-
To 1.4 ατμοσφαιρα πρεπει να ειναι, και ηταν γνωστο οτι καποιες παρτιδες του, εκαιγαν λαδια . Εκανε οβαλ ο κυλινδρος αν θυμαμαι καλα
-
Καλά κρασιά άμα έχει οβαλότητα ο κύλινδρος και θέλει ρεκτιφιέ και ελατήρια θα πάει πάνω από 3χιλιαρο.
Άμα ήταν από turbo με κάνα 500ρικο μπορείς να κάνεις κάτι. Ας γράφουν ποιος κινητήρας είναι να ξέρουμε και τι λέμε. -
Τρικιλυνδρος ατμοσφαιρικός 1200 νομίζω με 70 άλογα αυτός είναι. Τότε ακόμη δεν βγαίνανε οι Τούρμπο. Με αυτόν που σου άλλαξε κινητήρα θα πρέπει να βρεις άκρη.
-
@atari70 said in Seat Ibiza 2004:
Τρικιλυνδρος ατμοσφαιρικός 1200 νομίζω με 70 άλογα αυτός είναι. Τότε ακόμη δεν βγαίνανε οι Τούρμπο. Με αυτόν που σου άλλαξε κινητήρα θα πρέπει να βρεις άκρη.
Μα δεν βγάζω άκρη μαζί του
-
Ο κινητήρας πόσα χιλιόμετρα έχει και πόσο λάδι καίει ? Μπορείς να βάλεις και κανένα καθαριστικό μήπως βοηθήσει σε ένα βαθμό
-
@thodoris91 said in Seat Ibiza 2004:
Ο κινητήρας πόσα χιλιόμετρα έχει και πόσο λάδι καίει ? Μπορείς να βάλεις και κανένα καθαριστικό μήπως βοηθήσει σε ένα βαθμό
200.000 χιλιόμετρα και καίει ανα μια βδομάδα το μισό λάδι.
-
Την έχεις πατήσει άγρια, τότε.
Δεν πιστεύω ούτε μαντζούνια, τύπου πρόσθετα λαδιού («μέλι») να σε σώσουν.
Βρες το πιο φθηνό λάδι, και βάζε αυτό.
Δοκίμασε επίσης, κανένα 15-40. -
@anna1987 said in Seat Ibiza 2004:
200.000 το μοτέρ π έβαλες ;είναι πολλά .είχες ενημερωθεί ότι έχει τόσα πριν την τοποθέτηση;αν ναι τότε κακώς το έβαλες.δε σώζεται τίποτα να ξέρεις .άλλο μοτέρ θες
-
@miata_4ever said in Seat Ibiza 2004:
200.000 το μοτέρ π έβαλες ;είναι πολλά .είχες ενημερωθεί ότι έχει τόσα πριν την τοποθέτηση;αν ναι τότε κακώς το έβαλες.δε σώζεται τίποτα να ξέρεις .άλλο μοτέρ θες
Πολλά λεφτά αυτό
-
Επισκευή πιθανόν πιο πολλά.αππ την άλλη θα πρέπει να το στρώσεις κιόλας που σημαίνει ότι πρέπει να σου δείξει κάποιος.αν δεν στρωθεί σωστά μισή δουλειά .πέρα το καλό ρεκτιφιε κλπ
-
Το τελευταίο πράμα που την νοιάζει είναι το στρώσιμο, στην κατάσταση που βρίσκεται.
Εκεί θα κολλήσει;
Και για στρωσίματα και βλακείες, λέμε στους πιτσιρικάδες, που δεν κρατιούνται να πάνε στα κόκκινα.
Που ούτε και αυτό είναι απαραίτητο πλέον. -
@bassstarlet said in Seat Ibiza 2004:
Το τελευταίο πράμα που την νοιάζει είναι το στρώσιμο, στην κατάσταση που βρίσκεται.
Εκεί θα κολλήσει;
Και για στρωσίματα και βλακείες, λέμε στους πιτσιρικάδες, που δεν κρατιούνται να πάνε στα κόκκινα.
Που ούτε και αυτό είναι απαραίτητο πλέον.Θα διαφωνήσω αδελφέ σε αυτό που λες για το στρώσιμο.δε μιλάω για καινούργιο αυτοκίνητο.δεν γινεται μοτέρ επισκευασμένο από ρεκτιφιε του Μήτσου να μη γίνει στρώσιμο μέχρι τα 1000 χλμ με αλλαγή λαδιών και τα λοιπά στροφές .το στρώσιμο είναι ιεροτελεστία.για αυτό που λες ότι στη φάση που είναι να σκεφτεί το στρώσιμο θα συμφωνήσω.
-
Ναι πρέπει να παρακολουθήσει και μια σειρά σεμιναρίων στρωσιματος μοτέρ από ρεκτιφιε και μετά να αποφασίσει τι θα κάνει ο άνθρωπος.
-
Εκεί θα κολλήσει;
Που ούτε και αυτό είναι απαραίτητο πλέον.Θα διαφωνήσω αδελφέ σε αυτό που λες για το στρώσιμο.δε μιλάω για καινούργιο αυτοκίνητο.δεν γινεται μοτέρ επισκευασμένο από ρεκτιφιε του Μήτσου να μη γίνει στρώσιμο μέχρι τα 1000 χλμ με αλλαγή λαδιών και τα λοιπά στροφές .το στρώσιμο είναι ιεροτελεστία.για αυτό που λες ότι στη φάση που είναι να σκεφτεί το στρώσιμο θα συμφωνήσω.
Και ο Τατούρις διαφωνεί με σένα, και μετά την επισκευή, τα πάει δυναμόμετρο κατευθείαν.
Συνγώμη. -
Εκεί θα κολλήσει;
Και ο Τατούρις διαφωνεί με σένα, και μετά την επισκευή, τα πάει δυναμόμετρο κατευθείαν.
Συνγώμη.Την άποψη μου εκφράζω ,όπως εσύ την δική σου και εκείνος την δική του.
-
Ναι, εννοώ, πως του μηχανικού μετράει περισσότερο από το τι λέμε εμείς.
-
Ναι, εννοώ, πως του μηχανικού μετράει περισσότερο από το τι λέμε εμείς.
Φυσικά .
στη πράξη είναι το θέμα όμως.να κάνεις επισκευή με στρώσιμο και να δούμε πως θα είναι μετά από 100.000 .να κάνεις επισκευή χωρίς στρώσιμο και να δούμε πως θα είναι μετά τα ίδια χλμ(αν θα φτάσει) καταναλώσεις λαδιού κλπ.
τα έχω δει στην πράξη και θεωρω ότι έχω άποψη και κάθε δικαίωμα να την πω.σεβομαι επίσης την άποψη του καθενός.οταν όμως έχω προσωπική εμπειρία θα κάνω αυτό που έχω μάθει.φιλικα πάντα όλα αυτά. -
Εκεί θα κολλήσει;
Συνγώμη.Δεν τον εχω παρακολουθησει
Λεει οτι δεν χρειαζεται το στρώσιμο? -
Ακριβώς αυτό.
Κάνει γενική επισκευή και δεν τα στρώνει. -
Καλησπέρα έχω ένα seat Ibiza 2004 πριν 1 χρόνο άλλαξα μηχανή γιατί οι 3 κύλινδροι μου ειχα καεί επειδή είχαμε βάλει νοθευμένη βενζίνη. Μας είχαν πει ότι είναι το ίδιο κόστος με το να αλλάξουμε μηχανή και καλύτερο είναι να αλλάξουμε μηχανή μόνο. Αλλάξαμε και μετά από 3 μήνες αρχίσε να καεί λάδια. Του είπαμε αυτού του μάστορα και δεν μας έλεγε τρέλα ποσά να μας φταίξει την μηχανή ενώ είχαμε ειδη εγγύηση. Έχω πάει σε πολλούς μάστορες όλοι μ ξανά λένε αλλαγή μηχανή ενώ δεν παίζει τέτοιο ποσό να ξανά δώσω. Καινούργιο η μεταχείρισμενο αμάξι δεν παίζει να πάρω γιατί δεν έχω λεφτά για κάτι τέτοιο. Τι μπορεί να φταιει;;
Ibiza του '04 ατμοσφαιρικό είναι, δεν είχαν βγει ακόμα τα turbo τότε. Και μάλιστα έμμεσου ψεκασμού, παλιάς τεχνολογίας.
Αγαπητή Άννα δεν ξέρω τι έκανε ο μάστορας. Και πραγματικά δεν έχω καμία διάθεση να σε στεναχωρήσω καλοκαιριάτικα. Το αυτοκίνητο όμως μετά βίας θα έπιανε 1.500€ αν το πουλούσες. Κι αυτό αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μη ρίξεις ούτε 1€ σ' αυτό το αυτοκίνητο. Άστο να πάει στην ευχή, τα έχει φάει τα ψωμιά του, μην ταλαιπωρείσαι άλλο.
Seat Ibiza 2004