-
Εδώ δεν διακρίνονται οι φυσικοί διακόπτες του clima που ήταν κάτω από τα πλήκτρα του Infotainment, μπας και βάλανε υπομενου στο info? Εμπρός πίσω...
-
@yem said in Renault Captur II:
Εδώ δεν διακρίνονται οι φυσικοί διακόπτες του clima που ήταν κάτω από τα πλήκτρα του Infotainment, μπας και βάλανε υπομενου στο info? Εμπρός πίσω...
Δεν υπάρχουν οι φυσικοί διακόπτες στο κάτω μέρος της κονσόλας.
Βρίσκονται ακριβώς κάτω απο την οθόνη στα κουμπιά τύπου piano.
-
-
@moysatos said in Renault Captur II:
Δεν υπάρχουν οι φυσικοί διακόπτες στο κάτω μέρος της κονσόλας.
Βρίσκονται ακριβώς κάτω απο την οθόνη στα κουμπιά τύπου piano.
Τώρα μάλιστα.
Μου έστειλε ο φίλος @antoniokon
Και ντοκουμέντα -
Στα νέα της ημέρας η Renault έχει πάρει φόρα και με μια μικρή καθυστέρηση σχεδόν χρόνου έφτιαξε στο site την πλατφόρμα πληρωμής για το ξεκλείδωμα των χαρτών.
Οκ το ήθελα ένα κατοστάρικο την τριετία. Τώρα μου φαίνονται τζάμπα λεφτά.
-
Τι είναι το ''Απομακρισμένο καντράν οχήματος'' ;
-
@moysatos said in Renault Captur II:
Τι είναι το ''Απομακρισμένο καντράν οχήματος'' ;
Φαντάζομαι η εφαρμογή που εγκαθιστάς στο κινητό και ελέγχεις διάφορες λειτουργείες και ενημερώσεις του οχήματος.
-
Το οποίο δεν λειτουργουσε ποτέ, ίσως μόνο στα hybrid.
-
Στα νέα της ημέρας η Renault έχει πάρει φόρα και με μια μικρή καθυστέρηση σχεδόν χρόνου έφτιαξε στο site την πλατφόρμα πληρωμής για το ξεκλείδωμα των χαρτών.
Οκ το ήθελα ένα κατοστάρικο την τριετία. Τώρα μου φαίνονται τζάμπα λεφτά.
Δηλαδή πρέπει να πληρώσω για να έχω ενημερώσεις στο χάρτη του navigator;
Είχε ρωτήσει όταν ήταν να αγοράσω το αυτοκίνητο και με ενημέρωσαν ότι οι ενημερώσεις του χάρτη δεν θέλουν συνδρομή.
Άλλαξε η πολιτική;
-
@creative said in Renault Captur II:
Είχε ρωτήσει όταν ήταν να αγοράσω το αυτοκίνητο και με ενημέρωσαν ότι οι ενημερώσεις του χάρτη δεν θέλουν συνδρομή
Αν θυμάμαι καλά δεν θέλει συνδρομή, απλά δεν θα γίνετε ΟΤΑ αλλά θα την κάνεις εσύ με usb.
Εγώ νιώθω μια πίκρα γιατί δεν με είχαν ενημερώσει ότι θα είναι για 3 χρόνια πληρωμένη και μετά θα θέλει ανανέωση.
-
Πρωτες τιμες στην γαλλια για το facelift 25.500 για την πιο απλη εκδοση LPG
λογικα θα παρει 2-3κ πανω εδω
-
Είχε ρωτήσει όταν ήταν να αγοράσω το αυτοκίνητο και με ενημέρωσαν ότι οι ενημερώσεις του χάρτη δεν θέλουν συνδρομή
Αν θυμάμαι καλά δεν θέλει συνδρομή, απλά δεν θα γίνετε ΟΤΑ αλλά θα την κάνεις εσύ με usb.
Εγώ νιώθω μια πίκρα γιατί δεν με είχαν ενημερώσει ότι θα είναι για 3 χρόνια πληρωμένη και μετά θα θέλει ανανέωση.
Τι είναι τα "Πακέτα συνδεδεμένων υπηρεσιών συστήματος(EASY LINK)" και γιατί χρειάζεται να τα αγοράσω;
-
@fentaginz said in Renault Captur II:
Αρα πιο ακριβό από την τωρινή έκδοση ? Aπ' ότι βλέπω 23800 είναι η πιο φτηνή έκδοση LPG.
Οπότε η απλή έκδοση full hybrid θα προσεγγίζει τις 35000 ? .... Too much -
Τι είναι τα "Πακέτα συνδεδεμένων υπηρεσιών συστήματος(EASY LINK)" και γιατί χρειάζεται να τα αγοράσω;
Μετά τα τρία χρόνια που θα λήξη η συνδρομή σου προσφέρει αυτά + live καιρό κτλ .
-
@talosrb said in Renault Captur II:
Αρα πιο ακριβό από την τωρινή έκδοση ? Aπ' ότι βλέπω 23800 είναι η πιο φτηνή έκδοση LPG.
Οπότε η απλή έκδοση full hybrid θα προσεγγίζει τις 35000 ? .... Too muchΛογικό να είναι πιο ακριβό ...
Άπατο θα πάειΒάλε και 1000ε διχρωμία με τριπλής και άλλα 2-2,5κ πάνω στην Ελλάδα ...χαχαχαχαχα πάνω απο 30κ το 1.0 lpg
-
Οπότε η απλή έκδοση full hybrid θα προσεγγίζει τις 35000 ? .... Too muchΛογικό να είναι πιο ακριβό ...
Άπατο θα πάειΒάλε και 1000ε διχρωμία με τριπλής και άλλα 2-2,5κ πάνω στην Ελλάδα ...χαχαχαχαχα πάνω απο 30κ το 1.0 lpg
Προς το παρόν το απερχόμενο μοντέλο LPG κοστίζει στην πλούσια έκδοση "Rive Gauche" περί τα 26.500Ε χωρίς εξτρά pack easy drive και μπάρες οροφής.
https://www.renault.com.gr/cars/captur/specifications-and-equipment.html
Αν βάλουν και 3.500Ε "καπέλο" λόγω "νέου μοντέλου" χωρίς κάποια "γενναία" μείωση τιμής θα το βλέπουμε μόνο στις εκθέσεις.
Ήδη τρέχει διαφημιστική καμπάνια από VW, Skoda, Opel με μειωμένες τιμές σε σχέση με τη Renault.
Δεν ξέρω τι σκέφονται και ανεβάζουν κάθε τόσο τις τιμές.
-
Ας μην βιαζομαστε να δουμε τι θα γινει στην Ελλαδα αλλα η λογικη λεει οτι θα ειναι ακριβοτερο απο τι τωρα.
Εγω το δικο μου το ειχα παρει 26900 με 18αρες ζαντες, rive gauche εκδοση και pack easy drive εξτρα. Ειναι δηλαδη περιπου σαν την techno η οποια ξεκιναει στην Γαλλια στα 28.900 (!!!) και περιεχει 18αρες ζαντες, 10αρες οθονες
-
Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για την αγορά της Γερμανίας:
Έκδοση Τιμή
Evolution TCe 90 22.950 ευρώ
Evolution TCe 100 LPG 23.550 ευρώ
Evolution Mild Hybrid 160 EDC 26.950 ευρώ
Techno TCe 90 24.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 140 26.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 160 EDC 28.950 ευρώ
Techno E-Tech Full Hybrid 145 29.950 ευρώ
Esprit Alpine Mild Hybrid 160 EDC 31.750 ευρώ
Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 32.750 ευρώ -
Δείτε τον αναλυτικό τιμοκατάλογο για την αγορά της Γερμανίας:
Έκδοση Τιμή
Evolution TCe 90 22.950 ευρώ
Evolution TCe 100 LPG 23.550 ευρώ
Evolution Mild Hybrid 160 EDC 26.950 ευρώ
Techno TCe 90 24.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 140 26.950 ευρώ
Techno Mild Hybrid 160 EDC 28.950 ευρώ
Techno E-Tech Full Hybrid 145 29.950 ευρώ
Esprit Alpine Mild Hybrid 160 EDC 31.750 ευρώ
Esprit Alpine E-Tech Full Hybrid 145 32.750 ευρώΑναμενόμενα προς τα πάνω οι τιμές.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι οτι οι full hybrid έχουν μονο 1.000 ευρώ επιπλέον.
-
Πολύ φτωχό δεν είναι εσωτερικά; Οι οθόνες multimedia μου φαίνονται χοντροκομμένες για 2024.
Σε σχέση με το Puma είναι αρκετά πιο φθηνό όμως
Renault Captur II