-
-
@sarantism said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Γιατί να είναι παράνομο; Όλοι μπορούν να αυτοπροσδιορίζονται εκτός από τον συγκεκριμένο; Δεν είμαι βασιλικός, όμως δε μου αρέσουν οι εξαιρέσεις προς τα δεξιά και τα πάντα καλά προς τα αριστερά.
Άλλο ένα επίθετο και αλλο ένας προσδιορισμός μεσα στο όνομα.
-
Πέρα από τους Γκρέκους, υπάρχουν και οι Ελληνες.
Γιώργος, Ιωάννης και άλλοι.
-
αλλο
Κωστας Γερμανος
Θοδωρος Ρουμανος
Γιωργος Ελληναςκαι άλλο
Παύλος Των Ελλήνων
Τι των Ελληνων ? Καταλαβαίνουμε τι εννοει έτσι ?
-
Από το τι εννοεί, μέχρι το να είναι παράνομο, είναι πολύς δρόμος.
Αλλωστε το πολιτειακό έχει λυθεί, το έχουν αναγνωρίσει και οι ίδιοι για αυτό πήραν και επώνυμο, ενώ δεν είχαν στην Ελλάδα.
-
@k-m said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
αλλο
Κωστας Γερμανος
Θοδωρος Ρουμανος
Γιωργος Ελληναςκαι άλλο
Παύλος Των Ελλήνων
Kαταλαβαίνουμε τι εννοεί. Η Δημοκρατία έχει τίποτα να φοβάται;
-
αλλο
Κωστας Γερμανος
Θοδωρος Ρουμανος
Γιωργος Ελληναςκαι άλλο
Παύλος Των Ελλήνων
Kαταλαβαίνουμε τι εννοεί. Η Δημοκρατία έχει τίποτα να φοβάται;
Δεν εχει σχεση αυτό. Απλά μας θεωρεί ηλίθιους ότι ετσι ξεπερασε το "σκοπελο" του ότι πρέπει να εχει επίθετο για να παρει διαβατήριο.
-
Ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα. Εμένα δε με ενοχλεί να πάρει ιθαγένεια. Την έχουν ξευτιλήσει τόσο πολύ την ιθαγένεια που έχει χάσει την αξία της.
Εκείνο που σε όλους με ενοχλεί είναι που λένε πως καταλαβαίνουν τα προβλήματα του κόσμου, τη στιγμή που ζούνε στη χλιδη, με προνόμια και δεν έχουν ένσημα. -
Ότι δηλώσεις είσαι στην Ελλάδα. Εμένα δε με ενοχλεί να πάρει ιθαγένεια. Την έχουν ξευτιλήσει τόσο πολύ την ιθαγένεια που έχει χάσει την αξία της.
Εκείνο που σε όλους με ενοχλεί είναι που λένε πως καταλαβαίνουν τα προβλήματα του κόσμου, τη στιγμή που ζούνε στη χλιδη, με προνόμια και δεν έχουν ένσημα.Καλα σε αυτό δεν διαφέρουν απο τους πολιτικούς μας.
Κληρονομικότητα, αεργια, καμια επαφή με τα προβλήματα του κόσμου εκτος αν μπει χρημα στην τσεπη
-
Εκείνο που σε όλους με ενοχλεί είναι που λένε πως καταλαβαίνουν τα προβλήματα του κόσμου, τη στιγμή που ζούνε στη χλιδη, με προνόμια και δεν έχουν ένσημα.Καλα σε αυτό δεν διαφέρουν απο τους πολιτικούς μας.
Κληρονομικότητα, αεργια, καμια επαφή με τα προβλήματα του κόσμου εκτος αν μπει χρημα στην τσεπη
Ε ναι. Τι να τον κάνω αν είναι βασιλικός, αριστερός, δεξιός, οτάν εδώ και 50 χρόνια, η επαφή τους με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμους είναι κάτω από το μηδέν, όταν δίνουν δουλειές σε δημόσια έργα σε δικούς τους, μπαίνουν στη βουλή ξεβράκωτοι και καταλήγουν με καμιά 10αριά σπίτια.
Φτάνει ποια να τους ταίζω με την ψήφο μου. Να σου πω; Ας τον βάλουν στη βουλή και όταν θα αρχίσει τις κωλοτούμπες να βρίζουν που τον ψήφισαν. Μόνον έτσι θα πέσει η εικόνα του, σαν σωτήρα. -
Ε ναι. Τι να τον κάνω αν είναι βασιλικός, αριστερός, δεξιός, οτάν εδώ και 50 χρόνια, η επαφή τους με τα πραγματικά προβλήματα του κόσμους είναι κάτω από το μηδέν, όταν δίνουν δουλειές σε δημόσια έργα σε δικούς τους, μπαίνουν στη βουλή ξεβράκωτοι και καταλήγουν με καμιά 10αριά σπίτια.
Φτάνει ποια να τους ταίζω με την ψήφο μου. Να σου πω; Ας τον βάλουν στη βουλή και όταν θα αρχίσει τις κωλοτούμπες να βρίζουν που τον ψήφισαν. Μόνον έτσι θα πέσει η εικόνα του, σαν σωτήρα.«Οι πολιτικοί είναι σαν τα περιστέρια:
Όταν είναι κάτω, τρώνε από το χέρι σου.
Όταν όμως πετάξουν ψηλά, σε έχουν χεσμενο!» -
https://www.facebook.com/share/r/18W3FABitC/
Thank you for your attention on this matter!
-
Ρε τους ηττημένους τι πάνε και ψάχνουν...
-
Τσίκνισε σωστά, όχι παραβατικά

https://www.facebook.com/share/r/1a5QLVDQmi/
Γελοιογραφία & Χιούμορ