-
Λαμιώτης ο αρχηγός της σπείρας «υπαλλήλων της ΔΕΗ» που άδειαζαν σπίτια ηλικιωμένων
(Ευπαθείς ομάδες, καλέ..)
https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/263128-lamiotis-o-arxigos-tis-speiras-ypallilon-tis-dei-pou-adeiazan-spitia-ilikiomenon -
Officials έχουν μετοχές σε ενεργειακές εταιρείες..
Youtube Video -
@bassstarlet said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Λαμιώτης ο αρχηγός της σπείρας «υπαλλήλων της ΔΕΗ» που άδειαζαν σπίτια ηλικιωμένων
(Ευπαθείς ομάδες, καλέ..)
https://www.lamiareport.gr/index.php/topika/item/263128-lamiotis-o-arxigos-tis-speiras-ypallilon-tis-dei-pou-adeiazan-spitia-ilikiomenonΣε 1 εβδομάδα θα είναι έξω.
-
Παρατήρησα ότι πολύ σωστά η διαχείριση του φόρουμ δεν ανέχεται την ύπαρξη "κλώνων" λογαριασμών και τους διαγράφει δια παντός.
Δεν ξέρω αν αυτό αλλάζει απ τη στιγμή που κάποιος τετραπέρατος διαγράψει απο μόνος του τον παλιό λογαριασμό του, και δημιουργήσει νέο, για να συνεχίσει τη συμπεριφορά που αντιβαίνει στους κανονισμούς (και την κοινή λογική), τότε τί γίνεται;
Αν ας πούμε ανεβαίνουν ρατσιστικά σχόλια, και κάποιος παλιός διαγραμμένος με νέο λογαριασμό, τα επεκτείνει σε μια δυο πόλεις 100 χιλιάδων κατοίκων, επειδή έχει προηγούμενα με έναν απ αυτούς, από τότε που είχε λογαριασμό με λίγο διαφορετικό ψευδώνυμο;
-
Ποιός έχει διπλό λογαριασμό;
-
Και για να έχουμε το καλό 'ρώτημα, γιατί να απαγορεύεται;
Εδώ έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε φύλο. -
Σε καποιες περιπτωσεις εχω εντοπισει εγω και τριπλους λογαριασμους. Δε μπορω αλλιως να εξηγησω, να διαβαζω δηλαδη μια απιστευτη βλακεια ταυτογχρονα καταχωρημενη απο 3 διαφορετικους που παντα συμφωνουν απολυτα.
-
Εδώ έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε φύλο.Κι αυτο σωστο!
-
Πιτζιπι, είναι αυτό που λέγαμε στο χωριό better na se zilevoune, than na se lypounte, san ton aeto na se psila...
Afieromeno...
-
@pp said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Ποιός έχει διπλό λογαριασμό;
Κανένας.
Τρικυμία υπάρχει λόγω της ζέστης.Μη παρεξηγεις τπτ. Αλλωστε εχει καθαρα 7αράκια σημερα στο Αιγαιο.
-
Πως ελέγχεις τους λογαριασμούς;
Είσαι hacker? -
Θα καθόταν στο σαλόνι να ξαποστάσει και να τον κεράσουν ένα ποτήρι νερό, ενόσω οι υπόλοιποι μάγκες, ψύριζαν το υπόλοιπο σπίτι.
-
Πιτζιπιτζίδη, η κυρία στο ηχητικό τι σου είναι; υπάρχει συγγένεια ή απλή ταύτιση απόψεων;
Να πάρεις καμιά μέρα τον Τσολιά στα Παραπολιτικά να του τα πεις κι εσύ, θα χαρεί να σ ακούσει και θα μείνεις στην Ιστορία! -
Είσαι κι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων;
-
Εδώ έχουμε δικαίωμα να αλλάξουμε φύλο.Προϋποθέτει να το δηλώνεις όμως
-
Ποια είναι αυτή ρε παιδιά που ασχολούνται τα sites και δεν ήξερε τον Ξαρχάκο; Και γιατί να μας νοιάζει το τι ξέρει αυτή και τι παιδεία έχει;
Σε κάθε site που μπαίνω έχει δηλώσεις για τον Ξαρχάκο και μια τύπισσα που τον προσέβαλε. Ινφλουεσερ είναι; Τι σκατα είναι;
Λένε είναι γνωστή. Σε ποιον;;;; πρώτη φορά την μαθαίνω.
-
Λ
Είσαι μπουμερ, γι αυτό -
Μπα! Καμία σχέση, εγγονός τους ίσως. Αλλά δεν την ξέρω την τύπισσα και δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει και φυσικά γνωρίζω τον Ξαρχάκο και μεγάλο μέρος του έργου του. Αν είναι δυνατόν, να είσαι Έλληνας και να μην ξέρεις τον Ξαρχάκο έστω ακουστά!!!
Και άντε πες δεν τον γνωρίζεις, μπορεί για χ,ψ λόγους να μην σου τον δίδαξαν ή δεν τον άκουσες, γιατί ασχολούνται τα sites με μια κοπέλα που δεν τον γνωρίζει ή δεν διαθέτει σχετική παιδεία και γιατί πρέπει εμάς να μας απασχολήσει η παιδεία της;
Σε όλα τα ενημερωτικά sites είναι στα πρώτα θέματα....έλεος!!!!!!
Συνεχίζουν εδώ και μέρες και γράφουν, ενω σήμερα διαβάζω πως η κοπέλα απαντά στην κατακραυγή για όσα είπε για τον συνθέτη. Ποια είναι αυτη ρε παιδιά; Τι είναι; Ως τι απασχολεί το πανελλήνιο;Δεν πάμε καλά!!!
-
Επ ευκαιρία της ανάδειξης απ τους 4Τ του Save Ios, εδώ η ανάρτηση των κατορθωμάτων των λεγόμενων "επιχειρηματιων" της μόνης τριτοκοσμικης Αφρικανικής χώρας της Ευρωπαϊκής ηπείρου...
-
@lap said in ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]:
Μπα! Καμία σχέση, εγγονός τους ίσως. Αλλά δεν την ξέρω την τύπισσα και δεν έχω καταλάβει τι ρόλο βαράει και φυσικά γνωρίζω τον Ξαρχάκο και μεγάλο μέρος του έργου του. Αν είναι δυνατόν, να είσαι Έλληνας και να μην ξέρεις τον Ξαρχάκο έστω ακουστά!!!
Και άντε πες δεν τον γνωρίζεις, μπορεί για χ,ψ λόγους να μην σου τον δίδαξαν ή δεν τον άκουσες, γιατί ασχολούνται τα sites με μια κοπέλα που δεν τον γνωρίζει ή δεν διαθέτει σχετική παιδεία και γιατί πρέπει εμάς να μας απασχολήσει η παιδεία της;
Σε όλα τα ενημερωτικά sites είναι στα πρώτα θέματα....έλεος!!!!!!
Συνεχίζουν εδώ και μέρες και γράφουν, ενω σήμερα διαβάζω πως η κοπέλα απαντά στην κατακραυγή για όσα είπε για τον συνθέτη. Ποια είναι αυτη ρε παιδιά; Τι είναι; Ως τι απασχολεί το πανελλήνιο;Δεν πάμε καλά!!!
Η λύση είναι μία...σταματήστε να πατάτε κλικ σε όλα αυτά τα θέματα και site και στείλτε όλα αυτά τα ξόανα από εκεί πού ήρθαν...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#10]