-
Από μπροστά λογικά πρέπει να έχει σωληνάκια του aircodition.
Αυτό από ποια πλευρά είναι ;;;
-
νομιζω απο πισω πλευρα ειναι τραβηγμένο το πλανο
-
Αυτό μάλλον είναι τετρακίνητο διότι στέλνει ρεύμα σε κάποιο μοτέρ στον πίσω άξονα.
Το θέμα μου είναι άλλο. Στην Ελλάδα που κλέβουν σε διάφορες πιλοτές τους καταλύτες, μια τέτοια μπαταρία δεν θα ήταν εύκολο να την πάρουν ξεβιδώνοντας τις βίδες οι οποίες είναι και ευδιάκριτες και εύκολα προσβάσιμες;;
-
δεν υπαρχει 4 κινητο ...εννοειται οτι κλεβεται...εδω ανοιγουν τα τογιοτα και την αφαιρον κατω απο το καθισμα , αυτή που είναι απο κάτω και εξωτερικα...
-
Τα είχαμε όλα έχουμε και τους κλέφτες…..
-
@lap said in MG (SAIC) forum:
Τα είχαμε όλα έχουμε και τους κλέφτες…..
Και οι κλέφτες; Κλέφτες θα γίνουν;
-
Πάντως από mg3 υβριδικό που μου ήρθε τώρα ένα σύντομο βίντεο και το δείχνει από κάτω δεν βλέπεις εκτεθειμένη την μπαταρία με 4 βίδες, ή κρύβεται κάτω από προστατευτικό ή την έχουν αλλού.
-
Στα mg 3 και ZS είναι κάτω από το πίσω κάθισμα όπως ακριβώς της Toyota. Μάλιστα όταν είδα ένα είδα να έχει και ένα έξτρα μεταλλικό καπάκι, το οποίο ίσως βοηθά όπως πιστεύω στον περιορισμό ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Τεσπα.
Δηλαδή δύο καπάκια, ένα της μπαταρίας και ένα στο πλαίσιο κάτω από το κάθισμα.
Είναι ακριβώς ίδιο και με αεραγωγό στα δεξιά όπως κάθεσαι, και δη με φίλτρο αέρα.
Υπόψιν πως τα της Honda δεν έχουν φίλτρο αέρα.
Οι δε διάταξη και σχήμα της μπαταρίας τους είναι σε σχήμα ‘’Ω’’ όπου το ρεύμα του αέρα από τον ανεμιστήρα τις ψύχει κατά αυτούς καλύτερα, μέσα δηλαδή από την καμπύλη του ‘’Ω’’!
Τι ισχύει και τι όχι, δεν έχω ιδέα.
-
Και στο hs hybrid 1.8kwh μπαταρία πιάνει τόσο χώρο στο πάτωμα;
Πέρα από το θέμα του κλεψιματος , υπάρχει κ;ι ο κίνδυνος να την χτυπήσεις και φυσικά το ότι είναι εκτεθειμένη στον καιρό...δλδ μια νεροποντή ελληνικού δρόμου να περάσεις με 10-15εκ νερό και θα μπαίνει όλη στο νερό.... -
Λογικά είναι το καπάκι από το phev και για μείωση κόστους της πλατφόρμας το επέλεξαν, απλά έχει λιγότερα στοιχεία μέσα του
Δεν νομίζω να είναι τόσο εύκολο να χαλάσει. Εχει τα πρότυπα κατασκευής και αντοχής ως καπάκι και πλαίσιο όπως αυτά των ev.
-
@tkin73 said in MG (SAIC) forum:
Οκ αλλά πρέπει να σκεφτεί ότι και το δοκιμασμένο σύστημα της Τογιότα στην κκ ξεκινά κάτω από 31Κ . Οκ τάφος το 1.8 σε σχέση με αυτό , χειρότερη ποιότητα εσωτερικού, λιγότερο εξοπλισμό, είναι και μεγαλύτερο ( κανονικά πρέπει να συγκριθεί με το ραβ4 αλλά αυτό ξεφεύγει σε τιμή και κυβικά) αλλά είναι... Τογιότα...
Θα το βάλει στην shortlist το hs αλλά αν είναι και εμφανώς ακριβότερο από τα Τογιότα δύσκολα θα τσουλαει....
Το τιγκο 4 ,πιο μικρό και αυτό βέβαια θα βγαίνει 10Κ κάτω...
To omoda 5 που είναι το κοντινότερο με ίδια ιπποδύναμη και πιο κοντινές διαστάσεις ξεκινά κάτω από 25....
Αν φύγει στα 33 η πρώτη έκδοση παρά ξεφεύγει....Το HS είναι θηρίο

-
Έτσι! Σκεφτειτε το πλάτος επι το μήκος πόσο παραπάνω χώρο χρειάζεται στο παρκάρισμα για τις μανούβρες του!
-
Ισχύει είναι πολύ μεγάλο. D suv για αυτό είπα για το ραβ 4..
-
Έκανα τεστ ντραιβ το hs phev αλλά απογοητευτικά....
Όχι από το αυτοκίνητο αλλά από το ότι το είχαν αφορτιστο στο 0%....
Είχε ένδειξη hev, ο κινητήρας ήταν διαρκώς αναμμένος μόνο μετά από 20 χλμ και αφού πήγα και αρκετά αφήνοντας τελείως το γκάζι κάποια στιγμή έσβησε.
Η ένδειξη όμως με τα 0 χλμ στην μπαταρία δεν άλλαξε.
Με τέρμα το γκάζι το power του ηλεκτρικού έφτασε μέχρι το 86% λογικό αφού δεν είχε καθόλου απόθεμα μπαταρίας.
Κατανάλωση με ςτσαλη οδήγηση και μέχρι τα 140 χλμ απλά αφήνοντας και πολλές φορές γκάζι τελείως έκλεισε στο 8.4
Ήταν στο νορμάλ όλη την ώρα καθόλου σπορ ούτε εκο και στην δυνατή αναγεννητική πέδηση.
Όταν άφηνα το γκάζι έκοβε δεν έχω και εμπειρία από phev είχα την ίδια περίπου αίσθηση όπως όταν αφήνω το δικο μου από το γκάζι που δεν έχει καθόλου. Βέβαια τότε φορτιζε όπως έδειχνε.
Στο τέλος μετά από 21.7 χλμ είναι -1.5kwh -
Μηδέν μηδέν μηδέν;;
Ή 20%; -
Μπορεί να φτάσει η μπαταρία στο 0%; Θεωρητικά δε κρατά ένα ελάχιστο επίπεδο φόρτισης;
-
Μπαταρία έλεγα 0 χλμ πριν μπω 0 μετά από 22 χλμ . Ποσοστό δεν βρήκα πουθενά. Ο πωλητής μου είπε ότι έχει χαλάσει το wallbox και δεν το φορτίζουν. Μόλις 1000 χλμ είχε. Η ένδειξη αναμμένη hev.
O κινητήρας έσβησε μόλις στο τελευταίο χλμ ...
Προφανώς δεν είχε χλμ για κίνηση ev , buffer θα ειχε) -
Πάνε ξανά όταν το φορτίσουν, και πάρε κάνα σκόρδο μαζί σου
-
Το power στην οθόνη δεν ανέβηκε ποτέ πάνω από το 86% όσο και τέρμα να πάτησα το γκάζι
Προφανώς λόγω άδειας μπαταρίας και καλοριφερ που είχα βάλει.
Τα 272 άλογα συνδυαστικά προφανώς δεν τα πήρα ποτέ.
Είχε καλές ρεπριζ και έφτανε εύκολα τα 140 χωρίς να εντυπωσιάσει όμως αλλά και χωρίς να νιώθω ιδιαίτερα το βάρος του αμαξιού.
Το αμάξι εννοείται είναι τεράστιο και πολύ πολύ φαρδύ μόνο καλό είναι ότι βλέπεις πολύ καπό από την θέση οδήγησης αλλά σε στενό δρόμο θέλει πολύ προσοχή.
Ανάρτηση πολύ καλή πίσω έπεσα σε κάτι λακούβες με χαμηλές βέβαια ταχύτητες δεν χτύπησε.
Τιμόνι πολύ καλό παρότι δεν ήταν σε σπορ ήταν αρκετά σφικτό και είχε καλύτερη πληροφόρηση από άλλα κινέζικα .
Φυσικά ξενέρωσα που δεν μπόρεσα να το οδηγήσω με μπαταρία για να τσεκαρω λειτουργία υβριδικού.
Κιβώτιο ωραίο δεν είχε κλώτσημα.
Θόρυβο μηχανής δεν άκουσα ούτε όταν το σανιδωσα .
Εμφάνιση εξωτερική πολύ ωραίο χωρίς εξάρσεις καμιά σχέση με "κινεζια".
MG (SAIC) forum