ. αστυνόμε. Κ. Σαραντόπουλε ως διευθυντής ειλικρινά συγνώμη. Το σούπερ μάρκετ στη διάθεσή σας. Ευχαριστώ αγαπητοί μου πολύ.
                                    Γεια σας. Ρε Σαράντη ρε Σαράντη πως θα ευχαριστηθώ να σε δω στα κρατιτήρια ρε. Πόσο!!!
                                    Τους έβγαλες ρε κάθαρμα τρελούς. Δεν το πιστεύω να σου ζητάνε και συγνώμη!!
                                    Λένα μου....Που είναι αγάπη μου ο νόμος;;; Ε Λένα με τη λίστα; Να μη φάω ε;; Έφαγα βρε Λένα. Εδώ ρε Λένα με αφήνουν να δοκιμάσω μπλουζάκι που πριν το δοκίμαστε άλλος. Πλάκα μου κάνεις;;;
                                    Σαράντη φεύγω. Φάε με την ησυχία σου...
                                    Ελένη μου ήρθα!!! Εντάξει Σαράντη χλαπάκιασες στο σούπερ μάρκετ. Όχι ρε Λένα. Χαλάρωσε.
                                    Όταν βγήκα. Σαράντη φάει ότι θες. Να πάθεις ζάχαρο τα πάντα.
                                    Μπράβο ρε Λένα. Μπράβο. Καλά σου είπα να πάω στα μνήματα να θαφτώ. Κοίτα τι σου πήρα μωρό μου. Πως μυρίζει;;; Αααχ Σαράντη μου. Τι άρωμα είναι; Σαράντη το αγαπημένο μου!!
                                    Σαράντη μου, πως με τουμπάρεις;;; Σε αγαπώ μουτράκι μου το ξέρεις. Και εδώ ρε κάθαρμα Σαραντούκο μου!!!
                                    Λένα πάμε επάνω να σου δείξω που να το βάζεις;; Πάμε μωρό μου να μου τα δείξεις όλα!!

Player - Baby Come Back

• sarantism
                                      sarantism last edited by

Σαράντη κοιμήθηκα και δεν είδα το έργο....Λένα εξαιρετικό. Θες να το δεις ή να το πω;; Πες μωρέ Σαράντη μου αρέσει να σε ακούω.
                                      Λοιπόν μωρό μου ο Μπεν Άφλεκ ήταν αστέρι μπασκετ μπολίστα με ύψος εγώ το λέω καμιά 1,90. Με 1,90 στο ΝΒΑ σε βάζουν συνήθως να καθαρίζεις τον πάγκο.
                                      Α έπαιζε ο Άφλεκ;; Ναι ο Μπεν. Αλλά του άρεσε το ποτό....Και παράτησε το μπάσκετ και έκανε καριέρα στο ποτό. Ποτό....Εγώ Λένα έπινα καλύτερα από τον Μπεν. Αυτός ο τσιφούτης την έβγαζε με μπύρες....Αλκοολικός της μπύρας.
                                      Ο Μεν λοιπόν, με μια σακαράκα ο παικταράς που από ότι φαίνεται δεν είχε δεκάρα τσακιστή για ένα καλό αυτοκίνητο πήγε στην πόλη του.
                                      Εκεί μάλωσε με την αδερφή του. Μέχρι εδώ Λένα μου βλέπεις 10 λεπτά τον Μπεν και 2 λεπτά καμιά 7 άλλους κακομοίρηδες ηθοποιούς σχεδόν κομπάρσους και παλεύει με τον ύπνο που πάει να σε πάρει.
                                      Του λένε να προπονήσει την ομάδα της πόλης του και ο Μπεν κατεβάζει καμιά 30αριά μπύρες μέχρι να το πάρει απόφαση.
                                      Της μπύρας το κάγκελο. Ποιο πολύ ώρα παίζει η μπύρα στην ταινία παρά οι υπόλοιποι. Α ξαφνικά εμφανίζεται στο έργο και η γυναίκα του με την οποία χώρισε. Αυτή έπαιξε 2 λεπτά. Του είπε πως έχει με άλλον δεσμό, ο Μπεν στεναχωρέθηκε και αντίο η γυναίκα του.
                                      Ο Μπεν αναλαμβάνει την ομάδα των κολεγιόπαιδων, λυκειόπαιδων τεσπα, προπονόντας τους με τα μάτια.
                                      Βαριέσαι τη ζωή σου που βλέπεις έναν Μπεν να λέει παπαριές στους παίκτες του.
                                      Περισσότερο βλέπεις το λεωφορείο που τους πηγαινοφέρνει στους αγώνες. Ο Μπεν κόβει το ποτό, μεγάλη ανατροπή στην ταινία!! και ασχολείται με την προπόνηση.
                                      Βλέπεις 3 ασκήσεις που κάνουν οι παίκτες του. Ο Μπεν ο παιχταράς του μπάσκετ σε όλο το έργο μάλλον στο μισό γιατί και εγώ στο άλλο μισό τον τίμησα με τον ύπνο μου, 2 φορές έχει πιάσει μπάλα.....
                                      Ρε Σαράντη αυτό είναι έργο; Όχι. Εϊναι κοροιδία Λένα. Το έργο εξελίσετε σε 2 μέρη. Γήπεδο σπίτι Μπεν. Με τη βαρεμάρα να πέφτει σύννεφο. Ούτε τον πετύχημένο αλκοολικό δε μπορεί να κάνει....
                                      Τόσο χάλια ρε Σαράντη; Κοίτα μετά την άλλη μεγάλη του επιτυχία που έκανε έναν αστυνομικό της δίωξης και άλλαξε και τη φωνή τους αλλά και τα φώτα των νεύρω μας, θέλησε να μας ξανα ανεβάσει το αίμα στο κεφάλι μωρό μου. Θα δω και το υπόλοιπο Λένα.
                                      Θα άντεξεις ρε Σαράντη; Αυτό θέλω να δω Λένα. Αν θα αντέξω....

Player - Baby Come Back

• sarantism
                                        sarantism last edited by

Δεν πάει άλλο. Θα τον καρυδώσω αυτόν τον Tobi. Τι έπαθες μωρό μου; Ρε Ελένη, για να κάνουν οικονομία σε υπαλλήλους έβαλα την τεχνητή νοημοσύνη να μιλάει το Τοόμπι. Παίρνω τηλ. Γεια σου είμαι ο Τόμπι. Πες μου τι θέλεις; Του λέω Διακοπή Ίντερνετ. Δε σε κατάλαβα.
                                        Δε σε κατάλαβε Σαράντη. Και τι να κάνω ρε Ελένη;
                                        Απλά πράγματα του λέω. Διακοπή Ίντερνετ. Πες του Σαράντη Ίντερνετ. Του είπα. Και μου είπε τι ακριβώς πρόβλημα έχεις με το ίντερνετ;
                                        Του είπε Διακοπή και μου λέει δεν σε κατάλαβα.
                                        Τι να κάνω; Τι έγινε μετά Σαράντη; Μου έκλεισε το τηλέφωνο το βλακόμουτρο. Ρε Ελένη η τεχνητή νοημοσύνη αυτός ο Τόμπι μου έκλεισε ρε συ το τηλέφωνο!!
                                        Πες μου τι να πω στον Τόμπι για να καταλάβει πως έχω πρόβλημα με το Ίντερνετ!!! Σαράντη αν του μιλήσεις γλυκά; Καταλαβαίνει ρε Ελένη το κομπιούτερ αν του μιλάω γλυκά;
                                        Βρε Σαράντη τι να σου πω; Να μου πεις Ελένη πότε θα έρθει το ίντερνετ. Δεν αντέχεται Ελένη. Τρώω 3 λεπτά για να μου κλείσει το τηλέφωνο. Εγώ θέλω να μιλήσω με τεχνικό και βάλανε την τεχνητή νοημοσύνη να κάνει τον ειδικό ρε Λένα.
                                        Σαράντη μίλα καλά στον Τόμπι. Ρε Ελένη καλά του μιλάω το κέρατό μου!! Σαράντη δεν σε έχω της υπομονής. Του μιλάς νευρικά.
                                        Νάτα μας....Η Ελένη μας έγινε ειδικός της τερνητής νοημοσύνης. Ωραία μις Ελένη. Πάρε εσύ και μίλα με τον Τόμπυ.
                                        Πες μου μωρό μου το τηλ. Αυτό είναι. Κοίτα Σαραντούκο μου να μαθαίνεις. Κοιτώ Ελένη μου. Σαράντη και σε εμένα το έκλεισε ο βλαμμένος.
                                        Ελένη δεν του έκατσες....Σαράντη δεν ντρέπεσαι!!;;

Player - Baby Come Back

• sarantism
                                          sarantism last edited by

Μου είπε ένας συγγενής μου Λένα, για έναν καυγά που έκανε με τη γυναίκα του και δεν είχε ποιον να πάρει να πει τον πόνο του γιατί ήξερε πως όλοι θα τον έδειχναν με το δάκτυλο.
                                          Και μου λέει. Σαράντη ρε συ μόνος εντελώ αισθανόμουν και δεν είχα που να πω τον πόνο και είχα νεύρα που δεν έβρισκα το δίκιο μου.
                                          Σκέψου αυτά να το βιώνω από 10 χρόνων στο οικογενειάκο περιβάλλον. Και το ξέρεις Λένα.
                                          Τους είπα. ΜΗ με πιέζετε θα αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι μου είπαν Λένα. Πάνε. Όσοι λένε πως θα αυτοκτονήσουν δεν το κάνουν.
                                          Ρε Λένα καταλαβαίνεις σε ένα παιδί τι είπαν; Πάνε να αυτοκτονήσεις μπλοφάρεις. Μαχαιριά στην καρδιά και στην ψυχή μου ήταν.
                                          Σκληρόκαρδοι και οι 3. Γονείς και αδερφός. Μόνος εντελώς. Μετά οικογένειά μου έγινε ο Δάσκαλος και η σκολή και οι σάκοι. Για αυτό τους βαρούσα για ώρα.
                                          Για να βγάλω τον πόνο μου και βαρούσα μέχρι να ματώσουν τα χέρια μου γιατί δεν άντεχα τον πόνο στην ψυχή μου και ήθελα να φύγει να να αισθάνομαι λιγότερο πόνο. Και μάτωνα τα χέρια μου για να έχω στο μυαλ μου τον πόνο από τα χέρια μου και τα καλάμια μου.
                                          Ο Δάσκαλος με καταλάβαινε και με άφηνε να είμαι επιθετικός. Αν μου έκλεινε και εκείνος την πόρτα θα το έριχνα στην πρέζα. Αν δεν με αγκάλιαζε με αγάπη ο Δάσκαλος ήξερε πως θα διάλεγα το τέλος.
                                          Του έλεγαν ο Σαράντης αυτό και εκείνο έξω. Δεν με πίεζε. Μου μιλούσε με αγάπη καταλάβενε γιατί ήμουν επιθετικός και ήθελε να με έχει κοντά του για να μην αυτοκαταστραφώ.
                                          Όταν σχωρέθηκε ο Δάσκαλος δε μπέρεσα να τα βγάλω μόνος πέρα στα αδιέξοδά μου και έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίες ρε Λένα.
                                          Δύο φορές με έσωσαν με πλύση στομαχού. Τη δεύτερη φορά με είχαν 1 βδομάδα στην εντατική γιατί ήπια και διάφορα τοξικά για να πεθάνω στα σίγουρα.
                                          Η καρδιά μου είχε επικίνδυνες αριθμίες. Το κέντρ δηλιτηριάσων δεν είχε λύση. Ο συνδιασμός που έκανα ήταν φονικός.
                                          Δύο φορές πήγα και χτύπησα την πόρτα του Χάρου. Δε την άνοιξε.
                                          Τεσπα Λένα. Για αυτό σου λέω. Ποιος; Ποιος να με φοβήσει;
                                          Με τον Χάρο τα είπαμε. Εγώ πήγα σε αυτόν μόνος. Αν θελήσει να έρθει εδώ είμαι. Ας με πάρει.
                                          Ας με σκοτώσουν ας με κάνουν ότι θέλουν.
                                          Δε φοβάμαι από μικρός το θάνατο. Με σκότωσαν την ψυχή μου οι δικοί μου Ελένη.
                                          Πλέον είμαι ένας επαναστάτης σε όλα μωρό μου.
                                          Έλα Σαραντούκο μου, να χαλαρώσεις.

Player - Baby Come Back

• sarantism
                                            sarantism last edited by sarantism

Λένα δύο φίλους, δύο ανθρώπους μου κοντινούς έχω χάσει από αυτοκτονία. Και ένα ανηψιό το κέρατό μου ρε Λένα. Δεκαωχτό χρονών ρε Λένα. Δεκαοχτώ ρε Λένα. Το καταλαβαίνεις!!!;;;;
                                            Κάναμε τα αδύνατα δυνατά, να μην το πει η αστυνομία στα κανάλια και έχουμε 2πλο πόνο με την αναπαρωγή του συμβέντος. Δεν έχουν τα καθάρματα στα ΜΜΕ έλεος Λένα.
                                            Από ευαισθησία και καλά, το κάνουν θέμα και λιώνουν τους πονεμένους γονείς και συγκενείς. Ακόμη πηγαίνω στον ανηψιό μου που ρε Ελένη;;;
                                            Στον τάφο του. Του μιλάω. Με σακάτεψε. Με ισοπέδωσε.
                                            Όλα μα όλα του είπα να του τα κάνω τα κέφια. Μην κλείνεται μόνον στον εαυτό του.
                                            Ότι ήθελε δικά του. Κέφια; Αυτοκίνητα, Μηχανές, κέφια με κοπέλες. Ήταν και πολύ ωραίο παλικάρι.
                                            Για αυτό αγαπάω τον Μ και τον Φ. Στη Θεσσαλονίκη.
                                            Τους είπα. Κανονίστε. Σαν να είναι γιός μου. Τα μάτια σας δεκατέσερα μην μπλέξει αν και δεν ήταν τέτοιο παλικάρι.
                                            Θα τον έχετε από κοντά όταν βγαίνει και αν το πλησιάσει κανένας σκονάκιας αμέσως εμένα τηλ και έρχομαι με δικούς μου και τον λιώνω. Δε θα κάνετε τπτ με τους δικούς σας. Με τους δικούς μου, εγώ θα τους λιώσω. Έληξε Μ και Φ.
                                            Ο ανηψιός θέλω να περνάει σαν βασιλιάς. Ο λογαριασμός δικός μου.
                                            Είχε ο ξάδερφός μου χρήμα και η γυναίκα του. Δεν έλεγαν όχι.
                                            Αλλά το χρήμα ρε Λένα δεν έσωσε τον ανηψιό μου......
                                            Ακόμη δεν έχω ξεπεράσει την αυτοκτονία του. Πονάω, στάζω μέσα μου αίμα. Τεσπα.
                                            Στο έχω πει ποιοι είναι.
                                            Διαλύθηκα μωρό μου μέσα μου. Και για τους 3. Με τον έναν είμασταν μέσα νύχτα μαζί. Του έλεγα. Μην σκέφτεσαι έτσι. Μην το ρίχεις στο μπουρδέλο το ποτό.
                                            Μην βάζεις μαυρίλες στο μυαλό σου.
                                            Εδώ είμαι. Πάρε με να είμαι με τις μέρες μαζί σου. Όχι με τις ώρες. Άσε το οικονομικό, άσε τα πάντα. Σου τα λύνω εγώ. Παντού θα παμε. Και ψυχίατρο. Όλα εγώ.
                                            Το είχε πάρει απόφαση. Τι να κάνω μετά να τον νεκροφιλήσω έπρεπε......
                                            Σαν εμένα. Κοκτέιλ.....
                                            Ο Άλλος δεν ξέρω. Μείναμε με ανοιχτό το στόμα. Με το όπλο χωρίς φτιάξιμο. Στην ψύχρα....Το ποιο σκληρό είναι Λένα. Από δημοτικό μαζί.....
                                            Δεν αντέχεται ρε Λένα αυτό το τέλος στον άλλον. Πονάει λες και ήταν εχθές. Τεσπα. Χώρια την πουστιά που κάνανε στον ξέρεις. Δεν μάθαμε ποτέ τπτ....
                                            Αλώνισα. Ότι ήξερα το έψαξα. Κατάλαβα....

Player - Baby Come Back

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 73
                                            • 74
                                            • 75
                                            • 76
                                            • 77
                                            • 75 / 77