-
Καλησπέρα.
Είμαι στο ψάξιμο για αγορά μεταχειρισμένου τζιπ suv δυστυχώς ότι δε διαθέτω υψηλό μπατζετ είμαι ανεμεσα σε δυο επιλογές ένα Renault captur το 1.5 πετρέλαιο και ένα bmw x3 2.0 βενζίνη ωστόσο λόγο πολλών χιλιόμετρων καθημερινά χρειάζομαι κάτι με σχετικά ικανοποιητική κατανάλωση.Εγώ είμαι προς το μπεμβε και με την αγορά μου να το κάνω υγραέριο κυρίως ότι είχα και παλαιότερα μια ε46 και ήταν σκυλί.Όμως δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια για υγραέριο.Ποια η γνωμη σας ευχαριστώ πολύ!```
code_text -
Αρχικά ποιο είναι το budget σου και για πόσα χιλιόμερα μιλάμε τον χρόνο, επίσης εντός ή εκτός πόλης θα είναι τα περισσότερα?
-
BMW και υγραέριο δεν τα πάνε και πολύ καλά. Εάν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, πάρε το Ρενώ ντήζελ. Επίσης η μπεμπέ έχει πολύ ακριβή συντήρηση και βλάβες.
-
@alyster said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Αρχικά ποιο είναι το budget σου και για πόσα χιλιόμερα μιλάμε τον χρόνο, επίσης εντός ή εκτός πόλης θα είναι τα περισσότερα?
Καλησπέρα και ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σας,εγώ υπολογίζω γύρω στα 11.5 με 12.5 χιλιάρικα μαζί με κάνα μαζέματακι που θα χρειάζεται τώρα όσο αναφορά τα χιλιόμετρα περίπου στα 50-100 χλμ γύρω γύρω αλλά κυρίως κέντρο μιας κ ειν η δουλειά μ έτσι.
-
@fanis75 said in Αγορά μεταχειρισμένου:
BMW και υγραέριο δεν τα πάνε και πολύ καλά. Εάν σε ενδιαφέρει η κατανάλωση, πάρε το Ρενώ ντήζελ. Επίσης η μπεμπέ έχει πολύ ακριβή συντήρηση και βλάβες.
Δεν είχα επαφή ποτέ με υγραέριο αλλά ένας γνωστός π έκανε το δικό του (530 βενζίνη 6κυλινδρο) σε γνωστό μάστορα με εγκαταστάσεις μου είπε ότι δε το έχει μετανιώσει στιγμή εδώ και 1.5 χρόνο και παραπάνω
-
Mα και μόνο που λες ότι σε ενδιαφέρει η οικονομία, πως μπορείς να προτιμήσεις το 2.0 bmw έναντι σε renault diesel (το στοιχείο του δλδ);;;
-
@xenos said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Mα και μόνο που λες ότι σε ενδιαφέρει η οικονομία, πως μπορείς να προτιμήσεις το 2.0 bmw έναντι σε renault diesel (το στοιχείο του δλδ);;;
Το ρενο δε λέω πολύ οικονομικό αυτοκίνητο και όμορφο αλλά δκ το θέμα κινητήρα αν θα τραβάει κτλπ,το μπεμβε αυτοκίνητο 15ετιας όμορφο και αυτό αλλά τρ στο θέμα κατανάλωσης σγρ έχει μεγάλη διαφορά αλλά θέλω και ένα αυτοκίνητο σχετικά να παίρνει τα πόδια του μιας και φεύγω από ε46 2500αρι.Ακόμα με την αγορά μ αν αγοράζα το μπεμβε θα το έκανα αέριο αν και δε γνωρίζω πολλά για το συγκεκριμένο θέμα,ευχαριστώ
-
Έχω δει κάμποσα Χ3 με αέριο να ντουμανιάζουν πίσω. Εξέτασε καλά αν του αρέσει το αέριο ή όχι. Πάντως και επιδόσεις και οικονομία δεν πάνε μαζί (κάτσε να πεταχτεί κανένας ηλεκτρικός τώρα).
-
@xenos said in Αγορά μεταχειρισμένου:
Έχω δει κάμποσα Χ3 με αέριο να ντουμανιάζουν πίσω. Εξέτασε καλά αν του αρέσει το αέριο ή όχι. Πάντως και επιδόσεις και οικονομία δεν πάνε μαζί (κάτσε να πεταχτεί κανένας ηλεκτρικός τώρα).
Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σ
Αγορά μεταχειρισμένου