-
Αμαξαρα!
-
@gtsartsal said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Εκείνο το τσουτσουνάκι στην μέση είναι ο επιλογέας του αυτόματου κιβωτίου;;;;;;
Τι σχεδιαστική αστοχία είναι αυτή ρε παιδιά;
Αυτού του είδους τα λεβιεδάκια - κουμπάκια ταιριάζουν σε κεντρικές κονσόλες υψηλότερες και μεγαλύτερες όπως πχ του 3008 με ενιαίο υποβραχίονιο κλπ. , σε πιο πολυτελείς δηλαδή κατασκευές.
Χάνουμε που χάνουμε με τις woke νοοτροπίες την αντρίλα του λεβιέ που τον χουφτώνεις και γεμίζει το χέρι σου και παραπέμπεί φρουδικά σε άλλα συμπλέγματα - άραγε για τις γυναίκες ένας μεγάλος και φαλικού σχήματος λεβιές είναι απειλητικός , δεν το είχα ποτέ σκεφτεί - τουλάχιστον να γίνεται με κάποιο ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα.
Εδώ νομίζω οι PSAοι το παρακάνανε αλλά είναι τέλειο εργονομικά
Και αυτό ήταν μεγάλη πετυχεσιά , διαστροφικό σχεδόν
Αυτό στο Duster μοιάζει σαν...πρησμένη κλειτορίδα! -
Πάντως στο βίντεο του Thomas, δείτε τον χώρο για τα γόνατα του οδηγού. 1,92μ νομίζω είναι αλλά έχει και μεγάλα πόδια ακόμα και για το ύψος του.... Παρόλα αυτά, πολύ άνετο.
Αχ! Κούλα!!!
Πραγματικά οι σχεδιαστές πρέπει να δώσουν σεμινάρια σε πολλές primium εταιρίες.
Πρακτικό και πανέμορφο αυτοκίνητο.
-
-
To πανω δε μου αρέσει, το κάτω το βρίσκω άριστο. Αν θυμάμαι καλά όμως το αντικατέστησαν με αυτή τη μαλακιούλα σαν του Golf.
-
Τελικά ίδιες διαστάσεις με το προηγούμενο (που ήταν ήδη αρκετά ευρύχωρο νομίζω), με αλλαγή της πλατφόρμας από κάτω δηλαδή.
-
Ακριβώς.
Κοιτούσα κάτι λεπτομέρειες. Στις βάσεις των απορτισερ στους θόλους από κάτω έχουν περάσει κάτι σαν πίσσα....
-
Εδώ μάλλον αν κατάλαβα σωστά από το δελτίο τύπου η δεύτερη ή τρίτη έκδοση όχι πάντως η κορυφαία
Μου κάνει για δεύτερη από την χειρολαβή σε μαύρο πλαστικό.
Δεν είν κακό.
Αν είναι έτσι, τότε στην δεύτερη έκδοση και με awd, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, 130 άλογα, mhev με 0,8kwh μπαταρία !!!!!!!.....φαίνεται καλό πακέτο
-
Σαν μοντέρνο Volvo και με στοιχεία και απο Jeep είναι σχεδιαστικά.
Πάρα - πάρα πολύ καλό!
Επίσης δείχνει και παρα πολύ ψηλό , SUVάρα.
Άραγε εκείνος ο 1.0 tce lpg παίρνει καμια αναβαθμίση στα 130 άλογα;
-
υπεροχο φαίνεται
Εδώ δυστηχώς η αντιπροσωπία τα πουλαει ακριβότερα από ότι θα έπρεπε
Με σωστή τιμή πάντως είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ και πάει καρφι για πρωτο σε πωλήσεις στην κατηγορία του. Εννοείται αν έψαχνα για κάτι τέτοιο θα ήταν το πρώτο στη λίστα μου
-
Εδώ οι 4 εκδόσεις του...
Duster Essential: media control, fixed roof bars, six airbags, rear parking sensors and more.
Duster Expression: same as Essential + 17-inch alloy wheels, 7-inch digital dashboard, 10.1-inch centre touchscreen with Media Display infotainment system and Apple CarPlay / Android Auto wireless replication, reversing camera and more.
Duster Extreme: same as Essential + modular roof bars, washable TEP MicroCloud upholstery, rubber floor and boot mats, automatic air conditioning, Media Nav Live infotainment system with connected navigation, hands-free keycard, electric door mirrors, YouClip 3-in-1 system, Copper Brown decorative touches inside and out, and more.
Duster Journey: same as Essential + 18-inch alloy wheels, fog lights, automatic air conditioning, hands-free keycard, electric parking brake, wireless smartphone charger, Media Nav Live infotainment system with connected navigation, 6-speaker Arkamys 3D Sound System, and more.Στο βίντεο μάλλον είναι η δεύτερη
-
Ναι καταλαβαίνω ότι οι εκδόσεις είναι διαφορετικές με βάση την αρχική. Δεν προσθέτει η κάθε μία στην προηγούμενη.
-
Πάντως η δεύτερη θέλει, έξτρα.
Όπως 360 μοίρες αισθητήρες, blind spot και προβολείς ομίχλης. Δεν θες κάτι άλλο.
-
Το προηγούμενο ειχε καλούς δείκτες nvh και γενικότερα όλοι έλεγαν ότι η ηχομόνωση παρά την καταγωγή του ως dacia ήταν καλή. Αυτό που είναι στη νέα πλατφόρμα της εταιρίας λογικά θα είναι ακόμα καλύτερο. Δεν αναφέρουν όμως τίποτα, ούτε ακαμψία, ούτε κάτι αλλο
-
Το τιμόνι πότε θα το αλλάξουν. Εντάξει έχει μια ασημί τσαχπινιά, αλλά μπλιαχ.
-
@cirus said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Εδώ δυστηχώς η αντιπροσωπία τα πουλαει ακριβότερα από ότι θα έπρεπε
Κατάντια
-
@antonakis said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Το τιμόνι πότε θα το αλλάξουν. Εντάξει έχει μια ασημί τσαχπινιά, αλλά μπλιαχ.
Το νεο έχει ρε συ....
Το παλαιό ήταν διαφορετικό.Που είναι τα γυαλιά σου, φόρεσε τα!
-
-
-
Dacia Duster 3rd gen (2024)