-
Ακριβώς, είχαμε μία μόδα με τον κλιματισμό μέσα στην οθόνη, η οποία συνεχίζεται σε πολλά αυτοκίνητα, ιδίως ηλεκτρικά.
Το αυτοκίνητο σου είναι facelift του προηγούμενου και η οθόνη ουσιαστικά είναι τροποποίηση της αρχικής 7άρας, για αυτό δουλεύει έτσι.
Μην στενοχωριέσαι. Να δεις τις μέρκ των 40000 που έχουν 2 7άρες και αν πληρώσεις παραπάνω γίνονται 2 10άρες, αλλιώς βλέπεις 2 μαύρες μπάρες σε κάθε μία, χωρίς να έχει εκεί τον κλιματισμό.
Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο θα το χαρείς, τα δύο θέματα που είχε ο κινητήρας αυτός, της καδένας στα αυτοκίνητα από το 2023 και μετά έχει αλλαχτεί από την παραγωγή του, ενώ το δοχείο αντμπλού, ίσως στα καινούργια έχει εξελιχτεί, αφού δεν ακούμε αναφορές σε αυτά, ή σε όσα έχουν αλλάξει.
Τα υπόλοιπα πλεονεκτήματα του, η άνεση, το υπέροχο ταξίδι, η ροπή και η μικρή κατανάλωση του ντίζελ, θα σε συντροφεύουν για χρόνια.
Αν κάνεις πολλά χλμ δες μήπως προλαβαίνεις να επεκτείνεις την εγγύηση των 5 χρόνων, από τα 60000 χλμ στα 100000 χλμ με κάποιο μικρό ποσό 200-300 ευρώ, όπως έχω κάνει εγώ και στα 2 ντίζελ μου.
-
Εξαιρετική η τιμή του C5 diesel για όσο κράτησε. Εκ τον πραγμάτων δεν υπάρχει άλλη επιλογή σε C-SUV diesel με αυτά τα λεφτά.
Σχετικά με τα χειριστήρια του κλιματισμού, πολύ έξυπνο είναι αυτό που κάνουν στην BYD. Ασχέτως το τι δείχνει το infotainment αν κάνεις σύρεις με τρία δάχτυλα πάνω-κάτω αλλάζεις θερμοκρασία, ενώ αν σύρεις αριστερά-δεξιά αλλάζεις ταχύτητα ανεμιστήρα. Θα μπορούσαν με μια αναβάθμιση να το εφαρμόσουν και άλλες εταιρείες.
-
Καλησπέρα, βρήκα ένα από τα τελευταία c5 aircross diesel στην έκδοση max στην αντιπροσωπεία της Citroen στα Ιωάννινα. Μου έχει δώσει τον αριθμό πλαισίου κ το έχω κλείσει με απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης. Δεν έχω δώσει ακόμα χρήματα η κάποια προκαταβολή. Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε ότι στο σύστημα του εμφανίζει το αυτοκίνητο στη Γαλλία. Είναι λογικό να είναι ακόμα στη Γαλλία καθώς η παραγωγή έχει σταματήσει για το καινούργιο μοντέλο;
-
@george-9 said in CITROEN C5 AIRCROSS 2018:
Καλησπέρα, βρήκα ένα από τα τελευταία c5 aircross diesel στην έκδοση max στην αντιπροσωπεία της Citroen στα Ιωάννινα. Μου έχει δώσει τον αριθμό πλαισίου κ το έχω κλείσει με απαλλαγή του τέλους ταξινόμησης. Δεν έχω δώσει ακόμα χρήματα η κάποια προκαταβολή. Σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε ότι στο σύστημα του εμφανίζει το αυτοκίνητο στη Γαλλία. Είναι λογικό να είναι ακόμα στη Γαλλία καθώς η παραγωγή έχει σταματήσει για το καινούργιο μοντέλο;
Δεν αποκλείεται να είναι στη Γαλλία. Μπορεί να περιμένει να φορτωθεί, αν και ο @criuser είχε αναφέρει ότι είχαν έρθει τα τελευταία 200 (αν δεν κάνω λάθος) .
Είναι σίγουρο ότι έχει σταματήσει η παραγωγή;
Το ότι άρχισε η παραγωγή του καινούργιου δεν αποκλείει την συνέχιση της παραγωγής του παλιού,
πχ. Η παραγωγή του καινούργιου T-Roc, έχει ξεκινήσει στο εργοστάσιο στην Πορτογαλία, αλλά ταυτόχρονα παράγεται και το παλιό με Ρυθμό ένα παλιό για κάθε 4 καινούργια. -
Εχει σταματήσει πρίν 3-4 εβδομάδες
-
@criuser said in CITROEN C5 AIRCROSS 2018:
Εχει σταματήσει πρίν 3-4 εβδομάδες
Οκ.
Θα έρθουν και άλλα diesel τελικά; Γιατί είχες γράψει ότι ήταν η τελευταία καραβιά -
Δεν νομίζω.
Είχε φέρει 200 αρχικά και κάποια ακόμα που τα πούλησαν.
-
Μη λες πολλά αν δεν έχεις συμφωνητικό, θα βρεθούν κι άλλοι υποψήφιοι

-
@piliourits said in CITROEN C5 AIRCROSS 2018:
Μη λες πολλά αν δεν έχεις συμφωνητικό, θα βρεθούν κι άλλοι υποψήφιοι

Σωστά...

CITROEN C5 AIRCROSS 2018