-
Leasing απολύτως ιδιώτης συμφέρει μόνο όταν ξεκινάς χωρίς προκαταβολή σε μοντέλο που ξέρεις ότι κατά 90% θα στο κλέψουν γιατί η γειτονιά που μένεις είναι δύσκολη
-
@kapelis said in Αγορά με leasing συμφέρει?:
Leasing απολύτως ιδιώτης συμφέρει μόνο όταν ξεκινάς χωρίς προκαταβολή σε μοντέλο που ξέρεις ότι κατά 90% θα στο κλέψουν γιατί η γειτονιά που μένεις είναι δύσκολη
Αγοράζεις αμάξι με χρηματοδότηση και ασφάλεια σετ με αποζημίωση τιμής αγοράς (τιμολογίου, δεν δίνουν όλες οι μάρκες). Problem solved για τα έτη χρηματοδότησης και η υπολειμματική αξία δικιά σου. Λίζινγκ χωρίς προκαταβολή = πανάκριβο κόστος χρήσης, καλύτερα ραδιοταξί.
-
@katafractos17 said in Αγορά με leasing συμφέρει?:
@gatoz said in Αγορά με leasing συμφέρει?:
ο φιλος ολιγον προς διαφημιζομενος μου φερνει
Αυτό.
+2
-
Υπάρχει κανείς εδώ μέσα μισθωτός με leasing, να το πληρώνει ο ίδιος όχι εταιρική παροχή, δε νομίζω.....ακόμα και στη περίπτωση που αλλάζεις κάθε 4-5 χρόνια αυτοκίνητο συμφέρει η αγορά μεταχειρισμένου και όχι leasing
εξαιρούνται τα stellantis γιατί στα 4 χρόνια κατοχής μπορεί να το έχεις πληρώσει διπλά -
Από το 2000 που έκανα το πρώτο μου leasing τα περισσότερα αυτοκίνητα που πήρα μέχρι σήμερα ήταν με αυτό το σύστημα . Μέχρι σήμερα 11 τεμάχια . Δεν την αλλάζω αυτήν την πρακτική
-
Εγώ ανήκω σε αυτή την κατηγορία, αλλά υπό ειδικές συνθήκες. Πήρα το MG4 το 2024 με 290 ευρώ το μήνα και μου ρχεται η μια η άλλη σαν να είχα κρατήσει το συμβατικό, διότι μου επιτρέπει να παρκάρω στο κέντρο. Έχω δηλαδή αυτό το πρόσθετο όφελος εκτός από το καύσιμο.
Βέβαια τώρα πλέον οι τιμές στο leasing έχουν γίνει απαγορευτικές.
Αγορά με leasing συμφέρει?