-
Ο ελληνικός δρόμος που «επιπλέει» στο νερό – Ένα στενό κορδόνι γης 7 χιλιομέτρων (+video)

-
Σχεδον διπλα ειμαι 8χλμ απο την αρχη των 7

.
Υ.Γ Μην πατε οταν πεσει ο ηλιος θα κλαιτε απο τα τσιμπηματα -
@alex-mix said in Κορωνησία Άρτας:
Σχεδον διπλα ειμαι 8χλμ απο την αρχη των 7

.
Υ.Γ Μην πατε οταν πεσει ο ηλιος θα κλιτε απο τα τσιμπηματαΑκόμα τσιμπάνε τα κνουπια;;;;
-
Ακόμα τσιμπάνε τα κνουπια;;;;
Ω ρε θα βαλς τον σκουσμο

-
Ω ρε θα βαλς τον σκουσμο

Μπααααα, δεν μ'σκάει!
-
Ω ρε θα βαλς τον σκουσμο

εμενα που δεν με τσιμπανε δεν θα εχω προβλημα , τι ιστορια κι αυτη να τσιμπανε μονο ορισμενους ανθρωπους .
νομιζω περισσοτερο αυτους που εχουν αυξημενες θηλυκες ορμονες .alex-mix εισαι μακρια απο την Στεφανη ; ξερεις κανεναν απο κει ; αλλα τι ρωταω απο τον αγιο δημητριο εισαι .
-
εμενα που δεν με τσιμπανε δεν θα εχω προβλημα , τι ιστορια κι αυτη να τσιμπανε μονο ορισμενους ανθρωπους .
νομιζω περισσοτερο αυτους που εχουν αυξημενες θηλυκες ορμονες .alex-mix εισαι μακρια απο την Στεφανη ; ξερεις κανεναν απο κει ; αλλα τι ρωταω απο τον αγιο δημητριο εισαι .
Ποιον Αγιο Δημητριο?Ραχη.
Δε ξερω δυστηχως.
Οσο για τα κουνουπια δεν μιλαμε για ενα 2 αλλα να μην βλεπεις. -
Μια βόλτα στη περιοχή αξιζει μονο .Αντε και φαγητο στον Πατεντα.Δεν ειναι για κάτι παραπάνω.Αν ήταν σε καμια κανονική ευρωπαική χώρα θα ήταν τουριστικός προορισμός...Αλλα εδω...Ήταν προεδρος επι σειρά ετων ενας θείος μου...
-
@kostis20 said in Κορωνησία Άρτας:
Μια βόλτα στη περιοχή αξιζει μονο .Αντε και φαγητο στον Πατεντα.Δεν ειναι για κάτι παραπάνω.Αν ήταν σε καμια κανονική ευρωπαική χώρα θα ήταν τουριστικός προορισμός...Αλλα εδω...Ήταν προεδρος επι σειρά ετων ενας θείος μου...
Τα πες ολα

Ο Αποστολης? -
@kostis20 said in Κορωνησία Άρτας:
Τα πες ολα

Ο Αποστολης?Οχι ο κ.Κώστας.3 μήνες εκανα φαντ΄ρος Αρτα ,ειναι και η γυναικα μου απο εκεί.
-
Πήγα πολύ πρόσφατα μέσα Σεπτέμβρη και συνδύασα την επίσκεψη με βόλτα στα Κορακόνησα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση! https://forum.4troxoi.gr/topic/103336/κορωνησία-κορακόνησα-14-9-2025
Το μέρος το θεωρώ από τα πιο αδικημένα στην Ελλάδα.
Κορωνησία Άρτας