-
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Λοιπον ας γραψω τι μου αρεσει και τι οχι σε αυτα τα 700χλμ σχεδον που εχω κανει αυτες τις 10 μερες σε επαρχιακο δρομο αποκλειστικα(630χλμ) και 70 ιονια Γιαννενα Αρτα οταν το αγορασα.
Τα συν
Τιμονι
Στο δρομο στις στροφες
Καταναλωση κυμαινομαι απο 5.5 εως 5,8 .Βαση ενδειξης,δεν μπαινω στο τρυπακι καθολου (μπορει αργοτερα) να μετρησω αντλια.
Μειον
Χρειαζοταν μια 6η και το αυτοκινητο θα ηταν απαιχτο.
Οι αισθητηρες παρκαρισματος κοντευεις να ακουμπησεις τον πισω για να κανουν μπιπ.
Ποτηροθηκες επρεπε να ηταν ενα κλικ πιο μπροστα οπως και ο τεμπελης .
Γενικα ομως θεωρω πως εκανα την καλυτερη αγορα.6η θα χρειαζόταν οντως συμφωνώ είναι το μεγαλύτερο μείον.
Και εργονομικά είναι οκ αλλά θα μπορούσε και καλύτερα.
Όσον αφορά το τιμόνι και την συμπεριφορά στον δρόμο και τις στροφές θα καταλάβεις γιατί οι fordακηδες συνήθως ξανααγοραζουν ford.
Ούτε για την εργονομία είναι , ούτε για το εσωτερικό και τα μαλακά πλαστικα ούτε για την αξιοπιστία τους. Σε όλα μέτρια είναι.
Για την οδηγική συμπεριφορά τους τα παίρνουν που για να βρεις κάτι αντίστοιχο πρέπει να ανέβεις πολύ σε τιμή (συνήθως παλιά καμία Alfa τα έφτανε ή και ξεπερνούσε, καμία bmw και τετοια). Από μάρκες σε αντίστοιχες τιμές καμία πάντως δεν ήταν κοντά τους
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Για την οδηγική συμπεριφορά τους τα παίρνουν που για να βρεις κάτι αντίστοιχο πρέπει να ανέβεις πολύ σε τιμή (συνήθως παλιά καμία Alfa τα έφτανε ή και ξεπερνούσε, καμία bmw και τετοια). Από μάρκες σε αντίστοιχες τιμές καμία πάντως δεν ήταν κοντά τους
Αλήθεια ειναι! Οπως εχω γρψαψει αλλου οδηγω τωρα ενα Φικους 2ης γενια, αρκετά ταλαιπωρημένο και στον δρομο ειναι απίστευτο, εξαιρετικη οδική συμπεριφορά απο ενα αμαξι 20 ετων!
-
@fanis75 said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον
:
Αλήθεια ειναι! Οπως εχω γρψαψει αλλου οδηγω τωρα ενα Φικους 2ης γενια, αρκετά ταλαιπωρημένο και στον δρομο ειναι απίστευτο, εξαιρετικη οδική συμπεριφορά απο ενα αμαξι 20 ετων!
ο πατερας μου ακομα εχει το focus πρωτης γενιας και μαλιστα από τα πρωτα στην Ελλαδα, αγορασμενο το 1999.
ειναι εξαιρετικο στο δρομο για τοσο παλιο μοντελο.
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁