-
Εγώ πάντως που έχω βάψει 2-3 φορές ασημί είναι άψογες. Καλό καθάρισμα και γυαλοχαρτο θέλει.
-
@azmo said in Ερώτηση για ζάντες:
Ευχαριστώ. Το φαντάστηκα οτι θα θέλει κανονική βαφή σε φούρνο, απλά επειδή ειχα πετυχει διάφορα do it yourself προιοντα βαφής σκεφτηκα μηπως μπορω να το κάνω μονος, αλλα δεν.
Σίγουρα μπορείς και μόνος σου, όμως έχει να κάνει με το πόσο ψυχαναγκαστικός είσαι με την τελειότητα και το πόσο θα κρατήσει το αποτέλεσμα.
Νομίζω ότι με 200€ περίπου γίνονται σαν καινούριες, βαμμένες ολόκληρες και όχι μόνο φάτσα. -
Καλησπέρα. Θέλω να βάψω μαύρες τις ζάντες αλουμινιου του αυτοκινήτου μου. Γνωρίζετε τι προιον πρεπει να χρησιμοποιήσω και αν ειναι ευκολο να το κάνω μόνος μου;
-
Αν από ασήμι τις ξαναβάψεις ασήμι δεν θα φαίνονται ατέλειες ακόμα και όταν φεύγει το χρώμα αλλά το στο μαύρο τα πράγματα δυσκολεύουν. Θέλει ηλεκτροστατική για ένα σωστό σε βάθος χρόνου αποτέλεσμα
-
@w202-amg said in βαφή ζαντών:
Εγώ πάντως που έχω βάψει 2-3 φορές ασημί είναι άψογες. Καλό καθάρισμα και γυαλοχαρτο θέλει.
απο ασημι σε ασημι αν εισαι καλός το πιστευω. Από ασημι σε μαύρο ειναι πολύ πιο δυσκολο και οσο καλός και να εισαι δεν μπορεις να πετυχεις το αποτελεσμα ενος επαγγελματικου βαψιματος ηλεκτροστατικης βαφης
-
@cirus said in βαφή ζαντών:
απο ασημι σε ασημι αν εισαι καλός το πιστευω. Από ασημι σε μαύρο ειναι πολύ πιο δυσκολο και οσο καλός και να εισαι δεν μπορεις να πετυχεις το αποτελεσμα ενος επαγγελματικου βαψιματος ηλεκτροστατικης βαφης
Μαύρο όχι δεν έχω βάψει και δεν νομίζω ......μπλιαχ.
-
@cirus said in βαφή ζαντών:
Μαύρο όχι δεν έχω βάψει και δεν νομίζω ......μπλιαχ.
ναι αλλα δεν γραφουμε για τις προτιμησεις μας. Απλα απανταμε στον ανθρωπο που ρωτησε για να τον βοηθησουμε
-
This post is deleted!
βαφή ζαντών