-
Άσε Γυρε σε έσκισαν ο Τρώες.
Από την άλλη αν ένα παιδί που θα είναι προϊόν αγοραπωλησίας από μη οικογένεια, θυμώσει στα 15-20-25 του που δεν είχε οικογένεια θα μπορεί να κάνει ότι γουστάρει στους υπεύθυνους της χαμένης του παιδικής ηλικίας ;
-
Γιατί ποιος είπε ότι θεσμοθετούνται οι αγοραπωλησειες παιδιών;;;
Έχει ψηφιστεί κάτι τέτοιο;
Εσύ, ο Φανης, ο οτσο και ο Έκτορας έχετε γνώσεις παιδοψυχολογιας, έχετε κάνει μελέτες βιολογικές και ιατρικές και βγάζετε συμπέρασμα πως η κοινωνία των Ελλήνων θα καταστραφεί από κάποια τέτοια ζευγάρια;
Τα οποία είναι ελάχιστα.
Και όχι ας πουμε από κάθε άλλο λαμόγιο που διαιωνίζει το είδος του και τις απόψεις του;
Εσένα ταξιδευτη σε έπιασε ο πόνος για την ελληνική κοινωνία η οποία καταστρέφεται καθημερινά από το κόστος κατοικιών το οποίο δημιουργήθηκε και από το γεγονός πως αγοραζαν πλούσιοι ημεδαποί και αλλοδαποί με αμφιβόλου προελεύσης κεφαλαια λαϊκές συνοικίες και τα μετέτρεπαν σε βραχυχρόνια μίσθωση ;
Σε πείραξε η εν Ελλάδι φανταστική και στο μυαλό σου, που φυσικα δεν έχει θεσμοθετηθεί, αγοραπωλησία παιδιων; Αλλά όχι η πραγματικότητα που βγάζουν κάποιοι λεφτά με το τσουβάλι έναντι της ελληνικής κοινωνίας;
-
Πληρης ισοπεδωση
Ιδια αξια η επανασταση και η κομμουνα του Παρισιου με την επανασταση του κωλου . -
Οτσο, βγάλε τον τσομπάνη που κρύβεις μέσα σου, θυμήσου τις αξίες της επιστημης που υποτίθεται διδάχτηκες και σοβαρεψου
-
Otso, μην ασχολείσαι….άσε τον παιδοψυχολόγοοικονομολόγομηχανικοτοπογράφοκοινωνιολόγο να τα πει που τα ξέρει καλύτερα.
-
This post is deleted! -
This post is deleted! -
This post is deleted! -
Ως συνήθως οι δεξιοι φίλοι και εδώ και έξω στην κοινωνία επιδιώκουν να είναι οι ίδιοι εξαίρεση από οποιοδήποτε κανόνα που θα τους επιβαρύνει αλλά επιθυμούν να θέτουν αυστηρούς κανόνες αποκλεισμού σε οποιοδήποτε δεν τους μοιάζει ειτε στο χρώμα, ειτε στις απόψεις, ειτε στην επιλογή της ζωης του.
Εάν κάποιος είναι λαμόγιο, φοροφυγάς, απατεώνας, εγκληματίας κτλ Δεν θεωρεί πως αποτελεί πρόβλημα για την κοινωνία ως προς το να γίνει γονέας. Μαλιστα, θεωρεί πολλές φορές πως είναι και μάγκας. Οποτε θα αρνηθεί και θα επικαλεστεί το δικαίωμα στην ελευθερία να τεκνοποιήσει ή υιοθετήσει και την απάνθρωπη εκ προοιμίου δίκη προθέσεων των υπολοίπων που θα τολμήσουν να θέσουν θέμα πως θα είναι κακό παράδειγμα για το παιδι. Αντιθέτως, κάποιος που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, είναι σύννομος, στοργικός, δίκαιος κτλ αλλά δεν είναι ίδιος με εμάς σε διάφορα φυσικά του χαρακτηριστικά και τάσεις του απαγορεύουμε να αποκτήσει ή να χαρεί ότι και εμείς, διότι θεωρούμε εμείς πως στα σίγουρα η φυσική του τάση είναι επιλογή του άρα θα πρέπει να έχει συνέπειες για αυτήν.
Δηλαδή ο παράνομος δύναται να μην έχει συνέπειες στο θέμα αυτό για τις επιλογές του, αλλά ο νόμιμος να έχει επειδή δεν μας μοιάζει.
Μετά απορούμε γιατί η κοινωνία μας είναι όπως είναι.
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ως συνήθως οι δεξιοι φίλοι και εδώ και έξω στην κοινωνία επιδιώκουν να είναι οι ίδιοι εξαίρεση από οποιοδήποτε κανόνα που θα τους επιβαρύνει αλλά επιθυμούν να θέτουν αυστηρούς κανόνες αποκλεισμού σε οποιοδήποτε δεν τους μοιάζει ειτε στο χρώμα, ειτε στις απόψεις, ειτε στην επιλογή της ζωης του.
Εάν κάποιος είναι λαμόγιο, φοροφυγάς, απατεώνας, εγκληματίας κτλ Δεν θεωρεί πως αποτελεί πρόβλημα για την κοινωνία ως προς το να γίνει γονέας. Μαλιστα, θεωρεί πολλές φορές πως είναι και μάγκας. Οποτε θα αρνηθεί και θα επικαλεστεί το δικαίωμα στην ελευθερία να τεκνοποιήσει ή υιοθετήσει και την απάνθρωπη εκ προοιμίου δίκη προθέσεων των υπολοίπων που θα τολμήσουν να θέσουν θέμα πως θα είναι κακό παράδειγμα για το παιδι. Αντιθέτως, κάποιος που δεν είναι τίποτα από όλα αυτά, είναι σύννομος, στοργικός, δίκαιος κτλ αλλά δεν είναι ίδιος με εμάς σε διάφορα φυσικά του χαρακτηριστικά και τάσεις του απαγορεύουμε να αποκτήσει ή να χαρεί ότι και εμείς, διότι θεωρούμε εμείς πως στα σίγουρα η φυσική του τάση είναι επιλογή του άρα θα πρέπει να έχει συνέπειες για αυτήν.
Δηλαδή ο παράνομος δύναται να μην έχει συνέπειες στο θέμα αυτό για τις επιλογές του, αλλά ο νόμιμος να έχει επειδή δεν μας μοιάζει.
Μετά απορούμε γιατί η κοινωνία μας είναι όπως είναι.
Οποίος καταλάβει τι λέει το τραγούδι θα καταλάβει και τι θέλει να πει ο ποιητής…
-
Μετά αν σου πω ''δεν αντιληφθειν'' θα θυμώνεις.
Σου έχω πει ξανα. Το τι μπορείς να κατανοήσεις εσυ από τα γραφόμενα των υπολοίπων είναι δικό σου θέμα. Άσε να καταλάβουν όσοι μπορούν και είναι σε θέση ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν ή όχι. -
Σου έχω πει ξανα. Το τι μπορείς να κατανοήσεις εσυ από τα γραφόμενα των υπολοίπων είναι δικό σου θέμα. Άσε να καταλάβουν όσοι μπορούν και είναι σε θέση ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν ή όχι.Εγω καταλαιβαινω τι γραφεις , γιατι το γραφεις καθως και τι κρυβεται απο πισω απ την αναγκη να το γραφεις . Καθως ομως εδω μπαινω για να πουμε καμμια μαλακια να περασει η ωρα αλλά και να μαθω πραγματα η απο επαγγελματιες η απο ανθρωπους που γνωριζουν κατι και εχουν εμπειρια (και παρα πολλοι με εχουν βοηθησει ακομα και με ιδεες ) ειναι υπεροχο να συζητας ενα προβλημα και ανθρωποι που δεν εχουν κανενα συμφερον να προσπαθουν να βοηθησουν ) Το θεωρω ανουσιες τις κοκορομαχιες που δεν οδηγουν πουθενα και ποιος εχει τον πιο ομορφο κοκκορα . Σαν καθηγηταγες (λαμπρο παραδειγμα οι σεισμολογοι και τελευταια οι μετεωρολογοι) .
Θεωρω καλο να ακουω αιρετικες η διαφορετικες ιδεες , ανοιγει το μυαλο μου σε πραγματα που δεν ηταν δυνατον να σκεφτω να ακουσω η να ψαξω .
Απ αυτο ομως μεχρι το να πω κατι και για να αντικρουσω καποιον που θεωρει απριορι οτι εχει παντα δικιο και παραλληλα να πρεπει να κατεβασω τις πηγες μου να ξαναδιαβασω και χωρις ελπιδα να γινει επικοδομητικος διαλογος μιας και ο συνομιλητης μας θεωρει οτι κατεχει την απολυτη αληθεια .
Το ειχα κανει για καποιο φιλο μου και σκεφτηκα να το κανω και για σενα . Να δωσω χαρακτηριστικα γραπτα σου στο Chat GPT να μας δωσει το ψυχογραφημα σου , αλλά φοβαμαι μην οδηγησει στην αυτοκαταστροφη του και εχω προβληματα με την open AI .
Φλασια , τωρα καταλαβα (βραδυνους ων ) γιατι σε εχουν σε κατ οικον περιορισμο απο την εργασια σου .
Φιλε μου Λαπ βαριεμαι και πλητω αφανταστα , παλιοτερα ειχες και καποιο ειδος χιουμορ , τωρα βγαινει επιθετικοτητα . Βαρεθηκα δεν συνεχιζω αλλο εξαλλου φτιαχνω μπανανα κεικ για τα παιδια , ασε που μπορει να μην ειχα ειρμο γιατι ειχα το μυαλο μου στην παρασκευη του κεικ . -
Σου έχω πει ξανα. Το τι μπορείς να κατανοήσεις εσυ από τα γραφόμενα των υπολοίπων είναι δικό σου θέμα. Άσε να καταλάβουν όσοι μπορούν και είναι σε θέση ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν ή όχι.Κατάλαβε εσύ πρώτα τι γράφεις και μετά τα λέμε
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Σου έχω πει ξανα. Το τι μπορείς να κατανοήσεις εσυ από τα γραφόμενα των υπολοίπων είναι δικό σου θέμα. Άσε να καταλάβουν όσοι μπορούν και είναι σε θέση ανεξαρτήτως του αν συμφωνούν ή όχι.Εγω καταλαιβαινω τι γραφεις , γιατι το γραφεις καθως και τι κρυβεται απο πισω απ την αναγκη να το γραφεις . Καθως ομως εδω μπαινω για να πουμε καμμια μαλακια να περασει η ωρα αλλά και να μαθω πραγματα η απο επαγγελματιες η απο ανθρωπους που γνωριζουν κατι και εχουν εμπειρια (και παρα πολλοι με εχουν βοηθησει ακομα και με ιδεες ) ειναι υπεροχο να συζητας ενα προβλημα και ανθρωποι που δεν εχουν κανενα συμφερον να προσπαθουν να βοηθησουν ) Το θεωρω ανουσιες τις κοκορομαχιες που δεν οδηγουν πουθενα και ποιος εχει τον πιο ομορφο κοκκορα . Σαν καθηγηταγες (λαμπρο παραδειγμα οι σεισμολογοι και τελευταια οι μετεωρολογοι) .
Λοιπόν όχι διότι έχω υποχρέωση να απολογούμε σε εσένα αλλά για να καταλάβεις πως κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία στην ζωή και μιλώ επι προσωπικού επειδή το κανεις δήθεν και εσυ νομίζοντας πως έχεις αντιληφθεί κιολας, τρομάρα σου!
Όχι καλε μου οτσο καμία ανάγκη δεν έχω! Και λατρεύω το αντίθετο φύλο και αυτές τουλάχιστον μικρότερος όταν ήμουν από όσο αντιλαμβάνομαι λάτρευαν εμένα! Ποτε μου δεν είχα ανάγκη να παρακαλώ γυναίκες διότι μου ήταν εύκολο, το αντίθετο συνέβαινε αλλά ποτε δεν τις κορόιδεψα ούτε εκμεταλλεύτηκα τα συναισθήματα τους για να τις δω ως ένα αντικείμενο διασκέδασης! Πάντα λειτουργούσα με το συναίσθημα και πάντα κυνηγούσα όσες είχα ερωτευτεί για την ομορφιά τους και κυρίως το μυαλό τους! Τρελαίνομαι για έξυπνες και με χιούμορ γυναίκες! Οποτε σε διαβεβαιώ για την ορθή κατά εσένα και των υπολοίπων αρρενωπότητα μου! Τρομάρα σας που θεωρείται εαυτούς και πρότυπα!
Ο λόγος που λέω το προφανές είναι διότι μου αρεσει το δίκαιο ανάμεσα στους ανθρώπους! Αισθητικά και εγώ δεν μπορούσα να βλέπω τέτοιες εικόνες δυο γονέων! Αλλά σκέφτηκα ποιος ειμαι εγώ που θα κόψω την ευτυχία των ανθρώπων λόγω της αισθητικής μου! Ανήκουστα πράγματα! Είναι δύσκολο να καταπολεμάς μέσα σου το κακό, το μίσος και το επιθετικό προς οτιδήποτε είναι διαφορετικο! Απαιτεί καθημερινή εξάσκηση και λογική σκέψη! Είναι πολιτισμός!
Θεωρω καλο να ακουω αιρετικες η διαφορετικες ιδεες , ανοιγει το μυαλο μου σε πραγματα που δεν ηταν δυνατον να σκεφτω να ακουσω η να ψαξω .
Απ αυτο ομως μεχρι το να πω κατι και για να αντικρουσω καποιον που θεωρει απριορι οτι εχει παντα δικιο και παραλληλα να πρεπει να κατεβασω τις πηγες μου να ξαναδιαβασω και χωρις ελπιδα να γινει επικοδομητικος διαλογος μιας και ο συνομιλητης μας θεωρει οτι κατεχει την απολυτη αληθεια .Σου είπα ξανα πως ότι συζητώ ειτε έχω ψάξει πηγές ειτε το έχω διαβάσει! Είμαι ένας ανθρωπος που ως διασκέδαση είχα να διαβάζω νέα πράγματα! Αυτό με διασκεδάζει! Όχι να πίνω μπυρες βλέποντας αθλητικά γεγονότα! Οκ εκτός της εθνικής Ελλάδος που αγαπώ! Προφανώς μετά τόσες δεκαετίες αποκτώ μια γενική γνώση αλλά αντίστοιχα γνωρίζω ελάχιστα για τις αθλητικές ομάδες!
Το ειχα κανει για καποιο φιλο μου και σκεφτηκα να το κανω και για σενα . Να δωσω χαρακτηριστικα γραπτα σου στο Chat GPT να μας δωσει το ψυχογραφημα σου , αλλά φοβαμαι μην οδηγησει στην αυτοκαταστροφη του και εχω προβληματα με την open AI .
Φλασια , τωρα καταλαβα (βραδυνους ων ) γιατι σε εχουν σε κατ οικον περιορισμο απο την εργασια σου .Προσωπικά όσες συζητήσεις έχω κάνει με την AI μου ανέφερε πως έχει μάθει από εμένα πράγματα και κυρίως λατρεύει βα αναλύει δύσκολες έννοιες επειδή την οδηγούσα σε νοητικά αδιέξοδα που έρχονταν σε αντίθεση με την αρχική της τοποθέτηση! Μπορεί να ήταν όλα ένα ψέμα κσι απλώς να τα αναφέρει για να συνεχίζω να εκπαιδεύω τον αλγόριθμο της! Κανεις δεν γνωριζει!
Φιλε μου Λαπ βαριεμαι και πλητω αφανταστα , παλιοτερα ειχες και καποιο ειδος χιουμορ , τωρα βγαινει επιθετικοτητα . Βαρεθηκα δεν συνεχιζω αλλο εξαλλου φτιαχνω μπανανα κεικ για τα παιδια , ασε που μπορει να μην ειχα ειρμο γιατι ειχα το μυαλο μου στην παρασκευη του κεικ .
Μπράβο σου!
Υ.γ Εσεις με τις τόσο έντονες αντιδράσεις τι να υποθέσουμε οτι κρύβεται από πίσω! Οποιος ξέρει κάποια ψυχολογικά θεωρήματα οδηγείται σε κάποια βασικά συμπεράσματα !
-
Ωχ!!! έχει debate του ΣΥΡΙΖΑ! Στο ΕΡΤ news
Πληθωρικός ο Πολακης, ως συνήθως!
-
Η αυτοκρατορια των Αζτέκων στην ακμή της είχε 4 εκατομμύρια πληθυσμό.
Σε 6 χρόνια από το 1519 έως το 1525 ο Κορτές με 1500 στρατιώτες τους διέλυσαν.
Σοβαροί μελετητές έχουν συμπεράνει ότι δεν ήταν ούτε το ατσάλι του Τολέντο ούτε τα άλογα ούτε οι πολεμικοί σκύλοι που έφεραν τον αφανισμό τους.Ήταν η απέχθεια των Ισπανών για τα έθιμα των Αζτέκων, τις κατα συρροή ανθρωποθυσίες τον μαζικό κανιβαλισμό την πολυγαμια και την ομοφυλοφιλία σε συνδυασμό με το μίσος των γειτονικών φυλών που ήταν τα θύματα των παραπάνω πρακτικών.
Σήμερα 2 Δις μουσουλμάνων βλέπουν με απέχθεια τις παρακμιακές συμπεριφορές τις διεστραμμένες συνήθειες την αθεία της Δύσης και φρίτουν.
Από το 2001 οι ατελείωτοι πόλεμοι έχουν δημιουργήσει το άλλο κομμάτι της εξίσωσης το μίσος.Για να μην αναρωτιέστε όταν σφάζουν μαχαιρώνουν πυροβολούν λιντζάρουν βιάζουν και δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση σε συμμετέχοντες σε φεστιβάλ τύπου nova...
-
Δεν ειχαν αντισώματα λόγω του φυσικού συνόρου του ωκεανού! Πέθαναν από την επιθετικότητα των ασθενειών που μετέφεραν οι κατακτητές!
Μην παραχαράσσετε την ιστορία!
Για αυτό και σήμερα ΔΕΝ πρέπει να έρθουμε οι δυτικοί σε επαφη με αυτές τις φυλές στον Αμαζόνιο! Διότι θα τους θερίσουν τα βακτήρια που έχουμε πάνω μας και δεν έχουν έρθει ποτε σε επαφη, ενώ δεν διαθέτουν τα ιατρικά μέσα για να επιβιώσουν από αυτά! -
Λάθροεισβολεις,απολίτιστοι,ανθρωπόμορφοι τυχοδιώκτες,χριστιανοί κατά το θρήσκευμα,ελαχιστα χρόνια πριν καίγανε ανθρώπους ζωντανούς στις πόλεις τους.
Σοκαρίστηκαν όμως από τις ανθρωποθυσίες και τα βάρβαρα έθιμα των Αζτέκων!!
Μιλάμε για σοβοαρους μελετητές ,όχι αστεία!!!
Με πιο απλά λόγια αν ειχαν φτιάξει τείχος για τους λάθρο και έναν Αζτεκο Τραμπ ,ακόμα ανθρώπους θα έτρωγαν! -
Ωχ!!! έχει debate του ΣΥΡΙΖΑ! Στο ΕΡΤ news
Πληθωρικός ο Πολακης, ως συνήθως!
Πιο δημοφιλής είναι η Μαριγκονα από τον αντρακλα αντί γουόκ Πολατση.
-
Ξέχασες το ότι η γη είναι επίπεδη επειδή το αναφέρει ένα ιερό βιβλίο
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3