-
Όντως, και με εξίσωση των φόρων προς αγαλλίαση του Λαπ, παγιωνεται αρκετή διαφορά τιμής πάλι, γύρω στα 15-20 σεντς.
Λάρισα Βόλος, τυπικός επαρχιακός
Βόλος Τρίκαλα, με σβελτο ρυθμό, μισή διαδρομή παλιά εθνική, μισή "συνθήκες αυτοκινητοδρόμου" με αρκετό πάτημα
-
Άσε τα αρκετό πάτημα...και τις χαζομάρες. Έτσι οδηγούμε όλοι μας.
Απλά είστε αργοι -
@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Άσε τα αρκετό πάτημα...και τις χαζομάρες. Έτσι οδηγούμε όλοι μας.
Απλά είστε αργοιΚόψε τις κακές παρέες Λαπ, κάποτε ήσουν κι αξιοπρεπής και τεκμηριωμένος, αλλά πλέον...
Βάζω τα screenshot που έχουν και τις μέσες ταχύτητες και όλα.
Μπορούν λοιπόν όσοι θέλουν συγκρίσεις να κάνουν μια διαδρομή 130χλμ με 84χαω ΜΕΣΗ ταχύτητα, να δουν πόσο καίνε.
Σβέλτα με κάποια ανοίγματα έγραψα, όχι γρήγορα, χαλαρή βόλτα είναι (στο Σιτροέν) το 90-110-130+ που βγάζει αυτή τη μέση ταχύτητα. -
Μια χαρά αξιοπρεπής και τεκμηριωμένος είμαι. Αλλά εσύ λες μπαρουφες.
Υπόψιν εγώ σε τέτοια στατιστικά έχω 4,7-4,8 στο βενζίνηςμε 10κιλα ανά ιπποι -
Μια χαρά αξιοπρεπής και τεκμηριωμένος είμαι. Αλλά εσύ λες μπαρουφες.
Υπόψιν εγώ σε τέτοια στατιστικά έχω 4,7-4,8 στο βενζίνηςμε 10κιλα ανά ιπποιΠου να δεις ο Dublin στο σκούτερ...
Συγκρίνεις ένα χειροκίνητο σούπερ μίνι (στο οποίο οδηγείς μόνος) με το ποιο ευρύχωρο αυτόματο B-SUV, εχεις ελαφρώς υψηλότερη κατανάλωση παρ όλα αυτά, αλλά ευτυχώς που δε λες μπαρούφες και χαζομάρες
Και πρέπει να σε πιστέψουμε επίσης, επειδή ο λόγος σου είναι συμβόλαιο, όπως όταν το ατμοσφαιρικό 1200αρι το σπρώχνει η 12βολτη μπαταρία στην ανάβαση και δεν το φτάνουν τα τούρμπο, όπως μας έχεις πει.
-
Δύο άτομα, κλίμα, και γεμάτο πορτμπαγκάζ μέχρι πάνω. Σε χώρους και το μικρό είναι από τα πιο ευρύχωρα.
Ένα άτομο χωρίς κλίμα πέφτει και πιο κάτω η κατανάλωση.Αν δεν φτάνει αυτό έχω και από την χρήση μου παρόμοιο μοτέρ της psa.
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Που να δεις ο Dublin στο σκούτερ...
Θα έλεγα τίποτα για τις βλακείες αλλά ασε
-
@piliourits said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Και πρέπει να σε πιστέψουμε επίσης, επειδή ο λόγος σου είναι συμβόλαιο, όπως όταν το ατμοσφαιρικό 1200αρι το σπρώχνει η 12βολτη μπαταρία στην ανάβαση και δεν το φτάνουν τα τούρμπο, όπως μας έχεις πει.
Μίλησες για ανάβαση;
Μίλησα εγώ για ανάβαση και σύγκριση με τούρμπο;;;;
Το καταλαβαίνεις ότι σε κάθε θεμα, γράφεις εκτός θέματος επιχειρηματα, απλά για να υποστηρίξεις την άποψη σου;
Ακόμα αυτός ο χαρακτήρας που έχεις δεν σε άφησε να ζητήσεις συγχώρεση για την απρέπεια σου να θίξεις άτομα της οικογένειας μου επειδή δεν συμφωνούσες, σε ένα θέμα μάλιστα που δεν σε αφορούσε.
Όχι ότι με ενδιαφέρει, αλλά για να ξέρουμε την ποιότητα του ανδρός.
Δεν αξίζεις πιλιου. Χειρότερος όλων είσαι.
-
Το καταλαβαίνεις ότι σε κάθε θεμα, γράφεις εκτός θέματος επιχειρηματα, απλά για να υποστηρίξεις την άποψη σου;
-
Πάλι πιωμένος είσαι; Από όλο το ποστ μου αυτό σου έκανε εντύπωση;
130 χλμ σε 1:30' το κάνω και εγώ με καταναλωσεις κάτω από 5 λίτρα.
Βάζω στοίχημα πως πολύ πιο δυνατά οχήματα από εμένα, βενζίνης, είναι στα ίδια λίτρα με εσένα.
-
Μια απλή βόλτα σε έναν επαρχιακό δρόμο με μικρές αυξομειώσεις υψομέτρου και με τον hdi 120 hp και χωρίς αυτόματο κιβώτιο.
Δείτε κατανάλωση στο τέλος.
Diselαρα.......not!
Παίζει σε τέτοια διαδρομή ένα υβριδικό να καταναλώνει 2 λίτρα λιγότερο.
-
Το στιγμιαίο 5.3λτ μιας τυχαίας βόλτας είναι η άσχημη κατανάλωση που κατατροπώνει το ξανά φθηνοτερο ντίζελ, στο βίντεο που παρέθεσες λαπ;
Πως το πετσόκοψες έτσι!;
Άκου 5.3 ολόκληρα λίτρα ένα B-suv με δύο επιβάτες, με 120 ίππους και 30 κιλά ροπής!
Δεν πρόκειται να ξανακουμπήσει το φθηνότερο στην αντλία ντίζελ κανείς!ΤΕΡΑΣ Αξιοπιστίας έχεις καταντήσει...
Καλημέρα.
-
Αλήθεια βρε lap, γιατί επιμένεις όλη την ώρα; Φιλικά το λέω, με καλή πρόθεση. Κάνε μια αναφορά στα στατιστικά/μετρήσεις που βλέπεις από το δικό σου όχημα και άσε των άλλων. Εγώ πχ. ανέβασα τι είδα από την πρόσφαση εκδρομή με ένα συγκεκριμένο όχημα (το δικό μου) και συνθήκες οδήγησης που ανέφερα.
Καλή μας μέρα! -
Το στιγμιαίο 5.3λτ μιας τυχαίας βόλτας είναι η άσχημη κατανάλωση που κατατροπώνει το ξανά φθηνοτερο ντίζελ, στο βίντεο που παρέθεσες λαπ;
Πως το πετσόκοψες έτσι!;
Άκου 5.3 ολόκληρα λίτρα ένα B-suv με δύο επιβάτες, με 120 ίππους και 30 κιλά ροπής!
Δεν πρόκειται να ξανακουμπήσει το φθηνότερο στην αντλία ντίζελ κανείς!ΤΕΡΑΣ Αξιοπιστίας έχεις καταντήσει...
Καλημέρα.
Πρωτα από όλα είναι η μέση κατανάλωση. Ούτε το όχημα σου δεν ξέρεις.
Δεύτερον με τέτοιες βόλτες εγώ είμαι στα 3,5-4 λίτρα.
Ένα γιαρις hybrid μπορεί και 2 λίτρα.
Τα 30 κιλά ροπής είναι σε ένα μικρό φάσμα και μετά ξεφουσκώνει
Χαρακτηριστικό είναι οι επιδόσεις σου που στα 0-100 είναι 10,5 δλ. Όσο δηλαδή και εγώ με 3 φορές μικρότερη ροπή, και 1,5 φορά ελαφρύτερο αμαξωμαΆρα, επειδή έχεις μάθει στα πολλά κιλά σου φαίνονται φυσιολογικά. Όχι δεν είναι φυσιολογικά.
Μη μου ξανά απευθύνεις το λόγο σε κανένα θέμα. Μα σε κανένα.
Περιμένω να ζητήσεις συγχώρεση για το ατόπημα της προσβολής σου, που είχε το θράσος σαν κλασικός επαρχιώτης της κακιάς ώρας να προσβάλεις μέλη της οικογένειας μου, επειδή δεν σου αρέσουν αυτά που έλεγα σε συζήτησεις με άλλο μέλος.
Απορώ αν μπορώ να προσβάλλω και εγώ μέλη της οικογένειας σου τώρα που διαφωνώ μαζί σου.
-
ξεκινησε ενας γατος κυριακη να παει για δουλεια....
καπου στον λακιωτη αποξω σκεφτηκε πλακακια.
δηλαδη πετρες.
γυρισε σπιτι και μαζεψε γατα και κορακλα και κατα τις 11 και εξεκινησε για βολταρα
με το γκεικο
γυρος τροιζηνιας με ουζα στο βαθυ και περπατημα στο ηφαιστειο με τις μαυραι πετραι
με το νεο λαστιχακι, να δουμε τι κανουμε
βεβαια ξεκινησε με 0 ρευμα αφου δεν υπολογιζε εκδρομαρα αλλα οτι θα φορτισει.
ταχυτητες και στριψιματα για μεγαλα γατια και οχι ειδα 147 στο κοντερ και δακρυσα
μεση καταναλωση στα 7.4
με ταχυτηται που τεζλα αμα πηγαινες, θα εμενες για ιμαματικα στα μεθανα
κατι χάιμπριντια του απαφτου σε τετοιους ρυθμους απλα δεν θα επηγαιναν
και τα μαζουτια δεν θα ξεκιναγαν καν, ανοιξιατικη μερα να ακους το πρου-προυαιντε να βρει και βιταρα φευ να γουσταρει ο κοζμος και η φυση ολη
-
Μια χαρά σε ταβέρνα ουζερί την βγάλαμε με παρέα, σκάσαμε στο φαγητό, μετά στα γλυκά και όλα αυτά.....από άσφαλτο!!!!
Αλήθεια...ειχε άσφαλτο
-
Ένα γιαρις hybrid μπορεί και 2 λίτρα.
Δε λες καλύτερα 1μισο λίτρο στα 100χλμ το υβδριδικό, κι αυτό σκάρτο;
γιατί όχι, τζάμπα είναι...Φάρος αξιοπιστίας και αντικειμενικότητας έχεις γίνει!
Ποια είναι η προσβολή μέλους οικόγενειας Λαπ;
Αν θυμάμαι καλά, το μόνο που έχω γράψει ήταν τιμή και δόξα για την υπομονή όσων υπομένουν καρτερικά καθημερινά, γιατί όταν το αποφασίσεις να επιτεθείς στον οχτρό, αν δεν «τον σκάσεις» δεν σταματάς.
Άκου προσβολή....
Μεγάλο respect σε αυτούς τους ανθρώπους, «τους βγάζω το καπέλο» και εκφράζω τον αμέριστο θαυμασμό και συμπαράστασή μου! -
This post is deleted! -
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια, που δείχνουν έναν μορφωμένο ευγενή και αμερόληπτο άνθρωπο, γνώστη της αυτοκίνησης πάνω απ' όλα.
-
Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά