-
@george1977 said in Honda CR-V 2015:
Μαστορέματα
Καλησπέρα κι από μένα.. Χρόνια και ζαμάνια..
Πάνω που είπα να ρίξω μια ματιά μπας και κάποιος άλλαξε το αναθεματισμένο το εργοστασιακό infotainment μήπως και αποκτήσω Android auto, έπεσα πάνω στην ανάρτηση σου..
Χαίρομαι που παίζει όπως πρέπει αλλά δεν μου αρέσει η τόσο μεγάλη οθόνη, γιατί προεξέχει. Δεν βγαίνει σε μικρότερη?
Το αμάξι το έχω όπως πριν, καμία αλλαγή, εκτός από δερματίνες που έβαλα στο σαλόνι/πορτες. Αρκετά καλή δουλειά για after market τοποθέτηση!
Εξακολουθώ να φοράω 245/50/19 ζαντολαστιχα από Μάρτιο μέχρι Οκτώβριο..@rscenic Δέχεστε προειδοποίηση για παράθεση φωτογραφίας και μάλιστα αμέσως κάτω από την αρχική εικόνα.
-
H αλήθεια είναι και εγώ δεν ήθελα μεγάλη οθόνη, καθώς δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Κινέζους για την συναρμογή. Κατέληξα σε αυτήν την λύση καθώς ήθελα να παράγει ποιοτικό ήχο ώστε προσθέτωντας ποιοτικά ηχεία να είναι ένα πραγματικά premium ηχοσύστημα. (έβαλα πλήρες σετ JBL)
Σε μικρότερη οθόνη υπάρχει αυτό
https://www.joyingauto.eu/9-inch-head-unit-for-honda-crv-2012-2016-android-13-autoradio-with-physical-buttons.htmlΈαν θυμάμαι καλά έχεις τον τύπο -Ε , όποτε θα σου παίξει απροβληματιστα. Το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν μπορείς να αλλάξεις την ώρα του ρολογίου στην μικρή οθόνη (ρυθμίζεται μέσω του εργοστασιακού gps και δεν έχεις πλεον πρόσβαση αλλά μικρό το κακό)
Έχοντας πλεον εμπειρία κοντά στο μήνα χρήσης, ο ήχος έχει απογειωθεί. Είναι ωραία η αίσθηση , μπαίνοντας να φορτώνει αυτόματα το κινητό στην οθόνη.
Το μόνο κακό που βλέπω οτι όσο πιο ποιοτικό το σύστημα , τόσο αρχίζεις και καταλαβαίνεις άλλες λεπτομέρειες πχ η ποιότητα του spotify είναι εμφανώς κατώτερη από το tidal . -
H αλήθεια είναι και εγώ δεν ήθελα μεγάλη οθόνη, καθώς δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στους Κινέζους για την συναρμογή. Κατέληξα σε αυτήν την λύση καθώς ήθελα να παράγει ποιοτικό ήχο ώστε προσθέτωντας ποιοτικά ηχεία να είναι ένα πραγματικά premium ηχοσύστημα. (έβαλα πλήρες σετ JBL)
https://www.joyingauto.eu/9-inch-head-unit-for-honda-crv-2012-2016-android-13-autoradio-with-physical-buttons.htmlΈαν θυμάμαι καλά έχεις τον τύπο -Ε , όποτε θα σου παίξει απροβληματιστα. Το μόνο σημείο που δεν μου άρεσε είναι οτι δεν μπορείς να αλλάξεις την ώρα του ρολογίου στην μικρή οθόνη (ρυθμίζεται μέσω του εργοστασιακού gps και δεν έχεις πλεον πρόσβαση αλλά μικρό το κακό)
Έχοντας πλεον εμπειρία κοντά στο μήνα χρήσης, ο ήχος έχει απογειωθεί. Είναι ωραία η αίσθηση , μπαίνοντας να φορτώνει αυτόματα το κινητό στην οθόνη.
Το μόνο κακό που βλέπω οτι όσο πιο ποιοτικό το σύστημα , τόσο αρχίζεις και καταλαβαίνεις άλλες λεπτομέρειες πχ η ποιότητα του spotify είναι εμφανώς κατώτερη από το tidal .Υ.Γ. Αγόρασα πρόσφατα ένα γκατζετάκι που λέει από έξω wireless android auto αλλά αφού το εργοστασιακό δεν έχει επιλογή για. Αndroid Auto, θα το κάνω.. γαργάρα?
-
Τα gadget αυτά , δίνουν ασύρματο carplay ή android auto με προυπόθεση οτι η οθόνη σου υποστηρίζει τουλάχιστον ενσύρματο carplay & android auto.
έχω ένα στο 2008 και παίζει καλύτερα από το να βάλεις με καλώδιο το τηλέφωνο
Αυτά κάνουν οι Γάλλοι και δεν μπορείς να τους ξεχάσεις.
-
@rscenic said in Honda CR-V 2015:
Το μόνο κακό που βλέπω οτι όσο πιο ποιοτικό το σύστημα , τόσο αρχίζεις και καταλαβαίνεις άλλες λεπτομέρειες πχ η ποιότητα του spotify είναι εμφανώς κατώτερη από το tidal .Υ.Γ. Αγόρασα πρόσφατα ένα γκατζετάκι που λέει από έξω wireless android auto αλλά αφού το εργοστασιακό δεν έχει επιλογή για. Αndroid Auto, θα το κάνω.. γαργάρα?
Το αγόρασα κατευθείαν από το εργοστάσιο Ασία. Είχα ρίξει διάβασμα και είχα καταλάβει γιατί δεν είχε λειτουργήσει σωστά το προηγουμενο (το δικό μας elegance μοντέλο 15-16 θεωρείτε μοντέλο τύπου -Ε)
Την τοποθέτηση την έκανα μόνος μου αλλά τα ηχεία τα πέρασα σε ένα εξαιρετικό μαγαζί στα Σεπόλια.
Έαν δεν έχεις εμπειρία από ηλεκτρονικά, είναι καλύτερα να δώσεις 100 ευρω και να στο βάλει ένας καλος εγκαταστάτης. Εκ των υστέρων και γνωρίζοντας την αναξιοπιστία των Κινέζων, θα μπορούσα εύκολα να μπλέξω και να χαλαγα τις διακοπές μου.Από την εμπειρία πλεον καλύτερα η λιγο μεγαλύτερη οθόνη, σε αποσπά λιγότερο από την οδήγηση όταν θέλεις να πατήσεις κάτι στην οθόνη.
Εαν θα πας σε επώνυμο να επιμείνεις έαν το έχει ξαναβάλει σε CRV 15-16 και κατ ελάχιστο να παίζει
α) με τους αισθητήρες παρκαρίσματος (ήχος και εικόνα)
β)να λειτουργουν τα κουμπιά από το τιμονι
γ)να παίζει κανονικά η κάμερα -
Σ ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Παντως σκουρα μου φαινονται τα πραγματα για την αλλαγη. Εδω στην περιοχη αντε να κυκλοφορουν 2 CRV, αντε στην καλυτερη 3..η πιθανοτητα να εχει αλλαξει καποιος απο αυτους εργαλειο ελαχιστη και αν ναι, αντε να βρω σε ποιον μαστορα εχει παει.. Φανταζομαι, ακομα και εαν ο εγκαταστατης αναλαβει να το κανει με μηχανημα δικης του επιλογης, δεν θα μπορει να παρει την ευθυνη της καλης λειτουργιας, οποτε, δυσκολα τα πραγματα για μενα..
Κατι αλλο που δεν καταλαβαινω, το δικο μας το εργοστασιακο δεν υποστηριζει καλωδιακο Android Auto? Νομιζα οτι με τετοιο καλωδιο (HDMI to Type-C) το δούλευες για καιρο, η κανω λαθος? Αν ειναι ετσι, (αφου ο ασυρματος ανταπτορας μου συνδεεται με WiFi και ΒΤ με το κινητο) γιατι δεν το μηχανημα δεν βλεπει τον ανταπτορα? -
To CRV 15,16 δεν υποστηρίζει ούτε ενσύρματο carplay/android auto.
το μόνο που έπαιζε καλά ήταν με application whitelisting να έτρεχες κατευθείαν στο infotainment waze ή google maps.
-
Προφανως καταλαβα λαθος οτι δουλευες καλωδιακο..οποτε μετα απ αυτο, το νεο καλωδιο δεν θα παραγγελθει!
Ουτε το elegance του '17 το υποστηριζει? Εννοω κανενα απο τα πετρελαιοκινητα Elegance δεν ερχεται με Android auto? Να βρισκαμε κανενα μεταχειρισμενο απο αλλο να χωναμε..
Προσφατα περασα μεσα Waze και Google maps (μονο Google maps, οχι και τα υπολοιπα..) αλλα για καποιους λογους που δεν γνωριζω, κανενα απο τα δυο δεν λειτουργει. Το pilot live που εχω ηδη εγκατεστημενο λειτουργει αλλα ειναι πολυ παλια εκδοση και δεν καταφερνω να βρω πως γινεται update, εστω και με πληρωμη! Δεν υπαρχει κανενα ενημερωμενο navigator χωρις προβληματα να εγκαταστησω?Υ.Γ Εκανα πολλες αποπειρες για να ανεβασω το post, μου βγαζει συνεχεια παραθυρακι απο κατω "Forbidden". Τι συμβαινει?
-
Προφανως καταλαβα λαθος οτι δουλευες καλωδιακο..οποτε μετα απ αυτο, το νεο καλωδιο δεν θα παραγγελθει!
Ουτε το elegance του '17 το υποστηριζει? Εννοω κανενα απο τα πετρελαιοκινητα Elegance δεν ερχεται με Android auto? Να βρισκαμε κανενα μεταχειρισμενο απο αλλο να χωναμε..
Προσφατα περασα μεσα Waze και Google maps (μονο Google maps, οχι και τα υπολοιπα..) αλλα για καποιους λογους που δεν γνωριζω, κανενα απο τα δυο δεν λειτουργει. Το pilot live που εχω ηδη εγκατεστημενο λειτουργει αλλα ειναι πολυ παλια εκδοση και δεν καταφερνω να βρω πως γινεται update, εστω και με πληρωμη! Δεν υπαρχει κανενα ενημερωμενο navigator χωρις προβληματα να εγκαταστησω?Υ.Γ Εκανα πολλες αποπειρες για να ανεβασω το post, μου βγαζει συνεχεια παραθυρακι απο κατω "Forbidden". Τι συμβαινει?
Κάνε ένα reload την σελίδα και θα κάνεις post κανονικά μετά.
-
Forbidden

-
@groover1972 said in Honda CR-V 2015:
Κάνε ένα reload την σελίδα και θα κάνεις post κανονικά μετά.
Μπα, δεν γίνεται τίποτα στο κινητό. Μόνο στο pc μπορώ να στείλω..
-
Απ: Honda CR-V 2015
Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να λειτουργήσω έναν navigator στο μηχάνημα αλλά δεν μου κάθεται. Στο CoPilot που έχω εγκαταστήσει δεν παίρνει ενημερώσεις και τα Google maps και Waze που έχω επίσης εγκατεστημένα δεν δουλεύουν γιατί βγάζει παράθυρο "unfortunately Google Services has stopped" ενώ είναι εγκατεστημένο κανονικά. Καμμιά λύση για να δουλέψω navigator? Ευχαριστώ! -
Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να λειτουργήσω έναν navigator στο μηχάνημα αλλά δεν μου κάθεται. Στο CoPilot που έχω εγκαταστήσει δεν παίρνει ενημερώσεις και τα Google maps και Waze που έχω επίσης εγκατεστημένα δεν δουλεύουν γιατί βγάζει παράθυρο "unfortunately Google Services has stopped" ενώ είναι εγκατεστημένο κανονικά. Καμμιά λύση για να δουλέψω navigator? Ευχαριστώ!Εαν πας προς τα πίσω το θέμα θα δεις πως ενεργοποιούνται τα google services.
Εγω σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα εγκατεστημένα applications λόγω της παλιας εκδοσης του android. Πάρε το κίνεζο και θα με θυμηθείς.
-
Παιδιά καλησπέρα. Προσπαθώ εδώ και καιρό να λειτουργήσω έναν navigator στο μηχάνημα αλλά δεν μου κάθεται. Στο CoPilot που έχω εγκαταστήσει δεν παίρνει ενημερώσεις και τα Google maps και Waze που έχω επίσης εγκατεστημένα δεν δουλεύουν γιατί βγάζει παράθυρο "unfortunately Google Services has stopped" ενώ είναι εγκατεστημένο κανονικά. Καμμιά λύση για να δουλέψω navigator? Ευχαριστώ!Εαν πας προς τα πίσω το θέμα θα δεις πως ενεργοποιούνται τα google services.
Εγω σταμάτησα να χρησιμοποιώ τα εγκατεστημένα applications λόγω της παλιας εκδοσης του android. Πάρε το κίνεζο και θα με θυμηθείς.
George καλησπερα. Εννοείς στη σελίδα 43 που δίνεις οδηγίες και link για την εγκατάσταση των Google Services? Αν είναι αυτό, τα εχω εγκαταστήσει κανονικά. Έχει κάπου αλλού οδηγίες για ενεργοποίηση?
Όσο για "Κινέζο" καλά τα λες, όμως εδώ επαρχία όλοι αναλαμβάνουν να το τοποθετήσουν αλλά δεν φέρουν ευθύνη αν δεν δουλέψουν όλα όπως πρέπει.. -
Εφοσον το κάνεις και έχεις και internet απο το κινητο , λειτουργει.ΟΜΩΣ επειδή είναι πολύ παλιο το android, χτυπαει συχνά , ενω ειναι πλεον ελάχιστες οι εφαρμογες που μπορούν να εκτελεστούν.
Πάρε τον κινέζο και θα με θυμηθείς , απλά βάλε και ηχεία JBL.
-
Εφοσον το κάνεις και έχεις και internet απο το κινητο , λειτουργει.ΟΜΩΣ επειδή είναι πολύ παλιο το android, χτυπαει συχνά , ενω ειναι πλεον ελάχιστες οι εφαρμογες που μπορούν να εκτελεστούν.
Πάρε τον κινέζο και θα με θυμηθείς , απλά βάλε και ηχεία JBL.
Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω hot spot? Απ' ευθείας να πάρω από ρούτερ (παίρνει 80% σήμα) δεν του κάνει?
-
Τι μου θυμίσατε...
-
Προς ενημέρωση των κατόχων του 9τάχυτου αυτομάτου (της ZF), στο CR-V πετρέλαιο (2018), η Honda κάνει αντικατάσταση του κιβωτίου!
Πήγε να κάνει service ο μπατζανάκης μου, τον ενημέρωσαν για το θέμα, παράγγειλαν το κιβώτιο και του το αντικατέστησαν την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν τον ενημέρωσαν για τον λόγο αυτής της ενέργειας.
Honda CR-V 2015