-
Τώρα να δεις πόσα βγάζουν οι αισθητικοί.....και μαύρα!!!!
Δεν υπάρχει αριστερά πλεον
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο μοναδικός λόγος να τσακώνεται ένας δεξιός με έναν πασόκο είναι για τη μοιρασιά!Οι πολιτικοί τουλάχιστον.
Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι δεξιοί ειχαν ήδη αποκτήσει ντοκτορά στο κλέψιμο και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος,ειχαν εμπειρία χρόνων και φυλαγόνταν κάπως.Οι Πασοκοι επειδή ας το πουμε κομψά ήταν λιγούρια έπεσαν με τα μούτρα στο καζάνι και αποθρασυμενοι από την πολιτική τους κυριαρχία χωρίς κανένα τακτ.
Είναι αστείο να τσακώνονται οπαδοί της παράταξης του πρωθυπουργού είπανε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι 500 εκατομμύρια,με της παράταξης του Κυρηκα Χανίων,των τηλεφωνικών κέντρων,της Ζιμενς (διαπαραταξιακή και διαχρονική αξία,του Ρεγκούζα ,του Τσαϊτουρίδη,των κουμπάρων ,του Δούκα με τις σακκούλες με τα μαύρα και αλλά πολλά.Όντως οι της ΝΔ ήταν πιο ικανοί αλλά και πιο τίμιοι στα υψηλά κλιμάκια ,στα χαμηλότερα μόνο ο φτερωτός δημαρχος γιατρός πιάστηκε μαλακας!!!!!!!
Οι δεξιοί είναι ηθικοί ,τίμιοι και αδιευκρίνιστοι!!!Σωστά γιατί αν κυβερνούν οι αριστεροί με ποιον να τσακωθούν με τον εαυτό τους ?
Δεν υπάρχει μοιρασιά έξω από την ηγετική κάστα...
Βγήκε και ο γάτος...
Αργούν να του επισκευάσουν το βιτάρα φαίνεται...
Πιο λαθος δεν γινεται!!!Οι 4567 συνιστωσες του αριστερου[ ]Συριζα και τα μλ ,λμ,σμ κτλ δειχνουν οτι τσακωνονται αππκλειστικα με τον εαυτο τους ακομα και αν δεν κυβερνουν.
Λαθος και στο δευτερο τα Vitara δεν επισκευαζονται γιατι δεν χαλανε ποτε.Απλα βελτιωνονται για να ειναι ετοιμοπολεμα!Στα φοιτητικά μας χρόνια λέγαμε ότι η αριστερά είχε πετύχει την διάσπαση του ατόμου....
Ποσα μαθήματα έδωσες;;;
Εχουν παραγραφεί πλέον λόγω παλαιότητας...
47 χρόνια...47 χρόνια στην ίδια τάξη τα έμαθες καλά
Σιγά τη σχολή,ανώτατη κληρονομική!
Και εσύ;;;; Και εσύ;;; Και εγώ...στην ανώτατη κληρονομική σχολή.
Παλιά διαφήμιση κάποιου ιεκ
-
Ο μοναδικός λόγος να τσακώνεται ένας δεξιός με έναν πασόκο είναι για τη μοιρασιά!Οι πολιτικοί τουλάχιστον.
Η διαφορά μεταξύ τους είναι ότι οι δεξιοί ειχαν ήδη αποκτήσει ντοκτορά στο κλέψιμο και την διασπάθιση του δημοσίου χρήματος,ειχαν εμπειρία χρόνων και φυλαγόνταν κάπως.Οι Πασοκοι επειδή ας το πουμε κομψά ήταν λιγούρια έπεσαν με τα μούτρα στο καζάνι και αποθρασυμενοι από την πολιτική τους κυριαρχία χωρίς κανένα τακτ.
Είναι αστείο να τσακώνονται οπαδοί της παράταξης του πρωθυπουργού είπανε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του αλλά όχι 500 εκατομμύρια,με της παράταξης του Κυρηκα Χανίων,των τηλεφωνικών κέντρων,της Ζιμενς (διαπαραταξιακή και διαχρονική αξία,του Ρεγκούζα ,του Τσαϊτουρίδη,των κουμπάρων ,του Δούκα με τις σακκούλες με τα μαύρα και αλλά πολλά.Όντως οι της ΝΔ ήταν πιο ικανοί αλλά και πιο τίμιοι στα υψηλά κλιμάκια ,στα χαμηλότερα μόνο ο φτερωτός δημαρχος γιατρός πιάστηκε μαλακας!!!!!!!
Οι δεξιοί είναι ηθικοί ,τίμιοι και αδιευκρίνιστοι!!!Σωστά γιατί αν κυβερνούν οι αριστεροί με ποιον να τσακωθούν με τον εαυτό τους ?
Δεν υπάρχει μοιρασιά έξω από την ηγετική κάστα...
Βγήκε και ο γάτος...
Αργούν να του επισκευάσουν το βιτάρα φαίνεται...
Πιο λαθος δεν γινεται!!!Οι 4567 συνιστωσες του αριστερου[ ]Συριζα και τα μλ ,λμ,σμ κτλ δειχνουν οτι τσακωνονται αππκλειστικα με τον εαυτο τους ακομα και αν δεν κυβερνουν.
Λαθος και στο δευτερο τα Vitara δεν επισκευαζονται γιατι δεν χαλανε ποτε.Απλα βελτιωνονται για να ειναι ετοιμοπολεμα!Στα φοιτητικά μας χρόνια λέγαμε ότι η αριστερά είχε πετύχει την διάσπαση του ατόμου....
Ποσα μαθήματα έδωσες;;;
Εχουν παραγραφεί πλέον λόγω παλαιότητας...
47 χρόνια...47 χρόνια στην ίδια τάξη τα έμαθες καλά
Σιγά τη σχολή,ανώτατη κληρονομική!
Και εσύ;;;; Και εσύ;;; Και εγώ...στην ανώτατη κληρονομική σχολή.
Παλιά διαφήμιση κάποιου ιεκ
Εγώ κάτι χρέη αλλά δεν πειράζει!
-
Δεν έχει σημασία. Κληρονομιά να ναι και ότι να ναι
-
Τώρα να δεις πόσα βγάζουν οι αισθητικοί.....και μαύρα!!!!
Δεν υπάρχει αριστερά πλεον
Τα κορίτσια στα ινστιτούτα βγάζουν ψίχουλα και τα προσβάλλουν -πιέζουν όσο δεν μπορείς να φανταστείς!Γενικα ο χώρος των αισθητικών -πλαστικών είναι τέρμα βρώμικος!
Οι ιδιόκτητες είναι άλλο θεμα εκεί παίζουν τα πολλά μαύρα. -
Έχω μια γνωστή μας. 750-850 ευρώ παίρνει λέει.
Γενικά τα μηχανήματα είναι πανάκριβα και δεν συμφέρει να ανοίξει μόνη της. Κάτι 300αρια χιλιάδες ευρώ μου έλεγε.
Δεν παίρνω Φερράρι καλύτερα, της λέω. Πασοκικα πράγματα.
Οι ιδιοκτήτες βγάζουν πολλά. Όπως και στα κομμωτήρια. Οι εργαζόμενοι όχι.
-
Τοσα είναι για αισθητικούς,οι πωλήτριες παίρνουν παραπάνω,εάν πιάσουν μηνιαίο στόχο παίρνουν ένα ποσοστό αλλά όχι κάτι τρελο.Φυσικα οι ιδιοκτήτες αυξάνουν το στόχο κάθε μήνα ώστε να δίνουν ελαχιστα μαύρα στις πωλήτριες.
Οι πελάτισσες πληρώνουν τη ματαιοδοξία τους ,αρνητές γήρανσης και λογικής τις αποκαλώ προσωπικά.Εχω γνωρίσει κάποιες από αυτές και όχι δεν είναι χαπατα όπως θα νόμιζε κάποιος αλλά υψηλότατης εκπαίδευσης και νοημοσύνης γυναίκες.Αγνωσται αι βούλαι των γυναικών. -
Μου είπε πως πάνε πάρα πολλοί άντρες! Φτάνει σταδιακά σε 50-50
Ιδιαίτερα πριν το καλοκαίρι
Βρε λες;
-
Μου είπε πως πάνε πάρα πολλοί άντρες! Φτάνει σταδιακά σε 50-50
Ιδιαίτερα πριν το καλοκαίρι
Βρε λες;
Ισχύει αλλά όχι σε αυτό το νούμερο.Πανε όμως αρκετοί που είναι λίγο πριν την τελευταία κατοικία.Πανω από 80 όσο και αν φαίνεται περίεργο.Τα μηχανήματα είναι ακριβά αλλά τα παίρνεις και με ληζινγκ πλέον.Για ένα καλό αποτρίχωσης θες 50.000++ με ακριβό σέρβις αλλά η απόσβεση γίνεται παρά πολύ γρήγορα.
-
Εγώ δεν έχω θέμα με αυτό ! Αρκεί να μην γίνει υπερβολή;
Γιατί δηλαδή οι άνθρωποι φτιάχνουν τα στραβά τους δόντια; Αφού μπορούν να μασήσουν! Κυρίως για να έχουν ωραίο χαμόγελο! Ολόκληρη επιστήμη πως θα τους τα ισιώσεις!
Όχι τώρα που το σκέφτομαι καλά κάνουν οι άνθρωποι , δεν κλέβουν και κανέναν! Ότι κάνει τον άλλο ευτυχισμένο κάνει και εμένα!
Από το να τα δίνει σε φαρμακοβιομηχανίες για να νιώσει καλά ας κάνει κάτι που θα του φτιάξει την αυτοπεποίθηση
-
Εγώ δεν έχω θέμα με αυτό ! Αρκεί να μην γίνει υπερβολή;
Γιατί δηλαδή οι άνθρωποι φτιάχνουν τα στραβά τους δόντια; Αφού μπορούν να μασήσουν! Κυρίως για να έχουν ωραίο χαμόγελο! Ολόκληρη επιστήμη πως θα τους τα ισιώσεις!
Όχι τώρα που το σκέφτομαι καλά κάνουν οι άνθρωποι , δεν κλέβουν και κανέναν! Ότι κάνει τον άλλο ευτυχισμένο κάνει και εμένα!
Από το να τα δίνει σε φαρμακοβιομηχανίες για να νιώσει καλά ας κάνει κάτι που θα του φτιάξει την αυτοπεποίθηση
Εμπόριο που βασίζεται στην ματαιοδοξία,στα ψυχικά κενά,στα λανθασμένα πρότυπα και τη διαφήμιση είναι αλλά είναι μεγάλο θεμα και είμαστε οφ τοπικ.Συμφωνω βέβαια ότι τα λεφτά του τα χαλάει ο καθένας σε ότι τον ευχαριστεί!Αποτελεσματα εμφανισιακά,σωματικά και υγεία μπορεί να δει κάποιος με γυμναστική,διατροφή και αλλαγή τρόπου ζωής πολύ πιο ανεξοδα και θα είναι και πιο ευτυχής!
Το παράδειγμα που έφερες είναι περι ορθοδοντικών που είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. -
Τα πάντα ένα εμπόριο είναι! Πέρα από τα αγαθά που πρέπει να θεωρούνται ιερά, όλα τα άλλα δεν χρειάζονται για να επιβιώσεις! Τα επιλέγεις για να νιώσεις καλά! Για το ευ ζην!
Κάποια πράγματα δεν διορθώνονται με γυμναστική! Οπως στο προσωπο!
-
Άρθρο εποχής που στηρίζεται σε δημοσιεύματα εκτός Ευρώπης!
Μια ιστορία που δεν μας την είπαν εδώ!
https://www.koutipandoras.gr/article/proevlepsan-ti-hreokopia-kai-arnithikan-na-pistepsoyn/
Η χώρα από το 2007 ήταν σε αθλία κατάσταση!
Αλλά όλους τους ενδιέφερε το χρέος και η έκθεση των τραπεζών! Δεν είχε άδικο ο Γιάνης σε αυτό!
-
Άρθρο εποχής που στηρίζεται σε δημοσιεύματα εκτός Ευρώπης!
Μια ιστορία που δεν μας την είπαν εδώ!
https://www.koutipandoras.gr/article/proevlepsan-ti-hreokopia-kai-arnithikan-na-pistepsoyn/
Τότε εργαζόμουν σε τράπεζα που άνηκε σε Γαλλικό τραπεζικό όμιλο. Μας έλεγαν από το 2008 να μειώσουμε τον δανεισμό, ότι η Ελληνική οικονομία έχει σοβαρό πρόβλημα και έκοβαν πολλά δάνεια (επιχειρηματικά άνω των 10 εκατ. που πήγαιναν Γαλλία για έγκριση). Τότε δεν καταλαβαίναμε, και τους βρίζαμε γιατι δεν πουλάγαμε, σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Μετά καταλάβαμε γιατί, αλλά ήταν αργά!
-
Τότε ήταν που μας έλεγε ένας καθηγητής μας, συγνώμη ως γενιά για αυτό που θα ζήσετε! Και εμείς νομίζαμε ότι του σάλεψε! Το θυμάμαι ! Θα καταλάβετε μας έλεγε!
Το έχω πει ξανά!Πριν το 2008!!!!
-
Είδες πόσα μας έκρυβαν!!! Σε όλη την Ευρώπη! Οι άλλοι τα ήξεραν!
-
Την τύφλα τους ήξεραν. Η κρίση του 2008 δεν ήταν δική μας. Δική τους ήταν.
-
Μιλάμε για την ελληνική οικονομία!
Υπάρχουν εκθέσεις του ΔΝΤ τις εποχής με καταγεγραμμένη ημερομηνία!
Ντοκουμέντα!
Άσε που τα λένε και οι ιδιοι!
Από το 2007
-
Γιατί έκαναν την διεθνή κρίση θα μας πουν ;
-
Άλλο η διεθνής κρίση! Άλλο θέμα αυτό!
Εμείς μιλάμε για την ελληνική οικονομία που ήταν χάλια!
Είχαν 2 έτη μέχρι και τις εκλογές 2009 οπου το Δ.Ν.Τ έκανε εκθέσεις από το 2007 πώς η χώρα πάει στα βράχια ενώ και οι τράπεζες του εξωτερικού προειδοποιούσαν! Η Ελλάδα ήταν η αχίλλειος πτέρνα της ΟΝΕ!
Εμείς εδώ διορίζαμε 600Κ δημόσιους υπαλλήλους
Και οι ευρωπαίοι αδιαφορούσαν διότι έπρεπε να κερδίσει το λαϊκό κόμμα τις ευρωεκλογές!Η διεθνής κρίση ήταν ο καταλύτης
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3