-
Χαχαχα!
Συμπάσχω με Οικονόμου!
Δεν θα ήξερε ο καημένος πως δεν θα έχει τραπέζι να μην φαίνεται απο μέση και κάτω.Και εγώ στο γραφείο απο μέση και πάνω είμαι με ωραίο πουλοβεράκι και πουκάμισο απο μέσα , και απο κάτω με τζινάκι τύπου jogger - ούτε καν κανονικό τζιν παντελόνι - και αθλητικό παπουτσάκι με χριστουγενιάτικες κάλτσες με τάρανδους και χιονάνθρωπους μερικές φορές γιατί αυτές βρήκα διαθέσιμες στο συρτάρι.
Απο την άλλη βλέπω σαφέστατη βελτίωση στο στυλιστικό για το Ποπάκι σε σχέση με το αρχικό στύλ θείτσας.
Αν και το παπούτσι νομίζω θα έπρεπε να είναι μια χαμηλή ωραία γόβα. -
Μόλις είδα τον Οικονόμου μου ήρθε στο μυαλό το "ο Κούλης και ο Μπούλης" και μετά το "ο Μπόλεκ και ο Λόλεκ"...
-
Ουπς! Τι έγιναν οι Φωτόπουλοι;; Μήπως είναι Πρωταπριλιά;
Ιστορική αλλαγή στη ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Πρώτη η «γαλάζια» ΔΑΚΕ, στα δύο ο ΣΥΡΙΖΑ
Σαρωτική είναι η νίκη της ΔΑΚΕ στις εκλογές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Η «γαλάζια» παράταξη κερδίζει 19 από τις 31 έδρες, κατακτώντας για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρωτιά και την αυτοδυναμία, με ποσοστό 61,29%, στο μεγαλύτερο σωματείο εργαζομένων στην ομοσπονδία της ΔΕΗ.Οι εκλογές έγιναν την Παρασκευή, μετά από το τριήμερο συνέδριο που ξεκίνησε την Τετάρτη.
Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
ΔΑΚΕ: 108 ψήφους και 19 έδρες (61,29%) [Από 11 προηγουμένως]
ΕΑΜΕ: 34 ψήφους και 6 έδρες (19,35%) [Φωτόπουλος]
Συνεργασία για ΓΕΝΟΠ: 18 ψήφους και 3 έδρες (9,68%) [Αδαμίδης]
ΠΑΣΚΕ: 10 ψήφους και 2 έδρες (6,45%)
Αγωνιστική Συνεργασία: 6 ψήφους και 1 έδρα (3,26%)
Αγωνιστική Ενότητα: 4 ψήφους και καμία έδρα
https://www.iefimerida.gr/ellada/istoriki-allagi-sti-genop-dei-proti-i-galazia-dake-sta-dyo-o-syriza -
-
-
Ο Παππάς καταδικάστηκε από το Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος τελεσίδικα.
Το ερώτημα που τίθεται τώρα είναι, ο Παππάς θα κατέβει στις εκλογές στα ψηφοδέλτια των Ζαίων? Έχουν ηθικά το δικαίωμα οι Ζαίοι να το κάνουν αυτό και μετά να μιλάνε για Πάτση, υποκλοπές κλπ?
Η ΝΔ όσους κατηγορήθηκαν για το οτιδήποτε τους καθάρισε, δεν περίμενε καν να φτάσει η υπόθεση στο δικαστήριο.
Επίσης ο Παππάς ήταν και το δεξί χέρι του Αλέ6 και χρόνια κολλητός του φίλος. Είναι αυτονόητο ότι ο Αλέ6 όχι μόνο ήξερε, αλλά πιθανότατα ήταν και ο οργανωτής και ιθύνων νους. Δικαιούται να κάνει τον παλαβό και να ηθικολογεί?@johanndelta σειρά σου. Θα μας κάνεις την τιμή να έχουμε κάποιο σχόλιο?...
-
Λεβέντη μου, το περίμενα. Άκου λοιπόν γιατί τα γραπτά μενουν:
Έχω πει από την αρχή ότι επί προσωπικού δεν υπερασπίζομαι κανένα πολιτικό. Όταν κάποτε τα πράγματα ήταν αλλιώς και η υπόθεση Novartis ήταν στην επικαιρότητα ποτέ δεν υιοθέτησα κανένα σενάριο και δεν πετούσα σποντες. Έχουμε κόσμο εδώ που μπορεί να το επιβεβαιώσει γιατί πολύ απλά θα περίμενε αυτή τη στιγμή για να βγάλει γούστα. Όμως δεν. Αυτά τα κάνουν άτομα σαν και εσένα που δείχνεις τι εστί κομματιλα αλλά δεν τρέχει τιποτα.
Θα μας κάνεις ΕΣΥ κάποιο σχόλιο για αυτό;
Αυτά γίνονται επί των ημερών ΣΑΣ και θα σας το θυμίζω κάθε μέρα μέχρι την ήττα, γιατί το κόμμα οφειλετών που φτιαξατε θα φροντίσει γι'αυτό. Κάποια σενάρια μιλούσαν για εξάντληση της τετραετίας μέχρι την τελευταία στιγμή. Με τέτοια λύσσα όμως κάτι τέτοιο θα ισοπεδώσει τη ΝΔουλα που χρωστάει αυτά που χρωστάει και κουνάει το δάχτυλο στον κόσμο.
Δεν ξέρω αν το έχω γράψει εδώ μέσα αλλά ένα ήταν το λάθος του ΑΓΠ. Δεν ανταπέδωσε την αβρότητα του ειδικού δικαστηριου στον Γκαντεμη Α'. Αν το είχε κάνει, ένα είναι σίγουρο. Με το φόβο του ενός για τον άλλο θα είχαμε ένα πολύ πιο καθαρό πολιτικό σύστημα και ίσως να μην είχαμε χρεοκοπήσει. Γι' αυτό άλλωστε φοβάστε τον "Πολακισμο", θέλετε να τον εξασκειτε μόνο εσείς και έχετε άπειρους λόγους γι'αυτό όπως έχουμε βαρεθεί να βλέπουμε.
ΥΓ: Ο β' πληθυντικός "δικαιολογημένος" κατόπιν της ευθείας πρόκλησης.
-
"Τα άτομα σαν κι εμένα" όπως λες και ειδικά εγώ, έθεσα συγκεκριμένα ερωτήματα. Που δε σχετίζονται με το πρόσωπο του Παππά και του κάθε Παππά.
Αλλά με την πολιτική στάση των Ζαίων όταν κάποιο σημαίνων πολιτικό στέλεχός τους, κολλητός και δεξί χέρι του αρχηγού καταδικάζεται τελεσίδικα για παράβαση καθήκοντος.
Έχουμε δει κι άλλα τέτοια την περίοδο της διακυβέρνησης Ζαίων. Γενικά σε θέματα τσίπας, οι Ζαίοι έχουν μειωμένη συνείδηση.Φυσικά δεν είσαι υποχρεωμένος να σχολιάσεις, αλλά μην το παίζεις και παλαβός και υπεράνω αλλάζοντας συζήτηση.
Για το θέμα με την κατάσχεση, δε σχολιάζω ανθρώπινα δράματα, δεν συζητάω σε τέτοιο επίπεδο πολιτικής. Όσο υπεύθυνη είναι η ΝΔ για τέτοια συμβάντα άλλο τόσο είναι και οι Ζαίοι. Οπότε μην ηθικολογείς.
Δεν υπάρχει πλέον καμία κρατικά ελεγχόμενη τράπεζα, για να γίνει νομοθετική ρύθμιση χρεών των οφειλετών από κάποια κυβέρνηση. Εις βάρος των υπολοίπων πολιτών κιόλας. Τα δάνεια θα πληρωθούν, είτε από το κράτος (από μας τους υπόλοιπους δηλαδή), είτε από τους οφειλέτες.
Πάλι κάλπικες προσδοκίες δημιουργούν οι Ζαίοι στον Ελληνικό λαό, πάλι τα ίδια με το κίνημα δεν πληρώνω θα έχουμε. Παίρνετε ξεδιάντροπα κόσμο στο λαιμό σας τάζοντας λαγούς και πετραχείλια. Λαικισμός στην αισχρότερη μορφή του. -
Παλαβός για τη ΝΔουλα είσαι εσύ. Καμία συζήτηση δεν αλλάζω. Με εγκαλεσες προσωπικά και απαντώ με ανεση ακριβώς επειδή δεν παρασυρθηκα ποτέ σε τόσο βαθιά κομματικά νερά όσο εσυ.
Εσύ γιατί δε σχολιάζεις; Πότε είχαμε αστυνομια να πετάει έτσι κόσμο έξω; Σημαία θα τα είχατε κάνει.
Σε λίγο ομως θα σταματήσετε να κακοποιειτε τις λέξεις εσείς οι θεσμικοί αμοραλιστες ή θα ισοπεδώσετε κυριολεκτικά τη χώρα δίχως επιστροφή. Θα το δούμε παρά πολύ σύντομα. Είμαι αισιόδοξος μετά από τόσες επιτυχίες σας...
-
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Παλαβός για τη ΝΔουλα είσαι εσύ. Καμία συζήτηση δεν αλλάζω. Με εγκαλεσες προσωπικά και απαντώρ ανεση ακριβώς επειδή δεν παρασυρθηκα ποτέ σε τόσο βαθιά κομματικά νερά όσο εσυ.
Εσύ γιατί δε σχολιάζεις; Πότε είχαμε αστυνομια να πετάει έτσι κόσμο έξω; Σημαία θα τα είχατε κάνει.
Συνεχίζεις να μην απαντάς. Οκ το έπιασα, δικαίωμά σου.
Επίσης η αστυνομία δεν πετάει κανέναν άνθρωπο έξω. Εφαρμόζει τους νόμους, ακόμα κι αν δεν είναι αρεστοί ή φαίνονται άδικοι. Αυτά τα αριστερίστικα θα σας φάνε.
Σου απάντησα για το θέμα των πλειστηριασμών, αλλά προφανώς κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις. Τα δάνεια θα πληρωθούν. Ή από το κράτος (δηλαδή από μας) ή από τους οφειλέτες. Είναι ξένα τα λεφτά, δεν μπορεί οποιαδήποτε κυβέρνηση να κάνει νομοθετική ρύθμιση για χάρισμα ή διευθέτηση χρεών.
Πες μας τη θέση των Ζαίων για το θέμα να τη μάθουμε κι εμείς.
-
Να την διαβάσεις μόνος σου αν σε ενδιαφέρει. Εγώ έχω ένα πολύ συγκεκριμένο στόχο για όσο χρειαστεί. Κοπανημα της ΝΔουλας όταν κάνει ΝΔουλειες. Και δεν κάνει τίποτε άλλο ειδικά από τα τέλη του '20 και μετά. Την καθυστέρησε η πανδημία αλλα μετα έκανε τα απολύτως αναμενόμενα για συμμορία σαν και του λόγου της.
Αυτό που θα φάει εσάς είναι ακριβώς αυτός ο φαταουλισμος σας. Δεν κρατιεστε και φαίνεται. Αυτό θα πληρώσετε γιατί νομίζετε ότι είστε στο '19. Η πολιτική όμως δεν είναι ποδόσφαιρο.
-
Οκ, ντύσου και Ζορό για τις απόκριες. Ή Johan o ΝΔκτόνος, χα,χα,χα.
Καλό τριήμερο Johan... -
Δε μ'αρεσουν οι απόκριες Άντυ. Στο μασκαρεμα άλλωστε δε σας φτάνει κανείς.
-
Μου φαίνεται ο Άντυ χαίρεται που τρώνε "οι δικοί μας" κι αυτός ούτε κοκαλάκι, τζάμπα χαίρεται μάλλον.
-
Τυχερος ο Παπας. Θα μπορουσε να εχει εντοπιστει στο Βελγιο. Τωρα ομως 2 χρονια με αναστολη. Ελλαδαρα!
-
Πολιτική συζήτηση άνοιξα. Τα υπόλοιπα περί χαράς και ταύτισής μου με τη ΝΔ είναι δικές σας τρίπλες. Για να κρύψετε την αμηχανία σας και την ένδοια πολιτικών επιχειρημάτων. Όταν δεν έχεις κάτι να πεις, το ρίχνεις στη γνωστή αριστερή τακτική απαξίωσης των άλλων.
Ο πολιτικός σας λόγος είναι ανύπαρκτος. Οι προτάσεις λύσεων επίσης ανύπαρκτες. Έχετε τον κολλητό του αρχηγού σας καταδικασμένο για ποινική (όχι πολιτική) υπόθεση, τον κατεβάζετε στις εκλογές και πουλάτε μπαρμπούτσαλα ότι φταίει η ΝΔ και υπάρχει πολιτική δίωξη. Οι υποκλοπές σας μάραναν.
Και κοροιδεύετε και τον κόσμο με το θέμα των χρεών και των πλειστηριασμών, ενώ ξέρετε ότι δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανηθικότητα απ' αυτό το τελευταίο, όπως πήρατε τον κόσμο στο λαιμό σας και με το κίνημα δεν πληρώνω και μετά σφυρίζατε κλέφτικα.
Θα μου πεις εδώ κοντέψατε να πάρετε ολόκληρη τη χώρα στο λαιμό σας με το Γιάνη με ένα ν και τ' άλλα συντρόφια, τον κοσμάκη που κοροιδεύετε ότι θα του σώσετε το σπίτι θα υπολογίσετε? -
@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:
Δε μ'αρεσουν οι απόκριες Άντυ. Στο μασκαρεμα άλλωστε δε σας φτάνει κανείς.
Και όμως πρωταθλητές στο μασκάρεμα είναι οι ζαίοι…το παίζουν φίλοι του λαού, του δικαίου και άλλες σαχλαμάρες που τσαμπουνάνε συνήθως αλλά η συμπεριφορά τους περισσότερο προσομοιάζει ακροδεξιό κόμμα παρά κάτι «προοδευτικό» όπως διατείνονται. Μακράν η πιο δεξιά κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα. Τους ΝΔιτες τους ξέρουμε χρόνια τώρα,δεν κρύβονται άλλωστε.
-
Ωραία. Άλλη φορά "που θέλω να ανοίξω πολιτική συζήτηση" θα τσιμπάω έναν της δεξιάς ομηγυρης και μετα θα πουλάω τρελιτσα.
Όσο και να χτυπηθειτε δε θα αποφύγετε τα αντικειμενικοτατο γεγονός της επιδείνωσης της καθημερινότητας της πλειοψηφίας.
Όταν ακόμα και πράσινα δάνεια πάνε σε fund τα οποία κάνουν ο,τι γουστάρουν (αυτό είναι ουσιαστικά το θέμα) αυτοί που κινδυνεύουν ή κινδύνευσαν στο παρελθόν και γνωριζουν θα κάνουν αυτό που χρειάζεται για να σταματήσει αυτή η τρέλα.
Όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να επιβραβεύει τον κυνισμό και τα στημένα παιχνίδια. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί όταν κυβερνήσει δίχως μνημόνιο. Η ΝΔ που κυβέρνησε δίχως μνημόνιο θα κριθεί σύντομα.
-
Την βλέπουμε την ραγδαία επιδείνωση της κατάστασης της πλειοψηφίας. Ακριβά τα καύσιμα αλλά κομφούζιο παντού όλη μέρα,90% πάνω οι πωλήσεις αυτοκινήτων τον Ιανουάριο σε σχέση με τον περσινό, στα νησιά άνοιξαν ξενοδοχεία 2 μήνες νωρίτερα με πληρότητα +90%, τα ακίνητα πωλούνται εν ριπή οφθαλμού (22 πωλήσεις η εταιρεία μου σε 1 μήνα)….και όλα αυτά λόγω επιδείνωσης, έτσι?
Ο ΣΥΡΙΖΑ λειτούργησε περισσότερο σαν 15μελες παρά σαν κυβέρνηση…δεν έφταιγαν τα μνημόνια, η άγνοια κινδύνου άλλωστε δεν δικαιολογείται σε αυτό το επίπεδο.ΥΓ Φυσικά και υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που υποφέρουν, πάντα υπήρχαν και καμία κυβέρνηση δεν έδωσε την δέουσα σημασία στα προβλήματα τους. Όλοι αρπαχτή κάνουν.
-
Κάτι λίγοι υποφέρουν.
Οι πολλοί παρταρουν στα ξενοδοχεία με το χρήμα που μοίρασε ο Κυργιάκος.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2