-
Όπως πάντα……
-
Όχι ότι εμένα με πειράζει, δεν έχω τέτοια κολλήματα και φαντάζομαι ο ίδιος ο Χριστός ως υπαρκτό ιστορικό πρόσωπο θα ήταν πολύ χαλαρός και εγκάρδιος σε κάποιο έξυπνο χιούμορ, αλλά κάνω την αντιδιαστολή με όσους πιστούς ίσως τους ενοχλούσε. Εαν αρχίσει κάποιος από αυτούς να βγάζει στην φόρα τα πραγματικά ντοκουμέντα και όχι κάποια κόμικς, για άλλες εποχές και συνθήκες, για απίστευτα θλιβερές εποχές της ανθρωπότητας.
Ομαδικά θα ξεκινήσει η ειρωνία, η συστράτευση δυνάμεων απαξίωσης συνομιλητών και άρνησης των ντοκουμέντων. Από άνθρωπος που δεν τα έζησαν και απλά θίγεται η πίστη τους.Για αυτό η Ελλάδα πάσχει. Και οι μεν και οι δε είναι το ίδιο νόμισμα του Έλληνα.
Ακραίοι ανθρώποι που επιλέγουν μια θρησκεία και την υπερασπίζονται φανατικά! -
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Όχι ότι εμένα με πειράζει, δεν έχω τέτοια κολλήματα αλλά κάνω την αντιδιαστολη με όσους ίσως τους ενοχλούσε. Μόλις αρχίσει κάποιος να βγάζει στην φόρα τα πραγματικά ντοκουμέντα και όχι κόμικς, για άλλες εποχές και συνθήκες, για απίστευτα θλιβερές εποχές της ανθρωπότητας.
Ομαδικά θα ξεκινήσει η ειρωνία, η συστράτευση δυνάμεων απαξίωσης συνομιλιών και άρνηση των ντοκουμέντων.Για αυτό η Ελλάδα πάσχει. Και οι μεν και οι δε είναι το ίδιο νόμισμα.
Ακραίοι ανθρώπου που επιλέγουν μια θρησκεία και την υπερασπίζονταιΤο πας άλλου και πολύ μακριά ενώ είναι πολύ απλό…κανένας δεν έχει δικαίωμα να «διακωμωδεί» κανενός την πίστη, όπου και αν πιστεύει…ειδικά δε την συγκεκριμένη περίοδο….και αν κάποιος δεν πιστεύει πουθενά δικαίωμα του, δεν μας πέφτει λόγος. Και πες μου εσύ, που διαφέρει η συμπεριφορά αυτή από τον συνήθη χρυσαυγίτη?
-
Καλά οι χρυσαυγιτες δεν έχουν χιούμορ και μυαλό να σκεφτούν. Οι περισσότεροι τουλάχιστον που έχω γνωρίσει. Αλλά θα περίμενα από έναν ανθρώπο που λέει πως σέβεται τους ανθρώπους να σέβεται και τις ευαισθησίες τους. Η πίστη είναι μια από αυτές. Προσωπικά δεν έχω σχολιάσει αρνητικά την θρησκευτική πίστη κανενός ακριβώς διότι έτσι θεωρώ πως είναι το πρέπον. Είναι ανούσια πρόκληση που δεν έχει νοημα. Μάλιστα σε αλλόθρησκους είμαι ιδιαίτερα ευαίσθητος να μην τους προκαλέσω. Όπως ας πούμε θυμάμαι δεν έτρωγα μπροστά σε έναν γνωστό μου την εποχή του ραμαζανιού όταν ήξερα ότι το τηρεί. Ασχέτως, αν ήταν κουλ και αριστερός και ροκάς και μας έλεγε πως δεν έχει κάποιο θέμα και να κάνουμε ότι θελουμε κτλ. Εν κατακλείδι, ανούσια και χωρίς αιτία πρόκληση να σατιρίζεις ή να προκαλείς κάτι που για κάποιον άλλον ειναι η ιερή ταυτότητα που του δίνει νόημα και μια ηρεμία στην ζωή του.
-
Καλά οι χρυσαυγιτες δεν έχουν χιούμορ και μυαλό να σκεφτούν.
Στα λόγια μου έρχεσαι...
-
Ο κύριος μόλις έχει βγει από το ζαχαροπλαστείο της γειτονιάς του από όπου αγόρασε ένα κουτί σου (γλυκά). Κρατώντας το κουτί στα χέρια επιχειρεί να διασχίσει το δρόμο οπότε ένα αυτοκίνητο τον χτυπάει και τον στέλνει στον άλλο κόσμο.
Ανεβαίνει λοιπόν σιγά-σιγά προς τα πάνω εξαϋλωμένη η ψυχή του με την μορφή που είχε ο άνθρωπος την ώρα του θανάτου (κρατώντας δηλαδή το κουτί με τα σου στα χέρια).
Φθάνει κάποτε σαστισμένος στην πύλη του άλλου κόσμου και χτυπά φοβισμένα, στην αρχή, την πόρτα.
Μάταια όμως. Στο φυλάκιο της πύλης ο άγιος Πέτρος, παίζει τάβλι με την Παναγία και είναι τόσο απορροφημένος που δεν ακούει τίποτα.
Ξαναχτυπάει ο άνθρωπος πιο δυνατά, αλλά.... τίποτα.
Τρομοκρατημένος πια πιάνει τη σιδερένια καγκελόπορτα με το ένα χέρι (με το άλλο κρατάει ακόμα τα σου) και με όλη του τη δύναμη τη τραντάζει συθέμελα.
Επιτέλους, το τάβλι σταματάει, και ο άγιος Πέτρος πετάγεται έξω να δει τι συμβαίνει.- Πέτρο τι συμβαίνει; ρωτάει ανήσυχη η Παναγία. Και ο άγιος Πέτρος απαντά καθησυχαστικά:
- Μη φοβού Μαριάμ! Ο Κύριος με τα σου....
-
Είναι 2 παλαιστίνιοι μέσα σε ένα μπαρ και λέει ο ένας στον άλλο:
-Ρε πο**τη μου, δεν έχει καθόλου κόσμο!
-Ε καλά, μην σκας!!! -
Αγιος Πέτρος και Χριστός παίζουν τάβλι.
Ρίχνει ο Χριστός και φέρνει άσσους.
Ρίχνει ο Αγιος Πέτρος διπλές.
Ρίχνει ο Χριστός τριάρες.
Με τη σειρά του ο Αγιος ντόρτια.
Ρίχνει ο Χριστός πεντάρες.
Ρίχνει ο Αγιος εξάρες.
Ρίχνει ο Χριστός εφτάρες!!
Λέει ο Αγιος Πέτρος:- Χριστέ, άσε τα θαύματα και παίξε τίμια!
-
@kkostask said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Όχι ότι εμένα με πειράζει, δεν έχω τέτοια κολλήματα αλλά κάνω την αντιδιαστολη με όσους ίσως τους ενοχλούσε. Μόλις αρχίσει κάποιος να βγάζει στην φόρα τα πραγματικά ντοκουμέντα και όχι κόμικς, για άλλες εποχές και συνθήκες, για απίστευτα θλιβερές εποχές της ανθρωπότητας.
Ομαδικά θα ξεκινήσει η ειρωνία, η συστράτευση δυνάμεων απαξίωσης συνομιλιών και άρνηση των ντοκουμέντων.Για αυτό η Ελλάδα πάσχει. Και οι μεν και οι δε είναι το ίδιο νόμισμα.
Ακραίοι ανθρώπου που επιλέγουν μια θρησκεία και την υπερασπίζονταιΤο πας άλλου και πολύ μακριά ενώ είναι πολύ απλό…κανένας δεν έχει δικαίωμα να «διακωμωδεί» κανενός την πίστη, όπου και αν πιστεύει…ειδικά δε την συγκεκριμένη περίοδο….και αν κάποιος δεν πιστεύει πουθενά δικαίωμα του, δεν μας πέφτει λόγος. Και πες μου εσύ, που διαφέρει η συμπεριφορά αυτή από τον συνήθη χρυσαυγίτη?
Σκέψου:
Δεν θα λέμε ανέκδοτα με τα άγια (δεν είπαμε να βρισουμε ή κάτι τέτοιο), επειδή παρεξηγούνται οι σκληροπυρηνικοί καντηλαναφτες του Γέροντος Παϊσίου και λοιπών οσίων.
Επίσης, επειδή οι ίδιοι παρεξηγουνται, δεν θα πάμε για καφέ με γυναίκα (πριν ή μετά το σεξ).
Δεν θα φάμε σουβλάκια αντί για φακές, γιατί θα παρεξηγηθουν οι Βραχμανοι.
Δεν θα ακούμε μουσική, επειδή παρεξηγούνται οι μεμέτηδες του Αλλάχ.
Δεν θα καθόμαστε σταυροπόδι όταν μπαίνει ο Μιχαλολιάκος, επειδή θα παρεξηγηθουν τα ούγκανα.
Δεν θα θρηνούμε παρά μόνο με βουβό πόνο, γιατί θα παρεξηγηθουν οι Καραμανλήδες.
Και ούτω καθ εξής...Το να κρίνεις κι αποφασίσεις εσύ με τι έχει δικαίωμα να αστειευτεί κάποιος άλλος, έχει πιο πολλή πλάκα απ τα ανέκδοτα (πετυχημένα ή όχι).
Κι όντως, αυτή σου η συμπεριφορά δεν έχει διαφορά απ αυτή που συνηθίζουν οι χρυσαυγιτες.
-
Όπως πάντα…..
Επειδή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καν το χιούμορ από την προσβολή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχόμαστε κιόλας…συνέχισε τις παπαριές, εκεί είσαι ασυναγώνιστος. Α, και στην μπάλα στην εξέδρα…
-
Όπως πάντα…..
Επειδή δεν μπορείς να ξεχωρίσεις καν το χιούμορ από την προσβολή, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ανεχόμαστε κιόλας…συνέχισε τις παπαριές, εκεί είσαι ασυναγώνιστος. Α, και στην μπάλα στην εξέδρα…
Χριστιανικες μεγαλοβδομαδιάτικες ευχές και σε σένα.
-
This post is deleted! -
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Όπως πάντα…..
Χριστιανικες μεγαλοβδομαδιάτικες ευχές και σε σένα.
Ευχές τέτοιες μέρες δίνουν μόνο αυτοί που πιστεύουν σε κάτι, οι υπόλοιποι μπορούν απλά να πνιγούν στο ξυδάκι τους.
-
-
Παει κι αυτη ιδιοκτησια της shell
-
-
-
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ