-
Γιατί έχεις πάρει από τα υπόλοιπα νομίζεις;

-
τσαμπα παιδεύεσαι
σε ατμοσφαιρα τα αλογα και η δυναμη που παίρνεις είναι ελάχιστα
σε turbo αρχιζει και έχει νόημα να επεμβεις να μην πάνε εντελως στραφι τα χρήματα σου
που και εκει πάνε στραφι αλλα κάτι παίρνεις. (και το λεω εγώ που εχω ξοδέψει αρκετα να το δυναμώσω το δικό μου)
Γενικα ενας χρυσος κανόνας είναι αν εχεις turbo αμαξι και θες παραπάνω δύναμη χωρις να πεταξεις χρήματα βαζεις ενα φιλτρο και ενα προγραμμα και παίρνεις κάποια αλογακια και ροπη που αξιζει
Μολις μπλέκεις με Intercooler, εισαγωγες, εξατμισεις κτλ θα ξοδεψεις πολλα να πάρεις λίγα ακόμα εξτρα. Αυτό έκανα εγώ (Stage 2) εις γνωση μου όμως και το αμάξι είναι TURBO τουλάχιστον οποτε οκ. Νταξει μετα να βάλεις πιο μεγαλη τουρμπινα κτλ είναι overkill
Αν είναι ατμοσφαιρα το αμάξι ειδικα δεν αξίζει να κάνεις ΤΙΠΟΤΑ απολύτως. Και παπαδες να κάνεις απειροελαχιστα πραγματα θα δεις. Ειναι πραγματικα τοση μικρη η διαφορά που δεν αξίζει να ασχοληθεις καθόλου. Αντιθετως ζημια μπορεις να κάνεις πολύ πιο ευκολα
-
Νταξει με ΦΠΕ και συμπιεση θα δεις μια διαφορα αλλα μην περιμενεις τιποτα +10 αλογα.
Γυρισα 20 χρονια πισω τωρα με τα σαξοραλα...τα ατιμα!! -
@chrisk6 said in Καζανακι τελικο ελευθερας!!!!!!!!:
ενεις τιποτα +10 αλογα.
Γυρισα 20 χρονια πισω τωρα με τα σαξοραλα...τα ατιμα!!και πολλα λες +10
-
Τζαμπα τα λεφτα που εχεις δωσει μεχρι τωρα και αυτα που θα δωσεις στο μελλον.
-
@cirus said in Καζανακι τελικο ελευθερας!!!!!!!!:
ενεις τιποτα +10 αλογα.
Λεμε τωρα...ολοι περασαμε απο αυτο το κομματι μικροτεροι με αυτοκινητα ή/και μοτοσυκλετες.
Βεβαια σε αυτο το αυτοκινητο εγω δεν θα εδινα φραγκο γι αυτες τις βελτιωσεις.
-
@cirus said in Καζανακι τελικο ελευθερας!!!!!!!!:
ενεις τιποτα +10 αλογα.
Λεμε τωρα...ολοι περασαμε απο αυτο το κομματι μικροτεροι με αυτοκινητα ή/και μοτοσυκλετες.
επειδη περασαμε και ξοδεψαμε χρηματα για το ΤΙΠΟΤΑ προσπαθω να αποτρεψω να το κάνουν και άλλοι
Αν ειναι να το κάνεις σε Turbo αντε οκ αλλα σε ατμοσφαιρα είναι εντελως χαμενα τα χρήματα σου
Και αν το κάνεις σε turbo που κατι παίρνεις να ξέρεις τι θα πάρεις στα χρηματα που θα ξοδέψεις, δεν είναι αναλογο το ποσα θα δώσεις με το πόσα θα πάρεις από ενα σημείο και μετα
με μονο προγραμμα και φιλτρο/χωανη ειναι καλο το αποτελεσμα για τα χρήματα και παιρνεις αρκετα αλογα για τα χρηματα που δινεις. Τιμιο
Αν πας πιο πάνω σε βελτιωσεις Hardware θα είναι πολύ περισσότερα τα χρηματα για κάθε αλογακι που θα πάρεις. Αν παμε και οτι κανονικα δυναμωνεις ενα αμαξι που θελει και φρενα και αναρτησεις να ανταποκριθει αντιστοιχα σε στησιμο στην εξτρα ισχυ..... αστο
-
Το πιθανότερο είναι να πάρεις περισσότερες κλήσεις παρά άλογα.
-
@θανος said in Καζανακι τελικο ελευθερας!!!!!!!!:
Παιδιά έχω ένα ford focus ghia 2007 1.600 115 άλογα.Το έκανα επισκευή μηχανής.Το έβαλα πρόγραμμα πρώτο στάδιο.Εβαλα ενισχυμένα μπουλονια ποιο λεπτή φλάντζα γενικά τα έχω αλλάξει όλα.Εκανα ροικη έβαλα 200αρι καταλύτη φιλτρο ελευθερας.Και λέω να το ελευθεροσω λίγο ακόμα με μεγαλύτερο σωλήνα στην εξάτμιση και ένα βάλω και ένα τελικό.Θα αρπάξω κάνα αλογάκι από εκεί έτσι?
Χαίρετε. Ποιό πρόγραμμα;
ποιά μάρκα; σε προγραμματιστή;
Καζανακι τελικο ελευθερας!!!!!!!!