-
-
@fanis75 Εσύ είσαι πλούσιος και θέλεις με τα 1000 τη δεξιά;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@fanis75 Εσύ είσαι πλούσιος και θέλεις με τα 1000 τη δεξιά;
Είπα εγώ ποτέ:
- πόσα βγάζω?
- ότι ειμαι πλούσιος?
- οτι θέλω την δεξιά?
Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχω πει.
-
Εσύ δεν δοξάζεις πολιτικές επιλογές της Θάτσερ; Και δη οικονομικές!
-
Εσύ δεν δοξάζεις πολιτικές επιλογές της Θάτσερ; Και δη οικονομικές!
Σαφώς, γιατί ήταν η καλύτερη πολιτική για την χώρα της! Και τι σημαίνει αυτό?
Και εδώ ψηφίζω ΚΚΕ. Άρα τι συμπέρασμα βγάζεις? -
Ότι σου αρέσουν πολύ οι καλές οι μπυρες !

-
Ότι σου αρέσουν πολύ οι καλές οι μπυρες !
ΑναΜπραβοΓειαΣου....αυτό ειναι μεγάλη αλήθεια.
-
Και καλοκαιράκι τώρα!!!!
Και εγώ ψηφίζω φουλ παγωμένη Radler
-
Και καλοκαιράκι τώρα!!!!
Και εγώ ψηφίζω φουλ παγωμένη Radler
Ξέρεις και καλοπίνεις!
-
Ξέρω και Λαποπινω
-
Με μπιμπερο τις πινεις ; αυτες τις δινουν στα μωρα
ακου 2% αλκοολ
-
Για αυτό με αποκαλούν οι κοπελιές "μωρό"
-
εχει πλακα να σε φωναζουν ακομα μπουλη
-
Όχι το συνοδεύουν με άλλους επιθετικούς προσδιορισμούς
-
Τι ποσοστό ομοφυλόφιλων έχει το φόρουμ;
[mod] προσωπικά αυαίσθητα δεδομένα και δεν έχουν σχέση με το φόρουμ και δεν αφορούν κανένα. Να αποφεύγονται τέτοια σχόλια.
-
Ψάχνεσαι;;; Τι σχέση έχει αυτό με την πολιτική;
-
Μην υπεκφεύγεις.
Και βέβαια έχει σχέση.
Δεν βλέπεις τον Cash A Lucky? -
@bassstarlet said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Μην υπεκφεύγεις.
Και βέβαια έχει σχέση.
Δεν βλέπεις τον Cash A Lucky?Αν δεν ξέρεις να κάνεις πλάκα, μην εμπλεκεσαι μεταξύ εμου και του αγαπητού μου Λαπη με τέτοιο άσχημο τρόπο, μην αυξηθεί το ποσοστό, ΟΚ;
-

Κανενός το χιούμορ δεν πιάνω.
Τι σχέση το λογοπαίγνιο του cash a lucky με το ποσοστό των ομοφυλοφίλων στο forum και αν έχει ποια η σύνδεση μεταξύ τους;
Η λογική λέει πως εάν το φόρουμ είναι μια μικρογραφία της κοινωνίας τότε θα υπάρχει σε παρόμοιο ποσοστό που υπάρχει και στην κοινωνία.
Γενικα, δεν πιάνω τον συνειρμό.
-
Βλέπω υπουργό στην τηλεόραση.
Λέει πως πιστεύει στον θεσμό της αντιπολίτευσης και στην δημοκρατία.
Αλλά δεν του αρεσει που η αντιπολίτευση τον αντιπολιτεύεται. Θέλει μια αντιπολίτευση που θα τους θαυμάζει.Λέει πως θέλει συγκεκριμένη κριτική με στοιχεια και προτάσεις από την αντιπολίτευση.
Ταυτόχρονα αρνείται τα στοιχεία που έδωσε το ίδιο το υπουργείο για την απορρόφηση από το ταμείο ανάκαμψης, που έβγαλε στην δημοσιότητα η αντιπολίτευση, οπου αναφέρει πως είναι ετεροβαρες σε σκανδαλώδες ποσοστό υπέρ των μεγάλων επιχειρήσεων και αν τέλος πάντων συμβαίνει αυτό ισχυρίζεται πως η αντιπολίτευση καταστροφολογεί και δεν αναφέρει ότι η οικονομία έχει ΕΜΜΕΣΑ οφέλη από την κατάσταση αυτήν. Δεν βρέθηκε ένας από τους δημοσιογράφους να του πει πως αυτό είναι η θεωρία του trickle down economics. Διότι έμμεσα αναπτύσσεται η οικονομία και από μια συνταξιούχο που θ αγοράσει μια σοκοφρετα για το εγγόνι της, αφού όλα εμμέσως συμβαλουν στην οικονομία. Αυτό είναι πασιφανές. Μήπως λοιπόν η αντιπολίτευση κάτι άλλο σχολιάζει και όχι την έμμεση ανάπτυξη;
Ταυτόχρονα λέει πως τα άμεσα μέτρα ανκουφησης των ασθενέστερων στρωμάτων που επικαλούνται τ κόμματα της αντιπολίτευσης κοστίζουν πολλά δις. Ξεκίνησε από τα τέσσερα και έφτασε τα δέκα χωρίς να εφαρμόζεται στην κριτική του η θεωρία της έμμεσης συμβολής στην οικονομία, που μόλις λίγα δευτερόλεπτα πιο πριν επικαλέστηκε, ισχυριζομενος δηλαδή πως η αντιπολίτευση εάν ήταν κυβέρνηση όλα τα μέτρα που επικαλείται θα τα έφερνε ταυτόχρονα προς ψήφιση προκαλώντας σοκ στην αγορά.
Δεν βρέθηκε ένας δημοσιογράφος να του πει για τους λογιστικούς πολλαπλασιαστές κατα την εφαρμογή φορολογικών μεταρρυθμίσεων, τα έμμεσα οφέλη στην οικονομία που μόλις επικαλέστηκε και πως και εσείς ως κυβέρνηση προβάλετε την βελτίωση πολλών δεικτών αλλά δεν φοβάστε το σοκ στην οικονομία. Γιατί λοιπόν τα μέτρα της αντιπολίτευσης να φέρουν σοκ και τα δικά σας όχι; Μήπως διότι θα γίνουν σταδιακά σε βάθος 4ετιας;
Ο υπουργός συμπαθέστατος, έξυπνος αλλά οι απαντήσεις του ήταν λες και απευθύνεται σε μη σκεπτόμενους ανθρώπους.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2