-
Παλιά γινόταν αυτά...
Stellantis προσλαμβάνει αβέρτα: σχέδιο επιστροφής στην ποιότητα
Πόση ποιότητα πια;;;
-
@axel12p said in Nio Firefly:
Παλιά γινόταν αυτά...
Stellantis προσλαμβάνει αβέρτα: σχέδιο επιστροφής στην ποιότητα
Πόση ποιότητα πια;;;
Ουτε οι ιδιοι δεν τα πιστευουν αυτα! Εδω με τοσες περικοπες και ειχαν δεκαδες δις χασουρα. Αμα προσλαβουν και αλλο κοσμο οι ζημιες απλα θα αυξηθουν.
-
Γιατί γράφετε για την Στελλάντις στο θέμα του αγαπητού ΜΟΥ ΝΙΟ... ? ..

-
@criuser said in Nio Firefly:
Γιατί γράφετε για την Στελλάντις στο θέμα του αγαπητού ΜΟΥ ΝΙΟ... ? ..

Γιατί η Στελάντις θα εξαγοραστεί και η αγαπητή ΣΟΥ ΝΙΟ είναι πιθανώς αγοραστής.
-
Εγώ πάντως το ΣΟΥΝΙΟ βλέπω...

-
Τον σεφ Χρήστο Μοίρα, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια που ανέδειξε ποτέ το Master Chef του STAR υποδέχεται ο Κώστας Στεφανής στο νέο επεισόδιο του TractioN. Και επειδή ο Χρήστος Μοίρας δεν θα μπορούσε να κάνει μια απλή, συνηθισμένη και προβλέψιμη εμφάνιση, έρχεται στην εκπομπή με το δικό του προσωπικό όχημα, το ολοκαίνουργιο FIRΕFLY!
Σε ό,τι αφορά στο ίδιο το FIRΕFLY, πρόκειται σαφώς για την πιο ελκυστική, την πιο συναρπαστική… πυγολαμπίδα της σημερινής αυτοκίνησης! Ακόμη και η επιλογή του ονόματός του (firefly είναι η πυγολαμπίδα στα αγγλικά) αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα: Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης, με εμφάνιση που αποτελεί ορισμό της συμπάθειας με την πρώτη ματιά, αλλά και τεχνικά χαρακτηριστικά που εντυπωσιάζουν.
Πέρα από τα ψηφιακά μέσα τελευταίας (μάλλον… διαστημικής) τεχνολογίας στο εσωτερικό του, το καινούργιο μικρό στους δρόμους γύρω μας, ξεχωρίζει χάρη στην εξαιρετική αναλογία μεγέθους (μικρού), προς την αυτονομία (μεγάλη).
Για τα περαιτέρω, βέβαια, θα πρέπει να ακούσουμε προσεκτικά όσα συζητούν οι Χρήστος Μοίρας και Κώστας Στεφανής, για το αξιολάτρευτο FIREFLY -και όχι μόνο!
Nio Firefly