-
Έχει χρησιμοποιήσει κανείς αυτό το κιτ με τον ατμοποιητή που αρχικά τρίβεις με γυαλόχαρτα νερού και στην συνέχεια χρησιμοποιείς το κιτ για την κρυσταλλοποίηση των φαναριών?
Πείτε καμιά γνώμη για αυτό.
Επίσης, διάβασα στις οδηγίες χρήσης τους κινδύνους και λέει μπορεί να προκαλέσει καρκίνο, αλλά μάλλον θα το λέει αυτό λόγω της πολυουρεθάνης που περιέχει.
Για πείτε καμιά ιδέα για αυτό.
-
Ποιο ειναι το σκευασμα;
-
@gol said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Ποιο ειναι το σκευασμα;
Της spraygun είναι, γνωστό ως λιχνάρι.
Στην ουσία ρίχνεις το υγρό, αυτο βράζει και με τον ατμό γίνονται κρύσταλλο τα φώτα -
Της spraygun είναι, γνωστό ως λιχνάρι.
Στην ουσία ρίχνεις το υγρό, αυτο βράζει και με τον ατμό γίνονται κρύσταλλο τα φώταΧρησιμο φαινεται, αν πραγματι ειναι αποτελεσματικο.
-
To είχα βρει πριν χρόνια στο Aliexpress.Γύρω στο 20άρικο είχε αν θυμάμαι καλά.
-
@bassstarlet said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
To είχα βρει πριν χρόνια στο Aliexpress.Γύρω στο 20άρικο είχε αν θυμάμαι καλά.
Το εδοκιμασες;
-
Όχι, γιατί τα δικά μου, δεν είναι πλαστικά.
-
Χαχαχαχα
Είσαι πολύ cult τύπος
-
Πολύ το χρησιμοποιούν πλέον και λαμαρίναδες έκοψαν το το τριψε τρίψε κάνει δουλειά όμως
-
Κάτσε, πως αντικατέστησε το τρίψιμο στη λαμαρίνα, αυτό το πράμα;
Nα παρακάτω βρήκα μερικά στο Ali:
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-car-headlamp-refurbishemnt.html?catId=0&initiative_id=SB_20230804234345&SearchText=car+headlamp+refurbishemnt&spm=a2g0o.productlist.1000002.0 -
Αυτό το υγρό που περιέχει δηλαδή πολυουρεθάνη είναι τόσο τοξικό?
Γιατί στο δοχείο γράφει όλους τους κινδύνους έως και για πιθανότητα πρόκλησης καρκίνου.
Σε ανοιχτό χώρο λέτε να θέλει καλή μάσκα ή με μια απλή γίνεται η δουλειά?
-
@bassstarlet said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Κάτσε, πως αντικατέστησε το τρίψιμο στη λαμαρίνα, αυτό το πράμα;
Nα παρακάτω βρήκα μερικά στο Ali:
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-car-headlamp-refurbishemnt.html?catId=0&initiative_id=SB_20230804234345&SearchText=car+headlamp+refurbishemnt&spm=a2g0o.productlist.1000002.0οχι για στα φωτα αναφερομαι οχι λαμαρινες.εγραψα για λαμαριναδες γιατι και αυτοι ξεθαμπωναν-νουν φαναρια
-
Έλα μωρέ, αναπνέουμε όλη μέρα ένα κάρο μαλακίες (τακάκια, ελαστικά, καυσαέρια, κλανιές από γύφτους) αυτό λες να σε πειράξει, που θα το κάνεις μια φορά στα τόσα χρόνια;
-
@123lol said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Γιατί στο δοχείο γράφει όλους τους κινδύνους έως και για πιθανότητα πρόκλησης καρκίνου.
ε τωρα σε ανοικτο και αν δεν εισαι απο πανω ακριβως δεν θα εχεις θεμα.μη φυσαει ομως.για καλο και για κακο βαλε μια μασκα.
-
@123lol said in Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.:
Προφανώς με συνεχή χρήση. Το να το κάνεις μια φορά δε νομίζω να συντρέχει κίνδυνος.
-
Καπνίζεις;
-
Όσοι ασχολείστε με diy και κυρίως εργασίες που παράγουν μικροσωματίδια ή διαλύτες πάρτε μάσκα με αποσπώμενα φίλτρα που αλλάζουν, ενεργό άνθρακα κτλ.... πόσο @@@@ ήμουν τόσα χρόνια που προσπαθούσα να προφυλαχτω με κάθε πιθανή και απίθανη μ@@@κια.
-
-
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, είναι τόσο δύσκολο να φτιάξουν πλαστικά που δεν θαμπώνουν;
Δηλαδή καταντάει αηδία αυτό το πράμα. -
Έκανα τα φανάρια τελικά και το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό. Βέβαια, στην αρχή δεν είχε αέρα μετά ψηλοφυσούσε. Χρησιμοποίησα μάσκα και γάντια (μάσκα απλή αυτή την άσπρη για κόβιντ) αλλά δεν μου ερχόταν κάποια μυρωδιά.Όταν φυσούσε ανα διαστήματα ο ατμός δεν έμενε στο φανάρι μόλις σταματούσε να φυσάει έκανε δουλειά.
Γενίκα, με καλό τρίψιμο με γυαλόχαρτα νερού και μετά με αυτό γίνεται καλή δουλειά.
Μάσκα κυρίως νομίζω θέλει να βάζεις σε κλειστό χώρο και όταν το έχεις να βράζει το υγρό και αρχίζει να εξατμίζεται.
Αλλά και με απλή μάσκα το μόνο που μου ήρθε μυρωδιά ήταν όταν άνοιξα το δοχείο με το υγρό μόνο τότε. Κατά τον ατμισμό δεν μύρησα κάτι.
Ξεθάμπωμα φαναριών με ατμό.