-
-
Ρε φίλε αρχηγοί κρατών και τους έδωσαν νάιλον για το βάψιμο δωματίων στην περίπτωση που βρέξει....που στο Παρίσι. Όπου όλοι γνωρίζουν ότι δεν βρέχει ποτέ.
Γάλλοι.....
Υ.γ Ο δικός μας μορφαρα
-
Η φάτσα του είναι «Αθήνα θα λέτε και κλαίτε…σας την έφερα»…
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Ρε φίλε αρχηγοί κρατών και τους έδωσαν νάιλον για το βάψιμο δωματίων στην περίπτωση που βρέξει....που στο Παρίσι. Όπου όλοι γνωρίζουν ότι δεν βρέχει ποτέ.
Γάλλοι.....
Υ.γ Ο δικός μας μορφαρα
Σαν λουτρινα των 5 ευρώ του Τζάμπο φαίνονται.
-
-
-
Γάλλοι.....
Υ.γ Ο δικός μας μορφαρα
Εμ ενώ ψήφισε σωστά ο κόσμος, το εκλογικό σύστημα έκανε την κομπίνα του...
Πως να βγεις πρώτος με σχεδόν 40 % στην Γαλλία και να βγαίνεις τρίτος σε έδρες και πως να βγείς πρώτος με 41 % στην Ελλάδα και να είσαι ο νέος Οθων...
-
-
-
-
-
Μετά αναρωτιόμαστε για την αξιοπιστία των αυτοκινήτων τους.
Μου φαίνεται πως πρέπει να γίνονται οι αγώνες μόνιμα εδώ σε εμάς.
-
Επειδή τώρα με τον Μακρόν τα κάνουν όλα ανάποδα στις εκλογές έχουν το πρόβλημα.
Ο άλλος ήρθε πρώτος στις εκλογές και τρίτος στις έδρες.
-
Κι άλλος παίρνει απαλλαγή Ι5 από φανταρος και μετά γίνεται μπατριώτης ακροδεξιός κι επιδέξιος.
-
Μου αρέσει που θεωρείτε τους «άλλους» ρουφιάνους και καταδότες όταν κάνετε ακριβώς το ίδιο, ανερυθρίαστα φυσικά, δημοσιεύοντας οποιαδήποτε παπαριά του φβ. Όταν μετά λέω ότι είστε ολόιδιοι με τα ξαδελφάκια σας τους Χρυσαυγίτες παρεξηγείστε κιόλας.
-
-
Δεν είναι η αξιοπιστία. Είναι ο έρωτας. Να, πχ εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την ιππέα που έφερε την σημαία. Και ούτε καν είδα πρόσωπο ποτέ. Ούτε άκουσα την φωνή της. Ουτέ καν εκατοστό απ το δερμα της δεν είδα. Κι όμως.
Μόνο οι γάλλοι μπορούν να τα κάνουν αυτά.
(Αλλά αυτοκίνητο πήρα από Ασία).
-
-
@williamg said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Δεν είναι η αξιοπιστία. Είναι ο έρωτας. Να, πχ εγώ δεν μπορώ να σταματήσω να σκέφτομαι την ιππέα που έφερε την σημαία. Και ούτε καν είδα πρόσωπο ποτέ. Ούτε άκουσα την φωνή της. Ουτέ καν εκατοστό απ το δερμα της δεν είδα. Κι όμως.
Μόνο οι γάλλοι μπορούν να τα κάνουν αυτά.
(Αλλά αυτοκίνητο πήρα από Ασία).
Εγω αντιθετα κολλησα με το ψευτοαλογο , ανεβασα 200 σφυγμους απο το αγχος και την αγωνια αν την βγαλει μεχρι τερμα και δεν τιναξει τα πεταλα.
-
Ήταν plug in ;
Γελοιογραφία & Χιούμορ