-
καλορίζικο το bayon!!! Με το καλό!!!
Το πιο πλήρες, συμφέρον με την καλυτερη τιμή στην B-SUV κατηγορία.
Δεν το λες ομορφο..... αλλά στο VFM και σε εξοπλισμό παίρνει χρυσο!!!
-
@cirus said in ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...:
καλορίζικο το bayon!!! Με το καλό!!!
Το πιο πλήρες, συμφέρον με την καλυτερη τιμή στην B-SUV κατηγορία.
Δεν το λες ομορφο..... αλλά στο VFM και σε εξοπλισμό παίρνει χρυσο!!!
Suv;
Χμμμ... Μάλλον όχι.
Crossover ίσως ή και κάτι άλλο...
Καλορίζικο στον φίλο! -
@kalamargiannis said in ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...:
sorry που δεν ξέρω, τι εννοείς παίρνεις τις μυρωδιές;; πλύσιμο;;
ζελατίνες που έχει να τις βγάλω , εννοείς στα καθίσματα;Και καλά τη μυρωδιά της καινουργιλας!
-
Καλοτάξιδο. Μάλλον η ποιο VFM επιλογή αυτή την περίοδο που καλύπτει κάθε ανάγκη.
Το πέτυχα στο δρόμο τελικά, σε λευκό χρώμα.
Μικρό φαίνεται. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν το JAZZ.Πάντως τούμπανο δεν είναι και στο μάτι δεν δείχνει όπως κάποια άλλα SUV που φαίνονται θηρία στο δρόμο π.χ. 2008/3008/C4 & C5 Aircross.
-
Καλορίζικο, καλά ταξίδια!!
-
Σας ευχαριστώ για τις ευχές...
πράγματι δείχνει κάπως μικρό και αυτό ήθελα και για τη σύζυγο που θα το οδηγεί στο διασχίζοντας όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης...
για το μήκος του πάντως έχει εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων, σε σχέση με το Picanto των 3,5μ. θα της φανεί "μεγάλο" ...
Εμένα με νοιάζει να μπορεί να βγει σε ταξίδι, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή... -
Καλοταξιδο να ειναι! Ολα τα αυτοκινητα B κατηγοριας και ανω βγαινουν ευκολα εκτος και ειναι πολυ καλα. Μονο τα Α segment εχουν αδυναμιες εκτος.
Το bayon ειναι ενα καλο hatchback με decent value for money. Προσωπικα δε μου αρεσει καθολου εμφανησιακα εν τουτοις ομως σε ολους τους άλλος τομεις ειναι πολυ ολοκληρωμενο.
Εφοσον δε πηρες το ασθενικο 1.2 θα σε καλυψει μη σε ανυσηχει καθολου!!
-
Καλοτάξιδο...
-
@kalamargiannis said in ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...:
Σας ευχαριστώ για τις ευχές...
πράγματι δείχνει κάπως μικρό και αυτό ήθελα και για τη σύζυγο που θα το οδηγεί στο διασχίζοντας όλο το κέντρο της Θεσσαλονίκης...
για το μήκος του πάντως έχει εξαιρετική εκμετάλλευση χώρων, σε σχέση με το Picanto των 3,5μ. θα της φανεί "μεγάλο" ...
Εμένα με νοιάζει να μπορεί να βγει σε ταξίδι, πιστεύω ότι είναι πολύ καλή επιλογή...Μια χαρά επιλογή εκανες και με αξιοπρεπέστατο μοτέρ.
Νομίζω πως αυτή τη στιγμή συγκαταλέγεται στα vfm αυτοκίνητα.
Το είχα δει όταν έψαχνα, αλλά η αισθητική του δεν ταίριαξε με τα γούστα μας. Αλλά θυμάμαι πως ήταν τούμπανο από εξοπλισμό.
Καλοτάξιδο να είναι.
ΛΑΘΟΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...