-
Άμα δεν έχεις καταλάβει Γάτε, μετά από τόση συζήτηση. Ποια είναι τα επιχειρήματα. Και τι πρέπει να γίνει για το φορολογικό.
Δεν είχα άδικο για αριστερή θολούρα στο μυαλό. Που δεν σε αφήνει να δεις την πραγματικότητα... -
Η θάλασσα στο μυαλό του είναι συνδυασμός μελτεμιού με αντιμάμαλο
-
Ο andya3 ασχολείται με τα πολιτικά όχι για το όποιο δίκαιο του γενικού συμφέροντος που πιθανών να εντοπίζει και να επιδιώκει, αλλά για να μπερδεύει τα μπούτια του με κάθε ασυναρτησία, με μια απίστευτη θολούρα θεωριών, χαζοαμαρας με σκοπό να πείσει ότι δεν πρέπει να φορολογηθεί.
-
Τελευταίο, αφιερωμένο στο Γάτο. Άντε, γιατί με παρασύρατε και θα ξενυχτήσω σήμερα να προλάβω.
Είναι τιμή για το κράτος που αγαπάτε. Να περιγράφετε έτσι απλά. Ότι πηδάει τους μισθωτούς χωρίς σάλιο? Τόσες δεκαετίες? Και τους παραμυθιάζει ότι θα πιάσει τη φοροδιαφυγή και θα αποκαταστήσει την τάξη?
Και είμαι εγώ ο παράνομος που πρέπει να απολογηθώ, επειδή σας λέω ότι το κράτος σας κοροιδεύει? Κι ότι πρέπει να κάνει πίσω?
Πόσες 10ετίες ακόμα θέλετε να το ακούτε για να ξυπνήσετε και να δείτε την αλήθεια? Περιμέντε μέχρι τη 2α παρουσία, ή να γίνει κυβέρνηση το ΚΚΕ... -
Ποια επιχειρήματα δε ταξιδευτή και εσύ.
Όλες οι μπούρδες μαζεμένες σε δύο τρια ποστ
Μεσιε andya3. Απλά είναι τα πράγματα. Ηλεκτρονικό χρήμα για να μην μπορείς να πάρεις ρευστό και έλεγχος πόθεν έσχες για όσα έτη έπαιρνες ρευστό.
Εκεί να σε δω.
Ότι κατηγορείς είναι αυτό που συμβαίνει στην Ευρώπη. Αλλά μετά ζητάς και ρωτάς να δεις τι κάνουν στη Ευρώπη. Στο λέμε απλά και ελληνικά
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ποια επιχειρήματα δε ταξιδευτή και εσύ.
Όλες οι μπούρδες μαζεμένες σε δύο τρια ποστ
Μεσιε andya3. Απλά είναι τα πράγματα. Ηλεκτρονικό χρήμα για να μην μπορείς να πάρεις ρευστό και έλεγχος πόθεν έσχες για όσα έτη έπαιρνες ρευστό.
Εκεί να σε δω
Α, είναι η καινούργια Μεγάλη Ιδέα των κρατιστών. Ηλεκτρονικό χρήμα. Για να αποκατασταθεί η τάξη. Αρκεί να μην αγγίξουμε το κράτος έτσι?
Οκ. -
Ποιων κρατιστων βρε συ;;;; Κρατιστης είναι αυτός που θέλει κρατικές εταιρίες και γενικότερα μεγάλο κράτος
Τι σχέση η φοροδιαφυγή με αυτό;Αντυ όταν έρθει ο έλεγχος πόθεν έσχες μάλλον πρέπει να πας μετανάστης
-
Τώρα με Μητσοτάκη άλλα 4 χρόνια στο Μαξίμου, θα βάλει σε τάξη το κράτος και θα το μικρύνει...μεγαλώνοντας το...!...
Άλλο ένα Υπουργείο...με εκατοντάδες παρατρεχάμενους!
Το Υπουργείο Οικογένειας... και μετά ακολουθεί το Υπουργείο Μπατζανάκιδων.Ευέλικτο υπουργικό συμβούλιο... και μία (ακόμη) θεσούλα για την Βασούλα!
Με προίκα 15-20 δισ. ξεκινά το υπουργείο Οικογένειας
Με το ποσό των 15-20 δισ. ευρώ αναμένεται να «προικοδοτηθεί» για την επόμενη διετία το υπουργείο Οικογένειας (ή Δημογραφικής και Στεγαστικής Πολιτικής) το οποίο θα έχει δυϊκές αρμοδιότητες με συναρμόδια υπουργεία, κυρίως το Εργασίας, το οποίο χειρίζεται σήμερα αντίστοιχα θέματα.
https://www.powergame.gr/ikonomia/462567/me-proika-15-20-dis-xekina-to-ypourgeio-oikogeneias/ -
Όχι σε αυτό σε πρώτο στάδιο με βρίσκει σύμφωνο. Υπάρχει σοβαρό θέμα στην Ελλάδα και οχι μόνο.
-
Ναι, υπάρχει σοβαρό θέμα και θα τα λύσει ένα ακόμη υπουργείο.
Όπως έλυσαν όλα τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα, όλα τα άλλα υπουργεία.α ρε @lap πόσο μικρός είσαι! Δεν έχεις καταλάβει που ζεις...
-
@gatoz και με τα έσοδα/εξοδα έχω κάποιες ενστάσεις. Αναγκάζουν τον πολίτη να καταναλώνει ενώ θα ήθελε να αποταμίευσει.
Αν για παράδειγμα όλοι καταναλώνουν ισοσκελισμενα τότε ο βασικός φόρος θα είναι το ΦΠΑ οπότε θα αυξηθεί το ΦΠΑ για την κάλυψη των αναγκών και θα ζημειωθούν τα χαμηλά στρώματα μιας και είναι άδικος φόρος.
Οπότε θα πάμε σε μια οικονομία με υπηρεσίες παντού για την αναγνώριση εξόδων και καμιά αποταμίευση από τα χαμηλά στρώματα.
Ενώ με το ηλεκτρονικό χρήμα μπορείς να κάνεις πάρα πολλες διαβαθμίσεις φόρου με πολλά μικρά σκαλοπάτια, ώστε να είναι αποδεκτός και να μην είναι βραχνας.
-
Θα μπορούσε για συμβολικούς λόγους να το ονομάσει ''Υπουργείο Αγίας Οικογένειας''
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Ναι, υπάρχει σοβαρό θέμα και θα τα λύσει ένα ακόμη υπουργείο.
Όπως έλυσαν όλα τα υπόλοιπα σοβαρά θέματα, όλα τα άλλα υπουργεία.α ρε @lap πόσο μικρός είσαι! Δεν έχεις καταλάβει που ζεις...
Έστω! Ελπίζω....
-
Γελάμε με τα αστεία επιχειρήματα που θέλετε να δώσετε τα μετρητά σας στα λαμόγια.
Να υπάρχει αξιολόγηση στο δημόσιο, πραγματικό πόθεν έσχες για αυτούς που λέει ο νόμος, όχι να βλέπουμε περιουσίες εκατομμυρίων που τάχα τις έκαναν με δάνεια, που καμία τράπεζα δεν θα τους έδινε αφού δεν είχαν τίποτε πριν.
Βλέπουμε και ακούμε για τεράστιες μίζες που κυκλοφορούν και εσείς νομίζετε ότι αν πιάσουν τα μετρητά του κυρ- Αντώνη και του κυρ - Τάσου, θα κερδίσει το κράτος και θα μειώσει τους φόρους.
Βέβαια τα μετρητά των Ακηδων και των Γιάννων, μια χαρά θα κυκλοφορούν.
Βάζετε μόνοι σας το κεφάλι σας στον ντορβά για να σας λένε στην υγεία των κορόιδων...
Είδατε τι έγινε με τις διάφορες εταιρείες που τα έδιναν και πως όλοι αθωώθηκαν...
Αλλά θα πιάσουμε το 50άρι του υδραυλικού...
Με την νύχτα που βασίζεται στην ημέρα τι θα κάνετε ?
Αθώα μου παιδάκια...
Αμα βέβαια έχετε εταιρεία που περνάτε τα πάντα τι να τα κάνετε τα μετρητά...
Αντε για τίποτα δωράκια προς τον λογιστή που όμως δεν είναι μοναχοφαγάς..
Παραμυθάκια για μικρά παιδιά...
-
Εγώ έπρεπε να ήμουν εκεί και όχι η πρόεδρος της δημοκρατίας...
https://www.iefimerida.gr/politiki/sakellaropoyloy-epeisodio-kalamata
-
-
@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Εγώ έπρεπε να ήμουν εκεί και όχι η πρόεδρος της δημοκρατίας...
https://www.iefimerida.gr/politiki/sakellaropoyloy-epeisodio-kalamata
Εντάξει, ένα τσούρμο από τα γνωστά φασιστάκια….
-
Προδότες η βλάκες η απλά καλοπληρωμένοι υπάλληλοι. Μπορεί και όλα μαζί.
-
Θυμάμαι το 15 που έλεγε ο Αλέξης ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θυμάμαι τα νταούλια, θυμάμαι την έξοδο από την ευρώπη την παύση πληρωμών κλπ κλπ. Έκανα το σταυρό μου και σκεφτόμουν τι θα απογίνουμε αν βγούμε από την ευρώπη. Φίλος Ζαίος μου ελεγε να μην φοβάμαι, ότι θα πάνε καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό, εκείνο το αλλο...
Όλα αυτά τα μεγάλα λόγια τα είχα συνδέσει στο μυαλό μου το " λεφτά υπάρχουν", τσοβόλα δώστα όλα" και δεν ένιωθα πολύ σίγουρος.
Όλοι βέβαια κρίνονται από το αποτέλεσμα. Βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ. Δε βαριέσαι, εύχομαι κι ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν, τι στο καλό Έλληνες είναι να θέλουν το κακό της χώρας?
Τελικά άνθρακας ο θησαυρός. Η στροφή αριστερά ήταν 180 μοίρες ... δεξιά. Θα πείτε τώρα, τον ανάγκασαν οι συνθήκες. Ναι αλλά τότε τι μας έλεγες τέτοιες πίπες ρε φίλε? Δεν ήξερες? Σωστά τελικά ήταν απλά λόγια από εκείνα που αρέσει να ακούει ο έλληνας να ηδονίζεται και να χειροκροτάει.
Τώρα διάβασα το σενάριο ότι με μεγάλη πλειοψηφία λέει ο Κούλης θα ξεπουλήσει το Αιγαίο. Ποιος το λέει αυτό? Αυτός που πούλησε τη Μακεδονία? Έλεος. Αν είναι έτσι τελικά όλοι τους είναι ανθέλληνες ρε παιδιά τι λέμε τώρα? Προδότες!!!
Όλοι μας λένε για κόκκινες γραμμές αλλά τελικά είναι άυλες, δεν υπάρχουν...
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι εύχομαι κι ελπίζω να ξέρουν τι κάνουν για το καλό της χώρας μας. Είναι οι μόνοι που μπορούν να μας πάνε μπροστά. Δεν υπάρχει επιλογή ακροαριστερή ή ακροδεξιά. -
@lap άσε τώρα τις δημοσιεύσεις της Καθημερινής. Όσο πείραξε ο Κυριάκος τους ΔΥ θα πειράξει και τους ΕΕ.
Πάμε σε πιο σοβαρά θέματα. Άκουγα προ ημερών. Ότι η λειτουργία των ανεξάρτητων αρχών κοστίζει 1 δισ. € ετησίως. Αν έχεις χρόνο ψάξτο. Πολύ μου φαίνεται.
Επειδή ψάχνουμε λεφτά για το ΕΣΥ το λέω. Που πεθαίνει ο κόσμος. Ναι αυτά που θα πάρουν από τους ολιγάρχες οι Ζαίοι.
Ενω τα πελατάκια στο κράτος ποιος θα τα πειράξει. Αυτά πληρώνονται δίκαια και σωστά. Είναι απαραίτητα για το Έθνος...
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2