-
Αν δεν υπάρξει μια δημόσια τράπεζα που θα προσφέρει δάνεια ταράζοντας τον ανταγωνισμό πως θα εξαναγκάσεις τις ιδιωτικές να ρίξουν περεταίρω τα επιτόκια και να χαλαρώσουν τους όρους πιστώσεων;
Με νόμο;;; Αυτά είναι σοβιετικά και πασοκικα πράγματα!
-
Σας είχα πει ότι στην τελευταία απογραφή, δούλεψα σαν απογραφεας στη γειτονιά μου κοντά.
Μια γειτονιά με πολυκατοικίες και λίγα διώροφα, ακόμη λιγότερες μονοκατοικίες.
Σας είχα πει, τα σπίτια/διαμερίσματα που δηλώσαμε ως κλειστά, ηταν τόσο πολλά που αναθεωρηθηκαν οι οδηγίες και τα "λιγοστεψαμε, κατ' εκτίμηση" όπου γινόταν χωρίς να βγάζει μάτι. Οι απογραφεις είχαμε συμφέρον να δηλωθούν όλα ή τουλάχιστον τα πιο πολλά κατοικημένα και γεμάτα, ανέβαζε λίγα ευρώ την αμοιβή "κατά κεφαλή"...
Στα λιγότερα από 200 "σπίτια" (δεν θυμάμαι ακριβώς, γύρω στα 170-180 ειχα νομίζω) που είχαν ανατεθεί στον καθένα, περίπου τα 40 ήταν μη κατοικημένα. Στα μισά απ τα υπόλοιπα, κατοικούσαν 1-2 άτομα.Έκτοτε έχω δει περνώντας κόσμο, στις λίγες άδειες μονοκατοικίες, και παντού πωλητήρια. Σκέφτομαι να έπαιρνα κάποιο, αλλά επειδή είμαστε Νέα Ιωνία και άρχισε να σκουραινει ο περίγυρος, ίσως τη κάνω κι εγώ για τα σαμπερμπς
-
Γιατί, η δημόσια τράπεζα, που θα τα «βάλει» με τις ιδιωτικές, δεν θα είναι αποτέλεσμα νόμου/απόφασης κυβέρνησης;
-
@bassstarlet said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Γιατί, η δημόσια τράπεζα, που θα τα «βάλει» με τις ιδιωτικές, δεν θα είναι αποτέλεσμα νόμου/απόφασης κυβέρνησης;
Αυτό λέω!
Πως έχουν αλλεργία στην παρέμβαση του κράτους στα λημέρια τους! Αλλά για την παρέμβαση στους άλλους την επικαλούνται
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτό λέω!
Πως έχουν αλλεργία στην παρέμβαση του κράτους στα λημέρια τους! Αλλά για την παρέμβαση στους άλλους την επικαλούνται
Με τέτοιο πληθωρισμό ποιος θα πληρώσει την διαφορά των χαμηλών επιτοκίων ;
Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι επιχειρηματίες που δεν μπορούν να έχουν μαύρα ;
Και ποιος θα καρπωθεί τα χαμηλά επιτόκια; Οι γνωστοί άγνωστοι ΕΕ που έχουν μαύρα και δηλώνουν σπόρο φακής ; -
Ναι ωραία η θεωρία, αλλά λεφτά που θα βρεθούν για να γίνει η «κόντρα».
Αν δεχτούμε, πως τραπεζίτες και ΝΔ, δεν είναι φίλοι που δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν ο ένας τον άλλο... -
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αυτό λέω!
Με τέτοιο πληθωρισμό ποιος θα πληρώσει την διαφορά των χαμηλών επιτοκίων ;
Οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι και οι επιχειρηματίες που δεν μπορούν να έχουν μαύρα ;
Και ποιος θα καρπωθεί τα χαμηλά επιτόκια; Οι γνωστοί άγνωστοι ΕΕ που έχουν μαύρα και δηλώνουν σπόρο φακής ;Μα και τώρα τα επιτόκια των τραπεζών διαφέρουν κατά πολύ από τον πληθωρισμό ας πουμε των τροφίμων στον οποίο είμαστε υψηλά!
Στο τελευταίο δεν έχεις καθόλου άδικο!!!! Εμ δεν ήσουν εδώ όταν μάλωνα για αυτό! Τους καημένους τους έβλεπα κσι όλοι αγόραζαν αυτοκίνητα των 25Κ!
Εδώ εμείς που νοικιάζουμε το σπίτι και κάναμε αίτηση για ηλιακό μας έβγαλε η πλατφόρμα άκυρο λόγω υψηλου εισοδήματος!!!!! Και δεν πήραμε τίποτα!
Όλοι οι γύρω μας ε.ε με μερσεντές ιδιόκτητα σπίτια κτλ πήραν την επιδότηση!
-
Ναι ωραία η θεωρία, αλλά λεφτά που θα βρεθούν για να γίνει η «κόντρα».
Αν δεχτούμε, πως τραπεζίτες και ΝΔ, δεν είναι φίλοι που δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν ο ένας τον άλλο...Από εσένα!!!
-
Αν μάθεις το ημιμονιμο, αγοράσεις ένα φουρνακι για τα ακρυλικά και τα στρασάκια κι ένα ηλεκτρικό σκούτερ για το πηγαινελα, με ένα ταληρο μαύρα παντελόνι κάθε μήνα, θα αδιαφορεις για τις επιδοτήσεις και θα βρεθείς με τον κρουζερ να σου δείξει τι έμειναν απούλητα να προλάβεις να διαλέξεις.
Χώρια που θα είσαι πρωτοπόρος της ισότητας
-
Με «κούρεμα»;
χαχ -
Τα σιχαίνομαι αυτά τα περί ομορφιάς! Απορώ που πο γυναίκες αντί να κάνουν γυμναστική να αποκτήσουν καλο σώμα ασχολούνται με το αν είναι όμορφα τα νύχια τους!
Ποιος άντρας έχει κοιτάξει νύχια γυναίκας και την ερωτεύτηκε;;;;; Κανένας!
-
Τα σιχαίνομαι αυτά τα περί ομορφιάς! Απορώ που πο γυναίκες αντί να κάνουν γυμναστική να αποκτήσουν καλο σώμα ασχολούνται με το αν είναι όμορφα τα νύχια τους!
Ποιος άντρας έχει κοιτάξει νύχια γυναίκας και την ερωτεύτηκε;;;;; Κανένας!
Εγώ τα κοιτάω, δεν μπορώ τις απεριποίητες γυναίκες, σώματος τε και πνεύματος συμπεριλαμβανομένου. Μου είναι αδιάφορα τα ακριβά ρούχα και τα περφουρμαρισματα
-
Καλά πνεύματος εννοείται!!! Πρώτο από όλα!
Εγώ κοιτω πέρα από τα κυριότερα και βασικά τις αναλογίες και φυσικές κατανομές λίπους, χαχαχα -
Συμμαζευτείτε γιατί θα σας στείλουμε στα first dates
-
Που τα βρίσκουν αυτά τα φυντάνια;;;;
-
@piliourits said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Συμμαζευτείτε γιατί θα σας στείλουμε στα first dates
Ποιος σου είπε ότι δεν έχουμε πάει ;
-
Μαρτυρανε, χωρίς να βάλουμε την κατσίκα του γείτονα να τους γλυψει τις πατούσες...
-
@piliourits said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Μαρτυρανε, χωρίς να βάλουμε την κατσίκα του γείτονα να τους γλυψει τις πατούσες...
Σιγά το βασανιστήριο!!!!
-
-
Που είναι αυτό το μαγαζί στη Γλυφάδα με τα φάρμακα;
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ