-
-
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο θυμωμενοι άντρες καποιας ηλικίας αρέσκονται στα χουντοσπέρματα...
-
Έλεος , πόσο ξεφτίλα η μαντάμ !!
-
-
Αυτή δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο ένας πιτσιρικάς .....που πάει ο αιώνας.....
-
Εγώ έτσι όπως βλέπω την ιστοριούλα αυτή , το βρίσκω ως ένα πανέξυπνο κόλπο μαρκετινγκ , στα τελευταία του να καθαρίσει-αποπροσανατολίσει επικοινωνιακά το όνομα του ως προς το ναζιστικό-ακροδεξιό προφίλ του.
Σαν εικόνα δηλαδή εκεί που ήταν εντελώς αποκρουστικός , θα αφήσει μια διαφορετική γεύση σαν το γεροντάκι που έκανε το κέφι του , ο μπαγάσας , ο μάγκας κλπ.
Ανίστοιχα κερδισμένη βγαίνει και η Τζίορτζια απο όλο αυτό τον επικοινωνικό ντόρο καθώς όλη Ελλάδα θα μάθει το όνομα της.
Αν τώρα ο παππούς καταφέρνει να τον βρέχει και να τον ακουμπά λιγάκι ανάμεσα σε αυτά τα υπέροχα πόδια , το αισθησιακό αυτό στοματάκι , να αγκαλιάζει σφιχτά και να χαιδεύει παντού αυτό το τέλειο κορμάκι...εγώ ομολογώ πως τον ζηλεύω πολύ.
-
E τι να τα κάνει τα λεφτά, στον τάφο θα τα πάρει? Καλά κάνει.
Εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο αντρέας. -
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Κι εγώ που νόμιζα ότι μόνο θυμωμενοι άντρες καποιας ηλικίας αρέσκονται στα χουντοσπέρματα...
Ο Ανδρέας διέλυσε την οικογένεια του για την Μιμή γιατί όχι και αυτός που είναι χήρος και είναι φυσιολογικό σε κάποιον χήρο να προχωρήσει σε δεύτερο γάμο ότι ηλικία και αν έχει.
-
-
Μετά τον Χουντικό απολίθωμα θα θέλει και ενα Κουμουνιστικο training Για να έρθει στο κέντρο.
@gatoz έτοιμη για Camping είναι, σε μια βδομάδα θα έχει κεντραρει το σύστημα.
-
ο ορισμός του milf ....
-
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
ο ορισμός του milf ....
Πριν 10-15χρονια τώρα είναι κατηγορία Gilf (οριακά Βέβαια αλλά πρέπει να δούμε το Var
-
Τι grandmother ρε χαλάρωσε κι εσύ.
49 ετών είναι. -
@elteo said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τι grandmother ρε χαλάρωσε κι εσύ.
49 ετών είναι.Με την νέα ταυτότητα έχασε μια δεκαετία ...
Είναι σαν τα εισαγόμενα σε μαντρά με γυρισμένα χιλιόμετρα , πάντα θες το κτεο από την Γερμανία για να μάθεις την αλήθεια .
Τι milf τι gilf το έγλυφα
-
@yem said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Τι milf τι gilf το έγλυφα
-
Έχει το πλεονέκτημα του 24/7/31 αβελαμπίλιτι ντουε του μενοποζ, αλλά θα θέλει γρασαδορο σε λίγο, με λιπαντικά ακριβότερα κι απ της ΤΟΥΟΤΑ.
-
-
-
Αυτόν τον Μπλέτσα τον έχουν κάνει σάκο του μποξ .
Παραδόξως μου είναι πολύ συμπαθής και ο Ευτύχης και ο Γιάννης
Γελοιογραφία & Χιούμορ