-
Πολύ ενδιαφέρουσες και οι δύο οπτικές θα έλεγα. Νομίζω πως τείνω περισσότερο προς την άποψη του criuser. Δηλαδή κατά 70% μετράει ο χαρακτήρας ενός ανθρώπου και όσο και να του φορτώσεις πράγματα μάλλον μεγαλώνοντας θα επιλέξει αυτό που πραγματικά του αρέσει (ή ίσως αυτό που οι άλλοι λένε πως πρέπει να του αρέσει- τότε βέβαια ίσως έχεις αποτύχει και σαν γονιός?). Την εφηβεία και την αντίδραση με το ζόρι ήδη τη σκέφτομαι από τώρα αλλά έχουμε χρόνια μπροστά μας!!!
-
Εσένα ποιος σε ρώτησε;;;;; Εμείς μαλώνουμε σε όλα τα νήματα
-
@lap said in Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024:
Εσένα ποιος σε ρώτησε;;;;; Εμείς μαλώνουμε σε όλα τα νήματα
Έχετε βλάβη. Σας ξεφυγε ενα
-
Έχουν δικιο και οι δύο.
Ο ένας διότι το παιδί μαθαίνει μέσα από παραδείγματα αντίδρασης. Δηλαδή στην εκδρομή θα συμβεί κάτι, και θα καταγράψει την αντίδραση σου στην στρεσογόνα κατάσταση όπου μετά θα την έχει ως πρότυπο συμπεριφοράς. Ο άνθρωπος είναι ζώον μιμήσεως. Μέχρι μια ηλικία είναι λευκός καμβάς όπου ζωγραφίζεις εσύ τον τρόπο αντίδρασης του. Πρέπει να παίζεις και λίγο θέατρο με την βέλτιστη συμπεριφορά. Δηλαδή να συγκρατείς τα νεύρα σου, την επιθετικότητα, τις ακραίες απόψεις σου κτλ.
Και ο άλλος διότι, όσο και αν είναι παιδιά σου, είναι κάποιοι άλλοι άνθρωποι που η φύση χρησιμοποίησε εσένα για να τους φέρει στην ζωή ως έναν βιολογικό μηχανισμό δημιουργίας τους. Σου μοιάζουν σε αρκετά και εμφανισιακά αλλά είναι κάποιοι άλλοι, όχι εσύ. Γονείς τους είναι η ανθρώπινη εξέλιξη και η φύση που απλώς χρησιμοποίησαν εσένα.
Για αυτό και οι δύο έχετε δίκιο και εγώ περισσότερο από όλους.
-
Που να δεις που εμένα ο γιος μου είναι εγώ 34 χρόνια νεώτερος εξωτερικά και στα υπόλοιπα είμαστε παντού διαφορετικοί.
Για αυτό το έχω φιλοσοφήσει. Όπως γουστάρει ο καθένας.
-
This post is deleted! -
@criuser said in Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024:
Που να δεις που εμένα ο γιος μου είναι εγώ 34 χρόνια νεώτερος εξωτερικά και στα υπόλοιπα είμαστε παντού διαφορετικοί.
Πλακα εχει να μισει τους εργολαβους αλλα να λατρευει τα φραγκα που ερχονται απο κει, μαλλιας και να πεταει τρικακια εξω απο το σπιτι του αηδωνι.
Σορυ κρουζερ αλλα σαν το ακρως αντιθετο απο σενα τον φωτογραφησες. -
@otso said in Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024:
@criuser said in Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024:
Πλακα εχει να μισει τους εργολαβους αλλα να λατρευει τα φραγκα που ερχονται απο κει, μαλλιας και να πεταει τρικακια εξω απο το σπιτι του αηδωνι.
Σορυ κρουζερ αλλα σαν το ακρως αντιθετο απο σενα τον φωτογραφησες.Τίποτα από όλα αυτά.
Έχει μεγαλώσει σε δημοκρατικό περιβάλλον χωρίς καμία κατήχηση πολιτική. Αλλωστε και εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Αλλά δεν ανέχομαι γενικά κάθε είδος απολογητών κομμάτων.Επίσης για να πετάει τρικακια πρέπει να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο και αντίθετης σκόπευσης που δεν το κάνω.
-
@otso said in Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024:
Σορυ κρουζερ αλλα σαν το ακρως αντιθετο απο σενα τον φωτογραφησες.Τίποτα από όλα αυτά.
Έχει μεγαλώσει σε δημοκρατικό περιβάλλον χωρίς καμία κατήχηση πολιτική. Αλλωστε και εγώ δεν είμαι απολογητής κανενός. Αλλά δεν ανέχομαι γενικά κάθε είδος απολογητών κομμάτων.Επίσης για να πετάει τρικακια πρέπει να κάνω και εγώ κάτι ανάλογο και αντίθετης σκόπευσης που δεν το κάνω.
Πρεπει να ησουνα πολυ τυχερος στην ζωη σου
Φαντασου να ειχες γιο τον λαπ . -
Δεν ξέρω πως θα είναι κάθε παιδί. Τυπικά είναι άγραφη σελίδα και ανάλογα με τα ερεθίσματα γράφει μόνο του.
-
This post is deleted! -
Το διαλύσατε το θέμα του ανθρώπου.
Να πάρετε τα κουβαδάκια σας να πάτε αλλού.
Πάρνωνας-Μονή Κοντολινάς-Μνήμα Δράκου-Κάστρο Γλυππίας 6-10-2024