-
@mixalis_kip said in Mazda CX-30:
Καλημέρα
Παραγγελία από Mazda Ηρακλείου.
Μια χαρα.
Αντε να δουμε κ εμεις ποτε θα παραλαβουμε.Αναμενουμε φωτο κ αντυπωσεις!!
-
@chrisk6 said in Mazda CX-30:
Καλημέρα
Παραγγελία από Mazda Ηρακλείου.
Μια χαρα.
Αντε να δουμε κ εμεις ποτε θα παραλαβουμε.Αναμενουμε φωτο κ αντυπωσεις!!
-
Εγώ έστειλα μειλ στην Mazda , για να αλλάξω το χρωμα του αυτοκινήτου, μου είπαν πως έχει ήδη κατασκευαστεί, έχει φύγει από Ιαπωνία και βρίσκεται Ευρώπη! Απρόσμενα γρήγορα!
-
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Εγώ έστειλα μειλ στην Mazda , για να αλλάξω το χρωμα του αυτοκινήτου, μου είπαν πως έχει ήδη κατασκευαστεί, έχει φύγει από Ιαπωνία και βρίσκεται Ευρώπη! Απρόσμενα γρήγορα!
Ποτε εκανες παραγγελια? Τι εκδοση?
-
Έκδοση skyactive x, awd … πριν 2,5 μηνες, φεύγει, μου είπαν από Ευρώπη τις επόμενες μέρες γι να παραλάβω το πολύ σε ενάμιση μήνα,συνολο, αν όλα πάνε όπως τα λένε 4 μηνες παραδοση.
-
Όταν το παρηγγειλα, λόγω του awd μου είχαν πει πάνω από 6 μήνες.
Τώρα που ρώτησα… μου είπαν πως κάνουν ότι μπορούν για να προχωράνε πιο γρήγορα οι παραγγελίες. -
Από ότι φαίνεται έχουν μειωθεί δραστικά οι χρόνοι παράδοσης.
Σήμερα μου είπαν τιμή για ρεζέρβα από αντιπροσωπεία 900 € . Τα θεωρώ παρά πολλά. Γνωρίζει κάποιος εναλλακτική;
Επίσης μου πρότειναν βενζίνη 98 οκτανίων η 100 σαν δεύτερη επιλογή.
-
Από ότι φαίνεται έχουν μειωθεί δραστικά οι χρόνοι παράδοσης.
Σήμερα μου είπαν τιμή για ρεζέρβα από αντιπροσωπεία 900 € . Τα θεωρώ παρά πολλά. Γνωρίζει κάποιος εναλλακτική;
Επίσης μου πρότειναν βενζίνη 98 οκτανίων η 100 σαν δεύτερη επιλογή.
Ρεζέρβα χρήσιμα αλλά πανάκριβη. Νομίζω όσο πάει την ακριβαίνουν.
-
Ισχύει ότι οι χρόνοι μειώθηκαν αρκετά.
Μίλησα πριν καμιά ώρα με την αντιπροσωπεία κ μου είπανε ότι το αμάξι είναι Ελλάδα!!
Πλάκα μου κάνεις λέω...τώρα έκλεισα 4 μήνες κ 15 μέρες από την παραγγελία (μετά από 15 μέρες είχα κάνει αναβάθμιση σε GtPlus SO ).
Τρέχουμε διαδικαστικά τώρα κ χαρτουρες για παραλαβή.
Ότι πρέπει να το στρώσω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάμε τις διακοπές με τα μικρά. -
Εγώ παρήγγειλα μόνο τη ρεζέρβα (τον τροχό) τίποτα άλλο.
Έβγαλα το πλαστικό που υπάρχει και μια χαρά έχει τοποθετηθεί. -
Μίλησα πριν καμιά ώρα με την αντιπροσωπεία κ μου είπανε ότι το αμάξι είναι Ελλάδα!!
Πλάκα μου κάνεις λέω...τώρα έκλεισα 4 μήνες κ 15 μέρες από την παραγγελία (μετά από 15 μέρες είχα κάνει αναβάθμιση σε GtPlus SO ).
Ότι πρέπει να το στρώσω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάμε τις διακοπές με τα μικρά.Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σε σένα
-
Ότι πρέπει να το στρώσω μέχρι τον Αύγουστο που θα πάμε τις διακοπές με τα μικρά.Καλορίζικο και καλοτάξιδο και σε σένα
Ευχαριστώ. Καλά χλμ να εχουμε όλοι κ απροβληματιστα.
Τώρα ψάχνω για το σκαφακι στο χώρο αποσκευών... αφού ήρθε πριν τις καλοκαιρινές διακοπές σίγουρα θα χρειαστεί λόγω παραλιών.
Όποιος έχει αγοράσει ας στείλει να μας πει από πού κ πόσο.Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω κ ρεζέρβα από εξωτερικό να κλεισει κ αυτό το θέμα.
-
Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω κ ρεζέρβα από εξωτερικό να κλεισει κ αυτό το θέμα.
Όταν βρεις site που να στέλνει Ελλάδα, κάνε μια ενημέρωση
-
Ποια είναι η γνώμη σας για κεραμική επίστρωση;Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει; Πόσο στοιχίζει και αν είναι αποτελεσματική;!
-
@spiros75 said in Mazda CX-30:
Κάποια στιγμή τις επόμενες μέρες θα παραγγείλω κ ρεζέρβα από εξωτερικό να κλεισει κ αυτό το θέμα.
Όταν βρεις site που να στέλνει Ελλάδα, κάνε μια ενημέρωση
Ναι παιδιά και εγω ακόμα στο ψαξιμο είμαι.
-
@olga-maneta said in Mazda CX-30:
Ποια είναι η γνώμη σας για κεραμική επίστρωση;Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει; Πόσο στοιχίζει και αν είναι αποτελεσματική;!
Υπερεκτιμημένη. Με ένα καλό κέρωμα είναι ΟΚ. Οι κεραμικές ξεκινούν από 200€ και φτάνουν έως χιλιάδες ευρώ. Επιπλέον απαιτούν συγκεκριμένο και ακριβό πλύσιμο.
Προσωπικά πέρασα μόνος μου κεραμικό γυαλιστικό/κερί και δυο χέρια σφραγιστικό της TURTLE WAX με κόστος 50€ και οι συσκευασίες αρκούν για τουλάχιστον 6-7 περάσματα. Όταν το πλένω, όπως είναι βρεγμένο ψεκάζω το wax sealant της ίδιας εταιρίας και το αυτοκίνητο είναι πάντα φρέσκο -
Οι κεραμικές επιστρώσεις έχουν διαβαθμίσεις.. όλα τα σπρέυ εύκολης εφαρμογής με τον όρο "ceramic" πασάρονται έτσι για εμπορικούς λόγους και είναι στην κατηγορία ενός κεριού/sealant μακράς διάρκειας.
Κεραμική επίστρωση σε σοβαρό κατάστημα που ασχολείται με το αντικέιμενο, έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, πολυπλοκότητα εγκατάστασης και φυσικά κόστος. Το αν "αξίζει" είναι στην κρίση του καθενός και ανάλογα το όχημα και την τσέπη του θα συμπλήρωνα.
-
@mastoras78 said in Mazda CX-30:
Οι κεραμικές επιστρώσεις έχουν διαβαθμίσεις.. όλα τα σπρέυ εύκολης εφαρμογής με τον όρο "ceramic" πασάρονται έτσι για εμπορικούς λόγους και είναι στην κατηγορία ενός κεριού/sealant μακράς διάρκειας.
Κεραμική επίστρωση σε σοβαρό κατάστημα που ασχολείται με το αντικέιμενο, έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια, πολυπλοκότητα εγκατάστασης και φυσικά κόστος. Το αν "αξίζει" είναι στην κρίση του καθενός και ανάλογα το όχημα και την τσέπη του θα συμπλήρωνα.
Συμφωνώ πλήρως. Πάντως από τα αποτελέσματα των turtle wax είμαι εντυπωσιασμένος καθώς δίνει βάθος στο χρώμα, μυγάκια, χώματα και λάσπες φεύγουν πολύ εύκολα και ταυτόχρονα το water beading είναι εξαιρετικό ειδικά αναλογιζόμενος το κόστος και την ευκολία εφαρμογής.
Γενικά το detailing είναι βαρέλι χωρίς πάτο
-
Σιγουρα παιζει ρολο το υλικο που θα χρησιμοποιησεις για detailing αλλα κατ εμε σημαντικο στοιχειο ειναι κ η ποιοτητα βαφης του εκαστοτε κατασκευαστη.
Πολυ απλα βλεπετε ακομα καποια αυτοκινητα περασμενων δεκαετιων που εχουν ενα χρωμα ζωντανο παροτι το detailing παλαιοτερα δεν υπηρχε. Καποια αντεξαν στον χρονο καποια μεσα σε μια 10ετια ξεθωριασαν.
Οποιος μπορει κανει τα περισσοτερα για την προφυλαξη του προφανως αλλα αν ειναι μαπα το καρπουζι θεωρω οτι δεν κρατησει.Ας ελπισω πως η Mazda εχει κανει καλη δουλεια κ δεν θα μεινουμε μονο σε αυτα που διαβαζουμε περι τεχνικων βαψιματος κλπ κλπ.
(Μετραμε μερες στα δαχτυλα ενος χεριου για παραλαβη... )
-
Καλησπέρα στην ομάδα
Εχω το 6άρι από το 2004 και φυσικά το επόμενο θα είναι μόνο Mazda
Είμαι μεταξύ του CX5 & CX30
Μπορείτε να μου πείτε που θα βρω πληροφορίες για το μοτέρ του CX30 και τι σόι υβριδικό είναι ;
Ευχαριστώ
Mazda CX-30