-
@pp said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Αφού μου κάνεις παράθεση βρε τζιμανι και βγάζει στον browser ειδοποίηση, έτσι όταν κοιτώ την οθόνη μου, μου ανάβει ειδοποίηση ή ανοίγω κάποιο tab βλέπω κόκκινη ειδοποίηση το σήμα των 4τ
Πόσο ανιδεος πια;
Δεν ισχύει τίποτα από όσα λες. Αλλά επειδή είσαι συγκεκριμένων ικανότητων και λογικής όπως μας την αναλύεις, θα σε αφήσω να φαντάζεσαι
Whatever χαρά μου... δεν θα σου χαλάσω εγώ το υπεροχο απογευματάκι σου... φανταζομαι λογω κοστους δεν θα εχεις αναψει και το κλιματιστικό και σε εχει βαρεσει η ζεστη!!! Παραληρείς. Τραβα κανε ένα δροσερό μπάνιο.
Παιδί που'σαι ακόμα δεν μας είπες τι δουλειά κάνεις, ή τι τάξη πας...Παραληρω που σου λέω το πως εμφανίζει ο browser τις ειδοποιήσεις του forum;
Με ποια κριτήρια αξιολογείς το παραλήρημα; Υποπτεύομαι πως θα διαβάσουμε νέο μαργαριτάρι επεξήγησης εννοιών, σαν αυτά οπου σε λίγες ημέρες συμμετοχής στο forum, λέμε τώρα, μας έχεις χαρίσει απλόχερα.Τι σχέση έχει το κλιματιστικό με τους φόρους και τους κλέφτες που κουνούν το δάχτυλο και ζητούν παρεμβάσεις του κράτους;
Όχι φουλ το βάζω το κλιματιστικό τώρα στις ζεστες και το χειμώνα έχω φουλ τη θέρμανση. Αν και πρέπει γενικότερα όλοι μας να προσέχουμε με τις καταναλώσεις.
Ήμουν ευγενικός και σου απήντησα, σε ένα γενικότερο πλαίσιο. Μέχρι εκει καλά είναι παραπάνω δεν χρειάζεται.
-
Α! τα τζιμανια του forum λες. Αυτά τα φωτεινά μυαλά που αναρωτιούνται γιατί δεν κλέβουν οι υπολοίποι σαν αυτούς και γιατί δεν έγιναν πλούσιοι ενώ ειναι κλέφτες.
Πιο καθαρά από εμένα δεν υπάρχει. Άστο σου λέω. Μην ξυνεσαι
-
Δεν κατάλαβες σε ηλίθιους, περίεργους , άγνωστους δεν δινω πληροφορίες για τα προσωπικά μου δεδομένα, είναι αρχή μου. Οι ηλίθιοι είναι παντοδύναμοι μέσα στην ηλιθιότητα τους. Μόνο στους κοντινους μου άνθρωπους είμαι ανοιχτό βιβλίο
-
Ποιοι καταλάβατε;
-
Ποιοι καταλάβατε;
Ο πιτζιπιτζιδης αναφέρεται στον εαυτό του σε 3⁰ πρόσωπο πλέον, λόγω μεγαλείου και πολλαπλών προσωπικοτήτων
-
Πληθυντικός ευγενείας χρησιμοποιείται σε πρόσωπο δευτέρου πληθυντικού όχι σε πρώτο πληθυντικου!!!!!
Από πού μας ήρθατε;;;;
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποιοι καταλάβατε;
Ο πιτζιπιτζιδης αναφέρεται στον εαυτό του σε 3⁰ πρόσωπο πλέον, λόγω μεγαλείου και πολλαπλών προσωπικοτήτων
Πρωτο πληθυντικου Αοριστου. Ενεργητικη φωνη. Καταλαβαμε εγραψε.
-
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηλιουριτη ευχομαι να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης και να βγεις αλώβητος εσυ και ο πανέμορφος νόμος σου,όσο είναι δυνατόν πλέον!
Ευχαριστώ για τις ευχές, ακόμη δεν ξέρουμε την έκταση της ζημιάς...
Χτες το βράδυ δεν υπήρχε καμία αναφορά στην κατάσταση μετά τα δελτία ειδήσεων. Στο 24ωρο ειδησεογραφικο ΕΡΤ News είχε εκπομπή λόγου για αρχαιότητες...
Η εικόνα μέσα απ την πόλη ήταν αυτή προς διάφορες κατευθύνσεις, που φούντωνε με τον αέρα.
-
Πληθυντικός ευγενείας χρησιμοποιείται σε πρόσωπο δευτέρου πληθυντικού όχι σε πρώτο πληθυντικου!!!!!
Από πού μας ήρθατε;;;;
Δεν κατάλαβες σε ηλίθιους, περίεργους , άγνωστους δεν δινω πληροφορίες για τα προσωπικά μου δεδομένα, είναι αρχή μου. Οι ηλίθιοι είναι παντοδύναμοι μέσα στην ηλιθιότητα τους. Μόνο στους κοντινους μου άνθρωπους είμαι ανοιχτό βιβλίο
Σου απαντώ με τη δικια σου απάντηση.
Έκανες τα μαθήματα σου?Με ποια λογική η απάντηση πως δεν προσφέρω λεπτομέρειες για τη ζωή μου σε κάθε ηλίθιο, άγνωστο, περίεργο επιφέρει ως απάντηση κλίση πρώτου πληθυντικου και δη για λόγους ευγενείας, τρομάρα σου!!!!
Η πιο λογική εξήγηση είναι ότι αναγνωρίζεις τον εαυτό σου σε αυτά τα επίθετα.
-
@pgs said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Από πού μας ήρθατε;;;;
Σου απαντώ με τη δικια σου απάντηση.
Έκανες τα μαθήματα σου?Τα λέει ο ΟΗΕ, αλλά...:
https://www.kathimerini.gr/world/562540435/ochi-smartphones-sta-scholeia-zitei-o-oie/Έγινες πλούσιος τελικά; Για αυτό είσαι δεξιοτσεπιτης;
Πόσο λίπος ρε φίλε να αντέξουμε.....πόσο....
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Πηλιουριτη ευχομαι να τελειώσει γρήγορα ο εφιάλτης και να βγεις αλώβητος εσυ και ο πανέμορφος νόμος σου,όσο είναι δυνατόν πλέον!
Ευχαριστώ για τις ευχές, ακόμη δεν ξέρουμε την έκταση της ζημιάς...
Χτες το βράδυ δεν υπήρχε καμία αναφορά στην κατάσταση μετά τα δελτία ειδήσεων. Στο 24ωρο ειδησεογραφικο ΕΡΤ News είχε εκπομπή λόγου για αρχαιότητες...
Η εικόνα μέσα απ την πόλη ήταν αυτή προς διάφορες κατευθύνσεις, που φούντωνε με τον αέρα.
Τι να πω τραγικό!!!
Υπάρχει περίπτωση να φύγει προς το βουνό λες; -
Γιατί έπιασε φωτιά και εκεί;
-
Τι γιατί; Στον Βόλο δεν είναι αυτό; Έπιασε και εκεί φωτιά;
Δεν είδα ειδήσεις.
-
Όχι δεν περιαυτολογω. Με ρώτησες και σου απάντησα. Θα μπορούσα να σε αγνοήσω αλλά σε σεβάστηκα και σου έδωσα απάντηση στο ερώτημα σου.
Εσύ βέβαια μου ανταπέδωσες την ευγένεια με έναν εμπαιγμό χαμηλού επιπέδου περί σχολείου.Οπότε, μη περιμένεις και κάποιον σεβασμό προς τα γραφόμενα σου.
Πίπη ειναι κρίμα, απαντάς με τυποποιημένα επιχειρήματα, νομίζοντας πως έχεις μια σοφία, τα
οποία είναι και εκτός θέματος!Συγκεντρώσου στο θέμα μας. Και παλιότερα το ίδιο έκανες και τώρα με νέο λογαριασμό πάλι τα ίδια;
Κάτα τα άλλα η γενική σου διαπίστωση, ότι η εξέλιξη είναι κάτι το καλό, θα με βρει σύμφωνο.
-
Λες λοιπόν, πως σύμφωνα με τα γραφόμενα μου αποφάσισες ότι πάω σχολείο. Χαχαχαχα.
Από όλα τα επιχειρήματα/προσβολές που μπορεί να πει κανείς διάλεξες την πιο γελοία. Τι να πω, συνεχώς με εκπλήσσει ο τρόπος σκέψης σου.
Καταρχήν όπως μας έχεις αποδείξει στην συζήτηση του τοπικού, δεν γνωρίζεις σωστά τα ελληνικά, ούτε επίσης μπορείς να ξεχωρίσεις την γραμματική και το συντακτικό της ελληνικής γλώσσας. Το απέδειξες περίτρανα.
Πώς λοιπόν, μπορείς να κρίνεις τα γραφόμενα κάποιου όταν κάνεις τόσα τραγικά λάθη που ένας απλός ούτε καν αριστούχος μαθητής τα έχει διδαχθεί από το Δημοτικό κιόλας;Βάλε την λογική σου να λειτουργήσει. Είσαι σε αυτοκινητιστικό forum, πως είναι δυνατόν να είμαι μαθητής ενώ οδηγώ και έχω και δικό μου αυτοκίνητο;
Δηλαδή, λίγη λογική, δεν έχεις;
Θες να αναλύσουμε τον λογαριασμό σου και να τον καταγγείλουμε στη διαχείριση;
-
Πιτζιπιτζίδη, εσύ "τα πήρες" κι έσβησες το προφίλ, εμείς δεν έχουμε κάτι να καταγγείλουμε, σε θέλουμε στη παρέα, είναι που λέμε "αν δεν μπορείς να τους νικήσεις, πήγαινε με το μέρος τους" οπότε όλοι μαζί και Α και ΟΥ και να πιούμε και κάνα τσιπουράκι καμιά φορά όταν περνάς από Βόλο (οδικώς, όχι υπερπτήση), αν δεν μπει η φωτιά μέσα στη πόλη τελικά...
-
Λες λοιπόν, πως σύμφωνα με τα γραφόμενα μου αποφάσισες ότι πάω σχολείο. Χαχαχαχα.
Από όλα τα επιχειρήματα/προσβολές που μπορεί να πει κανείς διάλεξες την πιο γελοία. Τι να πω, συνεχώς με εκπλήσσει ο τρόπος σκέψης σου.
Καταρχήν όπως μας έχεις αποδείξει στην συζήτηση του τοπικού, δεν γνωρίζεις σωστά τα ελληνικά, ούτε επίσης μπορείς να ξεχωρίσεις την γραμματική και το συντακτικό της ελληνικής γλώσσας. Το απέδειξες περίτρανα.
Πώς λοιπόν, μπορείς να κρίνεις τα γραφόμενα κάποιου όταν κάνεις τόσα τραγικά λάθη που ένας απλός ούτε καν αριστούχος μαθητής τα έχει διδαχθεί από το Δημοτικό κιόλας;Βάλε την λογική σου να λειτουργήσει. Είσαι σε αυτοκινητιστικό forum, πως είναι δυνατόν να είμαι μαθητής ενώ οδηγώ και έχω και δικό μου αυτοκίνητο;
Δηλαδή, λίγη λογική, δεν έχεις;
Θες να αναλύσουμε τον λογαριασμό σου και να τον καταγγείλουμε στη διαχείριση;
Δημοτικό διαβάζω, γραμματική της ελληνικής γλώσσας και άλλες δυσκολες λέξεις για κάποιον μαθητη.
Εννοείται, ότι είσαι ελεύθερος να κάνεις report όπως σου έκανα και εγώ πριν από λίγο.
Έχω το δικαίωμα να πω ότι σε βαρέθηκα ή οχι?
Αντε με τον κάθε τυχαίο που νομίζει ότι έγινε παπάς στη θέση του παπά.Έχεις απωθημένα και επιδιώκεις να μου επιβληθεί ποινή από την διαχείριση για να πάρεις την ρεβάνς σου, επειδή είχες αποβληθεί λόγω των εκφράσεων σου σε συζήτηση μαζί μου. Για αυτό και συνεχώς μου κάνεις report, όταν μάλιστα στα γραφόμενα μου απλώς αναλύω και σχολιάζω τον εμπαιγμό σου προς εμένα επειδή δεν σε ικανοποίησε η απάντηση μου, την οποία σου υπενθυμίζω σε σεβάστηκα και στην έδωσα. Αλλά όπως είναι εμφανές, δεν το αντιλαμβάνεσαι.
Παρεμπιπτόντως δεν σου είχα κάνει εγώ report τότε, θεώρησα πως είχες ξεφύγει με το θυμό σου, αλλά δεν έδωσα σημασία σε άφησα να χαλαρώσεις. Τα υπόλοιπα μέλη της συζήτησης ασχολήθηκαν με την πάρτη σου επειδή δεν άντεχαν να διαβάζουν αυτά που έγραψες, τα οποία αναλογικά και σταδιακά τα ξαναεμφανιζεις στον διάλογο. Είναι ο τρόπος σου αυτός. Έτσι σου έμαθαν.
Τεσπα, όπως θες, στο report μου μη μου βάλεις πολύ ζάχαρη διότι θέλω να χάσω κάνα κιλό όταν πάω για καμια βουτιά.
Υ.γ Ρε συ άσε τα σάπια με τα σε βαρέθηκα κτλ. Καταρχήν είναι η ατάκα μου προς εσένα, οπότε είναι awkward να την χρησιμοποιεις, αλλά κατά τα άλλα σε τρέφει η κόντρα, την γουστάρεις...σε διασκεδάζω.
-
Το υπόλοιπο 59-60% του λαού ποτε γιορτάζει;
Με μπόνους εδρών (δώρο δηλαδή, δεν τις ψήφισε ο λαος) 156 έδρες έχει η κυβέρνηση, οκ κέρδισε τις εκλογές και μπράβο της. Δεν έγινε και κάτι το φοβερό. Κάποιος έπρεπε να κερδίσει για να κυβερνηθεί η χωρα. Χαλάρωσε.
Το σωστό επιχείρημα σου δεν θα έπρεπε να είναι το 41% του λαού. Ούτε το 50% δεν φτάνει για να πεις ότι έχει ένα κάποιο λαϊκό ρεύμα και πως όντως οι μισοί Έλληνες επιθυμούν ένα κόμμα και υπάρχει η πλειοψηφική κυριαρχία μιας πολιτικής.
Το επιχείρημα σου θα έπρεπε να είναι η διαφορά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Εκεί θα είχες πεδίο δόξης λαμπρό ώστε να κρίνεις και να αναλύσεις, αλλά που.... Αν το είχες σκεφτεί δεν θα έτρωγες τόσα γκολακια
-
Δεν έδειξες να σέβεσαι την απάντηση μου σε ερωτήσεις σου. Οπότε δεν θα σου απαντήσω.
Εγώ δεν ρωτώ, φαίνεται.
Μια κυβέρνηση είναι η κυβερνήση όλων των Ελλήνων και των πολιτών της χώρας. Δεν είναι ομάδα σε κάποιο άθλημα που μαζεύει τρόπαια και τα μετράνε ποιος έχει τα περισσότερα.
Αυτό έχετε κάνει. Έχετε ανάγει την πολιτική και τα θέματα αυτής, σε γήπεδο.
Η αντιπολίτευση έχει θεσμικό ρόλο στην διακυβέρνηση της χώρας. Προτείνει και καταθέτει νομοσχέδια που πολλές φορές μέρη τους αν όχι ολόκληρα γίνονται νόμοι του κράτους από την κυβέρνηση.
Φυσικά, το πρώτο κόμμα έχει το πάνω χέρι στην χάραξη πολιτικής αλλά και την συνολική ευθύνη των επιλογών της.
Προφανώς λοιπόν, επειδή μάλλον είσαι ανίδεος περί βασικών θεμάτων, όταν το 60% του λαού δεν ψήφισε ένα κόμμα (αλλά εκπροσωπείται στη αντιπροσωπεία του λαού δηλαδή το κοινοβούλιο ασκώντας τον θεσμικό του ρόλο) και το 40% με δώρο εδρών κυβερνά τη χώρα δεν σημαίνει πως υπάρχει στην κοινωνία απόλυτη κυριαρχία μιας πολιτικής και ενός κόμματος. Απλώς, υπό το σχετικό νομικό πλαίσιο και τις υπάρχουσες πολίτες συγκυρίες την πρώτη θέση καταλαμβάνει ένα κόμμα με ποσοστό 40%.
-
- Ειδαν ακομη και εκεινοι που ψηφισαν το πλεον "δικαιο" συστημα της απλης αναλογικης πως με δαυτην ακυβερνησια μονο μπορει να υπαρχει.
- Οι κυβερνησεις σε ολες τις αστικες δημοκρατιες με 40% και ανω εχουν ισχυρη πλειοψηφια. Ο λογος? Δειτε το 1.
- Με ανω του 40% εξασφαλιζεται αυτοδυναμη κυβερνηση που μπορει μονο να υπηρετει το συνταγμα. Για να μπορει να το αναθεωρει χρειαζεται πραγματικα να εχει αυτοδυναμια στο 50%.
Συνεπως οταν ολες οι κυβερνησεις της μεταπολιτευσης κινηθηκαν περιξ του 40% ειναι ανοησια οποιαδηποτε κουβεντα που θα δειξει καθεστωτικη συμπεριφορα μιας κυβερνησης του 41%.
Ημουν με μια εννοια αφηρημενη παντα υπερμαχος της απλης αναλογικης. Τωρα που αυτη γεννησε μια ισχυρη εθνικιστικη παραταξη που προσεγγιζει σχεδον το 15% βλεπω την πλανη γυρω απο το θεμα. Αναγκαστηκε το κυβερνων κομμα να επιδειξει ΠαΣοΚικη συμπεριφερο οντας κεντροδεξιο, φιλελευθερο για να σταματησει η αιμοραγια απο τα αριστερα στα ακρα δεξια.
Βεβαια εδω μιλαμε για ενα ακομη πολιτικο εγκλημα του βλακα, που νομιζε πως χαιδευοντας τα χρυσαβγουλα θα μειωσει την διαφορα απο τον Κυριακο. Ο τελευταιος εχει αντιληφθει πως κατα τροπο γελοιο το φιλελευθερο κομμα του εγινε το τελευταιο αναχωμα μεταξυ της Δημοκρατιας και των εθνικιστικων πρακτικων που τα κομματα αυτα στηριζουν.
Σαμαρας και Βενιζελος αποδειχθηκαν προφητικοι στην κριτικη τους για την φασιστερα που κυβερνησε 5 χρονια ενω το ΚΚΕ ανημπορο να ανταπεξελθει σε αυτη την αναβιωση των εθνικιστικων και λαικιστων απεκτησε ακομη μεγαλυτερη εσωστρεφεια.
Γρηγορα να εδραιωθει η ενισχυμενη αναλογικη μη μας βρουν χειροτερα.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2